Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

oyy canım nereleedesin sen? nasıl gidiyor hamişlik? evde misin?

buralardayım canımcım takipteyim sizi :) hamişliğin güzel zamanlarındayım canım enerjim yerinde bebişimi hafif hafif hissetmeye başladım mutluyum... annecim de yanımda besliyor bizi evdeyim ama çalışıyorum canım evde çizim yapıyorum belim müsade ettikçe işler de açıldı oldukca bu sıralar şükür o yüzden destek oluyorum kocişe

Evi toplamdım, akşam yemegınınde birazını yap!ım, dualarımı ettim, işte geldim burdayım :)))))

Serap ssana dualar ettim. Rabbim sağlığıyla şifayla hayırlı sonuçlar aldıracaktır inşAllah. analı evlatlı turp gibide olun ikiniz yada üçünüz..

Ohhh maşallah, anneanneside gelmiş torununu besliyor :))) Allah bozmasın, ayy çizim mi ne güzel ne çiziyorsun, işte türk kadını her koşulda eve destek veriyor maşallah :))))

maşaAllah size.. Hissediyorsun haa ayy ne güzell o zaman oda çalışıyor annesi seninle..

oh ne güzel valla eeeee hamarat kadının hali başka tabi...kız burcu sen çalışmıyon mu ne işin var bu saatte evde

canım okula yeni bir ing. öğrt. geldi, derslerim bazılarını aldı, benimde 1 günüm boşaldı, artık her çarşamba evdeyim, aslında çok iyi oldu çünkü hafta içi evle ilgilenemiyorum, haftasonuda gezme tozma derken zor bela ütü falan yapıyorum. böyle olunca her çarşamba kendimi ev işine adacayağım, birazdan da ütüleri yaptım mı ohh bomba miss

canım idrar testinde birşey fazla çıkarsa yatırmam lazım dedi...bulantı o yüzden de fazla olabilir dedi...

Bismillah, canım benim aman Allah esirgesin kıyamam, hemen sana dua edelim, sonuçlardan haberdar et fırsatın olursa çok merak ederim, rabbim inşallah çok sağlıklıdır bebeğin ve sen, ohh kalp atışlarınıda duymuşsunuz çok şükür öbür kese neymiş peki? ayyy kuzum dikkat et, Allah yardımcın olsun

kızlar evi temizledim miss gibi oldu valla evimi seviyorum ya tertemiz oldu

bu gün temizlik günü galiba herkes pek hamarat maşallah. benim tembelliğim üstümde kıçımı kaldıramıyom valla

canım çok geçmiş olsun. o minnakı yerim ben annesi çok güzel canım çok sevindim. inş sonuçlarda bişi çıkmaz sen kendine dikkat et canım

ebru hoşgeldin canım, bende bugün evdeyim çok mutluyum
hoş buldum canım benim

hımm ne güzel canım ya çok iyi olmuş böle hem ev işlerin yarım kalmaz hem de dinlenmiş olursun tadını çıkar valla

kızlar evi temizledim miss gibi oldu valla evimi seviyorum ya tertemiz oldu

oyy oyy hamarat adaşım ,bende temiz evi severim ama ev temizliğinden nefret ederim, 24 saat yemek pişir deseler yaparım ama ev temizliği işkence gelir bana, kocan saçına ne dedi beğendi mi?

kızlar ya ilk bebişte doğumdan benim gibi korkan ve bizi korkakları cesaretlendirecek anneler var mı burada acaba çok acıyo mu ya kaç dakika sürüyo sancı falan

kızlar ya ilk bebişte doğumdan benim gibi korkan ve bizi korkakları cesaretlendirecek anneler var mı burada acaba çok acıyo mu ya kaç dakika sürüyo sancı falan

canım ya bende aynı duygular içindeyim biliyorum çok erken ama korkuyorum hatta rüyalarıma giriyo bazen ve normal yapamam diye düşünüyorum ya rabbim yardımcımız olsun inşallah . doğum yapanlara bende sormak istiyorum ama daha çok korkarım die cesaret edemiyorum...

evlenmeden öncede evlilkten korkuyordun bişey olmadı diye tezkin etmeye çalışıyorum bende kendimi rabbim aratmadı şükürler olsun o bu endişelerden kat kat kötü olurdu şükürler olsun ama bilmediğimizden çok korkuyoruz herhalde tatlım

korkma arkadaşım rabbim yardım edecek yoksa biz öyle bir yükün atlından kalkamayız. ben de ilk hamileliğimi yaşıyorum aynı şeyleri ben de merak ediyorum ama rabbime bol bol dua etmeyi ihmal etmemmeye gayret gösteriyorum. inşalllah bebişlerimii kucağımıza aldığımızda her şey çok güzel olacak. bu arada senle aynı zamanda doğum yapıcaz nerdeyse.. birbirimize destek olmaya devamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…