Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aynen valla canım. bilmiyorum ya nette falan doğum videoları var canım ama ben cesaret edip izlemedim ya korkarım die. en güzeli dua etmek canım rabbim kolay geçirir inş. sen normal mi düşünüyosun canım?

desene bi bayram şekeri daha bizim doğumlar hesapladın mı bilmiyorum tatlım ama hemen hemen ramazan bayramına denk geliyo valla fetih suresini okumaya çalışıyorum elimden geldiğince tesellim o zaten tatlım içimizde büyüyo birşey yapabiliyoruz sanki rabbim şekillendiriyo yavrularımızı kolaylığınıda tüm annelere nasip etsin inş benimki kız senikinin cinsiyeti belli mi tatlım aynen desteğe devam:))

seda inşallah her şey yolunda gider, Allah yar ve yardımcın olsun. bende 16sında gidicem ama aşılama nezaman yapılır bilmiyorum
burcu çok etkilendim, işte duanın gücü hemen tefriciyeye başlıcam inşallah
canım geçmiş olsun inşallah sonuçların temiz çıkar ay 2 kesemi var sende belki diğer gidişindede o görünür çok heyecanlı hayırlısı sağlıklısı olsun tabiki.
Evi toplamdım, akşam yemegınınde birazını yap!ım, dualarımı ettim, işte geldim burdayım :)))))
kızz burcuuu istifa edesim geldi gecen hafta sonu mutfağımı temizledim 1 günümü aldı bu hafta da camlarımı silicem öyle piski görseniz yüzüme tükürürsünüz

benim camlara baksanız göremezsinizz pislik içinde.. dışarısı seçilmiyor artık.. bircandan sonra benimde yüzüme tükürürsünüzz..

cnm naber yaa sen ve fundaya ulaşmak için geldim melek63 den buldum seni beni hatırlamanı istiyorum eski nickimi yazmak istemiyorum erken gebelikten ben 2 yıl önce kadar funda30,melek63,dünyam80,aslıyrt bunlar sana bişi hatırlatıyomu???lütfen beni arkadaş listene ekle ne yaptın ne etin çok merak ediyorum

Canım bende tükrüklerin hakkını vereyim dedim bugün, ama tek seferde hepsini yapamiyorum taksit taksit, yani pislik konusunda yalnız degılsin

benim camlara baksanız göremezsinizz pislik içinde.. dışarısı seçilmiyor artık.. bircandan sonra benimde yüzüme tükürürsünüzz..

oyyy bircan tükürükleri almış, bende birazını alayım hatta gelip sana yardım edeyim, ama böyle benim gözümün önünde mide bulantısından dört dön ki mutlu olayım bırak pis kalsin hamilelere serbest :))))))

neden hastanede yatıracakar ki canım neyin var :26:

canımm ben o kadar duygulandım ki bu yazıya anlatamam işyerinde olmasam zırıl zırıl ağlıcam yanii. Benim aşıamam cuma günü özellkle sela ve ezan arası dua ederseniz çok sevinirim.

Öyke yapıcam canım evdeki işlerimi bitrmeye çalışıyorum mutfak dolaplarımı silicem biraz küvetimi yıkıcam, vitrinlerimi silicem falan iş kalmasın hiiç gün saymıcam burada da aşılamadan hiç konuşmucam olduktan sonra unutucam yanii zaten cuma günü aşılama izin alıcam iki günde haftasonu bir güzel dinlenirim

Kızlarr ben dr geldim nasipse cuma günü aşılamam var 2 de. 12 de olacaktı ama bir aşılama daha varmışo saatte işlem 15 dk birşey sürüyor ama 1 saat yatırıyorlar o yüzden 2 de alınıcma ben bir mada daha varmış ama o rahatsız bir masa rahat ettirelim seni dedi Mbarek gün özellikle sela ile ezan arası bana dua ederseniz çok minnettar kalırım size. Ben 2 gündür duaları oluyamadım bugün tamamlıcam hepsini tüm günleri sonuna kadar. Evde çok işlerim var aşılamadan önce bitireyim diyorum kendime de dua okumak istiyorum ama iişler bitince de ne olurum bilmem yarın akşam da yemekler yapıp dolaba koyucam. Ayrıca çok duygusalım hele burcunun paylaştığı yazı çok içime dokundu yarın gece mümkün olduğu kadar uyumayıp dua okumak istiyorum dinlemem de lazım ama zorlucam kendimi gözlerim kapanmaya varıncaya kadar okucam hiç okuyamadım zaten bu aralar hep işyerinde yoğunluk evde işler.

Ciğdemcim hemen telaş yapma kuzum normal ben 6 aylığım daha benim kızda aşağıda dürüyor hatta ayrıntılı ultrasyona girdiğimde doktor bebegin bası aşağıda pozisyonu guzel dedi demekki normal bos yere kendini üzüp sıkıntı yapma olur mü ama hala icin rahat degilse bı doktoruna soruver cnm

tamam tatlım cuma günü sela ile ezan arasında dualarımız seninle olacak inşallah. İnşallah bu sefer hayırlısı ile yüzün güler

tüm topik için 01.03.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum
burju82 / BURCU 02.03.2013 cumartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz/ EBRU 03.03.2013 pazar sağlıklı hamişlik+kolay doğum
witchgirl01 / GÜLDEN 04.03.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum+kardeşine hayırlı bebek

buarada reglim yüzünden burdan itibaren okuyamamıştım, hepsini okudum Allah kabul eylesin inşallah

canım senin bu temzilik aşkın öldürecek beni, bak aşılama öncesi belini falan incitirsin Allah esirgesin, çağır bir temizlikçi dur başında o yapsın, sende yat dinlen, ohh cuma mı mübarek güni hemen toplu dua olayı başlatıyorum, haydi bismillah

Allah razı olsun bircan canım rabbim seninde dualarını kabul etsin

MESUDE ne haber kız, fotonu gördüm, anam o ne güzel göz dudak maşallah

SERAP canım sonuçların ne oldu , inşallah bir fırsatını bulur da yazarsın sana dua ettim, Allah'a emanet olun

Bedriyecimm bende hamileliğimin ilk haftalarında senin gibiydim. Hiçbir belirtim yoktu. Ne göğüslerde bir değişiklik, ne mide bulantısı ne başka birşey. Birde herkes göğüslerim şöyle oldu, midem böyle diyince moralim bozulurdu. Nette keyfimi bozacak yazılara denk gelirdim. Bütün belirtilerim gitti meğer bebeğimin kalbi durmuş diyenler falan. Allah korusun bak bu zamanlara kadar böyle geldim. Hiç midem bulanmadı. Çok şanslıyız bu yüzden Yanlız 5 aylık olduktan sonra boğaz yanmaları, mide ekşimeleri yaşadım, sanırım oda bebek saçlandığı için oluyomuş Sende inşallah o günleri göreceksin tadını çıkarmaya bak hamileliğin tamammı :)

Bu arada demir ilacı şurubumu içtim, biraz su ile karıştırdımda içtim. Aman Allahım ne kadar güzel bi tadı var Vişne aromalıymış Bu Abdibrahim ilaçları çok kaliteli oluyor cidden Ferplex Fol, topikten kullanan varmı acaba merak ettim

Son düzenleme:
canım topik dostalarım bu cuma SEDA'nın aşılaması olacak inşallah, cuma günü sela ve ezan arası ya da saat 13.30-14.00 arası SEDAmız içinn 3 ayetel kursi, 21 salavat getirelim ve hayırlısıyla bebeğinin tutunmasını dileyelim

okey diyenler mesajı beğensin, bende sizi beğendim

Ohhh maşallah, anneanneside gelmiş torununu besliyor :))) Allah bozmasın, ayy çizim mi ne güzel ne çiziyorsun, işte türk kadını her koşulda eve destek veriyor maşallah :))))
konut projesi çiziyorum tatlım... napalım bebişimiz yolda ona ciciler almak için para lazım
maşaAllah size.. Hissediyorsun haa ayy ne güzell o zaman oda çalışıyor annesi seninle..

evet canım minik minik böcek gibi hareketler hissediyorum daha çok gıdıklanma gibi ama çook güzel bi duygu

hay ağzını öpeyim, bedriyeeeeeee oku bak oku , yanı başımızda gül varmış senin gibi olan anacım niye daha önce yazmadın, göbeğimizi çatlattı bu kız bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…