- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.281
evlenmeden öncede evlilkten korkuyordun bişey olmadı diye tezkin etmeye çalışıyorum bende kendimi rabbim aratmadı şükürler olsun o bu endişelerden kat kat kötü olurdu şükürler olsun ama bilmediğimizden çok korkuyoruz herhalde tatlım
korkma arkadaşım rabbim yardım edecek yoksa biz öyle bir yükün atlından kalkamayız. ben de ilk hamileliğimi yaşıyorum aynı şeyleri ben de merak ediyorum ama rabbime bol bol dua etmeyi ihmal etmemmeye gayret gösteriyorum. inşalllah bebişlerimii kucağımıza aldığımızda her şey çok güzel olacak. bu arada senle aynı zamanda doğum yapıcaz nerdeyse.. birbirimize destek olmaya devamm..
nşallah sağol canım amin. göstermedi pek niyeti yok heralde artık bi dahakine bakcaz.
nşallah sağol canım amin. göstermedi pek niyeti yok heralde artık bi dahakine bakcaz.
seda inşallah her şey yolunda gider, Allah yar ve yardımcın olsun. bende 16sında gidicem ama aşılama nezaman yapılır bilmiyorumBende bugün yine dr gidicem 2. kutumda bitti dün vurdum son dozu yeterli olmuş mu diye bakacak eğer yeterli olmadıysa bir doz daha vurlucam yettiyse çatlatma iğnemi vururum bu akşam cuma da aşılama olur. Cumartesiye de kalabilir işte yeterli gelmediyse. Bakalım kısmet 2. aşılamam ama yine de işlem için heyecanlıyım cumaya gelse iyi olur aslında 2.5 gün yatarım evde aşılamadan sonra. Ama c.tesiye glirse 1.5 gün yatabilirim gerçi öyle olursa p.tesi gününe izin alrım belki.
burcu çok etkilendim, işte duanın gücü hemen tefriciyeye başlıcam inşallahTanıyanlar bilir, uzun süredir yumurtalıklarımda her ay oluşan kistlerimle uğraşıyordum. Adet söktürücü almadan adet göremiyordum. Kistlerin geçmesi için doktorlar bir de doğum kontrol hapı veriyorlardı. İlacı kullandığım süre içinde kist geçiyor, kullanmayı bırakınca kistler her defasında daha da büyüyerek geri geliyordu.
Bu arada son bikaç aydır gerçekten gebeliği çok istediğimi farkettim.
En sonunda bu ay yine çoook uzun bi süre adet göremeyince 23 Haziranda hamileyim galiba diye umutlanarak sağlık ocağında kan tahlili yaptırdımSonuç negatif çıktı, o zaman anladım ki yine kistler geldi..
İki gün sonra 25 Haziranda hastanede beni muayene eden doktor bu sefer kistlerimin 3cm olduğunu, daha da büyürse ameliyat olmam gerekeceğini söyledi. Yine bir adet söktürücü yazdı. İlacın 10 gün süreceğini, bittikten sonra da adet göreceğimi söyleyerek beni eve yolladı.
Bu olay benim için dönüm noktası oldu.Bu sefer canıma tak etti. Kendimi o kadar aciz hissettim ki o çaresizlikle Allaha sığındım. Dua kitabını karıştırırken Salat-ı Tefriciye duasını gördüm. 4444 tane okuyanın Allah gönlünün muadını verir yazıyordu. Kandil gecesi başladım. Bir hafta boyunca bütün işlerimi bi kenara bıraktım ve bütün kalbimle gece gündüz saatlerce bu duayı okudum.
4 Temmuzda adet söktürücü ilacım bitti ama ne gelen var ne giden İyiden iyiye gerildim. Bi gece ağlaya ağlaya saatlerce dua ettim Allahım sen duaları karşılıksız bırakmazsın. Nolur dualarımı kabul et.diye.
6 Temmuzda 4444 tane Salat-ı Tefriciyem bitti. Üzerine de Hacet namazı kılarak dua ettim. Gece de uyanıp yine dua ettimBu arada bu süre zarfında tanıdığım, gördüğüm herkese nasılsın deseler bana dua edin dedim.Arkamda bi dua ordusu topladım.
Ve 7 Temmuz..
Adet söktürücü bitti, ben daha niye adet göremedim? Yoksa kist büyüdü de ameliyat mı olmam gerekecek? gibi kafamdaki sorularla bu kez annem yanımda, yine doktora gittim. Doktor muayene etti Bi daha etti Bi daha etti Şaşırdı kaldı..Gebelik testi yaptırmış mıydın? dediEvet, negatifti.dedim. Ama hamilesin!!!!dedi Annemle ikimiz şaşkın birbirimize bakakaldık. Nasıl yani???Ya kistler?dedim. Kistler yok olmuş!!!dedi doktor. 10 gün içinde nasıl kistler gitti, bebek geldi anlamaya çalışırken annem Allah herşeye kadir.Dualarını duydu. dedi.
Eve gelene kadar yolda gördüğüm fakirlere sadaka dağıttım. Gelince de iki rekat şükür namazı kıldım. O kistlerin nasıl gidip , yerine bebeğimin nasıl geldiğini doktor da izah edemedi ama anladım ki Allah dilerse olmaz diye bir şey yok
Çocuğum olmuyor diye üzülen arkadaşlar; duaların gücüne inanın, umudunuzu yitirmeyin. Allaha sığının.Allaha dua edin. Onun kudreti bütün mucizeleri gerçeklerştirmeye yeter
canım geçmiş olsun inşallah sonuçların temiz çıkar ay 2 kesemi var sende belki diğer gidişindede o görünür çok heyecanlı hayırlısı sağlıklısı olsun tabiki.kızlar....ben geldim rahatsızlandım bayağı...okula gidemedim...doktoruma gittik kalp atımını dinledik minnakımızın...diğer kese küçük onda bebek görünmedi...ama diğer kesede minnakım gördüm kalp atımını duydum zırladım bir sürü test istedi doktorum onları verdim 2 saat sonra çıkacakmış..sonuçlara göre beni hastanede yatırma ihtimali var...giremezsem beni merak etmeyin....
kızz burcuuu istifa edesim geldiEvi toplamdım, akşam yemegınınde birazını yap!ım, dualarımı ettim, işte geldim burdayım :)))))
seda inşallah her şey yolunda gider, Allah yar ve yardımcın olsun. bende 16sında gidicem ama aşılama nezaman yapılır bilmiyorum
burcu çok etkilendim, işte duanın gücü hemen tefriciyeye başlıcam inşallah
canım geçmiş olsun inşallah sonuçların temiz çıkar ay 2 kesemi var sende belki diğer gidişindede o görünür çok heyecanlı hayırlısı sağlıklısı olsun tabiki.
kızz burcuuu istifa edesim geldigecen hafta sonu mutfağımı temizledim 1 günümü aldı bu hafta da camlarımı silicem öyle piski görseniz yüzüme tükürürsünüz
benim camlara baksanız göremezsinizz pislik içinde.. dışarısı seçilmiyor artık.. bircandan sonra benimde yüzüme tükürürsünüzz..
ne yapayım canım ya malum ay sou ssklar maaşlar ugraşıyorum bugun sabah sabah accık kaytarayım dedim işte
çiğdemcimm çocugun başı aşağıda derken kasıklarda demek istemiştir çocugun erken dogması için dogum yoluna girmesi gerek bunuda görğrdğ öyle olsaydı ve erkeknn dogum riski var derdi sen aklını takma böyle seylere kuzucukk
seda inşallah her şey yolunda gider, Allah yar ve yardımcın olsun. bende 16sında gidicem ama aşılama nezaman yapılır bilmiyorum
burcu çok etkilendim, işte duanın gücü hemen tefriciyeye başlıcam inşallah
canım geçmiş olsun inşallah sonuçların temiz çıkar ay 2 kesemi var sende belki diğer gidişindede o görünür çok heyecanlı hayırlısı sağlıklısı olsun tabiki.
kızz burcuuu istifa edesim geldigecen hafta sonu mutfağımı temizledim 1 günümü aldı bu hafta da camlarımı silicem öyle piski görseniz yüzüme tükürürsünüz
benim camlara baksanız göremezsinizz pislik içinde.. dışarısı seçilmiyor artık.. bircandan sonra benimde yüzüme tükürürsünüzz..
canım ağzına yüreğine sağlık nasılsın kızın nasıllll
kızlar....ben geldim rahatsızlandım bayağı...okula gidemedim...doktoruma gittik kalp atımını dinledik minnakımızın...diğer kese küçük onda bebek görünmedi...ama diğer kesede minnakım gördüm kalp atımını duydum zırladım bir sürü test istedi doktorum onları verdim 2 saat sonra çıkacakmış..sonuçlara göre beni hastanede yatırma ihtimali var...giremezsem beni merak etmeyin....
Tanıyanlar bilir, uzun süredir yumurtalıklarımda her ay oluşan kistlerimle uğraşıyordum. Adet söktürücü almadan adet göremiyordum. Kistlerin geçmesi için doktorlar bir de doğum kontrol hapı veriyorlardı. İlacı kullandığım süre içinde kist geçiyor, kullanmayı bırakınca kistler her defasında daha da büyüyerek geri geliyordu.
Bu arada son bikaç aydır gerçekten gebeliği çok istediğimi farkettim.
En sonunda bu ay yine çoook uzun bi süre adet göremeyince 23 Haziranda hamileyim galiba diye umutlanarak sağlık ocağında kan tahlili yaptırdımSonuç negatif çıktı, o zaman anladım ki yine kistler geldi..
İki gün sonra 25 Haziranda hastanede beni muayene eden doktor bu sefer kistlerimin 3cm olduğunu, daha da büyürse ameliyat olmam gerekeceğini söyledi. Yine bir adet söktürücü yazdı. İlacın 10 gün süreceğini, bittikten sonra da adet göreceğimi söyleyerek beni eve yolladı.
Bu olay benim için dönüm noktası oldu.Bu sefer canıma tak etti. Kendimi o kadar aciz hissettim ki o çaresizlikle Allaha sığındım. Dua kitabını karıştırırken Salat-ı Tefriciye duasını gördüm. 4444 tane okuyanın Allah gönlünün muadını verir yazıyordu. Kandil gecesi başladım. Bir hafta boyunca bütün işlerimi bi kenara bıraktım ve bütün kalbimle gece gündüz saatlerce bu duayı okudum.
4 Temmuzda adet söktürücü ilacım bitti ama ne gelen var ne giden İyiden iyiye gerildim. Bi gece ağlaya ağlaya saatlerce dua ettim Allahım sen duaları karşılıksız bırakmazsın. Nolur dualarımı kabul et.diye.
6 Temmuzda 4444 tane Salat-ı Tefriciyem bitti. Üzerine de Hacet namazı kılarak dua ettim. Gece de uyanıp yine dua ettimBu arada bu süre zarfında tanıdığım, gördüğüm herkese nasılsın deseler bana dua edin dedim.Arkamda bi dua ordusu topladım.
Ve 7 Temmuz..
Adet söktürücü bitti, ben daha niye adet göremedim? Yoksa kist büyüdü de ameliyat mı olmam gerekecek? gibi kafamdaki sorularla bu kez annem yanımda, yine doktora gittim. Doktor muayene etti Bi daha etti Bi daha etti Şaşırdı kaldı..Gebelik testi yaptırmış mıydın? dediEvet, negatifti.dedim. Ama hamilesin!!!!dedi Annemle ikimiz şaşkın birbirimize bakakaldık. Nasıl yani???Ya kistler?dedim. Kistler yok olmuş!!!dedi doktor. 10 gün içinde nasıl kistler gitti, bebek geldi anlamaya çalışırken annem Allah herşeye kadir.Dualarını duydu. dedi.
Eve gelene kadar yolda gördüğüm fakirlere sadaka dağıttım. Gelince de iki rekat şükür namazı kıldım. O kistlerin nasıl gidip , yerine bebeğimin nasıl geldiğini doktor da izah edemedi ama anladım ki Allah dilerse olmaz diye bir şey yok
Çocuğum olmuyor diye üzülen arkadaşlar; duaların gücüne inanın, umudunuzu yitirmeyin. Allaha sığının.Allaha dua edin. Onun kudreti bütün mucizeleri gerçeklerştirmeye yeter
herşey yolunda gider canım inşallah, Allah'ın nasip ettiği günde olur, hiç hesap plan yapma, devir popoyu dinlen heyecanlammakta çok haklısın tatlım Allah'ın mucizesi olanbir şeyin her anını göreceksin haydi bismillah
Benim moralim çok bozuk annem bebek aşağıda duruyor dedi karnıma bakınca, normal değil ki şu zamanda bebeğin başının aşağı dönmüş olması daha yeni 7. Ayımdayım ya doğarsa bebeğim daha 1 bucuk kilo bile değil nasıl yaşar, off kızlar çok kötüyüm nolur bana dua edin , bebeğimi sağ salim sağlıkla kucağıma alayım.. Yarın işe gidecektim ama bu durumda gitmicem ayaklarımın altına 3 tane yastık koydum yatıcam sadece hiç bişe yapmıcam nolur Allah'ım bebeğim zamanında sağlıkla gelsin..
Kızlarr ben dr geldim nasipse cuma günü aşılamam var 2 de. 12 de olacaktı ama bir aşılama daha varmışo saatte işlem 15 dk birşey sürüyor ama 1 saat yatırıyorlar o yüzden 2 de alınıcma ben bir mada daha varmış ama o rahatsız bir masa rahat ettirelim seni dediMbarek gün özellikle sela ile ezan arası bana dua ederseniz çok minnettar kalırım size. Ben 2 gündür duaları oluyamadım bugün tamamlıcam hepsini tüm günleri sonuna kadar. Evde çok işlerim var aşılamadan önce bitireyim diyorum kendime de dua okumak istiyorum ama iişler bitince de ne olurum bilmem yarın akşam da yemekler yapıp dolaba koyucam. Ayrıca çok duygusalım hele burcunun paylaştığı yazı çok içime dokundu yarın gece mümkün olduğu kadar uyumayıp dua okumak istiyorum dinlemem de lazım ama zorlucam kendimi gözlerim kapanmaya varıncaya kadar okucam hiç okuyamadım zaten bu aralar hep işyerinde yoğunluk evde işler.
neden hastanede yatıracakar ki canım neyin var :26:
canımm ben o kadar duygulandım ki bu yazıya anlatamam işyerinde olmasam zırıl zırıl ağlıcam yanii. Benim aşıamam cuma günü özellkle sela ve ezan arası dua ederseniz çok sevinirim.
Öyke yapıcam canım evdeki işlerimi bitrmeye çalışıyorum mutfak dolaplarımı silicem biraz küvetimi yıkıcam, vitrinlerimi silicem falan iş kalmasın hiiç gün saymıcam burada da aşılamadan hiç konuşmucam olduktan sonra unutucam yanii zaten cuma günü aşılama izin alıcam iki günde haftasonu bir güzel dinlenirim
tüm topik için 01.03.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum
burju82 / BURCU 02.03.2013 cumartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz/ EBRU 03.03.2013 pazar sağlıklı hamişlik+kolay doğum
witchgirl01 / GÜLDEN 04.03.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum+kardeşine hayırlı bebek
buarada reglim yüzünden burdan itibaren okuyamamıştım, hepsini okudum Allah kabul eylesin inşallah
konut projesi çiziyorum tatlım... napalım bebişimiz yolda ona ciciler almak için para lazımOhhh maşallah, anneanneside gelmiş torununu besliyor :))) Allah bozmasın, ayy çizim mi ne güzel ne çiziyorsun, işte türk kadını her koşulda eve destek veriyor maşallah :))))
maşaAllah size.. Hissediyorsun haa ayy ne güzell o zaman oda çalışıyor annesi seninle..
Bedriyecimm bende hamileliğimin ilk haftalarında senin gibiydim. Hiçbir belirtim yoktu. Ne göğüslerde bir değişiklik, ne mide bulantısı ne başka birşey. Birde herkes göğüslerim şöyle oldu, midem böyle diyince moralim bozulurdu. Nette keyfimi bozacak yazılara denk gelirdim. Bütün belirtilerim gitti meğer bebeğimin kalbi durmuş diyenler falan. Allah korusun bak bu zamanlara kadar böyle geldim. Hiç midem bulanmadı. Çok şanslıyız bu yüzdenYanlız 5 aylık olduktan sonra boğaz yanmaları, mide ekşimeleri yaşadım, sanırım oda bebek saçlandığı için oluyomuş Sende inşallah o günleri göreceksin tadını çıkarmaya bak hamileliğin tamammı :)
Bu arada demir ilacı şurubumu içtim, biraz su ile karıştırdımda içtim. Aman Allahım ne kadar güzel bi tadı varVişne aromalıymış Bu Abdibrahim ilaçları çok kaliteli oluyor cidden Ferplex Fol, topikten kullanan varmı acaba merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?