Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

görüşürüz..

Valla burası zaten tamm destek full destek ekibinin bir araya toplanmış hali gibi bu topik..

oyy oyy hamarat adaşım ,bende temiz evi severim ama ev temizliğinden nefret ederim, 24 saat yemek pişir deseler yaparım ama ev temizliği işkence gelir bana, kocan saçına ne dedi beğendi mi?
ayy valla bende ilaçtı iğneydi test yükseldi derken evi epey boşlamıştım yine ilaçlara başlamadan topluyayım dedim camlar tek kaldı onlarıda havalar biraz daha düzelsin öyle yapacam eşim saçımı beğendi bu saçlara hemen finallere başlıyalım dedi ama ben müsait değildim adamın hevesi kursağında kaldı

Burcu o saçın üzerine bir bebek gelir mutlaka diyecektim ki yazının sonunu okudum adam maratona hazır anacım ne güzel kimini binbir nazla ikna ediyorlar, hazır bomba gibi adamı değerlendir bari hamaratım benim

Bedriyeee sonunda gül'ün senin için yazdıgı pankartı okumuşsun ohh rahatladım, içine ferahlık dolsun canım öpüldün

Serap ne yaptı ki acaba, cok merak ettim meslektaşım :26: inşallah hersey yolundadır

o sürekli öyle hazır nazır bekler ama ben nazlıyım o konularda bazen diyor bebekten olmasa yanıma yanaşmazsın

anammmm benim aklım durdu, ne okuyacaktık biz yaavv, listeyi yapıyorum şimdi??? rabbi yessir velatuassir rabbi temmim bil hayr mıydı, yoksa uyduruyormuyum ayyy bana yardım edin bebeklerim zekam çok çalışmaktan durdu

anammmm benim aklım durdu, ne okuyacaktık biz yaavv, listeyi yapıyorum şimdi??? rabbi yessir velatuassir rabbi temmim bil hayr mıydı, yoksa uyduruyormuyum ayyy bana yardım edin bebeklerim zekam çok çalışmaktan durdu

Kuzum en son onu demiştik bide gül'ün bir teklifi vardı bana kızmasın ama ne olduğunu hatırlamıyorum, bu ay Allah nasip ederse rabbi yesir le başlayalım inşallah , şimdi topikte kimse yok oylamda yapamayız ama bizim tontişlerimin hepsi anlayışlı, ne desek kabul eder, gül'de hakkını helal etsin inşallah, onuda öperiz öperiz :))) özlemi de listeye eklemeyi unutma canım, buralardayim birseye ihtiyacın olursa yardım ederim

seni gıdılarından öpüyorum süpersin bebeğim

Arkadaşlaarrrrr Yeni Dua Listemiz Hayırlı Uğurlu Olsunnn

Yeni listemiz 08.03.2013 Cuma günü başlayacaktır, listeden çıkmak isteyen olursa bana haber versin lütfen.
Yada ne için dua edileceği konusunda özel istekleriniz varsa bana özelden yazın, eklerim listeye arzu ve isteklerinizi.
Cumartesi ve pazar günlerine kimsenin ismini yazmadım, ayrıca sevgili çok değerli özlem arkadaşımın ismini kurra çekerken unutmuşuz, onun ismini gönlüm razı olmayarak sona yazdım, ama listeden çıkmak isteyen biri olursa, özlemi oraya kaydıracağım bilginiz olsun.

Bu arada ben bugün çatlatma iğnesi oldum, gidip bu iğnenin hakkını vermem lazım :) bana dua edin, zaten topu topu 1 tane yumurtam var, bakalım ne olacak bu ay.
herkesi öpüyorum iyi geceler.

Hayırlı olsun, Rabbim kabul etsin inşallah
Bu arada ben küçük gülüm yanlış yazılmış o kısmı

Canım Allah razı olsun ellerine sağlık , iğnenin hakkını vermeden önce gelip listeyi yapmışsın, ben daha sana ne diyeyim Rabbim bu gece inşallah o tek yumurtada mucizesini gerçekleştirir, bereketli olsun kolay olsun canım, mutlaka silkelet, no stres yes baby. Hadi işiniz rast gelsin besmele cekmeyide unutmayın :)

hayırlı olsun bebemmm ama ben büyük gül'üm :) 7verengül küçük gül :)neyseee :)

canım ben
ESMA'ÜL HÜSNADAN GÜNDE 68 adet EL MUHYİ

ANLAMI :CAN BAĞIŞLAYAN,HAYAT VE SAĞLIK VEREN
NİYETİ: İŞLERİN BAŞARILI OLMASI İÇİN

çekebiliriz demiştim ama başka sefere artık..​

Oyy anlayışını yerim :)))) thank you :)))

kızlar ben yarın yokum annemleri görmeye gidecem 1 ay oldu çok özledim haber vereyim dedim dualarla ilgili herşeye benden okey

Kızlar nasılsınız eve geldim ben yemeğimi yedim işe giriştim mutfağı temizledim beyazları attım, renkliler ütüledim falan ama banyo ve salon kaldı yarın artık evi siklip sürpüme işini zaten cuma sabah yapıcam nasılsa aşılama saat 2 de yemeklerimin bir kısmını da sabah yapıcam hayırlısı bakalım bu gece de 2 de alarmı kurup kalkıcasm çatlatma iğnemi vurmam lazım uyku sersemi vurabilirim heralde

sedacım sana ne zamandır dicem denk gelmedi bi türlü.gene yoksun ama ben yazim okursun gelince.ilk aşılamandada sen böyle yapmıştın.aşılamadan önce işleri bitirim diye heryeri sildin süpürdün.tamam aşılamadan sonra yormayayım kendimi diyosun ama aşılama esnasındada vücudun dinç olsa daha iyi olmazmı?zaten işte yeterince yoruluyosun.bırak ev bi ayda pis oluversin.bebekten önemlimi?benim içimden öyle geçiyo bilmiyorum.seni yakın gördüğüm için söylüyorum yanlış anlama lütfen.2 gün kalmış zaten bırak işi gücü.yediklerine dikkat et.akşamını işlere harcıyacağına tut kocanın elinden bi filme götür,yada yürüyüşe,yemeğe,tiyatroya.....sana temizlik,ütü değil moral ve sağlam bi vücut lazım şu aşamada.tamam aşılamayı tüp bebek için basamak olarak görüyosun,umut bağlamıyosun ama lütfen bu kadar koyverme.Belki öyle olmasını istediğim içindir ama ben senden çok umutluyum.belki tüpe gerek kalmadan geliverir bebişin neyse çok uzadı benim dilim gece gece.Allah işini gücünü rast getirsin inşallah.iyi geceler

hayırlı olsun tatlışım Rabbim emeklerimizin mükafatını versin.
bide canım Rabbim yeterki ol desin o bir yumurta kafi. İnşallah hayırlısı ile gelir bebeğin.

ben de aynı fikirdeyim canım tamam bir yandan haklı sonrasını düşünüyor ama aşılama günü bile yorucak kendini
seda bırak artık işleri pis kalırsa kalsın. hamile kalsan mecburen 9 ay yapamıcaksın bende senin gibiyim kadın tutsam bende onunla harap ederim kendimi ama zaruri durumlarda daha rahat olman gerekli kuşum :130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…