- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.361
geçmiş olsun..canımcım sen belki haklısın ama doktorlardan bazıları bu konuda titiz olabilirler..çünkü artık denetim daha sıkı tutuluyor..doktorlardan hesap soruluyor yazdıkları fazladan raporlar için..senin ki fazladan değil belki ama sinirlenme hemen :))seni şimdiye kadar o takip etti başka doktor bulmanda zor olur:))
canım bence drunu değiştirme tamam sende haklısın o drdan almamışsındır ama sgk da görünüo onların bilgisayarına düşüo hepsi..alabiliosan yine aile hekimine git ondan almaya calış..Hoşgeldin buketcim özledim senii..
Tamam anlıyorum doktorda belki çekiniyodur başına bişi gelmiştir anlıyorum ama benimde durumum ortada hem ayaklarını uzat yat diyo hemde vermiyo ne bu çelişki ayrıca ben ondan hiç almadım ki 1 kere aldım diğerleri hep aile hekimimden sıkıntı olsa o vermezdi şimdi yine o verdi.. Annemin doktoru var sülaleyi o doğurttu ona gidicem karar verdim soğudum doktorumdan..
aynen bende ama umrumda deil bu kez kendimi üzmücem başlarım böyle aşkın ızdırabına tövbe tövbe sende takma canımm
Herkese günaydın....
Buket hoş geldin özledik seni....
Burcucum kurayı sen çekmişsin eline yüreğine sağlık :)))
Sedacım aşılaman cuma imiş hakkında hayırlısı olsun sana bol bol dua etcam...
K.Gül ve Nazan eşinizle tartışmışsınız çok üzüldüm aslında biz bütün stresimizi onlara yansıtıyoruz onlarda geriliyor sakin olun lütfen erkekler bizim gibi duygularını açık yaşamıyorlar ama onlarda üzülüyorlar emin olun kendi eşimden biliyorum....
Bedriyecim takma bu kadar belirtilere ne olursun bak uzman tv ye bak her hamilelik birbirinden farklıdır diyor...
Yasemin canım eline sağlık yeni listeyi yapmışsın eline sağlık..
Selam kızlar ben hala yatıyorum, yatmaktan da yoruldum valla.. Çok sinirim bozuldu bugün dün işe gitmedim rapor alcaktım doktorum izinliymiş alamadım iş yerine ücretsiz izin yazın dedim 1 günlük, bugün rapor alırım nasılsa diye düşündüm gittim sabah hastaneye ben bh durumda çalışamam dedim rapor yazın vermedi yaa, iyide dinlen çocuk aşağıda diyosunuz hemde rapor vermiyosunuz dedim çok rapor almışsın veremem dedi heyete girmen lazım oda devletten yatış olduktan sonra veriliyor dedi işyerinle konuş anlayışlı davrasınlar dedi sinir oldumm, aile hekimim çok iyi onu aradım durumu anlattım napabilirm dedim o biliyor az çok iş yerimin ne kadar sorunlu old. Normal kontrol günümde bile istiyolar çünkü raporu ondan alıyodum, gel dedi biz yazarız. Gittim anlattı yıl içinde 20 güne kadar rapor alınabiliyor ayaktan, sonrası için yatış yapılıp heyet raporu alman lazım dedi tamam da dedim ben 20 gün almadım ki niye şimdi vermiyor ayrıca bana dinlende diyor napabilirim ben şimdi hesapladık daha 12 gün rapor alma hakkım varmış neyse aile hekimim yazdı sağolsun oazartesiye kadar sonra yine ağrın geçmezse yine yazarız dedi ztn az kalmış doğum iznine sabret dedi.. Madem veriliyor doktorum niye vermedi diye sinir oldum, hiç anlayışlı davranmadı b keyfimden mi istiyorum sanki işyerimle skıntı yaşamasam niye uğraşıyım.. Değiştiricem doktorumu ona karar verdim çok soğudum bana böyle zorluk çıkarmasından rahatsız oldum ve ben bugüne kadar ondan 1 kere rapor aldım diğerleri hep aile hekimimden canımı sktı..
çok teşekkürler canımm amin inşallahh..
canım senin işyerindkiler ne kafar anlayışsızlar senin durumun ortada hamilesin muayeneye bile giderken ücretsiz izin ya da rapor nedir yanii hiç mi insiyatfi kullanamıyorlar. Doktor konusunda da canım çekiniyor olabilir yani onun da üstü var başhekim var bilemiyorum artık hem yat deyip em rapor vermemesi ötü tabii de daha da önemli birşey olursa o zaman veririrm diye mi düşündü belki de bu kadar işyerinden sorun çıkaracaklarını tahmin etmemiştir tabii sen haklısın canım bu durumda da ama zorda kalmasa yazar raporu en olaca ki ona göre. Bence dr değiştirme canım senin tüm gebelik geçmişini herşeyini bu dr biliyor birine ısınmak yeniden zor ama sen soğudum yapamam diyorsan sana kalmış. Aile hekimleri daha rahat oluyor rapor konusunda hemen veriyorlar ama asıl canımı sıkan senin şu işyer olayın ne çok sorun ediyorlar izini falan ben bugün amirime dedim yarın için izin istiyorum diye neden diye sorsaydı ufak bir operasyonum var diyecektim ama sormadı bile tamam öğrenci işçileri organize et git dedi yanii.
Hoşgeldin buketcim özledim senii..
Tamam anlıyorum doktorda belki çekiniyodur başına bişi gelmiştir anlıyorum ama benimde durumum ortada hem ayaklarını uzat yat diyo hemde vermiyo ne bu çelişki ayrıca ben ondan hiç almadım ki 1 kere aldım diğerleri hep aile hekimimden sıkıntı olsa o vermezdi şimdi yine o verdi.. Annemin doktoru var sülaleyi o doğurttu ona gidicem karar verdim soğudum doktorumdan..
bukeeet hoş geldin nasılsın özledim seni, pek uğramıyorsun bu aralar.
çok yoğunum kuşum yaaavv..işdi taşınmaydı derken anam ağladı.. kayınvalidemin evini taşıdık felan her akşam ordayım..bu gün eşimde gelecek ankaradan..bu üçüncü haftam tek başıma idare etmeye çalışıyorum..beynim duracak sandım bi ara..her şube ayrı arıyo herbirinin derdi ayrı bide hepsini takip et..öyle devamlı yapılan bi iş değil yoğunluk kafamı çok yoruyo..bende majezikle ödüllendirdim kendimi:))
sen nasılsın..resim koymuş herkes..sende koymuşsun sonradan gördüm..ama herkesinkini göremedim..bende az sonra çalışmaktan pekmez gibi eriyen beynimin fotosunu çekip gönderecem:))
sedoşşşş rabbim yardımcın olsun dua etcez canım senin içinnn sen hamile kalda bende gaza gelip asılama yaptırayım inş... emeklerimiz boşa çıkarmasın rabbimm
arkadaşlar melek2828 girdiğinde bana biri dönebilirmi lütfen bu arkadaş benim 2 yıl önceki arkadaşım ve ulaşmak için çok çabalıyoruum uyeliğim yeni oldugu için özel msjda atamıyorum
canım girersen bul beni lütfenn ben tuğba 2011 erken gebelik belirtilerinden melek63 funda30 bunlarla aynı dönemdeydim
nazan bu arkadaş senin arkadaşınmış seni arıyomuş..kavuşturayım sizi..bak bi hele
buket sen ne zaman taşınıyorsun,belli oldumu tayin işin
kızlar herkese iyi akşamlar diliyorum vede öpüyorum
bukett kocan geliyomuş hayırlı işler
çiğdem nadarrr kadersizsin yavrum ya allah gücünü kuvvetini artırsın ne diyim rabbim müdürüne vicdan merhamet versin inş.
dilekçem daha bu hafta başında gitti..daha yeni gm dedir..inyallah merkez biyer çıkar..ilçesi milçesi çıkarsa zor olur yavv..
bu arada profilime beynimden akan pekmezli fotolarımı koydum sıcak sıcak az evvel çektim..bak hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?