Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Hoşgeldin buketcim özledim senii..
Tamam anlıyorum doktorda belki çekiniyodur başına bişi gelmiştir anlıyorum ama benimde durumum ortada hem ayaklarını uzat yat diyo hemde vermiyo ne bu çelişki ayrıca ben ondan hiç almadım ki 1 kere aldım diğerleri hep aile hekimimden sıkıntı olsa o vermezdi şimdi yine o verdi.. Annemin doktoru var sülaleyi o doğurttu ona gidicem karar verdim soğudum doktorumdan..

Son düzenleme:
canım bence drunu değiştirme tamam sende haklısın o drdan almamışsındır ama sgk da görünüo onların bilgisayarına düşüo hepsi..alabiliosan yine aile hekimine git ondan almaya calış..

aynen bende ama umrumda deil bu kez kendimi üzmücem başlarım böyle aşkın ızdırabına tövbe tövbe sende takma canımm

arkadaşlar melek2828 girdiğinde bana biri dönebilirmi lütfen bu arkadaş benim 2 yıl önceki arkadaşım ve ulaşmak için çok çabalıyoruum uyeliğim yeni oldugu için özel msjda atamıyorum

canım girersen bul beni lütfenn ben tuğba 2011 erken gebelik belirtilerinden melek63 funda30 bunlarla aynı dönemdeydim

KIZLLAAARR selammlar nasılsınız..
Buket gelmiş hoşgelmiş.. bende çok özledimm buketimii.. sen yokken kimsee şarkı bestelemiyor yada kızıp şööllee bir silkelemiyor..

çiğdemcimm doktor konusunda ben çok tırsak korkak tuhaf bişey olduğum için benim yanımda olmasaydı doktorum bende değiştirirdimm.. içine sinenle devam et.. umarım sülale doktoruna ısınırsın hayırlısıyla..

çok teşekkürler canımm amin inşallahh..

canım senin işyerindkiler ne kafar anlayışsızlar senin durumun ortada hamilesin muayeneye bile giderken ücretsiz izin ya da rapor nedir yanii hiç mi insiyatfi kullanamıyorlar. Doktor konusunda da canım çekiniyor olabilir yani onun da üstü var başhekim var bilemiyorum artık hem yat deyip em rapor vermemesi ötü tabii de daha da önemli birşey olursa o zaman veririrm diye mi düşündü belki de bu kadar işyerinden sorun çıkaracaklarını tahmin etmemiştir tabii sen haklısın canım bu durumda da ama zorda kalmasa yazar raporu en olaca ki ona göre. Bence dr değiştirme canım senin tüm gebelik geçmişini herşeyini bu dr biliyor birine ısınmak yeniden zor ama sen soğudum yapamam diyorsan sana kalmış. Aile hekimleri daha rahat oluyor rapor konusunda hemen veriyorlar ama asıl canımı sıkan senin şu işyer olayın ne çok sorun ediyorlar izini falan ben bugün amirime dedim yarın için izin istiyorum diye neden diye sorsaydı ufak bir operasyonum var diyecektim ama sormadı bile tamam öğrenci işçileri organize et git dedi yanii.

kısmetse yarın aşılaman var di mi? Dualarımız hayırlısıyla seninle olucak inşAllah yarına..

:))) bende özledim herkesi..
Bedriyecim öpüyorum seni ben yine gelir silkelerim seni..:))

çiğdem sen bilirsin tabi inşallah sülaleyi doğurtan senide doğurtur..normal doğum istiyosun sen demi?inşallah sağlıkla ve vaktinde doğurursun..

sedaaaa yarın senin için dua edicem( tabi bu yoğunlukta aklıma gelirse, hatırlatma kurayım ezanla sela arasına),,inşallah bu sefer tutar

bukeeet hoş geldin nasılsın özledim seni, pek uğramıyorsun bu aralar.

çok yoğunum kuşum yaaavv..işdi taşınmaydı derken anam ağladı.. kayınvalidemin evini taşıdık felan her akşam ordayım..bu gün eşimde gelecek ankaradan..bu üçüncü haftam tek başıma idare etmeye çalışıyorum..beynim duracak sandım bi ara..her şube ayrı arıyo herbirinin derdi ayrı bide hepsini takip et..öyle devamlı yapılan bi iş değil yoğunluk kafamı çok yoruyo..bende majezikle ödüllendirdim kendimi:))
sen nasılsın..resim koymuş herkes..sende koymuşsun sonradan gördüm..ama herkesinkini göremedim..bende az sonra çalışmaktan pekmez gibi eriyen beynimin fotosunu çekip gönderecem:))

delisin sen valla yaa pekmez gibi olmuş beyninin fotosunu çekecekmiş nerden bulursun bu lafları, sizin şubedekiler nereye gittide sen 3 haftadır yanlız kaldın söyle çabuk gelsinler,arkadaş olmadıklarını görememişsindir bende nazanı görmedim mesela başka görmediğim varmıydı acaba

sedoşşşş rabbim yardımcın olsun dua etcez canım senin içinnn sen hamile kalda bende gaza gelip asılama yaptırayım inş... emeklerimiz boşa çıkarmasın rabbimm

sedoşşşş rabbim yardımcın olsun dua etcez canım senin içinnn sen hamile kalda bende gaza gelip asılama yaptırayım inş... emeklerimiz boşa çıkarmasın rabbimm

nazan bu arkadaş senin arkadaşınmış seni arıyomuş..kavuşturayım sizi..bak bi hele

kızlar herkese iyi akşamlar diliyorum vede öpüyorum

bukett kocan geliyomuş hayırlı işler
çiğdem nadarrr kadersizsin yavrum ya allah gücünü kuvvetini artırsın ne diyim rabbim müdürüne vicdan merhamet versin inş.

buket sen ne zaman taşınıyorsun,belli oldumu tayin işin

dilekçem daha bu hafta başında gitti..daha yeni gm dedir..inyallah merkez biyer çıkar..ilçesi milçesi çıkarsa zor olur yavv..

bu arada profilime beynimden akan pekmezli fotolarımı koydum sıcak sıcak az evvel çektim..bak hele

tatlımm ya tanıycan bak şimdi hergün bir dunya yazısıyoduk yaa nasıl unutursun yazdırcan sonunda nicikimi hıı leader ben
oğlum oldu tatlım benim 13 aylık sen neler yaptın hayat nasıl gidiyo varmı sende bebiş

Son düzenleme:

bukeet gayet iyi görünüyorsun canım,pekmezlenmiş halin buysa normalin nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…