Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sen ne hissediyorsun canım ya da hani eskiler kız ise kalçalar büyür erkek ise şöyle olur falan bişiler derler ben pek bilmem ama

walla başından beri erkek gibi geliyodu bana gören teyzeler bana oğlun olacak dediler. onlara itimad ediyorum azcık bi de göbeğim sivri gibi benim ondan öyle diyolarmış kısmet bakalım öğrenirim inşallah bi dahaki sefere o zman yazarım.

evet canım aynen bayram şekeri olacaklar hayırlısıyla ben de hesaplamıştım ben de her gün sesli yasin ouyorum bebeğime hem kuran okurken de sesli okuyorum terbiyesini alsın kurandan diye. biz sadece vesileyiz gerçekten de rabbimin elinde her şey. benim ki göstermiyo daha ama erkek olacakmış gibi geliyo bana. sağlıklı olsun da inşallah önemli değil bu arada senin kaçıncı bebiş benim ilk daha

Hayırlı olsun, Rabbim kabul etsin inşallah
Bu arada ben küçük gülüm yanlış yazılmış o kısmı
hayırlı olsun bebemmm ama ben büyük gül'üm :) 7verengül küçük gül :)neyseee :)
ayy tabi listeyi yaparken aklım nerdeydi artık siz tahmin edin hemen düzeltiyorum canlarım
aminn Allah razı olsun canım benim, heyecanlı bekleyiş başlıyor artık bugünden itibaren 20 martta bakalım dönüşüm muhteşem mi olacak, yoksa kırmızı bayraklarımı sallıycam yine

kızlar ben yarın yokum annemleri görmeye gidecem 1 ay oldu çok özledim haber vereyim dedim dualarla ilgili herşeye benden okey
canım hadi bakalım ALlah yolunu açık etsin git gel, dua listesindesin
aman ALlahım bu kız topiğimizin hamaratı yaa maşallah sana canım benim hepimize örnek bir kişisin vallahi, hem temizlik huyunla, hem bu tedavi sürecindeki sağlam duruşunla sana 41 kere maşallah
Allahım emeklerini boşa çıkartmaz inşallah hayırlısıyyla canım, bugün dualarım seninle olacak, birde bir akrabamız doğum yapacak, ikinize birden dua edicem bol bol.
hayırlı olsun tatlışım Rabbim emeklerimizin mükafatını versin.
bide canım Rabbim yeterki ol desin o bir yumurta kafi. İnşallah hayırlısı ile gelir bebeğin.
Bircan'cım canımmm çok sağol, dediğin gibi evet, dr da dedi zaten 1 tane olsun ama kaliteli olsun önemli olan kalitesi , çokluğu değil dedi, geçen ay 5-6 tane çatladı da ne oldu fosss
bu ay bu tek başına kahraman olan yumoştan umutluyum bakalım

canımmm hayırlı olsun demek erkek geliyor ohhhh, babası şimdi gururlanıyordur, hani erkeklerin bir lafı vardır ya, "erkek adamın erkek oğlu olur" diye gerçi artık yeni nesil kız çocuklarını daha çok seviyor ama, yinede mutlaka içinde bir sevinç oluşmuşture. Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin.

Arkadaşlar bugün yine işlerim başımdan aşmış gitmiş vaziyette, onun için sık uğrayamayabilirim, dediğim gibi listedeki revizyonlar için bana özelden msj atın lütfen, bazen geçmişi tam okuyamıyorum çünkü

günaydın kızlarr dua listemiz güncellenmiş hadi bismillah rabbim dualarımızı boşa çıkarmasın evlat sahibi olmak isteyenlere rabbim en kısa zamanda bu dualar hürmetine evlatlar nasip etsin inş. hamile olanlarda sağlıkla sıhhatle alsınlar evlatlarını kucaklarına amin

günaydın arkadaşlar...
yuppiiiii yeni dua listemizde oluşmuş :) inşallah sağlıkla güzellikler getirsin..Rabbimin kabul ettiği dualardan olsun dualarımız inş..

Kızlar Günaydınnn
Nasılsınız?ikizim Yasemin ve üçüzüm Burcu siz nasılsınız?İkizim çalışmalara başlanmış Allah kolaylık versinnnn
Sedacım yarın aşılaman varmış canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Çiğdemmmm kzum nooldu sana?Dualarım seninle...
Kızlar bu aralar gelemiyorum çok yoğunum (( özlüyorum sizleri fırsat bulur bulmaz gelicem :))))

canımm bende gece 2 de alarmı kurup yaptım çatlatma iğnemi cuma 2 de de aşılama olacak. Valla 1 yumurta 5 yumurta ferketmiyor tutacağı varsa zaten tutuyor bende dün dr geçen sefer 3 tane vardı bu sefer 2 dedim başarı oranını etkilemez dedi bana hadi hayırlı olsun çalışmalara devam ama

onu da bir daha ki sefere okuyalım mutlaka benimde gözüme çarptı dün akşam kuran okurken.

yok neden yanlış anlıyım canım herkes yan şeyi söylüyor bana eşim dahil ama tutarsa beni nasıl bir gebelik bekliyor bilemiyorum minyonumda biraz hem döllenmeden önce kendimi yormam tutunmayı etkilemez mühim olan o birleşmeden sonraki zaman döllenme ve rahime tutunma aşaması ben şöyle bakıyorum Rabbim ol dediyse zaten hiçbirşey engel olamaz bende aşılamadan sonra daha çok dikkat etmek istediğim için bitirmek istedim işlerimi bir daha öğrenene kadar hiçbir işe elimi sürmücem yemek hariç hem bu da normal bir gebelik gibi mesela döllenmeden sonra 2 hafta gebe olup olmadığımızı bilemiyoruz iş güç yapıyoruz ama birşey olmuyor. Kaç arkadaşım ev taşıdı etti sonra öğrendi gebe olduğunu hem merak etme tatlı dinlenerek yapıyorum ben sonra keyif çatıcam hh nazlancam eşimee tabii şu yöndne doğru evişi yapacağıma sinemaya gdebilirim iş çkışı gezebilirim ama işte canım durmuyor anacımm.. sağol umarım dediğin gibi olur tüpe kalmadan gelir beinm nazlı bebiş.

anaamm herkes taşa tutuyır beni ya haklısın valla sonuna kadar ama napıyım duramıyorum belim de rahatsızdı ya bir ara ev işleri hepten kalmıştı sirüpüp silmeden başka bişi yapmadım da haftasonu rahatça yatayım aşılamadan sonra valla öncesi çook sorun değil. Öenmli olan döllenme olduktan sonrası Rabbim nasip eder inşallahh bende azami dikkat edicem tabii.

yok ya o kadarda göründüğüm kadar hamarat değilim ne zamandır bekleyen işler işte yapmadam içim rahat etmeyecek yapayım da rahatça yatayım sonucu öğrenene kadar rahatça gülüm yaa.. Tedavi konusunda hep cesaretliydim zaten çok sorunlar yaşadım hormon bozuklukları, ara kanamalar, aylarca denemeler negatif testler yumurtalama günü hesaplamalar, ovulasyon testleri ohoo neler neler inan tedavi aşaması bunlardan çok daha az stresli hç olmazsa bir yola girmiş oluyorsun bakalım hayırlıısı o yzden tdavi oluyorum diye hiç kasılmıyorum 2.5 senedşr çok fazlasını yaşadım çünkü. Sende hep cesaretli ol

inşşallah canım çok sağol

saol canım evet eşim erkek istiyordu ama tam belli değl daha göremedik henüz varsayımlar üzerine konuşuyoruz. sağlıklı lsun da kız erkek farketmezz..

Herkese günaydın....
Buket hoş geldin özledik seni....
Burcucum kurayı sen çekmişsin eline yüreğine sağlık :)))
Sedacım aşılaman cuma imiş hakkında hayırlısı olsun sana bol bol dua etcam...
K.Gül ve Nazan eşinizle tartışmışsınız çok üzüldüm aslında biz bütün stresimizi onlara yansıtıyoruz onlarda geriliyor sakin olun lütfen erkekler bizim gibi duygularını açık yaşamıyorlar ama onlarda üzülüyorlar emin olun kendi eşimden biliyorum....
Bedriyecim takma bu kadar belirtilere ne olursun bak uzman tv ye bak her hamilelik birbirinden farklıdır diyor...
Yasemin canım eline sağlık yeni listeyi yapmışsın eline sağlık..

Selam kızlar ben hala yatıyorum, yatmaktan da yoruldum valla.. Çok sinirim bozuldu bugün dün işe gitmedim rapor alcaktım doktorum izinliymiş alamadım iş yerine ücretsiz izin yazın dedim 1 günlük, bugün rapor alırım nasılsa diye düşündüm gittim sabah hastaneye ben bh durumda çalışamam dedim rapor yazın vermedi yaa, iyide dinlen çocuk aşağıda diyosunuz hemde rapor vermiyosunuz dedim çok rapor almışsın veremem dedi heyete girmen lazım oda devletten yatış olduktan sonra veriliyor dedi işyerinle konuş anlayışlı davrasınlar dedi sinir oldumm, aile hekimim çok iyi onu aradım durumu anlattım napabilirm dedim o biliyor az çok iş yerimin ne kadar sorunlu old. Normal kontrol günümde bile istiyolar çünkü raporu ondan alıyodum, gel dedi biz yazarız. Gittim anlattı yıl içinde 20 güne kadar rapor alınabiliyor ayaktan, sonrası için yatış yapılıp heyet raporu alman lazım dedi tamam da dedim ben 20 gün almadım ki niye şimdi vermiyor ayrıca bana dinlende diyor napabilirim ben şimdi hesapladık daha 12 gün rapor alma hakkım varmış neyse aile hekimim yazdı sağolsun oazartesiye kadar sonra yine ağrın geçmezse yine yazarız dedi ztn az kalmış doğum iznine sabret dedi.. Madem veriliyor doktorum niye vermedi diye sinir oldum, hiç anlayışlı davranmadı b keyfimden mi istiyorum sanki işyerimle skıntı yaşamasam niye uğraşıyım.. Değiştiricem doktorumu ona karar verdim çok soğudum bana böyle zorluk çıkarmasından rahatsız oldum ve ben bugüne kadar ondan 1 kere rapor aldım diğerleri hep aile hekimimden canımı sktı..

çiğdemcim geçmiş olsun canım, şu saatten sonra yeni doktor bulmak ona alışmak çok zor olur sanırım yinede sen bilirsin en iyisini tabiki

bukeeet canım hoşgeldin özletiyorsun kendini

Günaydın herkesee, sabah sabah eşimle tartıştık, gün bana güzel başlamadı. İnşallah sizlere güzel başlamıştır...

günaydın canım üzülme düzelir erkekler malesef böyle..banada gün güzel başlamadı malesef başımı kaldıramıyorum halsizlikten bide nabzım yüksek ateş basıyo yatsam yatamıyorum napcam şaşırdımm...

geçmiş olsun..canımcım sen belki haklısın ama doktorlardan bazıları bu konuda titiz olabilirler..çünkü artık denetim daha sıkı tutuluyor..doktorlardan hesap soruluyor yazdıkları fazladan raporlar için..senin ki fazladan değil belki ama sinirlenme hemen :))seni şimdiye kadar o takip etti başka doktor bulmanda zor olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…