- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.341
sen ne hissediyorsun canım ya da hani eskiler kız ise kalçalar büyür erkek ise şöyle olur falan bişiler derler ben pek bilmem ama
desene bi bayram şekeri daha bizim doğumlar hesapladın mı bilmiyorum tatlım ama hemen hemen ramazan bayramına denk geliyovalla fetih suresini okumaya çalışıyorum elimden geldiğince tesellim o zaten tatlım içimizde büyüyo birşey yapabiliyoruz sanki rabbim şekillendiriyo yavrularımızı kolaylığınıda tüm annelere nasip etsin inş benimki kız senikinin cinsiyeti belli mi tatlım aynen desteğe devam:))
Hayırlı olsun, Rabbim kabul etsin inşallah
Bu arada ben küçük gülüm yanlış yazılmış o kısmı
ayy tabi listeyi yaparken aklım nerdeydi artık siz tahmin edinhayırlı olsun bebemmm ama ben büyük gül'üm :) 7verengül küçük gül :)neyseee :)
aminn Allah razı olsun canım benim, heyecanlı bekleyiş başlıyor artık bugünden itibarenCanım Allah razı olsun ellerine sağlık , iğnenin hakkını vermeden önce gelip listeyi yapmışsın, ben daha sana ne diyeyim Rabbim bu gece inşallah o tek yumurtada mucizesini gerçekleştirir, bereketli olsun kolay olsun canım, mutlaka silkelet, no stres yes baby. Hadi işiniz rast gelsin besmele cekmeyide unutmayın :)
canım hadi bakalım ALlah yolunu açık etsin git gel, dua listesindesinkızlar ben yarın yokum annemleri görmeye gidecem 1 ay oldu çok özledim haber vereyim dedim dualarla ilgili herşeye benden okey
aman ALlahım bu kız topiğimizin hamaratı yaa maşallah sana canım benimKızlar nasılsınız eve geldim ben yemeğimi yedim işe giriştim mutfağı temizledim beyazları attım, renkliler ütüledim falan ama banyo ve salon kaldı yarın artık evi siklip sürpüme işini zaten cuma sabah yapıcam nasılsa aşılama saat 2 de yemeklerimin bir kısmını da sabah yapıcam hayırlısı bakalım bu gece de 2 de alarmı kurup kalkıcasm çatlatma iğnemi vurmam lazım uyku sersemi vurabilirim heralde
Bircan'cım canımmm çok sağol, dediğin gibi evet, dr da dedi zaten 1 tane olsun ama kaliteli olsun önemli olan kalitesi , çokluğu değil dedi, geçen ay 5-6 tane çatladı da ne oldu fossshayırlı olsun tatlışım Rabbim emeklerimizin mükafatını versin.
bide canım Rabbim yeterki ol desin o bir yumurta kafi. İnşallah hayırlısı ile gelir bebeğin.
walla başından beri erkek gibi geliyodu bana gören teyzeler bana oğlun olacak dediler. onlara itimad ediyorum azcıkbi de göbeğim sivri gibi benim ondan öyle diyolarmış kısmet bakalım öğrenirim inşallah bi dahaki sefere o zman yazarım.
Günaydın herkesee, sabah sabah eşimle tartıştık, gün bana güzel başlamadı. İnşallah sizlere güzel başlamıştır...
aynen bende ama umrumda deil bu kez kendimi üzmücem başlarım böyle aşkın ızdırabına tövbe tövbe sende takma canımm
Arkadaşlaarrrrr Yeni Dua Listemiz Hayırlı Uğurlu Olsunnn
Yeni listemiz 08.03.2013 Cuma günü başlayacaktır, listeden çıkmak isteyen olursa bana haber versin lütfen.
Yada ne için dua edileceği konusunda özel istekleriniz varsa bana özelden yazın, eklerim listeye arzu ve isteklerinizi.
Cumartesi ve pazar günlerine kimsenin ismini yazmadım, ayrıca sevgili çok değerli özlem arkadaşımın ismini kurra çekerken unutmuşuz, onun ismini gönlüm razı olmayarak sona yazdım, ama listeden çıkmak isteyen biri olursa, özlemi oraya kaydıracağım bilginiz olsun.
Bu arada ben bugün çatlatma iğnesi oldum, gidip bu iğnenin hakkını vermem lazım :) bana dua edin, zaten topu topu 1 tane yumurtam var, bakalım ne olacak bu ay.
herkesi öpüyorumiyi geceler.
canım benESMA'ÜL HÜSNADAN GÜNDE 68 adet EL MUHYİ
ANLAMI :CAN BAĞIŞLAYAN,HAYAT VE SAĞLIK VEREN
NİYETİ: İŞLERİN BAŞARILI OLMASI İÇİN
çekebiliriz demiştim ama başka sefere artık..
sedacım sana ne zamandır dicem denk gelmedi bi türlü.gene yoksun ama ben yazim okursun gelince.ilk aşılamandada sen böyle yapmıştın.aşılamadan önce işleri bitirim diye heryeri sildin süpürdün.tamam aşılamadan sonra yormayayım kendimi diyosun ama aşılama esnasındada vücudun dinç olsa daha iyi olmazmı?zaten işte yeterince yoruluyosun.bırak ev bi ayda pis oluversin.bebekten önemlimi?benim içimden öyle geçiyo bilmiyorum.seni yakın gördüğüm için söylüyorum yanlış anlama lütfen.2 gün kalmış zaten bırak işi gücü.yediklerine dikkat et.akşamını işlere harcıyacağına tut kocanın elinden bi filme götür,yada yürüyüşe,yemeğe,tiyatroya.....sana temizlik,ütü değil moral ve sağlam bi vücut lazım şu aşamada.tamam aşılamayı tüp bebek için basamak olarak görüyosun,umut bağlamıyosun ama lütfen bu kadar koyverme.Belki öyle olmasını istediğim içindir ama ben senden çok umutluyum.belki tüpe gerek kalmadan geliverir bebişinneyse çok uzadı benim dilim gece gece.Allah işini gücünü rast getirsin inşallah.iyi geceler
hayırlı olsun tatlışım Rabbim emeklerimizin mükafatını versin.
bide canım Rabbim yeterki ol desin o bir yumurta kafi. İnşallah hayırlısı ile gelir bebeğin.
ben de aynı fikirdeyim canım tamam bir yandan haklı sonrasını düşünüyor ama aşılama günü bile yorucak kendini
seda bırak artık işleri pis kalırsa kalsın.hamile kalsan mecburen 9 ay yapamıcaksın bende senin gibiyim kadın tutsam bende onunla harap ederim kendimi ama zaruri durumlarda daha rahat olman gerekli kuşum :130:
aman ALlahım bu kız topiğimizin hamaratı yaa maşallah sana canım benimhepimize örnek bir kişisin vallahi, hem temizlik huyunla, hem bu tedavi sürecindeki sağlam duruşunla sana 41 kere maşallah
Allahım emeklerini boşa çıkartmaz inşallah hayırlısıyyla canım, bugün dualarım seninle olacak, birde bir akrabamız doğum yapacak, ikinize birden dua edicem bol bol.
Kızlar Günaydınnn
Nasılsınız?ikizim Yasemin ve üçüzüm Burcu siz nasılsınız?İkizim çalışmalara başlanmışAllah kolaylık versinnnn
Sedacım yarın aşılaman varmış canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Çiğdemmmm kzum nooldu sana?Dualarım seninle...
Kızlar bu aralar gelemiyorum çok yoğunum(( özlüyorum sizleri fırsat bulur bulmaz gelicem :))))
Günaydın herkesee, sabah sabah eşimle tartıştık, gün bana güzel başlamadı. İnşallah sizlere güzel başlamıştır...
Selam kızlar ben hala yatıyorum, yatmaktan da yoruldum valla.. Çok sinirim bozuldu bugün dün işe gitmedim rapor alcaktım doktorum izinliymiş alamadım iş yerine ücretsiz izin yazın dedim 1 günlük, bugün rapor alırım nasılsa diye düşündüm gittim sabah hastaneye ben bh durumda çalışamam dedim rapor yazın vermedi yaa, iyide dinlen çocuk aşağıda diyosunuz hemde rapor vermiyosunuz dedim çok rapor almışsın veremem dedi heyete girmen lazım oda devletten yatış olduktan sonra veriliyor dedi işyerinle konuş anlayışlı davrasınlar dedi sinir oldumm, aile hekimim çok iyi onu aradım durumu anlattım napabilirm dedim o biliyor az çok iş yerimin ne kadar sorunlu old. Normal kontrol günümde bile istiyolar çünkü raporu ondan alıyodum, gel dedi biz yazarız. Gittim anlattı yıl içinde 20 güne kadar rapor alınabiliyor ayaktan, sonrası için yatış yapılıp heyet raporu alman lazım dedi tamam da dedim ben 20 gün almadım ki niye şimdi vermiyor ayrıca bana dinlende diyor napabilirim ben şimdi hesapladık daha 12 gün rapor alma hakkım varmış neyse aile hekimim yazdı sağolsun oazartesiye kadar sonra yine ağrın geçmezse yine yazarız dedi ztn az kalmış doğum iznine sabret dedi.. Madem veriliyor doktorum niye vermedi diye sinir oldum, hiç anlayışlı davranmadı b keyfimden mi istiyorum sanki işyerimle skıntı yaşamasam niye uğraşıyım.. Değiştiricem doktorumu ona karar verdim çok soğudum bana böyle zorluk çıkarmasından rahatsız oldum ve ben bugüne kadar ondan 1 kere rapor aldım diğerleri hep aile hekimimden canımı sktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?