Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kısmetse yarın aşılaman var di mi? Dualarımız hayırlısıyla seninle olucak inşAllah yarına..

Canlarım sağolun Allah razı olsunn dualarınızın karşılığıını siz de tez vakitte görün inşallahh..

canımm bu en yoğunluk böyle tatlım kendine dikkat et barii bağışıklığın düşmesin yemene içmene aman yanii hem kaynanın evini taşı hem işyerinde yoğunluk kolaylık versin Rabbim.

sedoşşşş rabbim yardımcın olsun dua etcez canım senin içinnn sen hamile kalda bende gaza gelip asılama yaptırayım inş... emeklerimiz boşa çıkarmasın rabbimm

canım inşallah güzel haberler alırım da sana örnek olurum yaptırırsın ama korkulacak hiçbirşey yok canım bir cesaret hadi bismillah de gerisi geliyor kendiliğinden başta çekiniyor insan ama başlayınca da bitiyor anlamıyorsun bile hayırlısı hakkımızda

Seda canım şimdi gördüm profilimden yazdıklarını .

İnşallah hayırlı olur hakkınızda , güzel haberler alırsın yarın dilerim.Mübarek günde benimde dualarımdasın.

Seda canım şimdi gördüm profilimden yazdıklarını .

İnşallah hayırlı olur hakkınızda , güzel haberler alırsın yarın dilerim.Mübarek günde benimde dualarımdasın.

canımm bitanemm çok çok teşekkür ederimm ay gördün de yazmak mı istedinn.. O kadar duaya ihityacım var ki yer gök dua ile demişler ben elimden geleni yapıyorum gerisini Rabbime bırakıyorum. O kadar dygusalım ki bugün anlatamam ağlıcam şimdi yaa. Mübarek günde bana dua eedecek tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum kimin en muradı varsa Rabbim nasip etsin inşallahh..

Bne çıkıyorum canlarım akşam çok işim var gelemem sanırım yarın zaten giremem dualarınız için şimdiden çok teşekkürler ediyorum Rabbim herkesin yüzüne baksın muradını versin.. Okuyamayıp aklındna geçirenin iyi dileklerde bulunanın herkesin gönlüne göre versin Rabbim iy ki varsınız iyi ki tanıdım sizleri içim rahat giricem işleme bunu biliyorsnuzyarın az bir girip akşam haber veririrm ne oldu bitti öptümmm

BİZ YOĞUNUZ dediğimizda saçımız başımız dağılıyor hanfendimizin saçları bilemm fönlüü.. gayet de hoş. hiç ööllee yorgun, solgun görünmüyon inan resimlerde. maşaAllah..

yok kızz fön mön..saçlarım zaten ddüz fönlü gibi olru zaten(dermişim kendimi beğenmişimde biraz...:)) bu gün kocam gelecekya akşam iş çıkışı görecek o vesileyle sadece önünü kıvırdım durum bu yani:))accık ondan şeyttiydim:)

ama ben yine göremedim kimseyi ..arkadaşlardan başkaları göremiyosa yükleyelim kalsın fotolar baıp bakıp duralım birbirimize :))) sedacım inşallah bu ay güzel haberler werirsin bize herkes wersin ..allahın izniyle aşılamanda çok güzel geçsin inşallah.. dualarımız kabul olsun ..hepimizinnnnnn allaha emanet ol sedacım allah yardımcın olsun cnm ..yeni dua listemizde hayırlı olsun.. bedriyecim benim bulantımda 8.haftalarda başladı ama genelde kokuya bulanıyo koku seçiyo her koku da değil güzel olanada kötü olanada bulanıyo ama azaldı sanki:)) yasemincim yumurtan çatlarda patlar inş bebecik olur hayırlısı ..

DÜZ saç süpper ya her daim bakımlı duruyor.. bak fönlü sandım ben.. akşama eşinde yorgun bi buket görmicek..

kızlar ben yarın yokum annemleri görmeye gidecem 1 ay oldu çok özledim haber vereyim dedim dualarla ilgili herşeye benden okey
Ooooooo super, iyi gezmeler

Canım ben iyiyim, nerelerdesin? Allah kolaylık versin altın kızlar ekibinden sırık burcu sevgiler

hiii every body,..... what s up leydies:)))

burcuya duyurulur..

ben geldim millleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettt

ohh my god! Welcome cute baby, shake your body tonight

Nerdeyse bütün topik görmüş ama yarın için ufak bir hatırlatma, sedacım Allah yardımcın olsun, inşallah hamile kalırsın hiç ev işi yapmazsın

Bu arada geçmışi okudum
çigdecim her işte bir hayır vardır belki bütün bu yaşadıklarınn doktoru degıştirmene neden olacak du bakalim, sinirlenme sakın yapilacak birsey yok yani olanlar senin kontrolünde degil, bebisini düşün varsın ücretsiz izin versinler

Nazan ve gül eşlerinizle aranız limoni gibi,
içinizden geçen ne varsa söyleyin adamlara, yeter beynimiz zonkladı zaten, düşün düşün

Buketim sende işleri yavaştan yap canından önemlimi, dünyayı sen mi kurtaracaksın, olduğu kadar olmadığı kader demişler

özlem sen yapiyon kiz ???

Yasemin seninde o tek yumurtan inşallah çatlamıştır kuzum

canlarım, yorgun gözlerimle yazılanları okudum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum. Ayy Allahım bu hafta ne kadar yoğun geçti yaa, haftasonuda birsürü işim var oyyyy 3 gün uyumak istiyoum yaa, yarın dualarım seda ile olacak. inşallah tutar aşılması kuşumun.
Buketim resimlerini görüdm güzel arkadaşım benim, o 2 çift yorgun gözlerden bende de mevcut yaaa, ama işte canlı renkler giyinip kendi renksizliğimi kapatmaya çalışıyorum.
Özlemcim sende son ekşınlar ne durumda, en son kocan üzgündü, neye karar verdiniz, ne yap ne et, kırmızı geceliklerini giyin bu işi hallet bebğim
Üçüzüm senin ingilizce kurduğun cümlelere kurban olim emi, pek bir havalısın:)
İkizimde yoğunmuş zaten özledim yaaa, artık hepimiz dinginleşelim nedir bu anacım.
Gamzecim canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Gül ve Nazan kocalarınızı kafanıza takmayın, onların sizin için üzülmediğini düşünüyorsanız madem, sizde onları düşünmeyin ödeşin böylece. (tabi söylemek kolay, yapmak zor çok iyi biliyorum)
Çiğdemciğime rapor vermeyen eller kırılsın, kınıyorum hepsini...
Bedriyemin hamişlik belirtileri ne durumda acaba o konu hakkında bilgi alamadım.
Tümayım inşallah ruhen daha iyi durumdasındır, iş konusunu ne yaptın acaba o emlakçı meselesi ne oldu?
ve şu dakika itibari ile zekam durdu, daha fazla geçmişi hatırlayamıyorum, unuttuklarım beni affedin, sizi özellikle çok sevgilerimle kucaklıyorum. (bu nasıl bir cümleyse:)

Canım benim herkesi tek tek yorumlamışsın ağzına sağlık, miss gibi uyu cok dinlen inşallah,yarın senin ve hepimiz için çok bereketli birgün olur ve seda içinde cok hayırlı bir gün olur ,bedriyenin belirtileri hala yok cumartesi dok. Gidecek. O zaman good night canım Allah rahatlık versin :)

Nerdeyse bütün topik görmüş ama yarın için ufak bir hatırlatma, sedacım Allah yardımcın olsun, inşallah hamile kalırsın hiç ev işi yapmazsın

yarın dualarım seda ile olacak. inşallah tutar aşılması kuşumun.

Canlarım yaaa çok çok teşekkür ederim şimdiden herkese teker teker çok duygulandırıyorsunuz beni insan arkasında dua eden biri olduğunu bilince daha rahat oluyor ilk aşılamamda öyle çok rahat geçti yine öyle olacak biliyorum. Dua eden dillerinize sağlık şimdiden bana ettikklerinizin fazlasını Rabbim size nasip etsin.. Bne işlerimi bitirdim sayılır birazını sabah yapıcam süpürme silmeyi de yarın yapıcam. çıkmadan ve giderken duamı okucam. Şimdide okuam var yaa sabaha kadar dua etmek geliyor içimden ama uyumam lazı çok yorgunum işten geldim kendimi mutafağ attım temizlik yaptım iki yemek yaptım biri kaynanamlara bilmiyorlar aşılama olacağını istediler buzluğumda bamya vardı onu yaptım eşim götürür yarın bize de kuru fasulye yaptım yarın pilav ve çorba yapıcam bir de börek yapayım dedim haftasonu kahvaltı da yenir iyi olur diye. Hamile olayım yormucam kendimi bu kadar kızlar bebeğim herşeyden değerli olacak elbette. Yarın ancaj akşam girerimm biraz haber veririm.. Öpüyorum hepinizi kocaman güzel gönüllü arkadaşlarımm

Sedacım Allahın izniyle çok iyi geçecek inşallah yarın aşılaman... yarın kvalidemlerde olucam ama duanı mutlaka okuyacağım canım...

bu arada canlar fotoğraf yükledim 1 esmer 1 kumral halimden orjinalim ve şimdiki halim kumral ve kıvırcık olanım siyah ve düz saçlı halimi çeşit olsun diye yükledim... yarın akşama silerim muhtemelen fıstıklar sizin fotoları gördükten sonra utanarak koydum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…