Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay özürdilerim uzun zaman olunca bian hatırlayamadım nickte degişince gözün aydın olsun oğluşun nasıl? ben aynı canım halen bebek için ugraşıyorum halen gelmedi haylaz bakalım umutla bekliyoruz

nei hemen kaldırıyonuz yauw ben göremedim işteeeeeee cık cık cık

maşallah ya senin bu hamaratlığına bitiyorum bu kadar yoğunlukta bile kayınvaldenlere yemek yapmışsın helal olsun sana
buketi gördüm topiğimizin maşallahı var Allah kaderimizi de güzel eylesin inşallah
bu arada günaydın herkese

günaydın kuzular yeni dua listemiz başladı bismillahirrahmannirrahimm
rabbim sedamızın yardımcısı ol bebişi gelsin bu kez inş. hayırla
resimlerini koyup kaldıran hatunlar küstüm size.....

günaydın kuzular yeni dua listemiz başladı bismillahirrahmannirrahimm
rabbim sedamızın yardımcısı ol bebişi gelsin bu kez inş. hayırla
resimlerini koyup kaldıran hatunlar küstüm size.....

canım seda için ne okuyacaktık geçmişe dönmeye çalıştım ama bulamadım o sayfayı, ayetel kürsü yanında bir şey daha vardı:44:

3 ayetel kürsi 21 salavat(hani allahümme sali ala diye başlayan)

bu arada bende sanin için aynı şeyi düşünmüştüm.:=)

Hayırlı cumalarrrrrr
Bugün 1000 defa "ya evvel " çekmeyi unutmayın kızlar, yani çekenler için hatırlatıyorum, bu benim üçüncü cumam olacak, hayırlısıyla inşallah dördüncü cumamda belkide hamilelik haberimi alırım
pozitif mesajlar göndermeye başladım yine evrene gördüğünüz gibi
Buket nazan bircan aylin günaydın kuşlarım

günaydınlar ...

teşekkür ederim canım balık hafızalıyım ben:105:
düşüncen içinde canı gönülden aminnnn diyorum:112:

:))
Witchhgil01 / gülden, canım duanı okudum sabah, ALlah kabul etsin inşallah.
yaaa ilk ben yazacak tım ilk ben yazacaktın..
sabahın köründe duanı okudum gülden.Allah kabul etsin başa çıkartsın:))

Sabah sabah yine enteresan rüyalara garkoldum…evelsigünde Cengiz imrenle birlikte şarkı besteliyoduk..şarkının tınısı bile kulaklarımda..güzel bir arabesk parçaydı ama cengize diyomki geçti bunun modası yaa artık başka bişeyler yapalım..bugünde tuhaf tuhaf işlerin enteresan enteresan adamların arasındaydım..la havle velaa

sabahın altısında hortladım tabii

günaydın tatlışım ben de ya evvel çekiyorum 3. haftam, inşallah hayırlı haberlerini alırız

içinde var buketcim rüyanda bile beste yapıyorsun

Günaydınnn kızçeleeerrr,,

yeni dua listemiz hayırlara vesile olsun inşAllah..

Bugun SEDA nın hayırlısıyla aşılaması için dua ediceğimm..

listemizdeki ilk arkadaşım için dua ediceğim..

çekebilirseniz 100 tane selavat çekelim kızlar ayrıcaa..

ctesi doktor için çok heyecanlıyımm.. Allah inşAllah güzel haberler almayı nasip etsin bize..

çiğdem senin için dua ettim akşam.. inşAllah atlatıcaksınız sağlığınızla ilgili bugunleri..

yaseminimmm dileğine en içten ve çokda inanarak amin dedim.. inşAllah dediğin gibi 4.cumanda pozitifleri görüceksin hayırlısıyla..

beni sormuşsunn belirti yok mu diye burcumm söylemiş gerçi ama bilmediği bişey varr ben bu sabah öğürdümm.. 3 defa.. iğrencim kızlar biliyorum ama biliyorsunuz ki bunları beklediğim için ben seviniyorum

dün gece kızlar rüyamda profiterollü pasta yiyordum (ki hiç sevmem yemedim de hiç) yanında et yahni yiyordumm.. damak tadımı varın siz tahmin edin..

hepinizin Kadınlar günü kutlu mutlu olsun inşAllah.. Aylinnn anamm o gözler maşaAllah ne kadar güzeelll, inşAllahh bebeğinin gözleri sana benzer.. benim bebeğimin gözleri de seninkilere benzesin

yaşasın yaşasın oleyy süpper süpper bedriye öğürmüş yaşasın..inşallah yarında öğüre öğüre kusacak, ohh miss..sonraki gün göğüsleri çat diye çatlayacak, kız merdivenden inemez hale gelecek..oley oley

sonra ki gün aşerecek, et yahninin yanında profiterol üstünede kelle paça içecek..kocası sokaklara dökülecek bedriyeye kelle paça çorba bulmak için.Allahtan çorbacılar sabah a kadar açık:))hemen alıp gelecek, ama bedriyenin midesi çok bulanacak kelle paçanın içine kusacak:)) oleeeeeeeeey oleeeeeeeeeeeey

çatlaksın kızım sen..kaşınıyon zorla

ben daha önce yapmıştım..tüp bebekteykende yapmıştım evvelinden başlamıştım..ama demekki yeterli değil:))

dün bir yerde okumuştum dünyevi işler için ettiğimiz dualar kabul olmuyorsa ahiretimizde karşılığını bulacakmış, çok hoşuma gitti. kabul olana kadar tam gaz devam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…