- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.401
dilekçem daha bu hafta başında gitti..daha yeni gm dedir..inyallah merkez biyer çıkar..ilçesi milçesi çıkarsa zor olur yavv..
bu arada profilime beynimden akan pekmezli fotolarımı koydum sıcak sıcak az evvel çektim..bak hele
tatlımm ya tanıycan bak şimdi hergün bir dunya yazısıyoduk yaa nasıl unutursun yazdırcan sonunda nicikimi hıı leader ben
oğlum oldu tatlım benim 13 aylık sen neler yaptın hayat nasıl gidiyo varmı sende bebiş
bu arada canlar fotoğraf yükledim 1 esmer 1 kumral halimdenorjinalim ve şimdiki halim kumral ve kıvırcık olanım siyah ve düz saçlı halimi çeşit olsun diye yükledim... yarın akşama silerim muhtemelen fıstıklar sizin fotoları gördükten sonra utanarak koydum vallahi
Canlarım yaaa çok çok teşekkür ederim şimdiden herkese teker teker çok duygulandırıyorsunuz beni insan arkasında dua eden biri olduğunu bilince daha rahat oluyor ilk aşılamamda öyle çok rahat geçti yine öyle olacak biliyorum. Dua eden dillerinize sağlık şimdiden bana ettikklerinizin fazlasını Rabbim size nasip etsin.. Bne işlerimi bitirdim sayılır birazını sabah yapıcam süpürme silmeyi de yarın yapıcam. çıkmadan ve giderken duamı okucam. Şimdide okuam var yaa sabaha kadar dua etmek geliyor içimden ama uyumam lazı çok yorgunum işten geldim kendimi mutafağ attım temizlik yaptım iki yemek yaptım biri kaynanamlara bilmiyorlar aşılama olacağını istediler buzluğumda bamya vardı onu yaptım eşim götürür yarın bize de kuru fasulye yaptım yarın pilav ve çorba yapıcam bir de börek yapayım dedim haftasonu kahvaltı da yenir iyi olur diye. Hamile olayım yormucam kendimi bu kadar kızlar bebeğim herşeyden değerli olacak elbette. Yarın ancaj akşam girerimm biraz haber veririm.. Öpüyorum hepinizi kocaman güzel gönüllü arkadaşlarımm
günaydın kuzular yeni dua listemiz başladı bismillahirrahmannirrahimm
rabbim sedamızın yardımcısı ol bebişi gelsin bu kez inş. hayırla
resimlerini koyup kaldıran hatunlar küstüm size.....
canım seda için ne okuyacaktık geçmişe dönmeye çalıştım ama bulamadım o sayfayı, ayetel kürsü yanında bir şey daha vardı:44:
3 ayetel kürsi 21 salavat(hani allahümme sali ala diye başlayan)
bu arada bende sanin için aynı şeyi düşünmüştüm.:=)
Hayırlı cumalarrrrrr
Bugün 1000 defa "ya evvel " çekmeyi unutmayın kızlar, yani çekenler için hatırlatıyorum, bu benim üçüncü cumam olacak, hayırlısıyla inşallah dördüncü cumamda belkide hamilelik haberimi alırım
pozitif mesajlar göndermeye başladım yine evrene gördüğünüz gibi
Buket nazan bircan aylin günaydın kuşlarım
teşekkür ederim canım balık hafızalıyım ben:105:
düşüncen içinde canı gönülden aminnnn diyorum:112:
yaaa ilk ben yazacak tım ilk ben yazacaktın..Witchhgil01 / gülden, canım duanı okudum sabah, ALlah kabul etsin inşallah.
Hayırlı cumalarrrrrr
Bugün 1000 defa "ya evvel " çekmeyi unutmayın kızlar, yani çekenler için hatırlatıyorum, bu benim üçüncü cumam olacak, hayırlısıyla inşallah dördüncü cumamda belkide hamilelik haberimi alırım
pozitif mesajlar göndermeye başladım yine evrene gördüğünüz gibi
Buket nazan bircan aylin günaydın kuşlarım
Sabah sabah yine enteresan rüyalara garkoldum evelsigünde Cengiz imrenle birlikte şarkı besteliyoduk..şarkının tınısı bile kulaklarımda..güzel bir arabesk parçaydı ama cengize diyomki geçti bunun modası yaa artık başka bişeyler yapalım..bugünde tuhaf tuhaf işlerin enteresan enteresan adamların arasındaydım..la havle velaa
sabahın altısında hortladım tabii
günaydın tatlışım ben de ya evvel çekiyorum 3. haftam, inşallah hayırlı haberlerini alırız
Günaydınnn kızçeleeerrr,,
yeni dua listemiz hayırlara vesile olsun inşAllah..
Bugun SEDA nın hayırlısıyla aşılaması için dua ediceğimm..
listemizdeki ilk arkadaşım için dua ediceğim..
çekebilirseniz 100 tane selavat çekelim kızlar ayrıcaa..
ctesi doktor için çok heyecanlıyımm.. Allah inşAllah güzel haberler almayı nasip etsin bize..
çiğdem senin için dua ettim akşam.. inşAllah atlatıcaksınız sağlığınızla ilgili bugunleri..
yaseminimmm dileğine en içten ve çokda inanarak amin dedim.. inşAllah dediğin gibi 4.cumanda pozitifleri görüceksin hayırlısıyla..
beni sormuşsunn belirti yok mu diye burcumm söylemiş gerçi ama bilmediği bişey varr ben bu sabah öğürdümm.. 3 defa.. iğrencim kızlar biliyorum ama biliyorsunuz ki bunları beklediğim için ben seviniyorum
dün gece kızlar rüyamda profiterollü pasta yiyordum (ki hiç sevmem yemedim de hiç) yanında et yahni yiyordumm..damak tadımı varın siz tahmin edin..
hepinizin Kadınlar günü kutlu mutlu olsun inşAllah.. Aylinnn anamm o gözler maşaAllah ne kadar güzeelll, inşAllahh bebeğinin gözleri sana benzer.. benim bebeğimin gözleri de seninkilere benzesin
ben daha önce yapmıştım..tüp bebekteykende yapmıştım evvelinden başlamıştım..ama demekki yeterli değil:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?