- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.421
yaşasın yaşasın oleyy süpper süpperbedriye öğürmüş yaşasın..inşallah yarında öğüre öğüre kusacak, ohh miss..sonraki gün göğüsleri çat diye çatlayacak, kız merdivenden inemez hale gelecek..oley oley
sonra ki gün aşerecek, et yahninin yanında profiterol üstünede kelle paça içecek..kocası sokaklara dökülecek bedriyeye kelle paça çorba bulmak için.Allahtan çorbacılar sabah a kadar açık:))hemen alıp gelecek, ama bedriyenin midesi çok bulanacak kelle paçanın içine kusacak:)) oleeeeeeeeey oleeeeeeeeeeeey
çatlaksın kızım sen..kaşınıyon zorla
Kızlarrr Günaydınnn
Hayırlı Cumalarrrr
"kelle paçanın içine kusacak:))" yazının bu kısmı beni bile öğgg dedirtti, bedişi düşünemiyorum:)))
kadinlar gunumuz hayirli olsun
ben dun sabah doktora gittim
Bu arada geçmışi okudum
çigdecim her işte bir hayır vardır belki bütün bu yaşadıklarınn doktoru degıştirmene neden olacak du bakalim, sinirlenme sakın yapilacak birsey yok yani olanlar senin kontrolünde degil, bebisini düşün varsın ücretsiz izin versinler
Nazan ve gül eşlerinizle aranız limoni gibi,
içinizden geçen ne varsa söyleyin adamlara, yeter beynimiz zonkladı zaten, düşün düşün
Buketim sende işleri yavaştan yap canından önemlimi, dünyayı sen mi kurtaracaksın, olduğu kadar olmadığı kader demişler
özlem sen yapiyon kiz ???
Yasemin seninde o tek yumurtan inşallah çatlamıştır kuzum
slm hayırlı akşamlar kimse yok mu
canlarım, yorgun gözlerimle yazılanları okudum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum. Ayy Allahım bu hafta ne kadar yoğun geçti yaa, haftasonuda birsürü işim var oyyyy 3 gün uyumak istiyoum yaa, yarın dualarım seda ile olacak. inşallah tutar aşılması kuşumun.
Buketim resimlerini görüdm güzel arkadaşım benim, o 2 çift yorgun gözlerden bende de mevcut yaaa, ama işte canlı renkler giyinip kendi renksizliğimi kapatmaya çalışıyorum.
Özlemcim sende son ekşınlar ne durumda, en son kocan üzgündü, neye karar verdiniz, ne yap ne et, kırmızı geceliklerini giyin bu işi hallet bebğim
Üçüzüm senin ingilizce kurduğun cümlelere kurban olim emi, pek bir havalısın:)
İkizimde yoğunmuş zaten özledim yaaa, artık hepimiz dinginleşelim nedir bu anacım.
Gamzecim canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Gül ve Nazan kocalarınızı kafanıza takmayın, onların sizin için üzülmediğini düşünüyorsanız madem, sizde onları düşünmeyin ödeşin böylece. (tabi söylemek kolay, yapmak zor çok iyi biliyorum)
Çiğdemciğime rapor vermeyen eller kırılsın, kınıyorum hepsini...
Bedriyemin hamişlik belirtileri ne durumda acaba o konu hakkında bilgi alamadım.
Tümayım inşallah ruhen daha iyi durumdasındır, iş konusunu ne yaptın acaba o emlakçı meselesi ne oldu?
ve şu dakika itibari ile zekam durdu, daha fazla geçmişi hatırlayamıyorum, unuttuklarım beni affedin, sizi özellikle çok sevgilerimle kucaklıyorum. (bu nasıl bir cümleyse:)
Günaydınnn kızçeleeerrr,,
yeni dua listemiz hayırlara vesile olsun inşAllah..
Bugun SEDA nın hayırlısıyla aşılaması için dua ediceğimm..
listemizdeki ilk arkadaşım için dua ediceğim..
çekebilirseniz 100 tane selavat çekelim kızlar ayrıcaa..
ctesi doktor için çok heyecanlıyımm.. Allah inşAllah güzel haberler almayı nasip etsin bize..
çiğdem senin için dua ettim akşam.. inşAllah atlatıcaksınız sağlığınızla ilgili bugunleri..
yaseminimmm dileğine en içten ve çokda inanarak amin dedim.. inşAllah dediğin gibi 4.cumanda pozitifleri görüceksin hayırlısıyla..
beni sormuşsunn belirti yok mu diye burcumm söylemiş gerçi ama bilmediği bişey varr ben bu sabah öğürdümm.. 3 defa.. iğrencim kızlar biliyorum ama biliyorsunuz ki bunları beklediğim için ben seviniyorum
dün gece kızlar rüyamda profiterollü pasta yiyordum (ki hiç sevmem yemedim de hiç) yanında et yahni yiyordumm..damak tadımı varın siz tahmin edin..
hepinizin Kadınlar günü kutlu mutlu olsun inşAllah.. Aylinnn anamm o gözler maşaAllah ne kadar güzeelll, inşAllahh bebeğinin gözleri sana benzer.. benim bebeğimin gözleri de seninkilere benzesin
bediş güzel bi benzenme oldu..önceden çılgın bediş vardı bizim kide çatlak bediş olsun:))
bu arada Erzurumlu ibrahim Hakkı hazretleri diye eski bir düşünür var.. onun marifetname diye bir eseri var..orada yazarki, işte iş üstündeyken mavi renge bakarsan çocuğun gözleri mavi olur yeşile bakarsan yeşil olur, işte şöyle yaparsan o olur böyle yaparsan bu olur gibi şeyler var..adam uydurukçu değil aslında bilim adamı..ama böyle şyeyler yazmış...
iyiyim canım sağol sen nasılsın
dünürüm geliyosun bi selam verip kayboluyorsun nasılsın
bizde hiç bi hareketlilik yok canım,kocam hamile kalırım diye korkusundan herhalde bana yaklaşmıyor bile
bedriyee sen aşermişşin canım git hemen ye onlar
kızlar bende "ya evvel" çekmek istiyorum ama belli bi vakti varmı cuma günü herhangi bir saatte çekmek olurmu
VAR ÖYLE Bİ AÇIKLAMASI..hani güzel göz görünce derler ya senin gözlerine bakim bebeğiminde öyle olsun batıl inanç diye düşünürdüm belkide vardır bi açıklaması...
kızlar bende "ya evvel" çekmek istiyorum ama belli bi vakti varmı cuma günü herhangi bir saatte çekmek olurmu
Kadinlar gunumuz hayirli olsun
Ben dun sabah Doktora gittim
KIZ ÖZLEM aLLAH SENİ DAVUL ETMESİN..BİZ HAMİLE KALAMI DİYE BELİMİZİ SIRTIMIZI SAKATLIYOZ EKŞİN YAPMAKTAN, SENDE HAMİLE KALMAMAK İÇİN ADAMA MI YAKLAŞMIYON..MADEM ÖYLE KORUNUN ANACIM:))
SELAYLA EZAN ARASINDA..EN MAKBUL ZAMAN
VAR ÖYLE Bİ AÇIKLAMASI..
üff buket korunuyoz zaten dalgasına söyledim adam yanaşmıyor bende kafamda bişeyler kuruyom işte anlayacağın
NE KURUYON..Bİ KAŞINANDA SENSİN...:))İŞ ÇIKARTMAYIN BENİM BAŞIMA..sende adama çatmak için bahane mi arıyosun, niye bana yanaşmıyon diye:)))
yaşasın yaşasın oleyy süpper süpperbedriye öğürmüş yaşasın..inşallah yarında öğüre öğüre kusacak, ohh miss..sonraki gün göğüsleri çat diye çatlayacak, kız merdivenden inemez hale gelecek..oley oley
sonra ki gün aşerecek, et yahninin yanında profiterol üstünede kelle paça içecek..kocası sokaklara dökülecek bedriyeye kelle paça çorba bulmak için.Allahtan çorbacılar sabah a kadar açık:))hemen alıp gelecek, ama bedriyenin midesi çok bulanacak kelle paçanın içine kusacak:)) oleeeeeeeeey oleeeeeeeeeeeey
çatlaksın kızım sen..kaşınıyon zorla
"kelle paçanın içine kusacak:))" yazının bu kısmı beni bile öğgg dedirtti, bedişi düşünemiyorum:)))
üff buket korunuyoz zaten dalgasına söyledim adam yanaşmıyor bende kafamda bişeyler kuruyom işte anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?