Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

"kelle paçanın içine kusacak:))" yazının bu kısmı beni bile öğgg dedirtti, bedişi düşünemiyorum:)))

günaydın hanımlarrrr

dünya kadınlar günümüz kutlu,mutlu olsun inşallah...
ve hayırlı cumalar...
dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim ve misliyle size versin benim için ettiğiniz duanın karşılığını Rabbim.. :)

"kelle paçanın içine kusacak:))" yazının bu kısmı beni bile öğgg dedirtti, bedişi düşünemiyorum:)))

bediş güzel bi benzenme oldu..önceden çılgın bediş vardı bizim kide çatlak bediş olsun:))

bu arada Erzurumlu ibrahim Hakkı hazretleri diye eski bir düşünür var.. onun marifetname diye bir eseri var..orada yazarki, işte iş üstündeyken mavi renge bakarsan çocuğun gözleri mavi olur yeşile bakarsan yeşil olur, işte şöyle yaparsan o olur böyle yaparsan bu olur gibi şeyler var..adam uydurukçu değil aslında bilim adamı..ama böyle şyeyler yazmış...

iyiyim canım sağol sen nasılsın

slm hayırlı akşamlar kimse yok mu

dünürüm geliyosun bi selam verip kayboluyorsun nasılsın

bizde hiç bi hareketlilik yok canım,kocam hamile kalırım diye korkusundan herhalde bana yaklaşmıyor bile

bedriyee sen aşermişşin canım git hemen ye onlar

kızlar bende "ya evvel" çekmek istiyorum ama belli bi vakti varmı cuma günü herhangi bir saatte çekmek olurmu

hani güzel göz görünce derler ya senin gözlerine bakim bebeğiminde öyle olsun batıl inanç diye düşünürdüm belkide vardır bi açıklaması...

KIZ ÖZLEM aLLAH SENİ DAVUL ETMESİN..BİZ HAMİLE KALAMI DİYE BELİMİZİ SIRTIMIZI SAKATLIYOZ EKŞİN YAPMAKTAN, SENDE HAMİLE KALMAMAK İÇİN ADAMA MI YAKLAŞMIYON..MADEM ÖYLE KORUNUN ANACIM:))

kızlar bende "ya evvel" çekmek istiyorum ama belli bi vakti varmı cuma günü herhangi bir saatte çekmek olurmu

SELAYLA EZAN ARASINDA..EN MAKBUL ZAMAN

hani güzel göz görünce derler ya senin gözlerine bakim bebeğiminde öyle olsun batıl inanç diye düşünürdüm belkide vardır bi açıklaması...
VAR ÖYLE Bİ AÇIKLAMASI..

üff buket korunuyoz zaten dalgasına söyledim adam yanaşmıyor bende kafamda bişeyler kuruyom işte anlayacağın

günaydın kızlarrr hayırlı cumalarr....kadınlar gününüz kutlu olsunn..,

güldencim duanı okudum RABBİM kabul eylesin İNŞALLAH....

bedriyee sen aşermişşin canım git hemen ye onlar[/QUOTE]

ÖZLEMMMM canımcımmm aşerme böyle mi oluyor? ama uyandığımda canım istemiyordu.. tüm ayrıntılarıyla bakıyordum gece eşime dedim ki profeterollü pasta görüyorum şu an ayyy kıyamam dedii uyumaya devam etti aşerdimse ilgilenicekti sözde peehhh

yaa amaaann benimm koca uykucu anacıım ööyle turlamaz çorba morba için.. size ne anlatıcam bizim bi komşu var diyor ki gebeyim canım işkembe çorbası istiyor ama eşim belki 1 ay oyaladı diyo yorgunum yarına gidelim vs.. neyse bir gece rüyasında kocaman bir kase işkembe çorbası getirdiler bi içtim diyor sbaah kalkınca eşi demiş ki amma da sarımsak kokuyorsun o da anlatmış bu gece bana çorbayı getirdiler içtim götürmene gerek kalmadı diye..

ben ilkokula başlayana dek adımın bediş olduğunu sanıyordum bu arada bu kısmı okuyuncada bulanmadıı mideemmm SEN ÖĞĞ ledinsee demek ki hayırlısıyla gebe kal midenn seninde hassas olmayacak.. çünkü normalde benimde midem hassastı artık değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…