Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Vaktiyle bir ateşperest, oğlunu evlendirmektedir.
Düğün günü çok koyun ve inek kesilir.
Et kokuları mahalleyi sarar.
Ancak evin bitişiğinde, Müslüman, dul bir kadın,
dört yetimiyle yaşamaktadır.

Hepsi de günlerdir açtırlar. Kadıncağız,
düğün evinin kapısını çalıp, ‘ateş’ ister.
Ancak maksadı başkadır.
“Belki yemek verirler” diye gitmiştir.
Adam, kadının niyetini anlasa da, bir şey vermez.
Kadıncağız, bir daha gidip ‘ateş’ ister. Yine eli boş döner.

Üçüncüde yine öyle. Ama ne olur bilinmez, bu defa acır kadına. Hallerini anlamak için dehlize iner ve dayar kulağını bitişik evin duvarına ve dinler.

Yetimcik, annesine yalvarıyor:
— Anneciğim, ne olur bir daha git.
Belki bu sefer bir şey verirler.

Kadın ağlamaklıdır:
- Üç defa gittim yavrum! Artık utanıyorum.

Adam bunu duyar. Kalbi sızlar. güzel bir ‘Sofra’ hazırlatıp, gönderir evlerine. Ve dehlize inip, dinler yine. Yetimlerin en küçüğü dua ediyor:

- Ya Rabbi! O nasıl bize ikram ettiyse, sen de ona ikram et! Onu imanla şereflendir!

Ardından;
- Âmiiiin! sesleri yükselir.

O anda, kalbi döner ateşperestin. Ve Şehâdet getirip imanla şereflenir.

Nitekim Sadaka, belâyı önler. Ama dua, kaderi değiştirir! buyurmuştur büyüklerimiz .

işte duanın gücü...

bedriyee sen aşermişşin canım git hemen ye onlar

ÖZLEMMMM canımcımmm aşerme böyle mi oluyor? ama uyandığımda canım istemiyordu.. tüm ayrıntılarıyla bakıyordum gece eşime dedim ki profeterollü pasta görüyorum şu an ayyy kıyamam dedii uyumaya devam etti aşerdimse ilgilenicekti sözde peehhh

yaa amaaann benimm koca uykucu anacıım ööyle turlamaz çorba morba için.. size ne anlatıcam bizim bi komşu var diyor ki gebeyim canım işkembe çorbası istiyor ama eşim belki 1 ay oyaladı diyo yorgunum yarına gidelim vs.. neyse bir gece rüyasında kocaman bir kase işkembe çorbası getirdiler bi içtim diyor sbaah kalkınca eşi demiş ki amma da sarımsak kokuyorsun o da anlatmış bu gece bana çorbayı getirdiler içtim götürmene gerek kalmadı diye..

ben ilkokula başlayana dek adımın bediş olduğunu sanıyordum bu arada bu kısmı okuyuncada bulanmadıı mideemmm SEN ÖĞĞ ledinsee demek ki hayırlısıyla gebe kal midenn seninde hassas olmayacak.. çünkü normalde benimde midem hassastı artık değil[/QUOTE]

sorma kuşum çok hassas midem bazen sabahları bulanır, ah bir hamile kalayımda bulantıya razıyım ben.

bedriyee sen aşermişşin canım git hemen ye onlar

ÖZLEMMMM canımcımmm aşerme böyle mi oluyor? ama uyandığımda canım istemiyordu.. tüm ayrıntılarıyla bakıyordum gece eşime dedim ki profeterollü pasta görüyorum şu an ayyy kıyamam dedii uyumaya devam etti aşerdimse ilgilenicekti sözde peehhh

yaa amaaann benimm koca uykucu anacıım ööyle turlamaz çorba morba için.. size ne anlatıcam bizim bi komşu var diyor ki gebeyim canım işkembe çorbası istiyor ama eşim belki 1 ay oyaladı diyo yorgunum yarına gidelim vs.. neyse bir gece rüyasında kocaman bir kase işkembe çorbası getirdiler bi içtim diyor sbaah kalkınca eşi demiş ki amma da sarımsak kokuyorsun o da anlatmış bu gece bana çorbayı getirdiler içtim götürmene gerek kalmadı diye..

ben ilkokula başlayana dek adımın bediş olduğunu sanıyordum bu arada bu kısmı okuyuncada bulanmadıı mideemmm SEN ÖĞĞ ledinsee demek ki hayırlısıyla gebe kal midenn seninde hassas olmayacak.. çünkü normalde benimde midem hassastı artık değil[/QUOTE]

evet canım bu aşerme oluyormuş annem demişti, bende rüyamda yemyeşil dolma biber gördüm pazarda satılıyordu ama yemedim bir kaçgün sonra yediğimi gördüm, en sonunda gerçekten yedim

öslemmm kocalarımız vajinismusmu oldu acep recep :))))

eveeet bak ben bunu hiç düşünmemiştim galiba bizimki vajinusmus olmuş

nei hemen kaldırıyonuz yauw ben göremedim işteeeeeee cık cık cık
kaldırmadım tatlım hemen duruyor daha akşama kaldırıcam kızma hemen...

saolasın canım o senin güzel görüşün...
günaydın cancoşlar ( ayy size nasıl hitap edeceğimi bulamadım ) Gülden arkadaşın duasını okudum Allah kabul etsin...

tabiki öyle bahane arıyorum, aman onamı yalvaracam canı isterse geliiirr istemezse gelmeeeeez

ay öyle deme kızzzzzzzz..bir evliliğin en temel kuralı sağlıklı vedüzenli bir cinsael hayattır.

prof doc dr buket dümen saraçoğlu

aayyy dikernlerim tüy tüy oldu:))
valla..bunu kazıdım bircan..sadaka belayı önler ama dua kader değiştirir..

kIZLAR aslında bugun çok duygusalımm kaç postadır ağlıyorum.. eşim sabah kadınlar günün kutlu olsun dedi nasıl duygulandımm anlatamam bu cümlede ne varsa şu an yazarken yine gözlerim doluyor ben normal değilim gerçekten heralde.. işin aslı şu bence doktor var ya yarın şimdiden onun psikolojisi basmaya başladı.. daha gitmeden çarpıntım var..

Gülden duanı okudum.. Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.. bana kızın olucak gibime geliyor bakalım hayırlısıyla görelimm..

tatlım hormon çılgınlığı yaşıyorsun şu anda normal durumun endişelenme heyecan da oluyor ya ben her gidişimde doktora ölücem zannediyorum kalbim manyak gibi atıyor

hormohlar hormonlar hooooooor monlar hormonlar, allah allah hormonlar hormonlar yandan yandan hoooooormonlar hormonlar..

bedriye senin için besteledim bak ..birsürü oo yazdığım yeri juzatarak söylüyosun..anladın demi..

pardon şekerim arkadaş deilmişiz ondan görememişim

yaseminn sen hiç üstüne alınmıyosunda ben sanada küsüm hatun herkes görmüş ya seni ben göremedim

yahu nedir bu kadınlar günü çılgınlığı...dün kocam diyoki aaa yarın kadınlar günü..dedimki ne doğumğgünümü hatırlarsın, ne yıldönümümüzü hatırlarsın, ne sevgililer gününü hatırlarsın bu lüzumsuz günü hatırlayıpta kutlayacam deme sakın47:

oyüzden biraz tepkiliyim bugün

e canım hatırlamaları gayet normal gündemin konusu yani.... kız yaaa doğum günü dedin de canım eşimin bu pazar doğum günü ya hala aklımda bişiler yok azıcık yardım edin bana

bukeeet kadınlar günün kutlu olsun kadınlar günün kutlu olsun kadınlar günün kutlu olsun ne tepkilisin kızım benim kocam kutlamadı bile sağolsun iş arkadaşlarım kutladı hem bugün "dünya emekçi kadınlar günü" işte tamda bizim günümüz

pardon şekerim arkadaş deilmişiz ondan görememişim

yaseminn sen hiç üstüne alınmıyosunda ben sanada küsüm hatun herkes görmüş ya seni ben göremedim

ben de görmedim canım yasemini yalnız değilsin... du ben de küseyim ben çoğunuzu görmedim hem yazık lan bana

e canım hatırlamaları gayet normal gündemin konusu yani.... kız yaaa doğum günü dedin de canım eşimin bu pazar doğum günü ya hala aklımda bişiler yok azıcık yardım edin bana

sen daha önce neler aldın onları yaz farklı bişey biliyosak söyleriz

yaa evet bizim gibi hamile kalmak için çalışan çabalayan bu işe emek veren kadınların günü..bu gün güne sabah haberlerinde kocası tarafından bıçaklanarak sokak ortasında öldürülen 3 çocuk annesi bir kadının hikayesiyle başladım..
bir insanın kocası, çocuklarının anasına nasıl bu kadar düşman olabilir..öldürecek kadar nasıl çıldırmış olabilir.allahım sen gösterme eşiğimizden beşiğimizden uzak,,

az önce telefonuma mesajla bir ayet geldi..kim katil olmayan ve yeryüzünde fesat çıkarmayan birkişiyi öldürürse sanki bütün insanları öldürmüş gibi olur...diye buyuruyor...MAİDE/32

canım ben bi dahaki özel günde ne deniyor onlara bilmiyorum da şu elektronik çerçeveler var ya resim yüklüyorsun o ekran gibi gösteriyor falan ondan alıcam iş yerinde kullanması için özenle de seçicem fotoğraflarımızı kronolojik olarak fikir olur belki sana da...

sedacım senin için dua ettim..kürsiler okudum...kendi aşılamam geldi aklıma..belki şimdi belkide saaat 2 de o masada olacaksın..Allah duaları kabul etsin..amin

ayliinn,, senin minnak göz kırpmayı öğreniyomuş şimdi içerde:))anaam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…