- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.441
bedriyee sen aşermişşin canım git hemen ye onlar
bedriyee sen aşermişşin canım git hemen ye onlar
öslemmm kocalarımız vajinismusmu oldu acep recep :))))
kaldırmadım tatlım hemen duruyor daha akşama kaldırıcam kızma hemen...nei hemen kaldırıyonuz yauw ben göremedim işteeeeeee cık cık cık
Günaydınnn kızçeleeerrr,,
yeni dua listemiz hayırlara vesile olsun inşAllah..
Bugun SEDA nın hayırlısıyla aşılaması için dua ediceğimm..
listemizdeki ilk arkadaşım için dua ediceğim..
çekebilirseniz 100 tane selavat çekelim kızlar ayrıcaa..
ctesi doktor için çok heyecanlıyımm.. Allah inşAllah güzel haberler almayı nasip etsin bize..
çiğdem senin için dua ettim akşam.. inşAllah atlatıcaksınız sağlığınızla ilgili bugunleri..
yaseminimmm dileğine en içten ve çokda inanarak amin dedim.. inşAllah dediğin gibi 4.cumanda pozitifleri görüceksin hayırlısıyla..
beni sormuşsunn belirti yok mu diye burcumm söylemiş gerçi ama bilmediği bişey varr ben bu sabah öğürdümm.. 3 defa.. iğrencim kızlar biliyorum ama biliyorsunuz ki bunları beklediğim için ben seviniyorum
dün gece kızlar rüyamda profiterollü pasta yiyordum (ki hiç sevmem yemedim de hiç) yanında et yahni yiyordumm..damak tadımı varın siz tahmin edin..
hepinizin Kadınlar günü kutlu mutlu olsun inşAllah.. Aylinnn anamm o gözler maşaAllah ne kadar güzeelll, inşAllahh bebeğinin gözleri sana benzer.. benim bebeğimin gözleri de seninkilere benzesin
tabiki öyle bahane arıyorum, aman onamı yalvaracam canı isterse geliiirr istemezse gelmeeeeez
Vaktiyle bir ateşperest, oğlunu evlendirmektedir.
Düğün günü çok koyun ve inek kesilir.
Et kokuları mahalleyi sarar.
Ancak evin bitişiğinde, Müslüman, dul bir kadın,
dört yetimiyle yaşamaktadır.
Hepsi de günlerdir açtırlar. Kadıncağız,
düğün evinin kapısını çalıp, ‘ateş’ ister.
Ancak maksadı başkadır.
“Belki yemek verirler” diye gitmiştir.
Adam, kadının niyetini anlasa da, bir şey vermez.
Kadıncağız, bir daha gidip ‘ateş’ ister. Yine eli boş döner.
Üçüncüde yine öyle. Ama ne olur bilinmez, bu defa acır kadına. Hallerini anlamak için dehlize iner ve dayar kulağını bitişik evin duvarına ve dinler.
Yetimcik, annesine yalvarıyor:
— Anneciğim, ne olur bir daha git.
Belki bu sefer bir şey verirler.
Kadın ağlamaklıdır:
- Üç defa gittim yavrum! Artık utanıyorum.
Adam bunu duyar. Kalbi sızlar. güzel bir ‘Sofra’ hazırlatıp, gönderir evlerine. Ve dehlize inip, dinler yine. Yetimlerin en küçüğü dua ediyor:
- Ya Rabbi! O nasıl bize ikram ettiyse, sen de ona ikram et! Onu imanla şereflendir!
Ardından;
- Âmiiiin! sesleri yükselir.
O anda, kalbi döner ateşperestin. Ve Şehâdet getirip imanla şereflenir.
Nitekim Sadaka, belâyı önler. Ama dua, kaderi değiştirir! buyurmuştur büyüklerimiz .
işte duanın gücü...
kIZLAR aslında bugun çok duygusalımm kaç postadır ağlıyorum.. eşim sabah kadınlar günün kutlu olsun dedi nasıl duygulandımm anlatamam bu cümlede ne varsa şu an yazarken yine gözlerim doluyor ben normal değilim gerçekten heralde.. işin aslı şu bence doktor var ya yarın şimdiden onun psikolojisi basmaya başladı.. daha gitmeden çarpıntım var..
Gülden duanı okudum.. Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.. bana kızın olucak gibime geliyor bakalım hayırlısıyla görelimm..
kIZLAR aslında bugun çok duygusalımm kaç postadır ağlıyorum.. eşim sabah kadınlar günün kutlu olsun dedi nasıl duygulandımm anlatamam bu cümlede ne varsa şu an yazarken yine gözlerim doluyor ben normal değilim gerçekten heralde.. işin aslı şu bence doktor var ya yarın şimdiden onun psikolojisi basmaya başladı.. daha gitmeden çarpıntım var..
Gülden duanı okudum.. Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.. bana kızın olucak gibime geliyor bakalım hayırlısıyla görelimm..
kaldırmadım tatlım hemen duruyor daha akşama kaldırıcam kızma hemen...
saolasın canım o senin güzel görüşün...
günaydın cancoşlar ( ayy size nasıl hitap edeceğimi bulamadım )Gülden arkadaşın duasını okudum Allah kabul etsin...
yahu nedir bu kadınlar günü çılgınlığı...dün kocam diyoki aaa yarın kadınlar günü..dedimki ne doğumğgünümü hatırlarsın, ne yıldönümümüzü hatırlarsın, ne sevgililer gününü hatırlarsın bu lüzumsuz günü hatırlayıpta kutlayacam deme sakın47:
oyüzden biraz tepkiliyim bugün
pardon şekerim arkadaş deilmişiz ondan görememişim
yaseminn sen hiç üstüne alınmıyosunda ben sanada küsüm hatun herkes görmüş ya seni ben göremedim
e canım hatırlamaları gayet normal gündemin konusu yani.... kız yaaa doğum günü dedin de canım eşimin bu pazar doğum günü ya hala aklımda bişiler yok azıcık yardım edin bana
yaa evet bizim gibi hamile kalmak için çalışan çabalayan bu işe emek veren kadınların günü..bu gün güne sabah haberlerinde kocası tarafından bıçaklanarak sokak ortasında öldürülen 3 çocuk annesi bir kadının hikayesiyle başladım..bukeeet kadınlar günün kutlu olsun kadınlar günün kutlu olsun kadınlar günün kutlu olsun ne tepkilisin kızım benim kocam kutlamadı bile sağolsun iş arkadaşlarım kutladı hem bugün "dünya emekçi kadınlar günü" işte tamda bizim günümüz
e canım hatırlamaları gayet normal gündemin konusu yani.... kız yaaa doğum günü dedin de canım eşimin bu pazar doğum günü ya hala aklımda bişiler yok azıcık yardım edin bana
sen daha önce neler aldın onları yaz farklı bişey biliyosak söyleriz
canım 6.5 yıldır beraberiz hepsinde de bişiler aldım işte elektronik eşyadan tut kıyafet falan.... ya aslında hediyeden çok ona farklı bi sürpriz falan yapmak istiyorum ne bileyim işte...
canım güzel fikir... ama eşim öğretmen öle masa başı çalışan falan olsaydı olabilirdicanım ben bi dahaki özel günde ne deniyor onlara bilmiyorum da şu elektronik çerçeveler var ya resim yüklüyorsun o ekran gibi gösteriyor falan ondan alıcam iş yerinde kullanması için özenle de seçicem fotoğraflarımızı kronolojik olarakfikir olur belki sana da...
canım ben bi dahaki özel günde ne deniyor onlara bilmiyorum da şu elektronik çerçeveler var ya resim yüklüyorsun o ekran gibi gösteriyor falan ondan alıcam iş yerinde kullanması için özenle de seçicem fotoğraflarımızı kronolojik olarakfikir olur belki sana da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?