Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kadınlar çok çaresiz canım ya geöen bi haber vardı kadın öğretmen sokakta kocası çocuklarının gözü önünde 9 yerinden bıçaklıyor kadını kadın ölmüyor ama... adam linç edilmekten korkup karakola sığınıyor!!! ve kadın ölmediği için adamı serbest bırakıyorlar!!! kadın tv de yalvar yakar sözde korunurken bıçaklanmış zaten... adamdan tehditler alıyor ama kimse birşey yapmıyor...

sedacım duanı okudum Rabbim sevgili resulu (s.a.v) efendimizin yüzü suyu hürmetine, gelmiş geçmiş tüm peygamberlerimizin (a.s) yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul etsin ve anne olma duygusunu sana tattırsın inşallah...

sedacım bende senin için dua ettim canım rabbim hayırlısı ile bu aşılamanda bebeğine kavuşturur inşallah.

balık gibi mi??? o hissi çok merak ediyorum:))
ben de çok merak ediyordum hayal ediyordum... hayal edilebilen bişi geziniyor içeride sıpa... senin sıpa sarelle reklamındaki gibi olur Buket bence
maşallah canım ya ne güzel bende çok sabırsızlanıyorum bebişimi hissetmek için ya bende hareketlerini hissetmek istiyorum artık ama az kaldı inşallah

az kalmış canım seninde ben şimdi de tekme olayını bekliyorum beklemeler bitmiyor yani

o reklamda en çok neye gülüyorum, kordonu çekiyo ya eliyle, anne gönder diye bie kordonu çekiyo:))

Geçmiş olsun canım, nasıl oldun bugün? İyisindir inşallah...
Kafama takmayım diyorum olmuyor. Beyefendi küsmüş benimle konuşmuyor, gerçekten şoklardayım

Ben içimden geçenleri söyleyeceğim zamanı biliyorum, burnundan fitil fitil getiricem bana bu 2 günde yaptıklarının:113:

Aslında o kadar doluyum ki dünden beri.. Akşam eşimin amcasıgil geldiler. Oturduk yedik içtik güldük eğlendik gittiler. Benim eşiminde küsme huyu falan yoktur. Geçti herhalde siniri dedim. Neyse misafirlerimiz gitti bana iyi geceler bile demeden tek bir laf bile etmeden kıçını döndü uyudu. Önce gitmedim yanına. Son burnum kanadı O sırada annem aradı, anladı tabi sesimden bişey olduğunu bende anlattım. Canımı en çok sıkanda amcasıgilin yanına gülüp eğlenipte onlar gittikten sonra yine küslüğe devam etmesi. Oyun oynamış, 2 yüzlülük etmiş Biliyorum ki burnumun kanaması da o yüzden. O beni ne zaman üzse burnum kanıyo, şimdi yine başladı kanamaya. Zaten 2 damla kanım var onuda bitirdi

ay ben sana kıyamam..ama çok hiddetlenme..hamile karısına arkasını dönüp uyuyacak kadar küstüyse ortada bi yanlış anlama var demektir..konuşulup çözülmesi gerekecek...

ay ben sana kıyamam..ama çok hiddetlenme..hamile karısına arkasını dönüp uyuyacak kadar küstüyse ortada bi yanlış anlama var demektir..konuşulup çözülmesi gerekecek...

Neden küstüğünü bir bilsen gülersin, bu hafta kursları başladı eşimin. Sabahları erken kalkıyoruz. Bana sucuklu menemen yap dedi. Bende sucuk kokusundan tiksindim artık o kokuyu katlanamıyorum. Patates kızartıyım onun yerine dedim. Yok dedi. O zaman yumurta falan haşlayım yeşilliklerle yersin dedim, istemiyorum hiçbişeyini git yat yemicem dedi. Bende çayın altını kapattım. Oturdum. Olay bundan ibaret. Bunada küsülürmü ya, kabullenemiyoda haksızlığını, bana çok yüz vermişmiş. Bundan sonra böyle davranacakmış. Düşündükçe içimde fırtınalar kopuyo, şu mübarek cuma günü Hey Allahım. Biraz dışarı çıkıyım belki kendime gelirim..

aayy allahım..dur şimdi adamında hormonel dengesi sarsıldı herhal..korktu o şimdi ürktü.. 9 ay boyunca bu böyle mi olacak diye:))
bide gelecek olanın sorumluluğu var, onu zaten sırtlanacam bari buna çok yüz vermiyim diye kabuğuna çekiliyo:))(iki dakkada ruh tahlili yaparım:))) ama bu hislerin erkekleri için var olduğu bir gerçek. belki ondandır..ama sen çizgini bozma..yemeğinede hizmetinede devam et, ne bir damla eksik ne fazla..:))anlasınki olması gereken bu..elinden gelen bu:))

Aynen dediğin gibi yapıyorum zaten. Dengesinin sarsıldığı kesin, sabah namazından sonra geldi bende yatmıştım ama uyumamıştım daha. Beni uyudu sandı demekki, yattı sarıldı uyudu öyle. Kendi kendime dedim demekki ben yanlış anlamışım bu küsmemiş bana. Sonra uyandık bu yine aynı afra tafralarda Her zaman öpmeden hadi ben gidiyorum demeden evden çıkmayan kocam, çarptı çıktı kapıyı:26: Dengesiz:105:

sedacım canım senin için dua ettim rabbime inşallah emeklerini boşa çıkarmaz hayırlı haberler verirsin bizlere inş sende kavuşursun bebişine canım benim

oy ben kıyamam sana canım benim üzülme sen olur böle şeyler erkekleri de anlamak lazım bütün yük onların üstünde kolay deil tabi ki bizler herşeyi konuşup rahatlıyoruz biliyosun erkekler öle deil herşeyi içlerine atıyolar arada bi de böle patlamalar olur. hem ne güzel kimsenin yanında belli etmemiş canım ya amcası gil dargın olduğunuzu anlasaydı iyi mi olurdu ben sevmem zaten öle onun bunun yanında karısına küs duran admları. bak üzme kendini de bebişi de tamam

Sağolasın canım desteğin için, biraz kafamı dağıtmam gerekiyo sanırım. Çıkıyımda dışarı beynime oksijen gitsin :)
Sedacım bende senin için dua ettim, kendi derdimden söylemeyi unutmuşum, inşallah hayırlara vesile olur aşılamanız, Rabbim gönlünüzden geçeni versin.

canım kusura bakma çok kızdım kocana... saçma sapan bişeyden seni de bebişini de üzüyor bence ya başka bi sıkıntısı var iş falan ya da biri gaza getirmiş bunu testosteronunu coşturmuş...

kızlar beni dua listesinden cıkarın kayın validem beyin kanamsı geçirdi bitkisel hayatta onun yanındayız kaç gün kalaçağım belli değil okuyamam sorun olur falan k.i.b a.e.ol sizleri seviyorum dua edin allah hayırlı bir kapı açsın ona beni unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…