Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ah canım ya senin hormonların yerinde duruyor eşinin hormanları tavan yapmış. senin durumun ortada miden hassas bence yanlış anlamış olmalı bilseki sen midenden dolayı yapmak istemediğini gereksiz alınganlık yapmazdı inşallah en kısa zamanda anlar hatasını...

(canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.

allah şifa versin canım yaa

demekki sana ders vermeyi kafgasına koymuş ama içide gidiyo:))

(ay çok geçmiş olsun.allah şifasını versin hayırlısını versin hakkında

nazan çok güldüm bu duruma yaavv..bide resim koymuşlar ki sorma..
ama endişeden omuzlarına binen yükten stresten bazen olabilir erkeklerinde ruh halinin değişmesi öyle düşünüyorum ben..

nazan çok güldüm bu duruma yaavv..bide resim koymuşlar ki sorma..
ama endişeden omuzlarına binen yükten stresten bazen olabilir erkeklerinde ruh halinin değişmesi öyle düşünüyorum ben..

muhakak canım baksana benimkininde nutku durdu bebek yapmaya karar verdikten sonra cinsellikten sogudu resmen ben diyorum adama yapalım diye mesela ben dün seffafı gördüm yapmamız lazım dedim ama o kurtlar vadisi yokmu boşanma sebebim olacak kalksada kurtulsak cık cık cık

gecmiş olsun canım rabbim şifa versin..

selam kızlar...nasılsınız bakem...
yasemincim ayın 23 ünde işkurun bir aylık bir kursu var ona gidicem onlar beni muhasebe ofisine yönlendiricekler baba mesleğini yapıcam inşallah ....
buketcim yorgun halin bile çok güzel canım benim kocan senin gibi hatunu bulmuş kıymetini bilsin :)))
bedriye ohh miden bulanıyormuş ne güzel...
Gülden duanı okudum canım ....

Canım rabbim şifa versin ...Sende kendine iyi bak ....

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

burcucum allah acilşifalar wersin inş geçmiş olsun...eşinin sana en çok ihtiyacı olduğu zaman allah yardımcın olsun ..

Witchhgil01 / gülden 08.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum

güldencim allah kabul etsin inş...sedacım senin içinde okudum duanı rabbim kabul etsin inş kavuşursun bebişinr rabbim hayırlı kılsın

Kuzular mehaba azicik gecmisi okudum sonra tekarar gelip devam edecegim

Sedacım duanı okudum inşallah hersey yolunda gitmiştir, belki yazmışsindir

Buketcim senin rüyanı yorumluyorum Ankaraya gider gitmey cocuk sahibi olacaksin ve neseden göbek atacaksın

Yasemincim ve bircancım benimde 3. Cumam Allah kabul etsin inşallah

Güldencim duani okudun sağlıkla evladını kucagina al inşallah

Veeeeeee BEDRIYE, gecen 2 kez senin midenin bulanmasi icin dua ettim, ne sacmaa di mi? Ama hep senin yüzünden ve sabah ki habere cok sevindim insallah 3 ay boyunca miden bulanir, bide her gece aş erersin inşallah

Nazan arkadaşinla bizi de tanıştır guzum, ayrica benim fotom duruyo git doya doya bak :)

Aylin gözlerin yakıyor fıstık gibisin

Biraz tekrar burdayım beni bekleyin

çok gecmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir...

Witchhgil01 / gülden

canım duanı okudum mevlam dileklerini kabul eder inşallah

kızlar ben geldim çok şükür iyiyim...minnakımızda iyi bir sorun çıkmadı...kalp atımını falan duyduk...ama mide bulantılarım fazla olduğu için pek sık giremiyorum...ama aklım sizlerde...

KAÇ OLDU yazıyorum yazıyorumm gönderemeden kalıyor..

SEDA duanı ettimm.. Ezanla Sela arası inşAllah şu mubarek günün hatrına Rabbim niyetimizi kabul eder.. İYi haberlerini almak dileğiyLE

ay özürdilerim uzun zaman olunca bian hatırlayamadım nickte degişince gözün aydın olsun oğluşun nasıl? ben aynı canım halen bebek için ugraşıyorum halen gelmedi haylaz bakalım umutla bekliyoruz

sagol bitanem hatırladın ama demi sorun yok?
nasıl olalım be güzelim hayat işte zor mu zor yaramaz mı yaramaz ama bi o akdar tatlı bir oğluşum var teyzesi ellerinden öper adı eymen darısı sizlerin basınada olsunn inşallah cok zor bakımları ama dunyanında en gusel şeyleri onlar misal dun gece hıc uyumadık aılecek bır aglama bagırma...

doğdugundan beri gazlı 4 ay gece gunduz durmadı hep ağlayarak buyudu elimde fon makinası onun sesıyle uyuyabiliyordum ancak ...

gazı bitti diş sancıları başladı hala devam ediyo bide bu ara hasta ateşlenıyo sık sık anlıycagın 40 cıkmamıs bır bebek gibi gecede min 10 kere kalkmakla gecıyo hayatım... zor bi bebek oglum teyzesi

hayırlı haberlerini alırım ınsallah dıger kızlardan haberin varmı melek63 de dogurdu biliyosundur belki fundadan haberim yok asllıyrt da benle beraber dogum yaptı 15 gun var aramızda devamlı telefonlasıyoruz dunyam80 ıkıncıyı dogurmus olmalı (ıkı oglu var)ıletısımı kopardık gıbı goruşmuyorum bu ara peş peşe hamıle kaldı oda kucuk yasta bole ıste guselim

kendini sıkma oluruna bırak o ay hamile kalıo ınsan esinide sıkma canı ne zaman ıstıyosa o zaman yapsın rabbım ol desın yeterkı ınsallah en kısa zamandada ol der...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…