Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ne güzel hadi hayırlı olsun yeni işin..inşallah kafan dağılır kendini işe verir biraz uzaklaşırsın sana iyi gelir...

Bedriye kız kustun mu bugün..kusamıyorsan eğer parmağını ağzına sokk:)))))))))

ayyy yaşasın kötülük..

Bende kız diyorum ama çok istediğimden mi yoksa öyle mi hissediyorum bilmiyorum :)
İlk çocuğu kız olan anne şanslı annedir derler,ama tabi Rabbim hayırlı afiyetli evlatlar versin :)

Burcu canım benim ALlah şifa versin kayınvalidene inşallah yaa ayy ALlahım hepimize önce sağlık sonra huzur versin, sonrası zaten olur kızlar... Dua listesinden çıkmak istemişsin, çıkarttım canım bilgin olsun, ama nezaman dua istersen ederiz biz sana toplu olarak unutma sakın.

Özlem'cim, duamnur/burcu dua listesinden ayrıldı, onun yerine seni yazdım bilgin olsun kuşum. seni kurra çekerken unutmuştuk ya, böylece hak yerini bulmuş oldu bari içim rahat etti.

Nazancım bebeğim küsüşmeyelim kuşum , birgün topikte sen ve ben varken koyarım yine görürsün

anam ibrahim saraçoğluda demiştiki kadın solda yatarsa kız, sağda yatarsa erkek olur

Kadinlar gunumuz hayirli olsun
Ben dun sabah Doktora gittim

eee sonuç ne oldu canım????????

üff buket korunuyoz zaten dalgasına söyledim adam yanaşmıyor bende kafamda bişeyler kuruyom işte anlayacağın

tatlım eşine keçi boynuzu kürü içir eğer becerebilirsen, valla adam boğa gibi olur seni bulduğu yerde......

yuhhh ama inanırım Allah'ın nasibidir.....

öslemmm kocalarımız vajinismusmu oldu acep recep :))))

keçi boynuzuuuuuuu...

çok güzel bir haikaye valla tüylerim tiken tiken oldun

ya işte hamilelik belirtisi kuzum daha ne istiyorsun, çarpıntin falan olmasın, valla sopayı alıp geliyorum

benim eşimde özel günleri pek hatırlamaz, geçen sene kadınlar gününde bana çüçek almıltı, 10 yıllık birlikteliğimzin 3. çiçeği, ne alaka, alsana sevgililer gününde , o günde bangır bangır tv de yayınlanıyor allah allah

canım benim hamile bir arkadaşım bir bebek kiyafetinin üzerine bir kaç güzel cümle yazdımıştı ve bide kocasıyla kendisinin resmini bastırmıştı, çok şekerdi, fotoğrafçılar yapıyor

Son düzenleme:

Allah hayırlı kapıyı açsın ve sizin gönüllerinizi de buna razı etsin inş..
çok çok geçmiş olsun..

ben!?? ..............

Şekerler ballar ben çıkıyorum :)
Haftasonu da giremiyorum hepinize iyi tatiller..
bu haftasonu bana güzel gelecek Allahın izniyle çünkü annem,teyzem ve kızkardeşim adanadan yanıma geliyor :)
Pazartesi sağlıkla buluşmak dileğiyle..
(haber spikerleri gibi oldu galiba :))
hoşçakalın...

senin yapacağın kötülüğü seviyorummm ben... ama var ya tam midemde bi bulanma oldu senn yazını okudum.. ve şu an bulanıyorummm kızlarr beeeennn...

ayyy Allah'ım şükürler olsun 3 ay boyunca devam etsin, hem bulansın, hep uykusu gelsin

ohh canım gözün aydın çok sevindim hayırlı olsun

ayy canım çok şükür bende seni çok merak etmiştim, senin bulantının yarısı Bedriye'ye gitse rahatlarsın valla

canım Allah nce eşine sonra hepinize sabır versin, Rabbim ele ayağa düşündürmesin kaynananı sağlık versin inşallah

o reklamda en çok neye gülüyorum, kordonu çekiyo ya eliyle, anne gönder diye bie kordonu çekiyo:))

bide üzerinde siyah bir t-shirt var bak dikkat et , kamyoncu gibi

canım bende biraz eşine kızdım, hem mesleği gereği ( sakın yalnış anlama kuzum) sana yaptığının zulüm olduğunu anlaması lazım, ama bence kesinlikle başka birşeye kızdı ve hırsını senden çıkardı, ama yalnış tabiki, sen ona doğru olanı göster , meslğini öne sür, konuş, konuş ki iletişim neymiş görsün, hamişler üzülmez, kıyamam ,inşallah hemen düzelir aranız

ay öyle sağ sol meselesi orada da yazıyo..

benimkide özel günlerde kaçacak köşe bucak arar duyar duymazlıktan gelir , bişeler bişeler,,şimdi bunlar ağır abi yaa en azından benimki heralde öle hissediyo,, erkek adam çüçek müçek almaz:)))

yaa bebek kıyafetine resim çok güzel bi fikir aayy..

Son düzenleme:
can'lar ben de yavaştan çıkarımmm.. bir anda çıkarsam anlayınki çıkmam gerekmiştirr.. bildiğiniz safi geyiğim.. akşama doğru bir iki öğürdümm.. ayyy iğrencimmmm ben yaa. hani dışarıdan diğer topiklerden gelenler şu yazımı okusa benim deli olduğumu aranızda kaynadığımı sanacak.. misafir arkadaşlar sebebi var bööle yazmamınn diyimm bari..
kızlar ben yarın kısmetse sabah 9 da doktorun yanındayım.. lutfen hepinizin aklından geçeyim ki kendimi güçlü hissedeyimm.. tek bırakmayın beni.. ve ne olur ben salak salak düşüncelerdeyim sizler olumlu düşünün benim içinde onlar hatrına güzel şeyler söylesin doktor..

doktora gitmeye çalışırken heyecandan bişey gelicek şu bebeğin başına diye korkar oldum.. bugun çok paniklediğimden mi bilemedim hem kasık hem bel ağrıdı ağrıdı durmadı..

hepiniz seviyorumm çok

bediş, benim doktorum hiç bir sakınca görmedi beni antidepresanlarla tedavi etti..ben tüpbebek yaparkende yaptırmadan öncede içiyodum..doktor bi sakınca görmedi çünkü stres çok önemli senin stresini kontrol altında tutmalıyoz dedi.. Sen bi sor bu durumunu anlat panik ve aşırı telaş içindeyim de..yeni moda anti depresanlar uygun görüldüğü takdirde 8.aya kadar içiliyor..tabi sen bilirsin..ben içtim ama yinede dudağım uçuklamıştı..kim bilir içmesem nerem uçukayacaktı:))
byeeee

Doktor beni aslında psıkıyatra göndermek istiyordu ama ben hastaneye hafta sonları gittiğimden gönderemedi.. sonrasında da panik halimi gördü zaten 15 günde bir görme nedenlerinden bir taneside durumumu görmek doktorun şahsi durumuna göre daha önceki yaşadıklarımın tekrar yaşama korkusu, gebelik ilerledikçe güvenin artacaktır.. diyor ama bilemiyorumm.. öncedne gittim ben psikiyatriye ama o doktorum kayıpp bulsam yine gideceğimm da soyadını anımsamıyorum vs.. katkısı mutlaka olucaktır bakalım.. ama sizin yinede yarına içinizden geçeyimm haa.. hastaneden geleyim hayırlısıyla haberdar ederimm..

Buketcim sizin erzurumlu zad'ın bilmemiz gereken önemli biseyleri varsa yaz, bizde nasiplenelim, bide bu sağ sol meselesinin bilimsel bir açıklaması bile varmış, inanırım ben böyle şeylere, tabiki Rabbim bizi gizli şirkten alıkoysun

Bedriyecim, sabah 8-9 gibi senin için salavat getiririm inaşallah, buket cok dogru söylüyor psikiyatr işini bi düşün, inşallah sakin olursunda bu sefer kalp sesini duyarsin, her ayrıntiyi anlat dönünce Allah kolaylik versin canım, bol bulanmalar

Bediş benimde anksiyete bozuklugum vardı, panik atak gibi bisey, 'ya hafız' cektim hergün cok iyi geldi, bi dene istersen ama sabırlı ol, hemen öyle 2 günde etkisini göstermeyebilir, ama beni cok rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…