- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.501
selam kızlar...nasılsınız bakem...
Yasemincim ayın 23 ünde işkurun bir aylık bir kursu var ona gidicem onlar beni muhasebe ofisine yönlendiricekler baba mesleğini yapıcam inşallah ....
Buketcim yorgun halin bile çok güzel canım benim kocan senin gibi hatunu bulmuş kıymetini bilsin :)))
bedriye ohh miden bulanıyormuş ne güzel...
Gülden duanı okudum canım ....
kIZLAR aslında bugun çok duygusalımm kaç postadır ağlıyorum.. eşim sabah kadınlar günün kutlu olsun dedi nasıl duygulandımm anlatamam bu cümlede ne varsa şu an yazarken yine gözlerim doluyor ben normal değilim gerçekten heralde.. işin aslı şu bence doktor var ya yarın şimdiden onun psikolojisi basmaya başladı.. daha gitmeden çarpıntım var..
Gülden duanı okudum.. Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.. bana kızın olucak gibime geliyor bakalım hayırlısıyla görelimm..
Bedriye kız kustun mu bugün..kusamıyorsan eğer parmağını ağzına sokk:)))))))))
ayyy yaşasın kötülük..
bediş güzel bi benzenme oldu..önceden çılgın bediş vardı bizim kide çatlak bediş olsun:))
bu arada Erzurumlu ibrahim Hakkı hazretleri diye eski bir düşünür var.. onun marifetname diye bir eseri var..orada yazarki, işte iş üstündeyken mavi renge bakarsan çocuğun gözleri mavi olur yeşile bakarsan yeşil olur, işte şöyle yaparsan o olur böyle yaparsan bu olur gibi şeyler var..adam uydurukçu değil aslında bilim adamı..ama böyle şyeyler yazmış...
Kadinlar gunumuz hayirli olsun
Ben dun sabah Doktora gittim
üff buket korunuyoz zaten dalgasına söyledim adam yanaşmıyor bende kafamda bişeyler kuruyom işte anlayacağın
ÖZLEMMMM canımcımmm aşerme böyle mi oluyor? ama uyandığımda canım istemiyordu.. tüm ayrıntılarıyla bakıyordum gece eşime dedim ki profeterollü pasta görüyorum şu an ayyy kıyamam dedii uyumaya devam etti aşerdimse ilgilenicekti sözde peehhh
yaa amaaann benimm koca uykucu anacıım ööyle turlamaz çorba morba için.. size ne anlatıcam bizim bi komşu var diyor ki gebeyim canım işkembe çorbası istiyor ama eşim belki 1 ay oyaladı diyo yorgunum yarına gidelim vs.. neyse bir gece rüyasında kocaman bir kase işkembe çorbası getirdiler bi içtim diyor sbaah kalkınca eşi demiş ki amma da sarımsak kokuyorsun o da anlatmış bu gece bana çorbayı getirdiler içtim götürmene gerek kalmadı diye..
ben ilkokula başlayana dek adımın bediş olduğunu sanıyordumbu arada bu kısmı okuyuncada bulanmadıı mideemmm SEN ÖĞĞ ledinsee demek ki hayırlısıyla gebe kal midenn seninde hassas olmayacak.. çünkü normalde benimde midem hassastı artık değil
öslemmm kocalarımız vajinismusmu oldu acep recep :))))
Vaktiyle bir ateşperest, oğlunu evlendirmektedir.
Düğün günü çok koyun ve inek kesilir.
Et kokuları mahalleyi sarar.
Ancak evin bitişiğinde, Müslüman, dul bir kadın,
dört yetimiyle yaşamaktadır.
Hepsi de günlerdir açtırlar. Kadıncağız,
düğün evinin kapısını çalıp, ‘ateş’ ister.
Ancak maksadı başkadır.
“Belki yemek verirler” diye gitmiştir.
Adam, kadının niyetini anlasa da, bir şey vermez.
Kadıncağız, bir daha gidip ‘ateş’ ister. Yine eli boş döner.
Üçüncüde yine öyle. Ama ne olur bilinmez, bu defa acır kadına. Hallerini anlamak için dehlize iner ve dayar kulağını bitişik evin duvarına ve dinler.
Yetimcik, annesine yalvarıyor:
— Anneciğim, ne olur bir daha git.
Belki bu sefer bir şey verirler.
Kadın ağlamaklıdır:
- Üç defa gittim yavrum! Artık utanıyorum.
Adam bunu duyar. Kalbi sızlar. güzel bir ‘Sofra’ hazırlatıp, gönderir evlerine. Ve dehlize inip, dinler yine. Yetimlerin en küçüğü dua ediyor:
- Ya Rabbi! O nasıl bize ikram ettiyse, sen de ona ikram et! Onu imanla şereflendir!
Ardından;
- Âmiiiin! sesleri yükselir.
O anda, kalbi döner ateşperestin. Ve Şehâdet getirip imanla şereflenir.
Nitekim Sadaka, belâyı önler. Ama dua, kaderi değiştirir! buyurmuştur büyüklerimiz .
işte duanın gücü...
kIZLAR aslında bugun çok duygusalımm kaç postadır ağlıyorum.. eşim sabah kadınlar günün kutlu olsun dedi nasıl duygulandımm anlatamam bu cümlede ne varsa şu an yazarken yine gözlerim doluyor ben normal değilim gerçekten heralde.. işin aslı şu bence doktor var ya yarın şimdiden onun psikolojisi basmaya başladı.. daha gitmeden çarpıntım var..
Gülden duanı okudum.. Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.. bana kızın olucak gibime geliyor bakalım hayırlısıyla görelimm..
yahu nedir bu kadınlar günü çılgınlığı...dün kocam diyoki aaa yarın kadınlar günü..dedimki ne doğumğgünümü hatırlarsın, ne yıldönümümüzü hatırlarsın, ne sevgililer gününü hatırlarsın bu lüzumsuz günü hatırlayıpta kutlayacam deme sakın47:
oyüzden biraz tepkiliyim bugün
sen daha önce neler aldın onları yaz farklı bişey biliyosak söyleriz
canım 6.5 yıldır beraberiz hepsinde de bişiler aldım işte elektronik eşyadan tut kıyafet falan.... ya aslında hediyeden çok ona farklı bi sürpriz falan yapmak istiyorum ne bileyim işte
canım güzel fikir... ama eşim öğretmen öle masa başı çalışan falan olsaydı olabilirdi
kızlar beni dua listesinden cıkarın kayın validem beyin kanamsı geçirdi bitkisel hayatta onun yanındayız kaç gün kalaçağım belli değil okuyamam sorun olur falan k.i.b a.e.ol sizleri seviyorum dua edin allah hayırlı bir kapı açsın ona beni unutmayın
Burcu canım benim ALlah şifa versin kayınvalidene inşallah yaa ayy ALlahım hepimize önce sağlık sonra huzur versin, sonrası zaten olur kızlar... Dua listesinden çıkmak istemişsin, çıkarttım canım bilgin olsun, ama nezaman dua istersen ederiz biz sana toplu olarak unutma sakın.
Özlem'cim, duamnur/burcu dua listesinden ayrıldı, onun yerine seni yazdım bilgin olsun kuşum. seni kurra çekerken unutmuştuk ya, böylece hak yerini bulmuş oldu bari içim rahat etti.
Nazancım bebeğim küsüşmeyelim kuşum , birgün topikte sen ve ben varken koyarım yine görürsün
senin yapacağın kötülüğü seviyorummm ben... ama var ya tam midemde bi bulanma oldu senn yazını okudum.. ve şu an bulanıyorummm kızlarr beeeennn...
selam kızlar...nasılsınız bakem...
yasemincim ayın 23 ünde işkurun bir aylık bir kursu var ona gidicem onlar beni muhasebe ofisine yönlendiricekler baba mesleğini yapıcam inşallah ....
buketcim yorgun halin bile çok güzel canım benim kocan senin gibi hatunu bulmuş kıymetini bilsin :)))
bedriye ohh miden bulanıyormuş ne güzel...
Gülden duanı okudum canım ....
Witchhgil01 / gülden
canım duanı okudum mevlam dileklerini kabul eder inşallah
kızlar ben geldim çok şükür iyiyim...minnakımızda iyi bir sorun çıkmadı...kalp atımını falan duyduk...ama mide bulantılarım fazla olduğu için pek sık giremiyorum...ama aklım sizlerde...
kızlar beni dua listesinden cıkarın kayın validem beyin kanamsı geçirdi bitkisel hayatta onun yanındayız kaç gün kalaçağım belli değil okuyamam sorun olur falan k.i.b a.e.ol sizleri seviyorum dua edin allah hayırlı bir kapı açsın ona beni unutmayın
o reklamda en çok neye gülüyorum, kordonu çekiyo ya eliyle, anne gönder diye bie kordonu çekiyo:))
Geçmiş olsun canım, nasıl oldun bugün? İyisindir inşallah...
Kafama takmayım diyorum olmuyor. Beyefendi küsmüş benimle konuşmuyor, gerçekten şoklardayım
Ben içimden geçenleri söyleyeceğim zamanı biliyorum, burnundan fitil fitil getiricem bana bu 2 günde yaptıklarının:113:
Aslında o kadar doluyum ki dünden beri.. Akşam eşimin amcasıgil geldiler. Oturduk yedik içtik güldük eğlendik gittiler. Benim eşiminde küsme huyu falan yoktur. Geçti herhalde siniri dedim. Neyse misafirlerimiz gitti bana iyi geceler bile demeden tek bir laf bile etmeden kıçını döndü uyudu. Önce gitmedim yanına. Son burnum kanadıO sırada annem aradı, anladı tabi sesimden bişey olduğunu bende anlattım. Canımı en çok sıkanda amcasıgilin yanına gülüp eğlenipte onlar gittikten sonra yine küslüğe devam etmesi. Oyun oynamış, 2 yüzlülük etmiş Biliyorum ki burnumun kanaması da o yüzden. O beni ne zaman üzse burnum kanıyo, şimdi yine başladı kanamaya. Zaten 2 damla kanım var onuda bitirdi
anam ibrahim saraçoğluda demiştiki kadın solda yatarsa kız, sağda yatarsa erkek olur
benim eşimde özel günleri pek hatırlamaz, geçen sene kadınlar gününde bana çüçek almıltı, 10 yıllık birlikteliğimzin 3. çiçeği, ne alaka, alsana sevgililer gününde , o günde bangır bangır tv de yayınlanıyor allah allah
canım benim hamile bir arkadaşım bir bebek kiyafetinin üzerine bir kaç güzel cümle yazdımıştı ve bide kocasıyla kendisinin resmini bastırmıştı, çok şekerdi, fotoğrafçılar yapıyor
can'lar ben de yavaştan çıkarımmm.. Bir anda çıkarsam anlayınki çıkmam gerekmiştirr.. Bildiğiniz safi geyiğim.. Akşama doğru bir iki öğürdümm.. Ayyy iğrencimmmm ben yaa. Hani dışarıdan diğer topiklerden gelenler şu yazımı okusa benim deli olduğumu aranızda kaynadığımı sanacak..Misafir arkadaşlar sebebi var bööle yazmamınn diyimm bari..
Kızlar ben yarın kısmetse sabah 9 da doktorun yanındayım.. Lutfen hepinizin aklından geçeyim ki kendimi güçlü hissedeyimm.. Tek bırakmayın beni.. Ve ne olur ben salak salak düşüncelerdeyim sizler olumlu düşünün benim içinde onlar hatrına güzel şeyler söylesin doktor..
Doktora gitmeye çalışırken heyecandan bişey gelicek şu bebeğin başına diye korkar oldum.. Bugun çok paniklediğimden mi bilemedim hem kasık hem bel ağrıdı ağrıdı durmadı..
HepinizSeviyorumm çok
bediş, benim doktorum hiç bir sakınca görmedi beni antidepresanlarla tedavi etti..ben tüpbebek yaparkende yaptırmadan öncede içiyodum..doktor bi sakınca görmedi çünkü stres çok önemli senin stresini kontrol altında tutmalıyoz dedi.. Sen bi sor bu durumunu anlat panik ve aşırı telaş içindeyim de..yeni moda anti depresanlar uygun görüldüğü takdirde 8.aya kadar içiliyor..tabi sen bilirsin..ben içtim ama yinede dudağım uçuklamıştı..kim bilir içmesem nerem uçukayacaktı:))
byeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?