- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.521
Kızlarr geldim.. Aşılamam saat ikide yapıldı çok güzel geçti geçen sefer 10 dk falan sürmüştü bu seferr 5 dk da bitti inanamadım rahim ağzına ulaşması daha kolay olmuş. Sadece spekulumu bu sefer daha çok hissettim az canım yandı ama kastım kendimi ağlamıştım da işlem öncesi böyle duygusallık geldi dua okurken neyse 1 saatte yattım tabi karnımda kasıklarımda ağrı baskı var. Dualar ede ede gittim yattığım bir saat boyunca da elim karnımda dua ettim.
Bana dua eden, vakit bulamayıp kalbinden geçiren, iyi dileklerde bulunan herkese teker teker teşekkür ederimm.. Mübarek cuma günü Rabbim kabul eder inşallah..
Kadınlar gününüz kutlu olsun canlarım. Eşimde laba örnek vermeye gittiğinde gelirken eve çiçek almış bana saksı çiçeği çok güzell.
kızlar beni dua listesinden cıkarın kayın validem beyin kanamsı geçirdi bitkisel hayatta onun yanındayız kaç gün kalaçağım belli değil okuyamam sorun olur falan k.i.b a.e.ol sizleri seviyorum dua edin allah hayırlı bir kapı açsın ona beni unutmayın
canım çok güzel bir fikir ya olabilir tabi ki yarın çıkıcam çarşıya bakim bakalım inş burada da yaparlar
Kızlarr geldim.. Aşılamam saat ikide yapıldı çok güzel geçti geçen sefer 10 dk falan sürmüştü bu seferr 5 dk da bitti inanamadım rahim ağzına ulaşması daha kolay olmuş. Sadece spekulumu bu sefer daha çok hissettim az canım yandı ama kastım kendimi ağlamıştım da işlem öncesi böyle duygusallık geldi dua okurken neyse 1 saatte yattım tabi karnımda kasıklarımda ağrı baskı var. Dualar ede ede gittim yattığım bir saat boyunca da elim karnımda dua ettim.
Bana dua eden, vakit bulamayıp kalbinden geçiren, iyi dileklerde bulunan herkese teker teker teşekkür ederimm.. Mübarek cuma günü Rabbim kabul eder inşallah..
Kadınlar gününüz kutlu olsun canlarım. Eşimde laba örnek vermeye gittiğinde gelirken eve çiçek almış bana saksı çiçeği çok güzell.
canım benimmm çokkk merak ettik seni inş aşılaman tutar canım ya valla içime doğuyo bu sefer hamile kalacaksın inşallah bak demedi deme hemde yaramaz bi oluşun olacakrabbim inş hayırlısıyla seni bebişine kavuşturur canım hep dualarımızdasın
Ayy canim cok şükür hepimiz seni cok merak etmiştik, Rabbim saglikli bir bebek nasip eder inşallah, o kasıklarındaki agrılar döllenmenin ağrısı olur inşallah öptüm cok
canım benim geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
canım çok güzel bir fikir ya olabilir tabi ki yarın çıkıcam çarşıya bakim bakalım inş burada da yaparlar
canım benimmm çokkk merak ettik seni inş aşılaman tutar canım ya valla içime doğuyo bu sefer hamile kalacaksın inşallah bak demedi deme hemde yaramaz bi oluşun olacakrabbim inş hayırlısıyla seni bebişine kavuşturur canım hep dualarımızdasın
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Dejavu canım benim Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Umarım olumlu sonuç alırsınız :)
sağolasın oflumm inşallahhh. Emir mert bey nasıllar keyfi yerinde mii..
aaaaa ama ben küstüm neden resimlerinizi yok ettinizki zaten arkadasl olanlar görmüyormuydu
sedayi görebildim baska kimseyi göremedim bende bende resim görmek istiyorum.(nasil aglaniyordu ya, nerde su tus. yok bu pek inandirici olmadi su nasil acaba . ya sanki tepinerek aglayan surat vardi o nerde ya uff bulamadim simdi gercekten aglayacam ha)
niye acilmiyor asagida fazlasi yaziyor basilmiyor neyse aglamis gibi oldum :26::26::26:
evet ben dün doktora gittim kizlar kan verdim sonra sol yumurtam iyimis rahimde güzelmis sag yumurtami gösterirken biraz ugrasti sonra batma oldu dedim agiriyor.
zaten biraz görmekte zorlaniyorum yani damarlar kaplamis ve balancuklar gördü 1-2tane önemli biseye benzemiyor dedi ama agrin varsa yapisiklik veya iltihap olabilir dedi sag yumurtanda buda kanallarina kadar bulasmis olabilir dedi bunu anca rahim filimiyle anlayabilirmis. bende dedimki ben her alttan muayne oldugumda bu agri vardi yani hicbir doktor buna yormadi dedim. bakacaz haftaya cumaya kadar esinle sarisin sonra ertesi günü sabah yanima gel bakalim ne alemdeler dedi. eger kanala kadar girememisseler tüpündeki tikaniklik olabilir dedi.
kizlaaaaarrrrrrr ben uzun zamandir yani yaklasik 1.5seneden beri bu agrinin var oldugunu biliyorum uyuz doktorlar yaaaaaa neden bilemediler. neden ihtimalleri düsünmüyorlar
canım benim inşallah tutar bebişin hayırlı haberlerini verirsin bizlere, Allah dularımızı boşa cıkarmasın, bak sakın iş falan yapma sen duramazsın yerindebende bu ay yaptırıcam kısmet olursa o spekulumdan bende tırsıyorum rahim filmini çekerken bir kac defa taktı cıkardı kız, canım yandı birde takılı halde bir saat bekledim doktoru kabus gibiydi o yüzden spekulum fobim var:18: inşallah benimdkide rahat gecer,
Burcu canım benim ALlah şifa versin kayınvalidene inşallah yaa ayy ALlahım hepimize önce sağlık sonra huzur versin, sonrası zaten olur kızlar... Dua listesinden çıkmak istemişsin, çıkarttım canım bilgin olsun, ama nezaman dua istersen ederiz biz sana toplu olarak unutma sakın.
Özlem'cim, duamnur/burcu dua listesinden ayrıldı, onun yerine seni yazdım bilgin olsun kuşum. seni kurra çekerken unutmuştuk ya, böylece hak yerini bulmuş oldu bari içim rahat etti.
Nazancım bebeğim küsüşmeyelim kuşum , birgün topikte sen ve ben varken koyarım yine görürsün
merhaba kızlar ben geldim yine durumu aynı bekliyoruz halen akşam kötü oldum beni eve getirdiler kahvaltılık hazırlayıp gidecem yine dua eden herkesten allah razı olsun cnm tek eşimin ihtiyacı olsa alırsın sarılırsın teselli edersin kayın babam kaynım görümcem hepsi yalnız tek tek ilgileniyorum ama anne acısı olunca hiçbirsey teaselli etmiyor kızlar kayınvalidelerinizle valla kavga etmeyin şükür edin çocuklarının başında yaşamlarındansa ölümleri daha çok sorunlu herşey üstünüze kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?