Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlarr geldim.. Aşılamam saat ikide yapıldı çok güzel geçti geçen sefer 10 dk falan sürmüştü bu seferr 5 dk da bitti inanamadım rahim ağzına ulaşması daha kolay olmuş. Sadece spekulumu bu sefer daha çok hissettim az canım yandı ama kastım kendimi ağlamıştım da işlem öncesi böyle duygusallık geldi dua okurken neyse 1 saatte yattım tabi karnımda kasıklarımda ağrı baskı var. Dualar ede ede gittim yattığım bir saat boyunca da elim karnımda dua ettim.

Bana dua eden, vakit bulamayıp kalbinden geçiren, iyi dileklerde bulunan herkese teker teker teşekkür ederimm.. Mübarek cuma günü Rabbim kabul eder inşallah..

Kadınlar gününüz kutlu olsun canlarım. Eşimde laba örnek vermeye gittiğinde gelirken eve çiçek almış bana saksı çiçeği çok güzell.

Ayy canim cok şükür hepimiz seni cok merak etmiştik, Rabbim saglikli bir bebek nasip eder inşallah, o kasıklarındaki agrılar döllenmenin ağrısı olur inşallah öptüm cok

canım benim geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah

Ayy canim cok şükür hepimiz seni cok merak etmiştik, Rabbim saglikli bir bebek nasip eder inşallah, o kasıklarındaki agrılar döllenmenin ağrısı olur inşallah öptüm cok

Canım bende oturabilecek duruma gelir gelmez hemen açtım hber vereym dedim ama kendi pcden sandalyeye oturuyorum zor kallkıyorum şimdi eşimin laptoptan yazıyorum koltukta oturdum inşallah hayırlısı olsun ne diyelim canmm benim çok saol yine sen organize ettin duaları ama inan bu işlemimde çok güzek geçti öncekinden de kısa sürdü sayenizde dualarınzlaa

ayy canımm benim Allah mı söyletti acabaa inşallah içine doğan olur canım biliyorsun çokta umutlu değilim bugünden sonra hiç aşılama yaptırmamış gibi kabul etme istiyorum kendimi Rabbim nasip eder inşallah.. Bir de oğlan diyorsun haa bakalmm. Başka birşey daha oldu aslında ama hamile haberini alırsam o zaman dicem. Allah hepinizden razı olsunn iyi ki varsınız dualarınızla bana destek oldunuz öyle hissettim ki ben o duaları. Dr bile bu kadar kolay olmasına şaşırdı ama önemli olan sonucu tabii. Rbbim hayırlısını versin..

Son düzenleme:
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Dejavu canım benim Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Umarım olumlu sonuç alırsınız :)

aaaaa ama ben küstüm neden resimlerinizi yok ettinizki zaten arkadasl olanlar görmüyormuydu
sedayi görebildim baska kimseyi göremedim bende bende resim görmek istiyorum.(nasil aglaniyordu ya, nerde su tus. yok bu pek inandirici olmadi su nasil acaba . ya sanki tepinerek aglayan surat vardi o nerde ya uff bulamadim simdi gercekten aglayacam ha)
niye acilmiyor asagida fazlasi yaziyor basilmiyor neyse aglamis gibi oldum :26::26::26:

evet ben dün doktora gittim kizlar kan verdim sonra sol yumurtam iyimis rahimde güzelmis sag yumurtami gösterirken biraz ugrasti sonra batma oldu dedim agiriyor.
zaten biraz görmekte zorlaniyorum yani damarlar kaplamis ve balancuklar gördü 1-2tane önemli biseye benzemiyor dedi ama agrin varsa yapisiklik veya iltihap olabilir dedi sag yumurtanda buda kanallarina kadar bulasmis olabilir dedi bunu anca rahim filimiyle anlayabilirmis. bende dedimki ben her alttan muayne oldugumda bu agri vardi yani hicbir doktor buna yormadi dedim. bakacaz haftaya cumaya kadar esinle sarisin sonra ertesi günü sabah yanima gel bakalim ne alemdeler dedi. eger kanala kadar girememisseler tüpündeki tikaniklik olabilir dedi.

kizlaaaaarrrrrrr ben uzun zamandir yani yaklasik 1.5seneden beri bu agrinin var oldugunu biliyorum uyuz doktorlar yaaaaaa neden bilemediler. neden ihtimalleri düsünmüyorlar

canım benim inşallah tutar bebişin hayırlı haberlerini verirsin bizlere, Allah dularımızı boşa cıkarmasın, bak sakın iş falan yapma sen duramazsın yerinde bende bu ay yaptırıcam kısmet olursa o spekulumdan bende tırsıyorum rahim filmini çekerken bir kac defa taktı cıkardı kız, canım yandı birde takılı halde bir saat bekledim doktoru kabus gibiydi o yüzden spekulum fobim var:18: inşallah benimdkide rahat gecer,

canim benimde hayatimda böyle seyler oldu ve yillarca doktorlarin önemsemedigi seylerden dolayi cok agri cekti , cok öfkelendim, sonra dedim ki bunda da bir hayır var, cünkü bu olan bitenler bizim kontrolümüzde olan seyler degil, o arada yaşadıgım seyler, bir seyler öğrenmek içindi belki, hayırlısı olsun, zaten biri yapişık olsa bile tek tüple bile hamile kalirsin. Ben 5 yildir doktorlara seyimi gosterdim durdum daha yeni rahim ağzımin geniş oldugunu görduler, her işte bir hayir var, bu arada resmini görmek istedigin kişiye arkadaslik istegi yolla tatlim, onlar seni ekledikten sonra görebilirsin ancak

bircancım aşilamanın hangi gün olacagını yaz mutlaka sana toplu dua organize edelim, gerekirse bana özelden yaz, ama yaz :)

güldenciğim duanı okudum canım rabbim rahat hamilelik kolay doğum , hayırlı ve sağlıklı nesiller nasip etsin inşallah.

yaseminciğim teşekkür ederim canım ama sorun değildi sondada kalabilirdim

gece kuşu aslında bişey yaptığım söylenemez eşim pc internete giriyormu bi bak ben telefondan giremiyorum dediği için açtım o ara bugünkü duayı okumadığım aklıma geldi onu okudum öyle boş boş bakınıyordum

sen ne yapıyorsn bu satte ben zaten ne zaman girsem sen mutlaka buralarda oluyorsun, nasıl olsa yarın iş yok sana takılıyorsun değilmi

Iyi geceler canım, bende telefondan girdigim icin, koltukta uzanirken hen tv izliyorum hem buraları yokluyorum, valla yarın okul yok o yuzden bu saatte burdayım, yoksa 10 dedi mi tavuk gibi uyurum, öptüm canım Allah'a emanet ol :)))

kızlar Rabbi yessir ve la tüassir Rabbi temmim bil hayr her söylediğimizde bismillah diyecekmiyiz yoksa 100 defa söylemeden önce bir kere bismillah mı diyoruz

merhaba kızlar ben geldim yine durumu aynı bekliyoruz halen akşam kötü oldum beni eve getirdiler kahvaltılık hazırlayıp gidecem yine dua eden herkesten allah razı olsun cnm tek eşimin ihtiyacı olsa alırsın sarılırsın teselli edersin kayın babam kaynım görümcem hepsi yalnız tek tek ilgileniyorum ama anne acısı olunca hiçbirsey teaselli etmiyor kızlar kayınvalidelerinizle valla kavga etmeyin şükür edin çocuklarının başında yaşamlarındansa ölümleri daha çok sorunlu herşey üstünüze kalıyor

canım çok geçmiş olsun,rabbim şifasını versin hastaya bakmakta zordur hem şimdi kendinde olmadığı için bilinmeyeni beklemekte zordur Allah hepinize sabır versin bizler dua ediyoruz sizde dua edin rabbim ferasa erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…