- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.541
saol cnm allah razı olsun aynen kaçgün daha olacağı belli değil ama doktorlar 3 gün dedi bakalım sonrasında taziye var ve en büyük gelin benım neler yapılacak nasıl olaca bir bilgim yok stres almış şimdidencanım çok geçmiş olsun,rabbim şifasını versin hastaya bakmakta zordur hem şimdi kendinde olmadığı için bilinmeyeni beklemekte zordur Allah hepinize sabır versin bizler dua ediyoruz sizde dua edin rabbim ferasa erdirsin inşallah
saol cnm allah razı olsun aynen kaçgün daha olacağı belli değil ama doktorlar 3 gün dedi bakalım sonrasında taziye var ve en büyük gelin benım neler yapılacak nasıl olaca bir bilgim yok stres almış şimdiden
ben çıktım hastaneye gideiyorum saol cnm konuşmak ii geldicanım belki bi mucize olur Allah büyük hiç belli olmaz, ama yinede eğer diğer türlü olursa sen hiç kafanı takma böyle şeylere herkes bi işin ucundan tutar büyükler yol yordam gösterir zaten sen bunlara takılma şimdi.
günaydın kızlar hayırlı hafta sonlarıı.. ben kargo bekliyorum yine :) bebek odası kapı süsü- 50 adet mevlüt şekeri- takı yastığı-sepeti,lohusa tacı fln var içinde gelsinde kapıyı süslicem hemen :)
ben çıktım hastaneye gideiyorum saol cnm konuşmak ii geldi
sağol canımm gelmedi daha kargo..bekliyorum hala :)Kızlarrrr Günaydınnnn
Güllll ne tatlı şeyler onlarrrr ayyy bayıldımmmmm
Bediş benimde anksiyete bozuklugum vardı, panik atak gibi bisey, 'ya hafız' cektim hergün cok iyi geldi, bi dene istersen ama sabırlı ol, hemen öyle 2 günde etkisini göstermeyebilir, ama beni cok rahatlattı
bedriye canım senin için, bugün ve bundan sonra güzel haberler duyman için dua ettim rabbim kabul eder inşallah,inşallah senin içindeki korkularda yok olur gider.
canım maşallah bebeişinin kalp atışını duymuşsun..o bebişinin kalbi tatlımm :)) RABBİM kucağına almayı ve rahat bi hamilelik nasib etsin İNŞALLAH..PROGESTAN UYKU YAPAR CANIM BENDE KULLANDIM İLK 3 AY ÖNEMLİ 3 AYDAN SONRA DR KULLANMA DER ZATEN İDARE EDİCEN ARTIK..:)Özlemimm bende bugun doktora giderken beklerken yüreğim ağzımda dururken hep isimlerinizi saydımm Allah ım inşAllah ennn yakın zamanda nasip kısmet edicek inşAllah Yarabbimm.. Canımsınn benim yaa aklına düşmüşüm yüreğinden bana dua göndermişsinn Allah inşAllah ettiğin duaları katlarıyla hayırlısıyla sana döndürsün.. çok güzell gözleri sana benzeyen özellikle sağlıklı kuzucukların olsun. çok sağoll yaa.. canımsınn benimm..
vee anlatıyorumm yine gittim bu sefer bekledimm bekledimm dahada gerildim.. doktora dedim ki muayeneden önce progestan uykumu getiriyor o değilde gebe olduğundan uykum geliyor demiyorsun dedi.. muayeene etti.. kızlar kalp atışını duydum net olarak çok şükür.. iyi dedi.. sonraa ya bişeyden dolayı rezil oldum anlatıcamda eşi mi ne varmış onada bi bakalım dedi minicik bööle yuvarlak bişey vardı iyi küçülmüş mü ne bişey dedi ilaçları iç bunun yok olması gerek dedi tmm dedimm.. rezilliğime gelince, kesenin içinde yuvarlak açıp kapanan bişey vardı o ne dedim doktor eşime göz kırpmış ben görmedimbana dedi ki ampul, ışık bebek karanlıkta ya senin bebeğin aydınlıkta kalsın die dedi.. bende sevindimm inanmıyorumm Allah ın işi falan die aydınlıkta die seviniyordummm doktor gülmeye başladı şaka mı dedim aa ultrasonn cihazı mı o dedimm doktor guluyordu hadı bu kadar yeter dedi bakalım dedi ne olduğunu anlamadımm..
hafta içi aile hekimliğine git testlerini yaptır dedi szi yapın dedim zaten mecburen gidiceksin 300-400 ben almıyayım boşyere git patik al bebeğine sen dedi..
randevu alıyor muyum giderken.. 3 hafta sonraya randevu verdi 2li tarama testi için dedi.. bişey çıkmaz di mi dedimm yapalım da testi dedi.. gebesin unutma, kendine ona dikkat et sen dedi.. gözümde iki damla yaş kaldı ağlayamadım.. doktora giderkende gelirkende heeepp aklımda yüreğimdeydinnizz.. Allah inşAllah hepimize bu günleri yaşatıcak hayırlısıyla sağlığıylaa.. sizlerin başını çok ağırtıyorum ama napayım iyi geliyorsunuz bana çok.. hepinizi çok seviyorum ayrı ayrı..
Bedriyecim, sabah 8-9 gibi senin için salavat getiririm inaşallah, buket cok dogru söylüyor psikiyatr işini bi düşün, inşallah sakin olursunda bu sefer kalp sesini duyarsin, her ayrıntiyi anlat dönünce Allah kolaylik versin canım, bol bulanmalar
canım maşallah bebeişinin kalp atışını duymuşsun..o bebişinin kalbi tatlımm :)) RABBİM kucağına almayı ve rahat bi hamilelik nasib etsin İNŞALLAH..PROGESTAN UYKU YAPAR CANIM BENDE KULLANDIM İLK 3 AY ÖNEMLİ 3 AYDAN SONRA DR KULLANMA DER ZATEN İDARE EDİCEN ARTIK..:)
bedriyeee canım benim çok sevindim inan, o yanıp sönen dediğin şey bebeğinin kalbi canım nasıl atıyor görüyorsun dimi
kızlar Rabbi yessir ve la tüassir Rabbi temmim bil hayr her söylediğimizde bismillah diyecekmiyiz yoksa 100 defa söylemeden önce bir kere bismillah mı diyoruz
merhaba kızlar ben geldim yine durumu aynı bekliyoruz halen akşam kötü oldum beni eve getirdiler kahvaltılık hazırlayıp gidecem yine dua eden herkesten allah razı olsun cnm tek eşimin ihtiyacı olsa alırsın sarılırsın teselli edersin kayın babam kaynım görümcem hepsi yalnız tek tek ilgileniyorum ama anne acısı olunca hiçbirsey teaselli etmiyor kızlar kayınvalidelerinizle valla kavga etmeyin şükür edin çocuklarının başında yaşamlarındansa ölümleri daha çok sorunlu herşey üstünüze kalıyor
günaydın kızlar hayırlı hafta sonlarıı.. ben kargo bekliyorum yine :) bebek odası kapı süsü- 50 adet mevlüt şekeri- takı yastığı-sepeti,lohusa tacı fln var içinde gelsinde kapıyı süslicem hemen :)
aslı iştesin di mi ? Nasilsin tatlımKızlarrrr Günaydınnnn
Güllll ne tatlı şeyler onlarrrr ayyy bayıldımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?