Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bedriye..

Bu sabah 8.30 da uyandim hemen sein için salavt cektim, zaten duami ettim, korkmadan ferah ferah gitsin güzel haberler alsin diye, şimdi bebegın dişinda gördügün sey sanırım yolk kesesi, bebege hormon sağlar sonra kaybolur gider, o yanıp yanıp sönen sey kuzunun kalbi, bence verdigin tepki de cok tatlı, ayrica senin doktorun ne seker bir adam, yaklaşımı ne kadar güzel, maşallah, sana cok güzel seyler söylemiş, bide kulağı cekseymış cok iyi olurmuş artık beslenmene dikkat et, sen ne yersen kuzun da onu yiyecek, bol bol uyu, mutlu ol, veeeee gebelik takvimi yap veeeee Allah' a güven canım, şükret, hersey yolunda maşallah

canımm benimm yaa.. ne güzel yazmışsın Allah a güven.. davranışlarımdan sanki aksiini gösteriyorum di mi maalesef ama inan çok güveniyorum Rabbime.. de işte vesvese çok kötü olduğu halde vesvese var.. Allah kimseyi vesveseye düşürmesin benide kurtarsın inşAllah. ya hafız çekicemm kısmetse şimdi yola çıkıcamm yolda çekmeye başlıcam..

takvim yap dedinn yapıyorumm.. Hepimizinn takvimlerini okumak kısmet olsun hepimizee..

herkese merabalar

allah güç ve sabır versin canım kolay deil

güüülllll bayıldımmmm bunlara ya ne tatlı şeyler öle

Canım benimmmm inşallah ya hafız sana antidepresan gibi gelecek ama unutma sabır, varsa bir zikirmatik al canım cebinde dursun her boş vaktinde günde 200-300 ne cekersen işe yaracayak inşallah

Oley oley oley takvim geliyor

canım benim şükürler olsun duymuşun minnakın kalp atışlarını.... rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah

hala yapamadımm nerden yapıldığına bakıyordumm. iki tane zikirmatiğim var.. yer gök dua ile.. selavat çekelimm kızlarr.. dün yine diyor en azından günde 100 tane eğer dilediğiniz olmuyorsa selavat az çekiyor olabilirsiniz diyor..

Oyyy oyyy senin hamilelik takvimini yerim ,hayırlı olsun, 9 ay boyunca dursun inşallah, evet canım cok haklısın, beim aklıma hıç salavat cekmek gelmezdi, sen dedikten sonra, her sabah 100 tane cekiyorum, Allah razı olsun hatırlattın

kızlar benim mesai bitmek üzere ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi, iyi tatiller

iyi canım da ışte çok ağlıyo kolik oldu resmen yedi bitirdi beni. Hep gezecek kucakta öyle yani

ayy canım kıyamam ya bir çaresi yok mu bu kliğin belli bir aydan sonra geçiyormuş galiba ama işte o zamana kadar hem kendi bitiyor hem annesi.

Yok yapmam balımm valla herşeyimi yaptım zaten hiçbir iş yapmam. Eşimde çok yardımcı oluyor sağolsun. Canım az bir hassaslık olabilir onu takarken ama birkaç saniyeli birşey öylr düşün asla korkma aşılamadan çok acı verecek bişi olsa anestezi verirler zaten benim geçen sefer dr 15 dk uğraşmıştı acı falan onda da yoktu ama bunda inan 5 dk sürdü yani o kadar bile deil hemen spekulumla rahim ağzını açıp sonra kanülle örneği verecek bu kadar inan onu da hiç anlamıyorsun ben bitti mi ne çabuk dedim inanamadım yanii. Çok rahat ol bol dua et elini karnına koy dua ederken zaten hiç düşünmüyorsun ben o an hep kolay geçmesi için" La havle" söyledim ve "Hasbiyallahu la ilahe illa hu, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbül arşıl azıym". burada da okumuştuk bunu daha öncesinden de okyordum bunu hep ben ferahlıyorsun artık benim dün hep otomatik dilimdeydi.AYrıca Allah'ın isimlerinden ya muhyi okudum can veren hyata kavuşturan anlamında. Rabbim nasip eder inşallah canımm şimdi sen ne almedesin yani ilaçlara başlamadın daha henüz dimi. Aklına takılan birşey olursa sorarsın bana ben cevaplarım burada olmazsam öm de atabilirsin..

canım kayınvakliden hasta sanırım dimi Rabbim çektirmesin inşallah hiç umut yok mu. Herşey başına kaldı tabii kimse yok mu yardım edecek başka gelin yok mu napıcaksın işte kimseleri yoksa eşinin babası kardeşi tekte olnca mecbur öyle oluyor benimde Allah gecinden versin kaynanam ya da kayınpederime birşey olsa tüm bakımları bende özellikle kaynanam tek kalırsa çünkü herşeyini kayınpederim yapıyor iş güç yapamıyor zaten kadın geliyor geri zamanda kahvesine ilaçlrına yemeğine kadar önüe koyuyor kayınpeder bendfe çalışıyorm her an yanlarından olamıyorum. Rabbim kolaylıklar versin sana.

canımm büyükler vardır mutlaka kaynananın kardeşi yakını falan onlarda yardım ederler canımm her yerin her çevrenin adetleri farklı ilk günü birşey yapılmaz zaten bir helvası olur 7 sine kadar her akşam mevlütte olabilir 7 sind etavuklu pilav ile mevlüt olabilir. Zaten yemek verecek durumun olmaz millete. Ama Allah'tan umut kesilmez yine de.

ayy ne güzell güle güle sağlıkla kullansın bebişin.. Dün bende aşılamadan bir gün önce kaynanamlara bamya yapmıştım buzluğumdan istemişlerid aşılama olacağımı da bilmiyorlardı onu götürdü dün eşim oturdu da biraz nereden estyse kaynanam ben öyle mağaza gezemem durumum malum bebek odası benden siz beğenin parası benden demiş. Bakalım hayırlısı.

canımm ne güzel maşallahh gözün aydın bak o kadar evham yaptın artık biraz daha rahat ol doktorunda çok iyiymiş matrak insan. O gördüğün kalbi bitanemmne güzel dimii. Ay insan bilmeyince öyle olur tabii nereden bileceksin ben neler yaparım neye benzetirim kimbilir zamanla daha belirgin olacak bebeğin iyice seçeceksin elini yüzünü burnunu. Neden başımı ağrıtasın canım herkes burada senden haber bekliyor ben bayılırın uzun uuzn okumaya. Herşeyi anlatmışsın bende gevezeyim zate geb e kalırsam çekeceğiniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…