- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.561
evet canım sağolasın amin :)ayy gül hepsi cok tatli, fiyati da uygun bence insallah bizede almak nasip olur, maşallah
Bedriye..
Bu sabah 8.30 da uyandim hemen sein için salavt cektim, zaten duami ettim, korkmadan ferah ferah gitsin güzel haberler alsin diye, şimdi bebegın dişinda gördügün sey sanırım yolk kesesi, bebege hormon sağlar sonra kaybolur gider, o yanıp yanıp sönen sey kuzunun kalbi, bence verdigin tepki de cok tatlı, ayrica senin doktorun ne seker bir adam, yaklaşımı ne kadar güzel, maşallah, sana cok güzel seyler söylemiş, bide kulağı cekseymış cok iyi olurmuşartık beslenmene dikkat et, sen ne yersen kuzun da onu yiyecek, bol bol uyu, mutlu ol, veeeee gebelik takvimi yap veeeee Allah' a güven canım, şükret, hersey yolunda maşallah
allah güç ve sabır versin canım kolay deilmerhaba kızlar ben geldim yine durumu aynı bekliyoruz halen akşam kötü oldum beni eve getirdiler kahvaltılık hazırlayıp gidecem yine dua eden herkesten allah razı olsun cnm tek eşimin ihtiyacı olsa alırsın sarılırsın teselli edersin kayın babam kaynım görümcem hepsi yalnız tek tek ilgileniyorum ama anne acısı olunca hiçbirsey teaselli etmiyor kızlar kayınvalidelerinizle valla kavga etmeyin şükür edin çocuklarının başında yaşamlarındansa ölümleri daha çok sorunlu herşey üstünüze kalıyor
modasını bilmem canım du yükliyimEki Görüntüle 652359 Eki Görüntüle 652360 Eki Görüntüle 652361 Eki Görüntüle 652362 Eki Görüntüle 652363 bide ayak çerçeve hediye kargosu içinde toplam 87.5
canımm benimm yaa.. ne güzel yazmışsın Allah a güven.. davranışlarımdan sanki aksiini gösteriyorum di mi maalesef ama inan çok güveniyorum Rabbime.. de işte vesvese çok kötü olduğu halde vesvese var.. Allah kimseyi vesveseye düşürmesin benide kurtarsın inşAllah. ya hafız çekicemm kısmetse şimdi yola çıkıcamm yolda çekmeye başlıcam..
takvim yap dedinn yapıyorumm..Hepimizinn takvimlerini okumak kısmet olsun hepimizee..
vee anlatıyorumm yine gittim bu sefer bekledimm bekledimm dahada gerildim.. doktora dedim ki muayeneden önce progestan uykumu getiriyor o değilde gebe olduğundan uykum geliyor demiyorsun dedi.. muayeene etti.. kızlar kalp atışını duydum net olarak çok şükür.. iyi dedi.. sonraa ya bişeyden dolayı rezil oldum anlatıcamda eşi mi ne varmış onada bi bakalım dedi minicik bööle yuvarlak bişey vardı iyi küçülmüş mü ne bişey dedi ilaçları iç bunun yok olması gerek dedi tmm dedimm.. rezilliğime gelince, kesenin içinde yuvarlak açıp kapanan bişey vardı o ne dedim doktor eşime göz kırpmış ben görmedimbana dedi ki ampul, ışık bebek karanlıkta ya senin bebeğin aydınlıkta kalsın die dedi.. bende sevindimm inanmıyorumm Allah ın işi falan die aydınlıkta die seviniyordummm doktor gülmeye başladı şaka mı dedim aa ultrasonn cihazı mı o dedimm doktor guluyordu hadı bu kadar yeter dedi bakalım dedi ne olduğunu anlamadımm..
olmuş muuuu acepp
Canım benimmmm inşallah ya hafız sana antidepresan gibi gelecek ama unutma sabır, varsa bir zikirmatik al canım cebinde dursun her boş vaktinde günde 200-300 ne cekersen işe yaracayak inşallah
Oley oley oley takvim geliyor
güüülllll bayıldımmmm bunlara ya ne tatlı şeyler öle
sağol canımm :.) sanada güzel hafta sonları..kızlar ben kaçar artık herkese mutlu bol bebişli güzel haftasonuları diliyorum öpüyorum herkesi
bakalım bu sefer olmuş mu?
hala yapamadımm nerden yapıldığına bakıyordumm.iki tane zikirmatiğim var.. yer gök dua ile.. selavat çekelimm kızlarr.. dün yine diyor en azından günde 100 tane eğer dilediğiniz olmuyorsa selavat az çekiyor olabilirsiniz diyor..
kızlar benim mesai bitmek üzere ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi, iyi tatiller
iyi canım da ışte çok ağlıyo kolik oldu resmen yedi bitirdi beni. Hep gezecek kucakta öyle yani
canım benim inşallah tutar bebişin hayırlı haberlerini verirsin bizlere, Allah dularımızı boşa cıkarmasın, bak sakın iş falan yapma sen duramazsın yerindebende bu ay yaptırıcam kısmet olursa o spekulumdan bende tırsıyorum rahim filmini çekerken bir kac defa taktı cıkardı kız, canım yandı birde takılı halde bir saat bekledim doktoru kabus gibiydi o yüzden spekulum fobim var:18: inşallah benimdkide rahat gecer,
merhaba kızlar ben geldim yine durumu aynı bekliyoruz halen akşam kötü oldum beni eve getirdiler kahvaltılık hazırlayıp gidecem yine dua eden herkesten allah razı olsun cnm tek eşimin ihtiyacı olsa alırsın sarılırsın teselli edersin kayın babam kaynım görümcem hepsi yalnız tek tek ilgileniyorum ama anne acısı olunca hiçbirsey teaselli etmiyor kızlar kayınvalidelerinizle valla kavga etmeyin şükür edin çocuklarının başında yaşamlarındansa ölümleri daha çok sorunlu herşey üstünüze kalıyor
saol cnm allah razı olsun aynen kaçgün daha olacağı belli değil ama doktorlar 3 gün dedi bakalım sonrasında taziye var ve en büyük gelin benım neler yapılacak nasıl olaca bir bilgim yok stres almış şimdiden
günaydın kızlar hayırlı hafta sonlarıı.. ben kargo bekliyorum yine :) bebek odası kapı süsü- 50 adet mevlüt şekeri- takı yastığı-sepeti,lohusa tacı fln var içinde gelsinde kapıyı süslicem hemen :)
vee anlatıyorumm yine gittim bu sefer bekledimm bekledimm dahada gerildim.. doktora dedim ki muayeneden önce progestan uykumu getiriyor o değilde gebe olduğundan uykum geliyor demiyorsun dedi.. muayeene etti.. kızlar kalp atışını duydum net olarak çok şükür.. iyi dedi.. sonraa ya bişeyden dolayı rezil oldum anlatıcamda eşi mi ne varmış onada bi bakalım dedi minicik bööle yuvarlak bişey vardı iyi küçülmüş mü ne bişey dedi ilaçları iç bunun yok olması gerek dedi tmm dedimm.. rezilliğime gelince, kesenin içinde yuvarlak açıp kapanan bişey vardı o ne dedim doktor eşime göz kırpmış ben görmedimbana dedi ki ampul, ışık bebek karanlıkta ya senin bebeğin aydınlıkta kalsın die dedi.. bende sevindimm inanmıyorumm Allah ın işi falan die aydınlıkta die seviniyordummm doktor gülmeye başladı şaka mı dedim aa ultrasonn cihazı mı o dedimm doktor guluyordu hadı bu kadar yeter dedi bakalım dedi ne olduğunu anlamadımm..
hafta içi aile hekimliğine git testlerini yaptır dedi szi yapın dedim zaten mecburen gidiceksin 300-400 ben almıyayım boşyere git patik al bebeğine sen dedi..
randevu alıyor muyum giderken.. 3 hafta sonraya randevu verdi 2li tarama testi için dedi.. bişey çıkmaz di mi dedimm yapalım da testi dedi.. gebesin unutma, kendine ona dikkat et sen dedi.. gözümde iki damla yaş kaldı ağlayamadım.. doktora giderkende gelirkende heeepp aklımda yüreğimdeydinnizz.. Allah inşAllah hepimize bu günleri yaşatıcak hayırlısıyla sağlığıylaa.. sizlerin başını çok ağırtıyorum ama napayım iyi geliyorsunuz bana çok.. hepinizi çok seviyorum ayrı ayrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?