Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

olmuuuş 9 haftalık diyo hemde doğum günü 17 ekimmiş benimki de 16 ekim

özlemimmmm nerdeyse doğum günlerinizi aynı anda kutlucazz kısmetsee... mesainde dolmuşşş ooohhh misss bende gidicemm birazdan..

Burcumm Allah kabul etsinn.. selavatla ilgili o kadar çok şey dinledim ki.. bak bi

Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.”

Ya Muhammed! Ümmetimden falan kimsenin sana selamı var.Bana karşılık ben şöyle selam alırım:

-Benden de ona selam olsun.Ayrıca onun için Allah’tan rahmet ve bereket diliyorum.”

• “Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile

onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allah’ın yardımı ile muradına nail olur.”

“Cuma günü ve geceleri üzerime yüz defa salavat getirenin Allah Teala otuzu dünyaya, yetmişi ahirete ait olmak üzere yüz hacetini kabul eder.”

“Üzerime salavat getirirseniz, Allah ta sizin üzerinize salavat getirir.”

ve inan ben babamın mevlidindeydimm hoca kadın bunları okudu.. ve içimden bişeyler aktı çünkü ben anca mevlidlerde getirilir ya selavat o zamanlarda getiriyordum bide adını duyunca.. sonra selavat getirmeye başladım.. ve yalan olmasın ama sonrasında adet olmadım ben.. HAMİLEYDİM..

canımm ne güzel maşallahh gözün aydın bak o kadar evham yaptın artık biraz daha rahat ol doktorunda çok iyiymiş matrak insan. O gördüğün kalbi bitanemmne güzel dimii. Ay insan bilmeyince öyle olur tabii nereden bileceksin ben neler yaparım neye benzetirim kimbilir zamanla daha belirgin olacak bebeğin iyice seçeceksin elini yüzünü burnunu. Neden başımı ağrıtasın canım herkes burada senden haber bekliyor ben bayılırın uzun uuzn okumaya. Herşeyi anlatmışsın bende gevezeyim zate geb e kalırsam çekeceğiniz var [/QUOTE]

SEdacımmm canımm benimm inşAllah dediğin gibi büyüdüğü serpildiğini görmek kısmet olur.. aşılaman hayırlara çıksın inşAllah.. sana dün buradann çok dualar gitti.. Rabbim inşAllah o duaların hatrına emeklerinin karşılığını verir inşAllah..

sağolasın canım aminn inşallah..:)içine doğmuş demekki canım hayırlısı olsun..

Aaaa şimdi gördüm Bediriyecim hayırlı olsun hamişliğin.. Çok sevindim.. Allah çok güzel bi hamilelik dönemi yaşatsın inşaAllah..
Sağlıkla evladını kucağına aldığının günleri göstersin..

haydi bakalımm ben gittimm.. çok çok öpüyorum hepinizi.. görüşürüz.. uzuunn bir yol bekliyor benii.. otobüslerle gidicemm bugun normalde servisimm eşimdi ama çalışıcakmışş.. görürşüüzz.. çok güzel geçsin Hafta sonunuz inşAllah.

canımm benim çok çok sağğoll Allah razı olsunn.. takvimi şimdi yaptım zatenn.. burcumm yap dedi.. bugun doktor muayeneside iyi geçince yaptık işte.. hayırlısı Allah tan

ben salatı tefriciye okudum ama zama yoktu az okuyabildim sürekli ya muhyi dedim masada ve başka dualar okudum. İnsan ferahlıyor hiç durmadna ettim artık dilimden kendiliğinden akıyordu durduramıyordum aşılama anında, yattığım 1 saat boyunca hep ettim insanın o a içinden geliyor.

SEdacımmm canımm benimm inşAllah dediğin gibi büyüdüğü serpildiğini görmek kısmet olur.. aşılaman hayırlara çıksın inşAllah.. sana dün buradann çok dualar gitti.. Rabbim inşAllah o duaların hatrına emeklerinin karşılığını verir inşAllah.. [/QUOTE]

Biliyorm bitanem onun rahatlığı vardı zaten bende de. Ama bekleme odasında beklyorum yukarı kata çıktık dr bekliyoruz dua ediyorum o an birden gözümden yaşlar boşaldı ama nasıl durduramıyorum dr gelecek zor tuttum kendimi. Ama bana olmadı gibi geliyor bilmiyorum umut ve umutsuzluk bir arada. Bu sabah akıntı geldi kalktım yataktan kalkar kalkmaz boşaldı birşry kanamam oldu zannetim gittim lavaboya nasıl yoğun bir akıntı aynı yumurtlama akıntısı çok fazlaca ama yapışkan ve içinde iplik gibi kırmzı bişi vardı ama kanama değil asla daha da gelmedi sbahtan beri. Geç mi çatladı yumurtam nedir bilmiyorum çatlamış olması lazım dün ama anlamadım o yüzden umutsuzlaştım ben

canım valla ağlıcam gözlerim doldu, yüce Rabbim bize ne güzel kolaylıklar sağlamış, bunlari da okudum ya inşallah hıç ağzımdan düşmez, babandan sonra Allah'ım sana bir hediye gönderdi, artık Allah'tan sonra sana emanet, kuzuna cok iyi bak emi annesi......

bedriyecim çok sewindim cnm gözün aydın inşallah sağ salim ayıpsızkusursuz alırsın kucağına cnm hepimiz inşallah... sedacım umut umut umut dimi umut olmadan olmaz hayırlısı tabiki inş rabbim hayırlı kılar bebişin seninledir inşallahhh...allah büyüktür cnm dualarımız kabul olacak inşallah

canım kusura bakma çok kızdım kocana... saçma sapan bişeyden seni de bebişini de üzüyor bence ya başka bi sıkıntısı var iş falan ya da biri gaza getirmiş bunu testosteronunu coşturmuş...
:) Ne kusuru canım, hödük bi kocam var işte, bazen damarı tutuyo böyle Halâ burnundan kıl aldırmıyo beyefendi, ama bende tavrımı değiştirdim...
Hiiiç takmıyorum onu

Canım geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah. Canını sıkma sende, hakkınızda hayırlı olan ne ise o olsun. İnşallah iyileşir eski haline döner. İyileşemezde yatak hastası olursa o sizler için çok daha zor olur. Allahım yüzünüze baksın..

Evet canım beni yanlış anlamış. Dün biraz konuştuk fakat tam olarak aramız düzelmedi

Nazan bu çok hoş Ben bunu yazıcıdan çıkarttırıp onun ders kitaplarının arasına koyayım, özellikle resmi tam benim kocayı anlatıyo

Bende tam olarak o noktadan vurdum zaten canım.. Birde dün dünya kadınlar günüydü. Cuma hutbesinde Peygamber Efendimizin kadınları kristale benzetmesi ile ilgili bir hikaye vardı. Onu hatırlattım. Okuyosun ama boşa okuyosun dedim. Ay acayip iğneleyici laflar söyledim ya İyi oldu ama rahatladım içimi döktüm

Sedacım geçmiş olsun, aşılaman çok olumlu geçmiş inşallah sonucuda öyle olur. Çok sevindim senin adına, bol bol dinlen, rahatına bak canım

Canım bunu :84: aradın herhalde Çok hoş yazmışsın hehehe Yine ekleriz senin online olduğun bi zaman Geçmişi düşünme boşver, inşallah bundan sonrası güzel geçer, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Çok güzeller canııımm, çok beğendim. Bende Nisan ayı gibi falan bakıcam bunlara inşallah :) Güle güle kullanın bebeğinizle

Öncelikle doktoruna bayıldımmm, tam sana göre bi doktor bedriye Rezil oldum dediğin olay bana çok hoş geldi, ne kadar da temiz kalplisin sen canım yaa Gebelik takvimin hayırlı olsun, 40. haftaya kadar kalsın oracıkta inşallah

evet umut hep olmalı canım ama işte umut etmeye de korkuyorumm inan. İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda.

canım eşinle aranda ne geçti bilmiyorum ama düzelir olur arada öyle erkeklernde tutuyor damarları bazen.

inşallah sonucu önemli güzel geçtiği gibi sonucu da iyi olur inşallah. Dinleniyorum evdeyim ya zaten. Lakin hiç umudum yk benm çok umut bağlamıyorum açıkçası tüpleolacak gibi geliyor bana.

AYLİN canım umarım bunu okursun, dua listesine eklenmek isyeteyenler yasemine özelden mesaj yazıyor tatlım, yaso çok yoğun olduğu için bazen yazdıklarımızı okuyamayabilir okey bebek?

SEDACIM canım sabah ki akıntın için bir kaç bildiğim birşey var; şimdi senin rahmin içine enjekte edilen spermler Allah'ın izniyle tüplerine gittiler ve görevlerini yerine getirdiler, sonra artık onların rahimden dışarı atılması lazım yoksa nereye gidecek o kadar sperm, sadece bir tanesi yumurtayla birleşecek zaten (inşallah), ayrıca rahim ağzı spermlerin varlığını hisseder hissetmez bir sıvı salgılar hem onları korumak hem de başka bir sürü görevi olduğu için, işte sabah uyandığında gelen akıntı spermler artı rahim ağzı salgısı yani normalinde normali bir durum, bende de olur, hep olur hatta, diyelim akşam halvet oldu yıkandın giyindin, sabah kalktığımda sarımsı ve şefafsı bir akıntı gelir ama böyle çok gelir, yumurta çatlama akıntısı değildir o. gördüğün o kanımsı şeyde bence rahim ağzına alet soktular o belki hafif bir yeri zadelediyse ondandır, yani senin düşündüğün gibi birşey olduğunu sanmıyorum, ayrıca son bir şey hani dedinya aşılamadan sonra kasıklarımda basınç ve ağrı hissettim diye, işte spermler tüpe doluğu için o basınc ve ağrı hissi, çünkü tüpler çok çok ince kanallar bir anda o kadar kuzuyla karşılaşınca şaşırdılar tabi

7veren gülcüm, eşimle konuşmana hatta içindekileri dökmene çoooook sevindim, ohhh tam 12'den vurmuşsun lafları, artık oturur bi düşünür,
kuzu kuzu gelmesi yakındır

canım fazlasnın geri çıktığıın biliyorum o çıtı zaten hem bir gün sonra geri gelmez ki yer çekimi var direk akıyor onlar dün daha masa atı onlar iki hapşırdım tamam gitti hissettim o su gibi oluyor zaten. Bu dediğim kan değilde diret akıntıınn için iplik gibi canım ben aşılama olmadan da görürdüm akıntının içinde onu aynen yumurtlamada gelen akıntı geldi yanii. Ama bu gelen şeyler yumurtlama öncesi, o zaman ve sonrası olarak ayrılıyormuş yani yumurtlama sonrası da gelebiliyormuş anlamadım vala yumurtlama oldu da ondan mı bgeldi ki dün zaten çatlama olması lazımdı aşılama yapıldı ya da geç yumurtladm bilemiyorum. Hayırlısı artık napıyım.. Bir aradaşa dr tam tarif ettiğim gibi akıntının gelebileceiğini söylemiş ama aşılamadna sonra :26:

anladım tatlım, zaten yum. çatlamamış olsa doktor bilirdi herhalde, bide misal bu sabah çatladı diyelim senin içine sperm enjecte edileli daha 24 saat olmadı hala tüpte kalan bir sperm bile yum. ile döllenebilir, yani inşallah öyle birşeydir, veee tabikide Rabbim bilir en iyisini sonuçta senin kontrolünde olan birşey değil, o zaman senin kuzulara sevgimi yolluyorum bakalım 10 gün sonra bize ne cevap gönderecekler

ben!?? ..............

AYLİN canım umarım bunu okursun, dua listesine eklenmek isyeteyenler yasemine özelden mesaj yazıyor tatlım, yaso çok yoğun olduğu için bazen yazdıklarımızı okuyamayabilir okey bebek?

AYLİNCİM yukarıdaki mesajını görünce listeye eklenmek istediğini sandım ve listede olmadığını düşündüm,
eee bi baktım sen listede varmışsın zaten, yani ben nerde yalnış yaptımm???

yani orasın da öyle canm hem bunun gelmesi iyi birşeydir belki geçen sefer böyle birşey gelmemişti ama yine de negatif oldu yanii. Bakalımm artık ne diyecekler yok gelmedim birz daha bekleyin bakalım mı diyecekler yoksa geldim burdayım hazırlıklara başlayın mı bana ben hiç hamile kalamazmışım o haberi hiç alamazmışım gib geliyr yani herkes gebe kalır ben kalamam bazılarının gebeliği içime doğar söylerim çıkar ama kendim hakında hiçbir hissim yok

bircancım aşilamanın hangi gün olacagını yaz mutlaka sana toplu dua organize edelim, gerekirse bana özelden yaz, ama yaz :)
canım allah razı olsun belli olunca haber veririm inşallah
bedişim çok sevindim kuzucugun iyiymiş maşallah size, takviminde hayırlı olsun canım oraya baktıkça için kıpır kıpırdır şimdi senin:)
canım ben serophone kullandım yumurtlatıcı ilaç şimdi beklemedeyim haftaya gidicem yumrta takibi yapıcak kısmet olursa aşılama için gün verir, İnşallah bende kolayca atlatırım aslında benimde cok acımadı spekulumdan ama kaç defa taktı cıkardı tahriş oldu o haldede bir saat bekleyince canım yandı inşallah bu sefer böyle zorluklar yaşamam, onu takarken tentirdiyot sürüyor dimi mikrop kapmamak için.
tatlım bazen bende öyle düşünüyorum sanki hiç anne olamıcakmışım gibi ama çok isteyişimizden kaynaklanıyor çok şükür rahmimiz var adet görüyoruz bunları düşünüce rahatlıyorum iş tevekküle kalıyor Rabbim o günleri gösterecek inşallah bizlere yalvarışlarımız yakarışlarımızı duyuyor rabbim sadece zamanı var onuda gösterecek bizlere dualarımız ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…