- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.581
olmuuuş 9 haftalık diyo hemde doğum günü 17 ekimmiş benimki de 16 ekim
Oyyy oyyy senin hamilelik takvimini yerim ,hayırlı olsun, 9 ay boyunca dursun inşallah, evet canım cok haklısın, beim aklıma hıç salavat cekmek gelmezdi, sen dedikten sonra, her sabah 100 tane cekiyorum, Allah razı olsun hatırlattın
sağolasın canım aminn inşallah..:)içine doğmuş demekki canım hayırlısı olsun..ayy ne güzell güle güle sağlıkla kullansın bebişin.. Dün bende aşılamadan bir gün önce kaynanamlara bamya yapmıştım buzluğumdan istemişlerid aşılama olacağımı da bilmiyorlardı onu götürdü dün eşim oturdu da biraz nereden estyse kaynanam ben öyle mağaza gezemem durumum malum bebek odası benden siz beğenin parası benden demiş. Bakalım hayırlısı.
Aaaa şimdi gördüm Bediriyecim hayırlı olsun hamişliğin..Çok sevindim.. Allah çok güzel bi hamilelik dönemi yaşatsın inşaAllah..
Sağlıkla evladını kucağına aldığının günleri göstersin..
özlemimmmm nerdeyse doğum günlerinizi aynı anda kutlucazz kısmetsee... mesainde dolmuşşş ooohhh misss bende gidicemm birazdan..
Burcumm Allah kabul etsinn.. selavatla ilgili o kadar çok şey dinledim ki.. bak bi
Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.
Ya Muhammed! Ümmetimden falan kimsenin sana selamı var.Bana karşılık ben şöyle selam alırım:
-Benden de ona selam olsun.Ayrıca onun için Allahtan rahmet ve bereket diliyorum.
Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile
onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allahın yardımı ile muradına nail olur.
Cuma günü ve geceleri üzerime yüz defa salavat getirenin Allah Teala otuzu dünyaya, yetmişi ahirete ait olmak üzere yüz hacetini kabul eder.
Üzerime salavat getirirseniz, Allah ta sizin üzerinize salavat getirir.
ve inan ben babamın mevlidindeydimm hoca kadın bunları okudu.. ve içimden bişeyler aktı çünkü ben anca mevlidlerde getirilir ya selavat o zamanlarda getiriyordum bide adını duyunca.. sonra selavat getirmeye başladım.. ve yalan olmasın ama sonrasında adet olmadım ben.. HAMİLEYDİM..
canımm ne güzel maşallahh gözün aydın bak o kadar evham yaptın artık biraz daha rahat ol doktorunda çok iyiymiş matrak insan. O gördüğün kalbi bitanemmne güzel dimii. Ay insan bilmeyince öyle olur tabii nereden bileceksin ben neler yaparım neye benzetirim kimbilir zamanla daha belirgin olacak bebeğin iyice seçeceksin elini yüzünü burnunu. Neden başımı ağrıtasın canım herkes burada senden haber bekliyor ben bayılırın uzun uuzn okumaya. Herşeyi anlatmışsın bende gevezeyim zate geb e kalırsam çekeceğiniz var
özlemimmmm nerdeyse doğum günlerinizi aynı anda kutlucazz kısmetsee... mesainde dolmuşşş ooohhh misss bende gidicemm birazdan..
Burcumm Allah kabul etsinn.. selavatla ilgili o kadar çok şey dinledim ki.. bak bi
Dua ile sema arasında bir engel vardır.Üzerime salavat getirilince engel açılır, DUA YERİNE ULAŞIR.
Ya Muhammed! Ümmetimden falan kimsenin sana selamı var.Bana karşılık ben şöyle selam alırım:
-Benden de ona selam olsun.Ayrıca onun için Allahtan rahmet ve bereket diliyorum.
Kim altından kalkamayacağı güç bir işle karşı karşıya gelirse, üzerime çok çok salavatı şerife getirsin.Çünkü Allahü Teala, üzerime getirilen salavat-ı şerife sebebi ile
onun sıkıntılarını, kederlerini giderir, rızkını çoğaltır, Allahın yardımı ile muradına nail olur.
Cuma günü ve geceleri üzerime yüz defa salavat getirenin Allah Teala otuzu dünyaya, yetmişi ahirete ait olmak üzere yüz hacetini kabul eder.
Üzerime salavat getirirseniz, Allah ta sizin üzerinize salavat getirir.
ve inan ben babamın mevlidindeydimm hoca kadın bunları okudu.. ve içimden bişeyler aktı çünkü ben anca mevlidlerde getirilir ya selavat o zamanlarda getiriyordum bide adını duyunca.. sonra selavat getirmeye başladım.. ve yalan olmasın ama sonrasında adet olmadım ben.. HAMİLEYDİM..
:) Ne kusuru canım, hödük bi kocam var işte, bazen damarı tutuyo böylecanım kusura bakma çok kızdım kocana... saçma sapan bişeyden seni de bebişini de üzüyorbence ya başka bi sıkıntısı var iş falan ya da biri gaza getirmiş bunu testosteronunu coşturmuş...
kızlar beni dua listesinden cıkarın kayın validem beyin kanamsı geçirdi bitkisel hayatta onun yanındayız kaç gün kalaçağım belli değil okuyamam sorun olur falan k.i.b a.e.ol sizleri seviyorum dua edin allah hayırlı bir kapı açsın ona beni unutmayın
ah canım ya senin hormonların yerinde duruyor eşinin hormanları tavan yapmış. senin durumun ortada miden hassas bence yanlış anlamış olmalı bilseki sen midenden dolayı yapmak istemediğini gereksiz alınganlık yapmazdı inşallah en kısa zamanda anlar hatasını...
ayyy Allah'ım şükürler olsun 3 ay boyunca devam etsin, hem bulansın, hep uykusu gelsin
ohh canım gözün aydın çok sevindim hayırlı olsun
ayy canım çok şükür bende seni çok merak etmiştim, senin bulantının yarısı Bedriye'ye gitse rahatlarsın valla
canım Allah nce eşine sonra hepinize sabır versin, Rabbim ele ayağa düşündürmesin kaynananı sağlık versin inşallah
bide üzerinde siyah bir t-shirt var bak dikkat et , kamyoncu gibi
canım bende biraz eşine kızdım, hem mesleği gereği ( sakın yalnış anlama kuzum) sana yaptığının zulüm olduğunu anlaması lazım, ama bence kesinlikle başka birşeye kızdı ve hırsını senden çıkardı, ama yalnış tabiki, sen ona doğru olanı göster , meslğini öne sür, konuş, konuş ki iletişim neymiş görsün, hamişler üzülmez, kıyamam ,inşallah hemen düzelir aranız
Kızlarr geldim.. Aşılamam saat ikide yapıldı çok güzel geçti geçen sefer 10 dk falan sürmüştü bu seferr 5 dk da bitti inanamadım rahim ağzına ulaşması daha kolay olmuş. Sadece spekulumu bu sefer daha çok hissettim az canım yandı ama kastım kendimi ağlamıştım da işlem öncesi böyle duygusallık geldi dua okurken neyse 1 saatte yattım tabi karnımda kasıklarımda ağrı baskı var. Dualar ede ede gittim yattığım bir saat boyunca da elim karnımda dua ettim.
Bana dua eden, vakit bulamayıp kalbinden geçiren, iyi dileklerde bulunan herkese teker teker teşekkür ederimm.. Mübarek cuma günü Rabbim kabul eder inşallah..
Kadınlar gününüz kutlu olsun canlarım. Eşimde laba örnek vermeye gittiğinde gelirken eve çiçek almış bana saksı çiçeği çok güzell.
aaaaa ama ben küstüm neden resimlerinizi yok ettinizki zaten arkadasl olanlar görmüyormuydu
sedayi görebildim baska kimseyi göremedim bende bende resim görmek istiyorum.(nasil aglaniyordu ya, nerde su tus. yok bu pek inandirici olmadi su nasil acaba . ya sanki tepinerek aglayan surat vardi o nerde ya uff bulamadim simdi gercekten aglayacam ha)
niye acilmiyor asagida fazlasi yaziyor basilmiyor neyse aglamis gibi oldum :26::26::26:
evet ben dün doktora gittim kizlar kan verdim sonra sol yumurtam iyimis rahimde güzelmis sag yumurtami gösterirken biraz ugrasti sonra batma oldu dedim agiriyor.
zaten biraz görmekte zorlaniyorum yani damarlar kaplamis ve balancuklar gördü 1-2tane önemli biseye benzemiyor dedi ama agrin varsa yapisiklik veya iltihap olabilir dedi sag yumurtanda buda kanallarina kadar bulasmis olabilir dedi bunu anca rahim filimiyle anlayabilirmis. bende dedimki ben her alttan muayne oldugumda bu agri vardi yani hicbir doktor buna yormadi dedim. bakacaz haftaya cumaya kadar esinle sarisin sonra ertesi günü sabah yanima gel bakalim ne alemdeler dedi. eger kanala kadar girememisseler tüpündeki tikaniklik olabilir dedi.
kizlaaaaarrrrrrr ben uzun zamandir yani yaklasik 1.5seneden beri bu agrinin var oldugunu biliyorum uyuz doktorlar yaaaaaa neden bilemediler. neden ihtimalleri düsünmüyorlar
günaydın kızlar hayırlı hafta sonlarıı.. ben kargo bekliyorum yine :) bebek odası kapı süsü- 50 adet mevlüt şekeri- takı yastığı-sepeti,lohusa tacı fln var içinde gelsinde kapıyı süslicem hemen :)
Kendi kenime dedim ki bu bugun burcu nasılsa bana bi dua gönderir.. Allah binlerce kez razı olsun senden inşAllah.. şimdi detayları anlatıyoruummm... ya hafız çekicemm inşAllah bende faydasını görürürm Allah tarafından.. canımm benimm seni çok seviyorummm
Özlemimm bende bugun doktora giderken beklerken yüreğim ağzımda dururken hep isimlerinizi saydımm Allah ım inşAllah ennn yakın zamanda nasip kısmet edicek inşAllah Yarabbimm.. Canımsınn benim yaa aklına düşmüşüm yüreğinden bana dua göndermişsinn Allah inşAllah ettiğin duaları katlarıyla hayırlısıyla sana döndürsün.. çok güzell gözleri sana benzeyen özellikle sağlıklı kuzucukların olsun. çok sağoll yaa.. canımsınn benimm..
vee anlatıyorumm yine gittim bu sefer bekledimm bekledimm dahada gerildim.. doktora dedim ki muayeneden önce progestan uykumu getiriyor o değilde gebe olduğundan uykum geliyor demiyorsun dedi.. muayeene etti.. kızlar kalp atışını duydum net olarak çok şükür.. iyi dedi.. sonraa ya bişeyden dolayı rezil oldum anlatıcamda eşi mi ne varmış onada bi bakalım dedi minicik bööle yuvarlak bişey vardı iyi küçülmüş mü ne bişey dedi ilaçları iç bunun yok olması gerek dedi tmm dedimm.. rezilliğime gelince, kesenin içinde yuvarlak açıp kapanan bişey vardı o ne dedim doktor eşime göz kırpmış ben görmedimbana dedi ki ampul, ışık bebek karanlıkta ya senin bebeğin aydınlıkta kalsın die dedi.. bende sevindimm inanmıyorumm Allah ın işi falan die aydınlıkta die seviniyordummm doktor gülmeye başladı şaka mı dedim aa ultrasonn cihazı mı o dedimm doktor guluyordu hadı bu kadar yeter dedi bakalım dedi ne olduğunu anlamadımm..
hafta içi aile hekimliğine git testlerini yaptır dedi szi yapın dedim zaten mecburen gidiceksin 300-400 ben almıyayım boşyere git patik al bebeğine sen dedi..
randevu alıyor muyum giderken.. 3 hafta sonraya randevu verdi 2li tarama testi için dedi.. bişey çıkmaz di mi dedimm yapalım da testi dedi.. gebesin unutma, kendine ona dikkat et sen dedi.. gözümde iki damla yaş kaldı ağlayamadım.. doktora giderkende gelirkende heeepp aklımda yüreğimdeydinnizz.. Allah inşAllah hepimize bu günleri yaşatıcak hayırlısıyla sağlığıylaa.. sizlerin başını çok ağırtıyorum ama napayım iyi geliyorsunuz bana çok.. hepinizi çok seviyorum ayrı ayrı..
bedriyecim çok sewindim cnm gözün aydın inşallah sağ salim ayıpsızkusursuz alırsın kucağına cnm hepimiz inşallah... sedacım umut umut umut dimi umut olmadan olmaz hayırlısı tabiki inş rabbim hayırlı kılar bebişin seninledir inşallahhh...allah büyüktür cnm dualarımız kabul olacak inşallah
:) Ne kusuru canım, hödük bi kocam var işte, bazen damarı tutuyo böyleHalâ burnundan kıl aldırmıyo beyefendi, ama bende tavrımı değiştirdim...
Hiiiç takmıyorum onu
Sedacım geçmiş olsun, aşılaman çok olumlu geçmiş inşallah sonucuda öyle olur. Çok sevindim senin adına, bol bol dinlen, rahatına bak canım
[/B][/I]
SEDACIM canım sabah ki akıntın için bir kaç bildiğim birşey var; şimdi senin rahmin içine enjekte edilen spermler Allah'ın izniyle tüplerine gittiler ve görevlerini yerine getirdiler, sonra artık onların rahimden dışarı atılması lazım yoksa nereye gidecek o kadar sperm, sadece bir tanesi yumurtayla birleşecek zaten (inşallah), ayrıca rahim ağzı spermlerin varlığını hisseder hissetmez bir sıvı salgılar hem onları korumak hem de başka bir sürü görevi olduğu için, işte sabah uyandığında gelen akıntı spermler artı rahim ağzı salgısı yani normalinde normali bir durum, bende de olur, hep olur hatta, diyelim akşam halvet oldu yıkandın giyindin, sabah kalktığımda sarımsı ve şefafsı bir akıntı gelir ama böyle çok gelir, yumurta çatlama akıntısı değildir o. gördüğün o kanımsı şeyde bence rahim ağzına alet soktular o belki hafif bir yeri zadelediyse ondandır, yani senin düşündüğün gibi birşey olduğunu sanmıyorum, ayrıca son bir şey hani dedinya aşılamadan sonra kasıklarımda basınç ve ağrı hissettim diye, işte spermler tüpe doluğu için o basınc ve ağrı hissi, çünkü tüpler çok çok ince kanallar bir anda o kadar kuzuyla karşılaşınca şaşırdılar tabi
canım fazlasnın geri çıktığıın biliyorum o çıtı zaten hem bir gün sonra geri gelmez ki yer çekimi var direk akıyor onlar dün daha masa atı onlar iki hapşırdım tamam gitti hissettim o su gibi oluyor zaten. Bu dediğim kan değilde diret akıntıınn için iplik gibi canım ben aşılama olmadan da görürdüm akıntının içinde onu aynen yumurtlamada gelen akıntı geldi yanii. Ama bu gelen şeyler yumurtlama öncesi, o zaman ve sonrası olarak ayrılıyormuş yani yumurtlama sonrası da gelebiliyormuş anlamadım vala yumurtlama oldu da ondan mı bgeldi ki dün zaten çatlama olması lazımdı aşılama yapıldı ya da geç yumurtladm bilemiyorum. Hayırlısı artık napıyım.. Bir aradaşa dr tam tarif ettiğim gibi akıntının gelebileceiğini söylemiş ama aşılamadna sonra :26:
ben!??..............
AYLİN canım umarım bunu okursun, dua listesine eklenmek isyeteyenler yasemine özelden mesaj yazıyor tatlım, yaso çok yoğun olduğu için bazen yazdıklarımızı okuyamayabilir okey bebek?
anladım tatlım, zaten yum. çatlamamış olsa doktor bilirdi herhalde, bide misal bu sabah çatladı diyelim senin içine sperm enjecte edileli daha 24 saat olmadı hala tüpte kalan bir sperm bile yum. ile döllenebilir, yani inşallah öyle birşeydir, veee tabikide Rabbim bilir en iyisini sonuçta senin kontrolünde olan birşey değil, o zaman senin kuzulara sevgimi yolluyorum bakalım 10 gün sonra bize ne cevap gönderecekler
canım allah razı olsun belli olunca haber veririm inşallahbircancım aşilamanın hangi gün olacagını yaz mutlaka sana toplu dua organize edelim, gerekirse bana özelden yaz, ama yaz :)
bedişim çok sevindim kuzucugun iyiymiş maşallah size, takviminde hayırlı olsun canım oraya baktıkça için kıpır kıpırdır şimdi senin:)canımm benimm yaa.. ne güzel yazmışsın Allah a güven.. davranışlarımdan sanki aksiini gösteriyorum di mi maalesef ama inan çok güveniyorum Rabbime.. de işte vesvese çok kötü olduğu halde vesvese var.. Allah kimseyi vesveseye düşürmesin benide kurtarsın inşAllah. ya hafız çekicemm kısmetse şimdi yola çıkıcamm yolda çekmeye başlıcam..
takvim yap dedinn yapıyorumm..Hepimizinn takvimlerini okumak kısmet olsun hepimizee..
canım ben serophone kullandım yumurtlatıcı ilaç şimdi beklemedeyim haftaya gidicem yumrta takibi yapıcak kısmet olursa aşılama için gün verir, İnşallah bende kolayca atlatırım aslında benimde cok acımadı spekulumdan ama kaç defa taktı cıkardı tahriş oldu o haldede bir saat bekleyince canım yandı inşallah bu sefer böyle zorluklar yaşamam, onu takarken tentirdiyot sürüyor dimi mikrop kapmamak için.Yok yapmam balımm valla herşeyimi yaptım zaten hiçbir iş yapmam. Eşimde çok yardımcı oluyor sağolsun. Canım az bir hassaslık olabilir onu takarken ama birkaç saniyeli birşey öylr düşün asla korkma aşılamadan çok acı verecek bişi olsa anestezi verirler zaten benim geçen sefer dr 15 dk uğraşmıştı acı falan onda da yoktu ama bunda inan 5 dk sürdü yani o kadar bile deil hemen spekulumla rahim ağzını açıp sonra kanülle örneği verecek bu kadar inan onu da hiç anlamıyorsun ben bitti mi ne çabuk dedim inanamadım yanii. Çok rahat ol bol dua et elini karnına koy dua ederken zaten hiç düşünmüyorsun ben o an hep kolay geçmesi için" La havle" söyledim ve "Hasbiyallahu la ilahe illa hu, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbül arşıl azıym". burada da okumuştuk bunu daha öncesinden de okyordum bunu hep ben ferahlıyorsun artık benim dün hep otomatik dilimdeydi.AYrıca Allah'ın isimlerinden ya muhyi okudum can veren hyata kavuşturan anlamında. Rabbim nasip eder inşallah canımm şimdi sen ne almedesin yani ilaçlara başlamadın daha henüz dimi. Aklına takılan birşey olursa sorarsın bana ben cevaplarım burada olmazsam öm de atabilirsin..
tatlım bazen bende öyle düşünüyorum sanki hiç anne olamıcakmışım gibi ama çok isteyişimizden kaynaklanıyor çok şükür rahmimiz var adet görüyoruz bunları düşünüce rahatlıyorum iş tevekküle kalıyor Rabbim o günleri gösterecek inşallah bizlere yalvarışlarımız yakarışlarımızı duyuyor rabbim sadece zamanı var onuda gösterecek bizlere dualarımız ile.yani orasın da öyle canm hem bunun gelmesi iyi birşeydir belki geçen sefer böyle birşey gelmemişti ama yine de negatif oldu yanii. Bakalımm artık ne diyecekler yok gelmedim birz daha bekleyin bakalım mı diyecekler yoksa geldim burdayım hazırlıklara başlayın mı bana ben hiç hamile kalamazmışım o haberi hiç alamazmışım gib geliyr yani herkes gebe kalır ben kalamam bazılarının gebeliği içime doğar söylerim çıkar ama kendim hakında hiçbir hissim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?