- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.601
AYLİNCİM yukarıdaki mesajını görünce listeye eklenmek istediğini sandım ve listede olmadığını düşündüm,
eee bi baktım sen listede varmışsın zaten, yani ben nerde yalnış yaptımm???
canımmm kargo geldi resimdekilerden daha güzeller kapı süsünü takalım dedim ama eşim doğuma yakın takcakmış sinir oldum ben takmak istiyorum ama takmıyo...Gül'cüm, canım dününürüm ayyy o aldıkların nekadar güzel şeyler yaa, ama kargo gelince mutlaka resimelrini çek, bakalım aynılarını yollamışlarmı? Şahsen ben senin yerinde olsam daha şimdiden o şekerleri alsam , bebek doğana kadar hepsini yer bitirirdim
Seda'cımmm ohh çok şükür aşılamayıda muhteşem birşekilde atlatmışsın ohhh binlerce kez şükürler olsun, inşalllah birde pozitif sonuç alırsan dünyanın en mutlu insanı olursun canım.
Ayrıca O gelen akıntıdan korkma, Burcunun yaptığı yorumlara tamamen katılıyorum. İçerde kalanlar çıkıyordur, bende öyle 2 gün boyunca aralıklarla gelir hep, hatta bazen şüphe ediyorum acaba gusul abdestimiz bozuluyormu böyle olunca diye :S
kızlarrrrrr her pazar 12.45 te show tvde ilk nefes die bir program var mutlaka izleyin cok güzelll her hafta bir doğum gösteriolar...merak edenler face ilk nefes yazıp bakabilirler...
Özlem'im canımmmm, dua listesinde olman gerektiği yerdesin, Allah seni oraya transfer ettirdi kuşum, inşallah hamileliğin de böyle öne alınır ve en kısa zamanda Allah senin üzerindeki en güzel mucizesini gösterir
Ayyy ne kadar görev aşkıyla yanıyorsam, her yazılanı dua listesiyle alakalı sanıyorum,tatlım ben de yaseminin fotosunu görmedim de onun için yazmıştım düşünceli hassas arkadaşım
Canım nerelerdesin sen, biz iyiyiz evet bedış hamile herkes midesi bulansın diye dua ediyorkısceler naıslsınız bakalım yenı hamısımız varmıs rabbım kucagına almayı naıp etsın ınsallah
Canım haftasonu buralar hep boş valla, duanı okudum canım Rabbim evine huzur ve bereket vesin ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinsanırım kimsecikler kalmamış.bende çıkayım bari yasemin,burcu,bedriye,seda,çiğdem,gül,aylin,özlem,serap,buket,küçük burcu,küçük gül,oflu ...yazdıklarınızın hepsini okudum ama bu hafta çok yoğundum sohbete dahil olamadım.hepinize iyi akşamlar
Gunaydinnnn, hayirli mutlu haftalar herkese.
Zeynepcim duani okudum Allah kabul etsin.
Ayy havalarda güzelleşti masallah :)
günayddııınnnn güzelliklleeerrr..
Güpgüzeelll, hapharika, nepneşeli bir hafta olsun inşAllah..
Beni sorarsanız uykumu alamıyorum onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür.. pazartesileri pek sevmiyorum ben..
şimdi çıkıyorummm birazdn duamı okuyup gelicemm, biraz açılayımda kafamı masaya koysam uyucam..
Gunaydinnnn, hayirli mutlu haftalar herkese.
Zeynepcim duani okudum Allah kabul etsin.
Ayy havalarda güzelleşti masallah :)
günayddııınnnn güzelliklleeerrr..
Güpgüzeelll, hapharika, nepneşeli bir hafta olsun inşAllah..
Beni sorarsanız uykumu alamıyorum onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür.. pazartesileri pek sevmiyorum ben..
şimdi çıkıyorummm birazdn duamı okuyup gelicemm, biraz açılayımda kafamı masaya koysam uyucam..
Günaydın canım sana da hayırlı ve bol bulantılı haftalar diliyorum
Bende sinir oluyorum pazartesi gunlerine
O uyku hallerinin bir tek sebebi var .......
sagol bitanem hatırladın ama demi sorun yok?
nasıl olalım be güzelim hayat işte zor mu zor yaramaz mı yaramaz ama bi o akdar tatlı bir oğluşum var teyzesi ellerinden öper adı eymen darısı sizlerin basınada olsunn inşallah cok zor bakımları ama dunyanında en gusel şeyleri onlar misal dun gece hıc uyumadık aılecek bır aglama bagırma...
doğdugundan beri gazlı 4 ay gece gunduz durmadı hep ağlayarak buyudu elimde fon makinası onun sesıyle uyuyabiliyordum ancak ...
gazı bitti diş sancıları başladı hala devam ediyo bide bu ara hasta ateşlenıyo sık sık anlıycagın 40 cıkmamıs bır bebek gibi gecede min 10 kere kalkmakla gecıyo hayatım... zor bi bebek oglum teyzesi
hayırlı haberlerini alırım ınsallah dıger kızlardan haberin varmı melek63 de dogurdu biliyosundur belki fundadan haberim yok asllıyrt da benle beraber dogum yaptı 15 gun var aramızdadevamlı telefonlasıyoruz dunyam80 ıkıncıyı dogurmus olmalı (ıkı oglu var)ıletısımı kopardık gıbı goruşmuyorum bu ara peş peşe hamıle kaldı oda kucuk yasta bole ıste guselim
kendini sıkma oluruna bırak o ay hamile kalıo ınsan esinide sıkma canı ne zaman ıstıyosa o zaman yapsın rabbım ol desın yeterkı ınsallah en kısa zamandada ol der...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?