Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlım ben de yaseminin fotosunu görmedim de onun için yazmıştım düşünceli hassas arkadaşım

Bedriyeeeee canım arkadaşım oyy senin hamilelik takvimini sevsinler emi, maşallah sana canım, kalp atışlarınıda duymuşsun Allaha binlerce kez şükürler olsun. Sımsıkı tutunsun inşallah sana bebeğin canım benim Seni hemen hamişler listesinde en üste ekledim hayırlı uğurlu olsun, 1 kişiyi daha hamileler listesine taşımanın onuru, kıvancı ve sevinci içindeyiz

Aylin'cim ve Küçük Gamze'cim canım hamişlerim benim, hafta içi yine koyarım resmimi, sizi üzermiyim hiç, hamişlerin 1 dediği 2 edilmez, belki benim resmimi görmeyi aşerdiniz dimi ama

Burcu tatlım "anksiyete bozuklugu" nasıl bişey veya nedir, çok şükürki Allahın ismi sana şifa olmuş, nekadar güzel maşallah. merak etim bende nedir o rahatsızlık acaba?

Seda'cımmm ohh çok şükür aşılamayıda muhteşem birşekilde atlatmışsın ohhh binlerce kez şükürler olsun, inşalllah birde pozitif sonuç alırsan dünyanın en mutlu insanı olursun canım.
Ayrıca O gelen akıntıdan korkma, Burcunun yaptığı yorumlara tamamen katılıyorum. İçerde kalanlar çıkıyordur, bende öyle 2 gün boyunca aralıklarla gelir hep, hatta bazen şüphe ediyorum acaba gusul abdestimiz bozuluyormu böyle olunca diye :S

Özlem'im canımmmm, dua listesinde olman gerektiği yerdesin, Allah seni oraya transfer ettirdi kuşum, inşallah hamileliğin de böyle öne alınır ve en kısa zamanda Allah senin üzerindeki en güzel mucizesini gösterir

Gül'cüm, canım dününürüm ayyy o aldıkların nekadar güzel şeyler yaa, ama kargo gelince mutlaka resimelrini çek, bakalım aynılarını yollamışlarmı? Şahsen ben senin yerinde olsam daha şimdiden o şekerleri alsam , bebek doğana kadar hepsini yer bitirirdim

Küçük Burcu tatlım Allah yardımcın olsun yaa, gerçekten kayınvalidenin durumu tüm çocuklarını yıkmıştır, teselli etmek imkansız onları, ve onlar bukadar üzüntü duyarken tabiki sen kendini güçlü olmak zorunda hissediyorsun ve tüm yükü omuzlarına alıyorsun, Rabbim senin güzel gönlüne göre inşallah yardımcın olsun, kayınvalidene de şifa versin tatlım.

Kübra'cım canım arkadaşım benim, sen nekadar büyük gönüllü bir insansın, gelip bizler için dua ediyorsun, bizim hamilelik haberlerimizle seviniyorsun, hep yanımızdasın İnşallah bizlerde senin muhteşem biri ile tanışıp sözlenme haberini alırız hayırlısıyla, burda komple göbek havası oluşturucam o gün söz sana

kısceler naıslsınız bakalım yenı hamısımız varmıs rabbım kucagına almayı naıp etsın ınsallah

canımmm kargo geldi resimdekilerden daha güzeller kapı süsünü takalım dedim ama eşim doğuma yakın takcakmış sinir oldum ben takmak istiyorum ama takmıyo... şekerlere gelince şeker diilcanım koku var içinde :)şeker olmaması daha iyi ozamana kadar bayatlaya bilirdi....ama çok güzeller çok beğendim :)

çok teşekkürler canım bu sefer rahim ağzına ulaşmaıs çok kolay olmuş bir tek spekulumu bu sefer baya hissettim canım az yandı ama kasıtm kendimi ondan oldu o da sonra nasıl oldu bitti anlamadım geçmiş olsun dedi ben şok oldum Rabbime şükürler olsun dualar sayesinde hemen bitti gitti. Canıım o geri gelen akıntıyı biliyorum ben kremsi sını birşey oluyor o bu aynen yumurtlama akıntısıydı bildiğin çok çok fazla aynen yumurta akı nasıl olur böyle şeffaf yapışka aynen öyleydi uzayan falan. Zaten kalktım ayağa kanamam falan oldu zannettim Koştum kavaboya ama daha gelmedi işte bu sefer geç mi çatldı acaba dedim ama yumurtlama sonrası da gelen akıntı varmış ya da iki yumurtam vardı biri daha küçüktü öbürüne göre belki o ancak çatladı kimbilir artık takılmıyorum Rabbime emanet. Herneyse kapatalım artık benim aşılamamdan konuşmayalım hiç odaklanak düşünmek istemiyorum bu sefer. İnşallah senden güzel haberler alırız bitanemm

Güldenciğim duanı okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah sanırım hamilesin sağlkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim İnşallahh.

kızlarrrrrr her pazar 12.45 te show tvde ilk nefes die bir program var mutlaka izleyin cok güzelll her hafta bir doğum gösteriolar...merak edenler face ilk nefes yazıp bakabilirler...

kızlarrrrrr her pazar 12.45 te show tvde ilk nefes die bir program var mutlaka izleyin cok güzelll her hafta bir doğum gösteriolar...merak edenler face ilk nefes yazıp bakabilirler...

Biliyorum canım hep izliyorum bugün normal doğum vardı ve çok güzel bir kız bebek doğdu. Ama Feraye Çilingiroğlu sunuyor programı önceden başkası sunuyordu böyle rezalet bir sunum olamaz ya konukların ismini bile aklındna tutamamış ııı ee diye diye kartlara bakıyor ayrıca birşey konuşuyorlar yarısında doğum anını falan gösteriyorlar görüntüleri sonra tekrar konuşmaya devam edecekler nerede kalmıştık diye konuklara soruyor ay kim koymuş onu oraya Allah aşkınaa

iyi akşamlar kızlar.kimler var bilmiyorum ama cümleten iyi akşamlar.ya hafta içi yazışıyonuz yazışıyonuz hafta sonu geliyorum kimsecikler yok.kıskanıyorum valla.herkesler gezmelerde tozmalarda ben evde pinekliyorum.bu hafta ev işi de yapmadım iyice sıkıldım valla.
Buarada Güldencim duanı okudum ama yazmayı unuttum cuma günü.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrunu.bide hayırlısından yeğen nasip etsin inşallah

sanırım kimsecikler kalmamış.bende çıkayım bari yasemin,burcu,bedriye,seda,çiğdem,gül,aylin,özlem,serap,buket,küçük burcu,küçük gül,oflu ... yazdıklarınızın hepsini okudum ama bu hafta çok yoğundum sohbete dahil olamadım.hepinize iyi akşamlar

tatlım ben de yaseminin fotosunu görmedim de onun için yazmıştım düşünceli hassas arkadaşım
Ayyy ne kadar görev aşkıyla yanıyorsam, her yazılanı dua listesiyle alakalı sanıyorum,

kısceler naıslsınız bakalım yenı hamısımız varmıs rabbım kucagına almayı naıp etsın ınsallah
Canım nerelerdesin sen, biz iyiyiz evet bedış hamile herkes midesi bulansın diye dua ediyor

Canım haftasonu buralar hep boş valla, duanı okudum canım Rabbim evine huzur ve bereket vesin ve sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Gunaydinnnn, hayirli mutlu haftalar herkese.
Zeynepcim duani okudum Allah kabul etsin.

Ayy havalarda güzelleşti masallah :)

Günaydın canım evet hava süper, bahar havası sana da iyi ve bereketli haftlar, kuzum anksiyete bozuklugu panik atak hast bir alt derecesi, aşirı kaygı, korku, güvensizlikten dolayı, kalbının düzensiz ve hızla çarpması, heyecan nefes darligı falan, yaşadıgımız sıkıntılardan kaynaklanan biyolojik tepkiler,
ama cok şükür cok iyiyim herkes iyi olsun, herkese sevgiler

Son düzenleme:
günayddııınnnn güzelliklleeerrr..

Güpgüzeelll, hapharika, nepneşeli bir hafta olsun inşAllah..

Beni sorarsanız uykumu alamıyorum onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür.. pazartesileri pek sevmiyorum ben..

şimdi çıkıyorummm birazdn duamı okuyup gelicemm, biraz açılayımda kafamı masaya koysam uyucam..

Günaydın canım sana da hayırlı ve bol bulantılı haftalar diliyorum
Bende sinir oluyorum pazartesi gunlerine
O uyku hallerinin bir tek sebebi var .......

günaydın canlarım...
zeynepcim duanı okudum Rabbim gönlünden gecenin en hayırlısı versin en güzelini versin inşallah
bedişim mide bulantından sonra uykunda gelmeye başlamış belirtim yok diyordun al sana belirti

Gunaydinnnn, hayirli mutlu haftalar herkese.
Zeynepcim duani okudum Allah kabul etsin.

Ayy havalarda güzelleşti masallah :)

günaydın canımm burada hava kapalı yaa of zaten çalışıyoruz açık olsa ne olacak ki.

Günaydın güzelimmm uyku olması normal büyüyor senin bebiş uyku yapıyor tabii.

Günaydın canım sana da hayırlı ve bol bulantılı haftalar diliyorum
Bende sinir oluyorum pazartesi gunlerine
O uyku hallerinin bir tek sebebi var .......

evet bende sevmiyrum ne tesadüf pazartesiyi ama evde de öyle skıldım ki yatmaktan işe gelmek daha iyi be dedim..

Bediş yakında belirtim yok dediğine pişman olacak bence görür o çok zorlmadan olsun belirtileri 1. haftadan sonra kayboluyor zaten genelde.

çok net hatırladıgımı söyleyemicem ama konuştukça hatırlarım sanırım melek63 görüşüyoruz ogluşundan bahsediyo digerleriyle bende görüşemiyorum seninde allah yardımcın olsun ana olmak kolay deil bana gelince bıraktım akışına bakalım kısmet nasip nezamansa ozaman olur sen nerde yaşıyodun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…