- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.621
Günaydın kızlar;
Ben bugün işbaşı yaptım, daha iyiyim çok ağrım yok ama şu silkeletmedeki olay var ya ayaklarımı aynen öyle havaya diktim hepumarım bebişim olması gerektiği yere gelmiştir..
Geçmişi okudum biraz, Burcu'nun kayınvalidesi rahatsızmış sanırım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin, kimseye muhtaç etmesin inş.
Bedriye'ciğimin de bebişi kesinleşti içi rahatlamıştır artık, Çok sevindimm :124:
Seda'cım aşılama olmuş umarım hayırlı sonuçlar alırda bizimde yüzümü güldürür, canım benim dua etmişsin benim için Allah razı olsun..
Yasemincim yeni dua listemizi başlatmış, hayırlı uğurlu bereketli gelir inş. Ellerine sağlık..
Gülden'cim duanı okudum yazamamıştım, Allah bebeğini kucağını almayı nasip etsin..
Zeynep'cim seninkinide bugün okuyacağım inş. okuyunca yazrım tekrar..
Burcu'cum dua etmişsin bana çok teşekkür ederim, ALlah razı olsun ne dileğin varsa kabul olsun inş.
AKlıma gelmeyen diğer sevgi dolu arkadaşlarım sizler nasılsınızz??
Sİzleri çok özledimBuarada bebeğimin odası geldiiiii şimdi halı ver perde bakıyoruz ama pek beğenemedim...
Kızlar Günaydınnnn,,Mus mutlu ,güp güzel haftalar herkese :))
Kızlar özledim sizleri yaaa doğru dürüst giremiyorum :))
Bedriyecimmm kuzum herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınnn
Sedacım aşılamamn olmuş inşallah senden de güzel haberler alırız Allahın izniyleee
Çiğdem canım işe başlamışsın iyi olmana sevindim
İkizimmmmm ve üçüzümmmmm siz nasılsınızzz??
Bana gelince çok kötü bi hafta sonu geçirdimmm((( Eşimin ailesiyle büyük problemler var, kavga gürültü koptu cumartesi günü ağlamaktan gözlerim davul gibi psikolojim bozulduuu (( hep dua ediyorum onlar için doğru yolu bulsunlar die bizden uzak olsunlar bizim huzurumuzu kaçırmasınlar die ama yoruldum kızlarr kadın benim söylemediğim şeyleri söylemiişim gibi eşime söylüyo yada Aslı bizim size gelmemizi istemiyo diyomuş yaa istemesem geçen hafta pazar hazırlık yapıp çağırmam demi??? Allahtan eşim biliyo onu nasıl biri olduğunu ama huzursuzluk oluyo işte sonra da benim sizin aranızı bozmak gibi bi niyetim yok dio amannnn valla sinir oluyorum yaaa (( öle işte kızlarrr hiç iyi değilim ((((
günaydın tatlım daha iyi olmana sevindim. hayırlı uğurlu olsun neden begenmedin ki bebişin odasını sipariş verdiğiniz gibi çıkmadımı fotoları paylaş da bizde görelim
Bedriyecimmm kuzum herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınnn
Sedacım aşılamamn olmuş inşallah senden de güzel haberler alırız Allahın izniyleee
Bana gelince çok kötü bi hafta sonu geçirdimmm((( Eşimin ailesiyle büyük problemler var, kavga gürültü koptu cumartesi günü ağlamaktan gözlerim davul gibi psikolojim bozulduuu (( hep dua ediyorum onlar için doğru yolu bulsunlar die bizden uzak olsunlar bizim huzurumuzu kaçırmasınlar die ama yoruldum kızlarr kadın benim söylemediğim şeyleri söylemiişim gibi eşime söylüyo yada Aslı bizim size gelmemizi istemiyo diyomuş yaa istemesem geçen hafta pazar hazırlık yapıp çağırmam demi??? Allahtan eşim biliyo onu nasıl biri olduğunu ama huzursuzluk oluyo işte sonra da benim sizin aranızı bozmak gibi bi niyetim yok dio amannnn valla sinir oluyorum yaaa (( öle işte kızlarrr hiç iyi değilim ((((
AminnnnnnAllah yardımcın olsun zor bir imtihan gerçekten.Kayınvalidenin basiretini açsın Rabbim inş..
Canım bende özledim valla geçen hafta çok yoğundum fırsat bulamadımmmYok bircan'cım oda güzel onunlar ilgili bir sıkıntı yok, halı ver perde bakıypruz da daha bulamadık, bulduklarımızı da ben beğenmedim onu demek istemiştim..
tamamen bitsin herşey öyle paylaşıcam canım..
Aslı'cımm canım benim bende pek giremiyorum inan ki özledim valla seniiiii
Üzme tatlı canını bak kocan seni biliyor içini de biliyor, siz iyi olun da gerisi önemli değil.. yada eşini karıştırmadan sen eşinin ailesiyle konuşsan olmaz mı.. Allah yardımcın olsun sıkıntılı işler yaa..
Aminnnnnn
Canım bende özledim valla geçen hafta çok yoğundum fırsat bulamadımmm
Canım öyle de yine de bunlar huzur bozmaya bayılıyolarr anlamıyorummm canım eşimi ben karıştırmıyorum zaten onlar karıştırıyolarr amannn Çiğdem valla bunaldım bi ara 4 ay boyunca hiç görüşmedim keşke öyle kalsaydı ama olmuyo işte eşime üzülüyorum o zaman da
Günaydın kızlar;
Ben bugün işbaşı yaptım, daha iyiyim çok ağrım yok ama şu silkeletmedeki olay var ya ayaklarımı aynen öyle havaya diktim hepumarım bebişim olması gerektiği yere gelmiştir..
Geçmişi okudum biraz, Burcu'nun kayınvalidesi rahatsızmış sanırım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin, kimseye muhtaç etmesin inş.
Bedriye'ciğimin de bebişi kesinleşti içi rahatlamıştır artık, Çok sevindimm :124:
Seda'cım aşılama olmuş umarım hayırlı sonuçlar alırda bizimde yüzümü güldürür, canım benim dua etmişsin benim için Allah razı olsun..
Yasemincim yeni dua listemizi başlatmış, hayırlı uğurlu bereketli gelir inş. Ellerine sağlık..
Gülden'cim duanı okudum yazamamıştım, Allah bebeğini kucağını almayı nasip etsin..
Zeynep'cim seninkinide bugün okuyacağım inş. okuyunca yazrım tekrar..
Burcu'cum dua etmişsin bana çok teşekkür ederim, ALlah razı olsun ne dileğin varsa kabul olsun inş.
AKlıma gelmeyen diğer sevgi dolu arkadaşlarım sizler nasılsınızz??
Sİzleri çok özledimBuarada bebeğimin odası geldiiiii şimdi halı ver perde bakıyoruz ama pek beğenemedim...
kızlar ben geldim..hafta sonu bilfiil kayınvalidemgildeydim..orada net yok telefonunkide bitmiş..
bedriye hanımlar gebelik takvimi yapmış çok sevindim..burcu bana ibrahim hakkı hzz başka önerilerini sormuş, daha neler varda bakalım..yazarım sonra..
sedacım aşilaman hayırlı olsun..inşallah bu sefer mutlu haberler vereceksin..olmazsada üzülmeyeceksin..
gül ün resimlerini gördüm çok tatlıydı..bizimde olur inşşşşşşşşşşşşşşaaallah..
gerisini okuyamadım..bugününü duasınıda okuyamadım gün içinde okurum..hadi bye..
HMM BİLMİYORUM CANIM BEN FACEDE GÖRDÜM ÇOK GÜZEL GÖRÜNDÜ GÖZÜME ANAM ANLAYAN BİİRİSİNİ KOYAMAMIŞLARMI PROGRAMA HEY ALLAM BİRİYLE ADI ÇIKAN ŞAK TV PROGRAMI YAPIO OH NE ALA MEMLEKET..Biliyorum canım hep izliyorum bugün normal doğum vardı ve çok güzel bir kız bebek doğdu. Ama Feraye Çilingiroğlu sunuyor programı önceden başkası sunuyordu böyle rezalet bir sunum olamaz ya konukların ismini bile aklındna tutamamış ııı ee diye diye kartlara bakıyor ayrıca birşey konuşuyorlar yarısında doğum anını falan gösteriyorlar görüntüleri sonra tekrar konuşmaya devam edecekler nerede kalmıştık diye konuklara soruyor ay kim koymuş onu oraya Allah aşkınaa
tatlım kapı süsü fln geldi cumartesi dur koyyımEki Görüntüle 654030 Eki Görüntüle 654031 Eki Görüntüle 654032 Eki Görüntüle 654033 Eki Görüntüle 654034
evet canım yapabilioken herşeyini kendi ellerimle yapmakistiyorum kapıyı bende süsliycektim ama eşim süsletmedi doğuma yakın takarız dedi üzüldüm ama yaptırmıyo ben yine nisanda şansımı denerim :)ayyy çok tatlıı bayıldım canım yaa, güle güle kullanın..
negüzel senin herşey hazır, pek bir hızlı gidiyorsun yada ben çok yavaşım
bizde bu hafat sonu yatak odası için beşiğini alcaz inş. belki süsleride aldırırım teyzesinehemen süslemek geldi içimden çok güzel görünüyorlar..
evet canım yapabilioken herşeyini kendi ellerimle yapmakistiyorum kapıyı bende süsliycektim ama eşim süsletmedi doğuma yakın takarız dedi üzüldüm ama yaptırmıyo ben yine nisanda şansımı denerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?