- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.641
neyse canım idare edicez artık beklicez...ahh canım benim ya nasıl da içinde kalmışama doğru demiş tozlanır tül ya toz toplar, ama bir kaç gün as da içinde kalmasın öyle gör bende gidip gelip odasına bakıyprum eşim gülüyor aynı aynı yerinde duruyor diyor
Kızlar Günaydınnnn,,Mus mutlu ,güp güzel haftalar herkese :))
Kızlar özledim sizleri yaaa doğru dürüst giremiyorum :))
Bedriyecimmm kuzum herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınnn
Sedacım aşılamamn olmuş inşallah senden de güzel haberler alırız Allahın izniyleee
Çiğdem canım işe başlamışsın iyi olmana sevindim
İkizimmmmm ve üçüzümmmmm siz nasılsınızzz??
Bana gelince çok kötü bi hafta sonu geçirdimmm((( Eşimin ailesiyle büyük problemler var, kavga gürültü koptu cumartesi günü ağlamaktan gözlerim davul gibi psikolojim bozulduuu (( hep dua ediyorum onlar için doğru yolu bulsunlar die bizden uzak olsunlar bizim huzurumuzu kaçırmasınlar die ama yoruldum kızlarr kadın benim söylemediğim şeyleri söylemiişim gibi eşime söylüyo yada Aslı bizim size gelmemizi istemiyo diyomuş yaa istemesem geçen hafta pazar hazırlık yapıp çağırmam demi??? Allahtan eşim biliyo onu nasıl biri olduğunu ama huzursuzluk oluyo işte sonra da benim sizin aranızı bozmak gibi bi niyetim yok dio amannnn valla sinir oluyorum yaaa (( öle işte kızlarrr hiç iyi değilim ((((
Kızlar Günaydınnnn,,Mus mutlu ,güp güzel haftalar herkese :))
Kızlar özledim sizleri yaaa doğru dürüst giremiyorum :))
Bedriyecimmm kuzum herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınnn
Sedacım aşılamamn olmuş inşallah senden de güzel haberler alırız Allahın izniyleee
Çiğdem canım işe başlamışsın iyi olmana sevindim
İkizimmmmm ve üçüzümmmmm siz nasılsınızzz??
Bana gelince çok kötü bi hafta sonu geçirdimmm((( Eşimin ailesiyle büyük problemler var, kavga gürültü koptu cumartesi günü ağlamaktan gözlerim davul gibi psikolojim bozulduuu (( hep dua ediyorum onlar için doğru yolu bulsunlar die bizden uzak olsunlar bizim huzurumuzu kaçırmasınlar die ama yoruldum kızlarr kadın benim söylemediğim şeyleri söylemiişim gibi eşime söylüyo yada Aslı bizim size gelmemizi istemiyo diyomuş yaa istemesem geçen hafta pazar hazırlık yapıp çağırmam demi??? Allahtan eşim biliyo onu nasıl biri olduğunu ama huzursuzluk oluyo işte sonra da benim sizin aranızı bozmak gibi bi niyetim yok dio amannnn valla sinir oluyorum yaaa (( öle işte kızlarrr hiç iyi değilim ((((
canımmm kargo geldi resimdekilerden daha güzeller kapı süsünü takalım dedim ama eşim doğuma yakın takcakmış sinir oldum ben takmak istiyorum ama takmıyo...şekerlere gelince şeker diilcanım koku var içinde :)şeker olmaması daha iyi ozamana kadar bayatlaya bilirdi....ama çok güzeller çok beğendim :)
Günaydın kızlar;
Ben bugün işbaşı yaptım, daha iyiyim çok ağrım yok ama şu silkeletmedeki olay var ya ayaklarımı aynen öyle havaya diktim hepumarım bebişim olması gerektiği yere gelmiştir..
Geçmişi okudum biraz, Burcu'nun kayınvalidesi rahatsızmış sanırım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin, kimseye muhtaç etmesin inş.
Bedriye'ciğimin de bebişi kesinleşti içi rahatlamıştır artık, Çok sevindimm :124:
Seda'cım aşılama olmuş umarım hayırlı sonuçlar alırda bizimde yüzümü güldürür, canım benim dua etmişsin benim için Allah razı olsun..
Yasemincim yeni dua listemizi başlatmış, hayırlı uğurlu bereketli gelir inş. Ellerine sağlık..
Gülden'cim duanı okudum yazamamıştım, Allah bebeğini kucağını almayı nasip etsin..
Zeynep'cim seninkinide bugün okuyacağım inş. okuyunca yazrım tekrar..
Burcu'cum dua etmişsin bana çok teşekkür ederim, ALlah razı olsun ne dileğin varsa kabul olsun inş.
AKlıma gelmeyen diğer sevgi dolu arkadaşlarım sizler nasılsınızz??
Sİzleri çok özledimBuarada bebeğimin odası geldiiiii şimdi halı ver perde bakıyoruz ama pek beğenemedim...
çok net hatırladıgımı söyleyemicem ama konuştukça hatırlarım sanırım melek63 görüşüyoruz ogluşundan bahsediyo digerleriyle bende görüşemiyorum seninde allah yardımcın olsun ana olmak kolay deil bana gelince bıraktım akışına bakalım kısmet nasip nezamansa ozaman olur sen nerde yaşıyodun cnm
özlemcim belki adetin gelmez, senin adam biraz nazlı ama Allah'ın mucizesi bellio olmaz kızzzz
zeynepcim duanı okudum canım rabbim kabul etsin hayırlısıyla inşallah amin
gül canım net ten mi spariş verdin hangi steden? bi de yatağını da nerden aldın öğrenebilir miyim canım
canım neden beğenmedin ki hadi resimleri koy bizde bakalım tatlım
Buketcim bir görünüp hemen geri kaçmışsın, öptüm seni yanaklarindan
Tumaycim işkur kursun başladi mi?
özlemcim belki adetin gelmez, senin adam biraz nazlı ama Allah'ın mucizesi bellio olmaz kızzzz
Cigdem aldıklarının fotosunu koy, öyle aldım alacam demekle olmaz, biz merakli insanlariz
Bircan aşılama günün belli oldu mu anacım
Ebru sende bir ce-e deyip kaçmışsın napiyon kız
kızlar ben 2 gün biraz yoğun olucam bi arkadaş izin aldı onun yerine bakıyorum arada girmeye çalışıyorum
Buketcim bir görünüp hemen geri kaçmışsın, öptüm seni yanaklarindan
Tumaycim işkur kursun başladi mi?
Cigdem aldıklarının fotosunu koy, öyle aldım alacam demekle olmaz, biz merakli insanlariz
Bircan aşılama günün belli oldu mu anacım
Ebru sende bir ce-e deyip kaçmışsın napiyon kız
canım netten sipariş verdim gittigidiyordan..yatağını yatak odası ile aldım canım içindeydi..zeynepcim duanı okudum canım rabbim kabul etsin hayırlısıyla inşallah amin
gül canım net ten mi spariş verdin hangi steden? Bi de yatağını da nerden aldın öğrenebilir miyim canım
canım neden beğenmedin ki hadi resimleri koy bizde bakalım tatlım
aslıcım Allah yardımcın olsun canım, sen yinede efendiliğini koru nede olsa eşinin annesi Allahtan eşin biliyor nasıl biri olduğunu yoksa işin çok zor olurdu,Allah kayınvaldene hidayet versin.
Aslıcım hoşgeldin canim, icinde bulundugun durumu sadece sen kendi cabanla cözemezsin, kayinvalidenin de birseyler yapmasi lazim ki sanirim öyle bir zihniyete sahip degil, bu yuzden sana dedigi laflara cevap verme, yuzune dua oku, Allah'a havale et, sana zulüm ederse allahtan iste karşılığını, cok şukur ki esin herseyin farkinda ve senin yaninda, bol dua ve sabır, eminim rabbim karşılıgıni verecektir
günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar hayırlı işler....
bu hafta klima bakmaya gittik eşimle..ne alalım die kararsız kaldık malum bebek olunca cam falan acamayız pek açınca cok esiyo bizim ev ama yazın en üst kat olduğundan pişiyoruz resmen...sizin bi fikriniz varmı BAYMAK 12000 BTU da karar kıldık şimdilik yada BEKO 12000 BTU...
bu arada cumartesiyi iple çekiyorum oğluşumu görcez
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]zakkumx/ zeynep[/TD]
[TD]11.03.2013 p.tesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kevok08 / aylin[/TD]
[TD]12.03.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]barisozlem / özlem[/TD]
[TD]13.03.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seybil / sibel[/TD]
[TD]14.03.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrin23 / merve[/TD]
[TD]15.03.2013 cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn / bircan[/TD]
[TD]18.03.2013 pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera49 / merve[/TD]
[TD]19.03.2013 salı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar dualarınızı okudum bir anım bir anımı tutmuyor nolur nolmaz die iyi olduğumda okuyorum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
HMM BİLMİYORUM CANIM BEN FACEDE GÖRDÜM ÇOK GÜZEL GÖRÜNDÜ GÖZÜME ANAM ANLAYAN BİİRİSİNİ KOYAMAMIŞLARMI PROGRAMA HEY ALLAM BİRİYLE ADI ÇIKAN ŞAK TV PROGRAMI YAPIO OH NE ALA MEMLEKET..
tatlım kapı süsü fln geldi cumartesi dur koyyımEki Görüntüle 654030 Eki Görüntüle 654031 Eki Görüntüle 654032 Eki Görüntüle 654033 Eki Görüntüle 654034
Sedacim cuma gunü aşilaman varmış yanlış hatırlamıyorsam inşallah guzel haberler alırsın inşallah hakkında hayırlısı olsun:)
nşallah sağol canım amin. göstermedi pek niyeti yok heralde artık bi dahakine bakcaz.
sen ne hissediyorsun canım ya da hani eskiler kız ise kalçalar büyür erkek ise şöyle olur falan bişiler derler ben pek bilmem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?