Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

neyse canım idare edicez artık beklicez...

şekerler ben cıkıyorum görüşmek üzere..

aslıcım Allah yardımcın olsun canım, sen yinede efendiliğini koru nede olsa eşinin annesi Allahtan eşin biliyor nasıl biri olduğunu yoksa işin çok zor olurdu,Allah kayınvaldene hidayet versin.

Aslıcım hoşgeldin canim, icinde bulundugun durumu sadece sen kendi cabanla cözemezsin, kayinvalidenin de birseyler yapmasi lazim ki sanirim öyle bir zihniyete sahip degil, bu yuzden sana dedigi laflara cevap verme, yuzune dua oku, Allah'a havale et, sana zulüm ederse allahtan iste karşılığını, cok şukur ki esin herseyin farkinda ve senin yaninda, bol dua ve sabır, eminim rabbim karşılıgıni verecektir

zeynepcim duanı okudum canım rabbim kabul etsin hayırlısıyla inşallah amin

gül canım net ten mi spariş verdin hangi steden? bi de yatağını da nerden aldın öğrenebilir miyim canım

canım neden beğenmedin ki hadi resimleri koy bizde bakalım tatlım

Buketcim bir görünüp hemen geri kaçmışsın, öptüm seni yanaklarindan

Tumaycim işkur kursun başladi mi?

özlemcim belki adetin gelmez, senin adam biraz nazlı ama Allah'ın mucizesi bellio olmaz kızzzz

Cigdem aldıklarının fotosunu koy, öyle aldım alacam demekle olmaz, biz merakli insanlariz

Bircan aşılama günün belli oldu mu anacım

Ebru sende bir ce-e deyip kaçmışsın napiyon kız

yaa ciddimisin bana inanmıyodu hamile oldugunu öğrendiğimde oğlu olucagını demiştim öle hissettiydim takip ediyim nerelerde onada bi ulaşayım
istanbuldayım cnm ben muhebedeydim babamla beraber(mali müşavir) çalışıyodum hatta eşimde hamileliğimin ilk zamanlarında benleydı ama ayrıldı...
bencede en güzelini yaparsın hiç kafaya takma ama soğan kürü yapmayan varsa rahmi tertemiz yapıp spermlere yol açıo deneyin mutlaka faydasını görürsünüz cnm benim takip ediyorum seni bırakmam şu özel msj filanda açılsında daha detaylı görüşürüz

özlemcim belki adetin gelmez, senin adam biraz nazlı ama Allah'ın mucizesi bellio olmaz kızzzz

yok canım mucize tamamda o kadarda olmaz çalışma yok mucize nasıl olsun, yazık garibim pazar günü tam yanaşayım dedi dur dedim elektrikler gidecek hiç boşuna yanaşma

kızlar ben 2 gün biraz yoğun olucam bi arkadaş izin aldı onun yerine bakıyorum arada girmeye çalışıyorum

ben yanlış bir kelime mi yazdım acaba okuyorum ama sizin anladığınız gibi algılayamıyorum sanırım uykusuzluktan
ben odayı beğenmedim demedim, odamız çok güzellllllllll... halı ver perde bakıyoruz uyumlu olsun diye baktıklarımdan hiç beğenemedim onu dedim kapişşşşşşş umarım bu kez doğru ifade edebilmişimdir canlarımm

odasını aldık canım ama şimdi havanlandırıyoruz 15gün dolapların kapısını odanın camını flan açtık, herşey yerleşsin en güzel haliyle çekip koyacağım meraklanma sen kuşuuummmm

kızlar ben 2 gün biraz yoğun olucam bi arkadaş izin aldı onun yerine bakıyorum arada girmeye çalışıyorum

tamam canım bekleriz müsait oldukça kaç gellllll

burcum cumartesi gideceğim yumurta takibi yapıcak sanırım ondan sonra şu gün yapalım der galiba:44: cumartesi haydi yapalım yumurtan gelişmiş der diye korkuyorum pat diye yapmaz dimi, çatlatma iğnesi vurması lazım. inşallah her şey yolunda gider

Son düzenleme:
Selam kizlar nasılsınız bakalım inşallah guzel haberler aliyorsunuzdur:)

Sedacim cuma gunü aşilaman varmış yanlış hatırlamıyorsam inşallah guzel haberler alırsın inşallah hakkında hayırlısı olsun:)

Burcucum iyiyim cok sagol sen nasılsın bakim tesekkur ederim TATLIM senin guzel bakmanla olmuştur yoksa abartılacak birsey yok sen daha tatlişkosun:)))

Ciğdemcim gecmisi okuyamadık ama inşallah daha iyicenesindir icini ferah tut Rabbim kötu şeylerle karşılaştırmasın inşallah:))

Yasemincim geliyorum gidiyorum bı sesin çıkmıyor hiç sormuyon beni ya hu nasılsın iyisindir inşallah valla sizleri cok özlüyorum ama sık giremiyorum artık((

Sunduz sen nerelerdesin kiz inşallah iyisindir

canım netten sipariş verdim gittigidiyordan..yatağını yatak odası ile aldım canım içindeydi..

zakkumx/ zeynep

canım duanı okudum mevlam dileklerini kabul etsin...

kızlar giremesem bile dualarınızı gününde okuyorum bilginiz olsun...bazen giremeyebiliyorum...kusura bakmayın....

aslıcım Allah yardımcın olsun canım, sen yinede efendiliğini koru nede olsa eşinin annesi Allahtan eşin biliyor nasıl biri olduğunu yoksa işin çok zor olurdu,Allah kayınvaldene hidayet versin.

Onun için dua ediyorum valla bide şöyle dua ediyorum eşim ve benim için kötü düşünen bize kötülük düşünenleri bizden uzak et die ((
amannn kızlar zor işler bunlarrr ama ok bunaldım iş yerimde de problemler var herşey üst üste geliyo çekip gidesim var....

Witchhgil01 / gülden 08.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
zakkumx/ zeynep 11.03.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik

dualarınızı okudum canlarım allah gönlünüze göre versin sağlıklı hayırlı bebeişlerniz olsun

canım klima iyi olur sizin ev için o zaman ama bebek yakınında olmasın diekt maruz kalmasın sen zaten biliyorsundur.

Evet ya program çok güzle daha önce başka bir bayan vardı çok güzel sunuyordu Feraye kim ki sunuculuk yapıyor iki lafı bir araya getiremiyor yaaa.

ayyy çok güzeller maşallah sağlıkla kullansın bebeğinn süper olacak odası belli.

Sedacim cuma gunü aşilaman varmış yanlış hatırlamıyorsam inşallah guzel haberler alırsın inşallah hakkında hayırlısı olsun:)

evet canım cuma günü yapıldı güzel geçti beklemedeyim işte nasip kısmet.

zeynep duanı okudum Rabbim inşAllah hayırlısıyla kabul etsin..

aslımmm kv sıkmış canını, bence hiiçç muhatap olma bak sebebinde var konuşmamak için yalan yanlış konuşmuş bırak boşver kendi kendine kalırsa anlıyacaktır yanlışını o zamanda sende gücendiğini dile getirirsin bence..
bugun bır yoğunluk vardı anlayamadım nedenini gelemedim bile.. belki yarına aile hekimliğine gidiceğim kızlar orada da ne testler yapmak istiyorlar acaba biraz önce düşünüyordum ki bence sormadım ama benim annem bana hiçbi test yaptırmamıştır sanmıyorum hem benim zamanımda sanki test mi vardır? ben yavaştan toparlanıyorum bugun aslında burasıda sakinmiş.. iyidir inşAllah herşey.

nşallah sağol canım amin. göstermedi pek niyeti yok heralde artık bi dahakine bakcaz.

sen ne hissediyorsun canım ya da hani eskiler kız ise kalçalar büyür erkek ise şöyle olur falan bişiler derler ben pek bilmem ama

zeeracım bizimki gösterdi hiç zorluk çıkarmadı sizinki nazlanıyo anlaşılan tatlım benimki kız gerçektende kız çocuklarında kalça büyür gögüslerde diyorlardı benim aynen oldu erkek olanlara da soruyorum onlarında sadece karınları sivri oluyomuş duyduklarımda bu belirtiler vardı yani senin nasıl:)))

zuperz doğru söylüyo yani ben normal doğum düşünüyorum tüm doğum yapmış tanıdıklarımda öyle diyo rabbim neyi nasip eder o zaman bilinmez ama inş korkularımız geçer ya doğumla ilgili:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…