- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.661
yok canım mucize tamamda o kadarda olmazçalışma yok mucize nasıl olsun, yazık garibim pazar günü tam yanaşayım dedi dur dedim elektrikler gidecek hiç boşuna yanaşma
burcum cumartesi gideceğim yumurta takibi yapıcak sanırım ondan sonra şu gün yapalım der galiba:44: cumartesi haydi yapalım yumurtan gelişmiş der diye korkuyorum pat diye yapmaz dimi, çatlatma iğnesi vurması lazım. inşallah her şey yolunda gider
Selam kizlar nasılsınız bakalım inşallah guzel haberler aliyorsunuzdur:)
Burcucum iyiyim cok sagol sen nasılsın bakim tesekkur ederim TATLIM senin guzel bakmanla olmuştur yoksa abartılacak birsey yok sen daha tatlişkosun:)))
Onun için dua ediyorum valla bide şöyle dua ediyorum eşim ve benim için kötü düşünen bize kötülük düşünenleri bizden uzak et die((
amannn kızlar zor işler bunlarrr ama ok bunaldım iş yerimde de problemler var herşey üst üste geliyo çekip gidesim var....
Witchhgil01 / gülden 08.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
zakkumx/ zeynep 11.03.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
dualarınızı okudum canlarım allah gönlünüze göre versin sağlıklı hayırlı bebeişlerniz olsun
zeynep duanı okudum Rabbim inşAllah hayırlısıyla kabul etsin..
aslımmm kv sıkmış canını, bence hiiçç muhatap olma bak sebebinde var konuşmamak için yalan yanlış konuşmuş bırak boşver kendi kendine kalırsa anlıyacaktır yanlışını o zamanda sende gücendiğini dile getirirsin bence..
bugun bır yoğunluk vardı anlayamadım nedenini gelemedim bile.. belki yarına aile hekimliğine gidiceğim kızlar orada da ne testler yapmak istiyorlar acaba biraz önce düşünüyordum ki bence sormadım ama benim annem bana hiçbi test yaptırmamıştır sanmıyorum hem benim zamanımda sanki test mi vardır? ben yavaştan toparlanıyorum bugun aslında burasıda sakinmiş.. iyidir inşAllah herşey.
anam adama zulüm ediyon kızzneyse belki bu kadar nazdan sonra seni saçından çeker....... bebek yapmaya karar verirsiniz artık ,bu arada yoğunmuşsun canım Allah kolaylık versin
sağol canım biraz yoğun sayılırdı ama neyseki çok değildi yine sakin bi gündü yarında geçince tamamdır,oda bana zulüm ediyo neyseki bu ay şu adet geçsin çalışmalara başlayacağız az önce sordum başlayalım dedi
sedacım aşılaman yapılmış inş hayırlı bir sonuç alırsın gün içinde hep aklıma geliyorsun dua ediyorum senin için Rabb im gönlne göre versin daha fazla bekletmesin inş
bedriye de gebelik takvimi yapmış hayırlı olsun sonunda bizim listeden çıkabildin önümüz açıldı boşa yer işgal ediyordun
zeynep tesbihini okudum Rabb im kabul etsin
bide cumartesi pazar günü atlanmış ben bişey mi kaçırdım acaba neyse kendinize çoook iyi bakın görüşürüz
ya gülden 4 cuma ya evvel demiş ya acaba cuma saatinde mi olması gerekiyor yoksa saati farketmez mi ben herhangi bir satte okudumda
Ooooooo super bir haber, silkelenme calışmaları başlasın, aman sabahlar olmasın, vira bismillah
Tubiiiiiii bende cuma sela ezan arasi derste oluyorum, o yüzden sabah cekiyorum, sela ezan arasi olsa daha iyi olur dedi bizim kızlar, Allah kabul eder inaşallah, acaba GULDEN ne zaman cekmiş ki ona sormak lazım ???????
Ooooooo super bir haber, silkelenme calışmaları başlasın, aman sabahlar olmasın, vira bismillah
evet canım salona koycaz zaten bebek odasına uzak baya etki ediceni sanmıyorum..işte ne alıcamıza karar veremedik onları araştırıyoruz cumartesi dr a gidicez ordan yine bakmaya gidicez olmadı baymak 12000 btu olanı alıcaz canım..canım klima iyi olur sizin ev için o zaman ama bebek yakınında olmasın diekt maruz kalmasın sen zaten biliyorsundur.
Evet ya program çok güzle daha önce başka bir bayan vardı çok güzel sunuyordu Feraye kim ki sunuculuk yapıyor iki lafı bir araya getiremiyor yaaa.
sedacım aşılaman yapılmış inş hayırlı bir sonuç alırsın gün içinde hep aklıma geliyorsun dua ediyorum senin için Rabb im gönlne göre versin daha fazla bekletmesin inş
bedriye de gebelik takvimi yapmış hayırlı olsun sonunda bizim listeden çıkabildin önümüz açıldı boşa yer işgal ediyordun
zeynep tesbihini okudum Rabb im kabul etsin
bide cumartesi pazar günü atlanmış ben bişey mi kaçırdım acaba neyse kendinize çoook iyi bakın görüşürüz
ya gülden 4 cuma ya evvel demiş ya acaba cuma saatinde mi olması gerekiyor yoksa saati farketmez mi ben herhangi bir satte okudumda
çoktandır bakmıyordum şimdi bebek eşyalarına bakıyorum offf kalbim sıkışıyor
kızlar kaynanam vefat etti bugün saat gece 2 de ve düşük yaptığımı öğrendim 5 haftalıkmış haberim yoktu kanamam olunca gittim doktor düşük yapıyorsun dedi çok kötüyüm meğer o adet değil üstüne görmeymiş
kızlar kaynanam vefat etti bugün saat gece 2 de ve düşük yaptığımı öğrendim 5 haftalıkmış haberim yoktu kanamam olunca gittim doktor düşük yapıyorsun dedi çok kötüyüm meğer o adet değil üstüne görmeymiş
Ben bakmıyorum öyle sık artık çok ara ara bakıyorum canım bakmasna daha iyi Rabbim elbet kararlamıştır bir zamanını bak benim büyük ihtimal bu da olmayacak şans çok az çünkü ve belki de tüp bebeğe geçicem nelere katlanıyoruz napalım bizim de sınavımız bu demek ki hakkımızda hayırlısı olsun her zaman hayırsız olacaksa zaten olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?