Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yok canım mucize tamamda o kadarda olmaz çalışma yok mucize nasıl olsun, yazık garibim pazar günü tam yanaşayım dedi dur dedim elektrikler gidecek hiç boşuna yanaşma

anam adama zulüm ediyon kızz neyse belki bu kadar nazdan sonra seni saçından çeker....... bebek yapmaya karar verirsiniz artık ,bu arada yoğunmuşsun canım Allah kolaylık versin

evet canım öyle pat diye olmaz, gerçi bu işleri SEDA daha iyi bilir, daha çatlatma iğnesi var demişsin, neyse takipteyim

canım biz iyiyiz son haberimiz, bedriye biliyorsun, sen nerrelerdesin söyle bakayım?? niye gelmiyorsun bir ce-e yaptın çıktın sende ,sende durumlar nasıl kızın nasıl sen nasılsın

canım Allah sabır versin, inşallah bu sıkıntıların içinde çok güzel bir haber alırsın, bol bol tespih çek

sibeeel , değerin yükseldi mi, bebişin kalp atışını duydun mu söyle bakalım

bedişş, ne testi anacım, ne folik asit, ne progestan, ne multivitanim anaaaaaam her türlü Allah'a emanettik ve çok da sağlıklı doğduk, hiç stres yapma bence git aile hekimine otur önüne ne isterse yaptır, zaten her koşulda Allah'a emanetler kuzucuklar

anam adama zulüm ediyon kızz neyse belki bu kadar nazdan sonra seni saçından çeker....... bebek yapmaya karar verirsiniz artık ,bu arada yoğunmuşsun canım Allah kolaylık versin

sağol canım biraz yoğun sayılırdı ama neyseki çok değildi yine sakin bi gündü yarında geçince tamamdır, oda bana zulüm ediyo neyseki bu ay şu adet geçsin çalışmalara başlayacağız az önce sordum başlayalım dedi

sedacım aşılaman yapılmış inş hayırlı bir sonuç alırsın gün içinde hep aklıma geliyorsun dua ediyorum senin için Rabb im gönlne göre versin daha fazla bekletmesin inş
bedriye de gebelik takvimi yapmış hayırlı olsun sonunda bizim listeden çıkabildin önümüz açıldı boşa yer işgal ediyordun

zeynep tesbihini okudum Rabb im kabul etsin
bide cumartesi pazar günü atlanmış ben bişey mi kaçırdım acaba neyse kendinize çoook iyi bakın görüşürüz

ya gülden 4 cuma ya evvel demiş ya acaba cuma saatinde mi olması gerekiyor yoksa saati farketmez mi ben herhangi bir satte okudumda

Son düzenleme:

Ooooooo super bir haber, silkelenme calışmaları başlasın, aman sabahlar olmasın, vira bismillah

Tubiiiiiii bende cuma sela ezan arasi derste oluyorum, o yüzden sabah cekiyorum, sela ezan arasi olsa daha iyi olur dedi bizim kızlar, Allah kabul eder inaşallah, acaba GULDEN ne zaman cekmiş ki ona sormak lazım ???????

haha eşim bana hep tubi der gülesim geldi valla bende sela ezan arası hiç müsait olmuyorum gülden nerelere acaba bi soralım

evet canım salona koycaz zaten bebek odasına uzak baya etki ediceni sanmıyorum..işte ne alıcamıza karar veremedik onları araştırıyoruz cumartesi dr a gidicez ordan yine bakmaya gidicez olmadı baymak 12000 btu olanı alıcaz canım..

İyi akşamlar herkesciklere 💕💕
Dün gece hiç uyumadığım için bugün işten gelince hemen uyumuşum sonra kocacım geldi kocamaaannnn bol malzemos salata yaptık ve afiyetle yedik 😋 😋 şimdi kocacım dışarı çıktı uzun zamandır görmediği bir arkadaşıyla buluşcak ama yakında gel desem 5 dk. ya evde, bende çikolata eşliğinde tv izliyorum uyuyakalırım umarım yoksa bana yine uyku yok bu gece ...

Zeynep cim duanı okudum tatlım, Allah kabul etsin..

Canım Allah bin kere razı olsunn bana ettiğiniz duaların karşılığını kat be kat versin Rabbim size en iyi şekilde siz böyle yazınca ben çok duyuglanıyorum valla iyi ki tanışımım sizleri canlarım benimm iyi ki varsınızzz

Kızlar akşam çıktım işten arabada bir halsizlik çöktü eve geldim yemek yedm ama nasıl uyku çöktü yemek yemeden önce de vardı az bir uzanayım yemeği koyayım yarın için dedim gitmişim bir saat uyumuşum şimdi de böyle aptal gibiyim yatsam uyurum oysa haftasonu çok iyi dinlendim hiçbirşeyde yapmadım ya sabahta öyle uykum yoktu belirti için zaten erken çok off valla. Duayı okuyamıcam bu halde okumak istemiyorum çünkü gözlerim kapanıyor yarın iki kişinin bir arada okurum haklarını helal etsinler.

çoktandır bakmıyordum şimdi bebek eşyalarına bakıyorum offf kalbim sıkışıyor

Ben bakmıyorum öyle sık artık çok ara ara bakıyorum canım bakmasna daha iyi Rabbim elbet kararlamıştır bir zamanını bak benim büyük ihtimal bu da olmayacak şans çok az çünkü ve belki de tüp bebeğe geçicem nelere katlanıyoruz napalım bizim de sınavımız bu demek ki hakkımızda hayırlısı olsun her zaman hayırsız olacaksa zaten olmasın.

2 gün giremedim, şimdi geçmişi okumak epey vaktimi alır diye düşünmüştüm ama ben girmeyelide pek sohbet edilmemiş :)
Nerelerdesiniz hanımlaarr (Bu en büyük KK tabelasını tutan amca azıcık gülümseseymiş yaa :) )

kızlar kaynanam vefat etti bugün saat gece 2 de ve düşük yaptığımı öğrendim 5 haftalıkmış haberim yoktu kanamam olunca gittim doktor düşük yapıyorsun dedi çok kötüyüm meğer o adet değil üstüne görmeymiş

Başınız sağolsun canım.. Üst üste gelmiş herşey, ne denilebilir ki... Kendine dikkat et sen yinede, bu yoğunlukta ihmal etme sağlığını :26:

canım yaa başın sağolsun ve çok geçmiş olsun canım,tahmin etmiştim hamile olabileceğini ama adet oldum deyince demekki değilmiş demiştim, Allah sabır versin canım ikiside üst üste geldi, bu ilk düşüğünmüydü senin herhangi bir araştırma yapacaklarmı ve kürtaja ihtiyaç varmı canım

iyi akşamlar kızlar.Nerdeyse herkes duamı okumuş.Allah dua eden dillerinize zeval vermesin inşallah
Rabbim hepinizden razı olsun.hepinizin gönlünün muradını versin inşallah

başın sağolsun canım.çok şükür adet oldum sonunda dedin,ilaç kullanıcan dedin bizde eminsin sanmıştık.şok oldum şimdi.nasibi yokmuş demek.Rabbim tez vakitte yeniden sağlıklı bi evlat nasip etsin.Babaannesinin ömrünü ona versin inşallah.

canım başınız sağolsun allah sabırlar versin bebeğin içinde çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin

hayırlısı olsun canım aşılaman inş hayırlı olur umutsuz düşünme beklemek zor elin boş dönmek çok daha zor ama rabbim ummmadığın anda rahatlatıyor insanı inş senin içinde güzel sevinçli günler yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…