- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.681
kızlar kaynanam vefat etti bugün saat gece 2 de ve düşük yaptığımı öğrendim 5 haftalıkmış haberim yoktu kanamam olunca gittim doktor düşük yapıyorsun dedi çok kötüyüm meğer o adet değil üstüne görmeymiş
anam adama zulüm ediyon kızzneyse belki bu kadar nazdan sonra seni saçından çeker....... bebek yapmaya karar verirsiniz artık ,bu arada yoğunmuşsun canım Allah kolaylık versin
evet canım öyle pat diye olmaz, gerçi bu işleri SEDA daha iyi bilir, daha çatlatma iğnesi var demişsin, neyse takipteyim
canım biz iyiyiz son haberimiz, bedriye biliyorsun, sen nerrelerdesin söyle bakayım?? niye gelmiyorsunbir ce-e yaptın çıktın sende ,sende durumlar nasıl kızın nasıl sen nasılsın
canım Allah sabır versin, inşallah bu sıkıntıların içinde çok güzel bir haber alırsın, bol bol tespih çek
sibeeel , değerin yükseldi mi, bebişin kalp atışını duydun mu söyle bakalım
bedişş, ne testi anacım, ne folik asit, ne progestan, ne multivitanim anaaaaaam her türlü Allah'a emanettik ve çok da sağlıklı doğduk, hiç stres yapma bence git aile hekimine otur önüne ne isterse yaptır, zaten her koşulda Allah'a emanetler kuzucuklar
burcumm değerim yükseldi 66 oldu sevinçten ağladımhep dua ettim doktorumdan da allah razı olsun ama hala insanın inanası gelmiyoo kalp atışını duyunca inanırım heralde 2 hafta sonra 28 martta doktor randevu verdi dah açok zaman da geçmiyoo allah bana da herkese de bebişlerimizin kalp atışını duymayı nasip etsin muckkk muckk
kızlar kaynanam vefat etti bugün saat gece 2 de ve düşük yaptığımı öğrendim 5 haftalıkmış haberim yoktu kanamam olunca gittim doktor düşük yapıyorsun dedi çok kötüyüm meğer o adet değil üstüne görmeymiş
günaydın tatlılar....
Zeynep arkadaşın duasını okudum canlar bugün benim dua günümmüş çok sevindim
3 aydır fazla evden çıkamamanın ve alışveriş yapamamanın acısını çıkardım kızlar hafta sonu anamm şişim indi valla hamiş cicişleri aldım kendime bi sürü donuna kadar ne rahatmış
bugün de belim çok gezdin otur oturduğun yerde diyor
yaa ciddimisin bana inanmıyodu hamile oldugunu öğrendiğimde oğlu olucagını demiştim öle hissettiydim takip ediyim nerelerde onada bi ulaşayım
istanbuldayım cnm ben muhebedeydim babamla beraber(mali müşavir) çalışıyodum hatta eşimde hamileliğimin ilk zamanlarında benleydı ama ayrıldı...
bencede en güzelini yaparsın hiç kafaya takma ama soğan kürü yapmayan varsa rahmi tertemiz yapıp spermlere yol açıo deneyin mutlaka faydasını görürsünüz cnm benim takip ediyorum seni bırakmam şu özel msj filanda açılsında daha detaylı görüşürüz
burcu başınız saolsun canım ya mekanı cennet olsun kayınvalidenin allah evlatlarına sabırlar versin yavrun içinde çok üzüldüm hey allahım halbuki okadar konuşuyoruz neyse rabbim sağlıklısından sıhhatlisinden nasip etsin inş.
canım ya başınız sağolsun Allah sabır versin, mekanı cennet olur inşallah. bebeğin için de çok üzüldüm Allah en hayırlısını en yakın zamanda versin inşallah.kızlar kaynanam vefat etti bugün saat gece 2 de ve düşük yaptığımı öğrendim 5 haftalıkmış haberim yoktu kanamam olunca gittim doktor düşük yapıyorsun dedi çok kötüyüm meğer o adet değil üstüne görmeymiş
Günaydınlarrr herkese, hayırlı haberler alacağımız gün olsun inşallah..
Kalktık geldik yine sabahın köründe işe nolurdu sanki işe başlama saati 11 falan olsaydııı
Aylin'cim duanı okudum tatlım, Rabbim kabul etsin, bebeğini kucağını aldığın günleri görelim hep birlikte inşallah
Sizler nasılsınız?
Burcu... Mesude... Bircan... Bedriye... Nazan... Tümay... Gül... Gülll... Yasemin...Sündüz...Özlem... Buket... Seda...Ayşe... Gamze... Aslııı...
(adını yazmadığım varsa alınmasın yakın zamanda gördüklerim bunlar)
hhiiii çok zevkliymişş tek tek yoklama aldım gibi
Nazanim nasılsın TATLIM gorusmeyeli
Ciğdemcim sen nasılsın inşallah:)
canım ya başınız sağolsun Allah sabır versin, mekanı cennet olur inşallah. bebeğin için de çok üzüldüm Allah en hayırlısını en yakın zamanda versin inşallah.
sağol tatlım iyiyim ben, sen nasılsın, bebiş nasıl
sogasn kürünüde yapamıyorum midem bulanıyo sifası vardır elbet ama ben içemiyorum malesef
bende iyim canım benim, çalışıyoruz işte gün sayıyorum Nisan'ın 8 inde izne ayrılıyorum İNŞALLAHHHH!
Nazanim nasılsın TATLIM gorusmeyeli
Ciğdemcim sen nasılsın inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?