Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Hay Allah canım yaaa, ne diyecegimi bilemedim, kimyasal gebelik yaşamışsındır sanmıştım, valla cok üzüldüm, Rabbim bundan sonrakini sağlıkla versin inşallah, kayinvalidenin mekanı cennet olsun Allah günahlarını bağışlasın eşine ve hepinize sabır versin, Allah sana da güç versin canım, sebebi neymiş sondun mu kanaman durdu mu peki?

burcumm değerim yükseldi 66 oldu sevinçten ağladım hep dua ettim doktorumdan da allah razı olsun ama hala insanın inanası gelmiyoo kalp atışını duyunca inanırım heralde 2 hafta sonra 28 martta doktor randevu verdi dah açok zaman da geçmiyoo allah bana da herkese de bebişlerimizin kalp atışını duymayı nasip etsin muckkk muckk

Maşallah mşallah daha da yükselsin,inşallah kalp atışını da duyarsın canım, sağlıklı olsun, evet zaman gecmez ama daha 9 ay var önünde Allah nazardan korusun, benden de size öpücükler

günaydın tatlılar....
Zeynep arkadaşın duasını okudum canlar bugün benim dua günümmüş çok sevindim
3 aydır fazla evden çıkamamanın ve alışveriş yapamamanın acısını çıkardım kızlar hafta sonu anamm şişim indi valla hamiş cicişleri aldım kendime bi sürü donuna kadar ne rahatmış
bugün de belim çok gezdin otur oturduğun yerde diyor

başınız saolsun canım çok üzüldüm iki durumun için de... ama herşeyde bi hayır vardır hayırlısıyla kayınvaliden zamanını doldurmuş demek ki... bebişinin de zamanı var demek ki canım

Sedacim sevindim canim hayırlısı olsun guzel haberlerini bekliyoruz Rabbim senin icinde ol desin inşallah:)

burcum iyi olmana sevindim Rabbim daini eylesin inşallah TATLIM bizde iyiyiz vok şükür valla onceden bulantilarim vardı pek is göremiyordum simdi is güç misafir derken gün geçiyor akşamlari da giremiyorum eşim pek istemiyor benim nete girmemi o yüzden eskidi kadar giremiyorum ara ara bakabiliyorum ancak beni merak etmeyin iyiyim ben hamdolsun benim aklımda gönlümde sizlerle

Duamnur cnm benim bir degil iki defa basın sagolsun Kayınvalideni Rabbim mekanını cennet eyledin Rabbim sizlere de sabır versin bebegin icinde ayriyetten üzüldüm cok zor bı fürüm iki kayıp ne denir ki bilemiyorum ama kendine iyi bak Rabb'ime emanetsin kuzum

Kevok08 Hayirli uğurlu olsun cnm güle güle iyi günlerde giydir cicilerini bende dün ilk defa siftah yaptım hastane çıkışını bı tulum ve iki Yelek aldım babasida galatasaray bı takım almış gelmiş cok güzeller ya:)

Gülüm sen nasılsın TATLIM hazırlıklar ne alemde:)

Yediverengul tatlim sende iyisindir inşallah yavaş yavaş dogum yaklasiyor valla Rabbim yardımcımız olsun

Sunbal cnm nasılsın uzun zaman oldu gorusmeyeli bebeşin nasıl:)

Seybil Hayirli uğurlu olsun cnm tebrik ederim Rabbim kucağına almayida nasip etsin sağlıklı sorunsuz bir hamişlik geçirirsin inşallah

Bu arada herkese günaydın Hayirli uğurlu guzel neşeli bir gün geçirmeniz duası ile Rabb'ime Emanetsiniz kizlar ben yokken iyi bakın kendinize ben olunca zaten bakıyorum )))

Canlarım günaydın coooook güzel bir gün olsun, hayırlı güzel haberler alın, AYLINCIM duani okudum, rabbim kolay ve sağlıklı bir dogum nasip etsin, sağsağlim doğsun bebegın, hayırlı ve ahlakli bir cocuk olsun, Allah evine huzur ve bereket versin insallah

Burcu'cum başınız sağolsun, ALlah sabır versin sizlere... o strese o üzüntüye bebeğin dayanamadı demek ki Rabbim birdaha yaşatmasın, kucağına aldığın günleri göstersin inşallah..

Aylin'cim eski dünürüm ciciler alınmışş ne güzelll eee artık zamanı gelmişti, büyümüştür göbüşün hadi sende koy da bizde görelim artık kankamızıı
Çok yorma kendini belini falan dinlendir canım benim..

burcu başınız saolsun canım ya mekanı cennet olsun kayınvalidenin allah evlatlarına sabırlar versin yavrun içinde çok üzüldüm hey allahım halbuki okadar konuşuyoruz neyse rabbim sağlıklısından sıhhatlisinden nasip etsin inş.

Günaydınlarrr herkese, hayırlı haberler alacağımız gün olsun inşallah..

Kalktık geldik yine sabahın köründe işe nolurdu sanki işe başlama saati 11 falan olsaydııı
Aylin'cim duanı okudum tatlım, Rabbim kabul etsin, bebeğini kucağını aldığın günleri görelim hep birlikte inşallah
Sizler nasılsınız?
Burcu... Mesude... Bircan... Bedriye... Nazan... Tümay... Gül... Gülll... Yasemin...Sündüz...Özlem... Buket... Seda...Ayşe... Gamze... Aslııı...
(adını yazmadığım varsa alınmasın yakın zamanda gördüklerim bunlar)
hhiiii çok zevkliymişş tek tek yoklama aldım gibi

sogasn kürünüde yapamıyorum midem bulanıyo sifası vardır elbet ama ben içemiyorum malesef

Nazanim nasılsın TATLIM gorusmeyeli

Ciğdemcim sen nasılsın inşallah:)

canım ya başınız sağolsun Allah sabır versin, mekanı cennet olur inşallah. bebeğin için de çok üzüldüm Allah en hayırlısını en yakın zamanda versin inşallah.

sağol tatlım iyiyim ben, sen nasılsın, bebiş nasıl

Nazanim nasılsın TATLIM gorusmeyeli

Ciğdemcim sen nasılsın inşallah:)

İyi tatlım Allaha şükür, uykusuzluk problemi ile savaşıyorum..
kaç tane yastıkla yatıyorum artık bende bilmiyorum az kaldı eşim yakında gider yataktan sığamıyoruz diye Son aylarda oluyormuş böyle sorunlar, az kaldı dayanıcaz artık...

bende iyim canım benim, çalışıyoruz işte gün sayıyorum Nisan'ın 8 inde izne ayrılıyorum İNŞALLAHHHH!

sogasn kürünüde yapamıyorum midem bulanıyo sifası vardır elbet ama ben içemiyorum malesef

canım nefesini tutarak içmeyi denedin mi sıcak su içiyormuşsun gibi geliyor bitirince de ağzına fındık fıstık at hiç hissetmiyorsun, ben hayıt da içmek istiyorum ama sabah içilmesi de gerektiğinden içemiyorum ama soğan suyunu akşam ve gece yatmadan içebiliyorsun bir dene istersen rahmi çok iyi temizliyor

bende iyim canım benim, çalışıyoruz işte gün sayıyorum Nisan'ın 8 inde izne ayrılıyorum İNŞALLAHHHH!

ay azıcık kalmış istersen 3 haftaya kadar çalışabiliyorsun dimi, ama cok zor olur herhalde, eger doğum iznin bitince calışmayı düşünmüyorsan erken ayrılmak en iyisi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…