Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İyi olmana sevindim cnm evet anne olmak kolay mı iki gündür bende uyuyaniyorum dün gece kızım beni tepikleriyle uyandırdı bugun ise gece kalkıp pencereleri actım ateş bastı beni yazık esım de üşümüş ama ne yapayım elimi ayağımı soğuk su ile yıkıyorum fayda etmiyor neyseki dediğin gibi az kaldı sabredeceğiz artık Rabbim yardımcımız olsun inşallah uykusuzlukta kötu hem sen çalışıyordun da kiyamam ya((

Mesude- cigdem-bircan ve nazan (şu an online olan herkese ) günaydin canlarım ooooh cigdem ve mesude göbekleri büyütüyorlar valla :))))
Mesudecim sende bulantım gecti diye kendini ev işine adama aman dikkat et
çidooo izne ayrilmana cok az kalmış, senin patron arkandan cok göz yaşı dökecek desene
Nazan, bircan cok dogru söylüyor birsekilde icmeyi dene, bak benim kistim falan yok 3 ay sogan kürünü yaptım kahverengi akıntım geldi, iltihabım azaldı, yanmam vardı gecti, sabah icme, aksam ve gece yatmadan önce icersin, buralardayim kızlar öptüm sizi şimdilik

bilmiyorum yaa baş agrısı yapmasa bi parçada neyse bakalım deneriz bikez daha

iyiyim çok şükür yok bir yaramazlık sen nasılsın seyrek geliyosun bu aralar dogumdan evvel uykumu uyyosun bol bol

Allah iyiliğini ve şükrünü artırsın TATLIM
He ta kiz aynen öyle yapıyorum uyuyorum geziyorum iş yapıyorum evde bizim dogum yaza gelecek daha gezemem de şimdiden gezeyim ki icimde kalmasın:)))
Tabi 7/24 te uyumuyorum esım fazla nete girmemi istemiyor o yüzden yoksa gezme uyku bana bişey edemez gene girerimde soz konusu eşin huzursuzluk olmasın iste sen neler yapıyorsun bakim soğan kürüne mı başladın:)

Sanada günaydın tatlişkom hoş geldin:)

He valla yapamadıklarımın acısını çıkarıyorum cnm ya dogum yaklaştıkça telaş ve heyecan artıyor ama cok fazlada kendimi kaptırmak istemiyorum artık iyice ağırlaştık erken dogum riski olmasın diye dinlene dinlene yapıyorum:)
Ya hiç sorma esım zaten evde koca popolu koca göbişli deyip duruyo dün aynada kendime baktimda aman Allahım dedim bu ne yakicaman bı hatun olmuşum gobiş benden iki metre önce gidiyor:)))

günaydın herkese

canım çok üzüldüm,..başınız sağolsun ve geçmiş olsun..üzüntünü paylaşıyorum..

Mesude kızzz, anam kız doğuracakların popo,meme,göbüş büyudükce büyürmüş, demek ki dogru :))))))) aman doğumdan sonra onlar erir gider tığ gibi olursun zaten :)))))

günaydıııın nasılsınız kızlar.

çiğdemcim ben iyiyim canım sen nasılsın.
mesude eşin neden istemiyor nete girmeni?

ay azıcık kalmış istersen 3 haftaya kadar çalışabiliyorsun dimi, ama cok zor olur herhalde, eger doğum iznin bitince calışmayı düşünmüyorsan erken ayrılmak en iyisi bence.

Evet canım az kaldı çok şükür, bitsede gitsem diye 4 gözle bekliyorum şekerim ne çalışması daha valla zor dayanıyorum, bebeğimi büyütücem sonra belki kafama göre bir iş bulrsam olabilir ama uzun bir süre düşünmüyorum, çok yoruldum ve yıprandım artık burda..

O ateş basması bende de oluyor canım kalkıyorum geziniyorum biraz sonra tekrar yatıyorum, üşütürsün canım benim cam fln açma elbise geceliklerle yat rahat edersin ben öyle yapıyorum

Yaa yaa ne demessin kuzumm çok arar benim gibisini ama bulamazz uyuz karııı
hala kimseyi almadılar yerime napıcaklar merak ediyorum

inşallah canımm Allah ummadığı anda sevindirirmiş kısmet beklemekten başka çaremiz yok şu anda.

ayy ne güzell maşallah gözün aydın nasıl duygulandım okurken kendimi hayal ettim de. İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın.

ohh iyi yapmışsın canımm hamile kıyafeti daha rahat olur tabi. Benim pantolonlarım hep dar xs bile daraltıyorum azıcık gebe kalsam hiçbirşeyim olmaz artk ilk aylardan hamile kıyafeti alırım sanırım

Sedacim sevindim canim hayırlısı olsun guzel haberlerini bekliyoruz Rabbim senin icinde ol desin inşallah:)

İnşallah canımm çok sağol

evet keşke öyle olsaydı düneve gittm nasıl uyku bastırdı ama anlatamam yemekten sonra yattım bir saat uyumuşm sonra eşime kızdım kaldırsana yemek yapıcam daha diye enteresandım yanii dizi izledim 11 de de yattım ama hala uykum var yaa..

canımm başınız sağolsun Allah rahmet eylesin sana da çok üzüldüm bilmeden gitmiş demek inşallah yine olur canımm böyle olması gerekiyormuş sağlıksızmış demek ki işte geldi mi üst üste gelir ya hep zaten neyse ki hamile kalabildiğni biliyorsun canım tabii snin şimdi çok işin olur kalabalık falan Allah yardımcın olsun..

Kızlarr rüyamda regl olduğumu gördüm hatta baya erken geliyormuş moralim bozuldı geçen aşılamada da rüyamda öyle görmüştüm regl olmuştum sonunda tabii daha var ama bilmiyorum geçen seferden de aynı rüyayı gördüğüm için baya moralim bozuldu benimm

iyi tatlım, işten önce takılıyorum burda moral depoluyorum
Eşine müsade ettin mi kavuştunuz mu bakiimmm

etmedimmm şaka şaka henüz fırsat olmadı gece vardiyasında şuan eşim ee haliyle çalışma olacağı vakit o işte oluyor, henüz bi atraksiyon yok zaten adet olurum 1 haftada öyle sarkar

Sersem gibi oluyor insan yaa, bende dün eve gidince uyumuş kalmışım eşim geldi ona uyandım bende ama o uyku çok tatlı oluyor yahuuu
uyudukça uyuyası geliyor insanın benimde uykum var hala ama gece uyumadım başım ağrıyor şimdide azcıkınn
Senin işler hafifledi mi ? bir ara çok yoğundun ? aman yapma sakın koli moli kaldırıyım deme heeeeeeee

etmedimmm şaka şaka henüz fırsat olmadı gece vardiyasında şuan eşim ee haliyle çalışma olacağı vakit o işte oluyor, henüz bi atraksiyon yok zaten adet olurum 1 haftada öyle sarkar

ayy ben çok özlemişim süslenip püslenip kocamı beklemeyi yahuu, geçenlerde rüyamda saçlarım belime kadar bi güzel bi güzel dümdüz karamele boyatmışım bir bakımlıyım görme, sabah kalktım aynaya baktım birde şu halime bak yaa diyorum kendi kendime, saçımı flan düzleştirdim kendime bakım yaptık azcık o gün rüyayla gaza geldim yani ama bir şey olamadı malesefff
Kocacım anca öpebildi okadar bebek aşağıda olduğu için o iş yassaaakkkk- mışş
Sende adetten sonra moral depola ve gün aşırı adamı şaşırt da, bebek için olmadığını sansın çalışmalara başlayın yavrumm

evet hemde nasıl tatlı oluyor koltukta uyuyup kalmak öyle. Yok canım biti kitaplar çok şükür ağır iş kalmadı biraz daha ders ktapları var yukarıda onları elemanlar arabayla indirir zaten demirbaşlarını veririz yine onlar götürür yine yukarı ağır bir iş yok yani bitirdim çok şükür kaldırır mıyım hiç kız. Yani umudum yok ama yine de temkinielden bırakmamak lazım.

sedacım valla bende reglime yakın hep öyle rüyalar görürüm canım cok sıkılır, ama senin öyle bir korkun varsa bilinçaltında o da rüyana gırmıştır, inşallah tersi olur

özlemcim valla bizim kızlar sabah kuşu, gece herkesin işi var :))) yakında sende geceleri gelmezsin :)

Günaydın buketim hoş geldin kiz:)

Burcucum hiç sorma ya hu daha bir aya kadar hiç kilo almamıştım gobişdw yoktu biranda şiştim inan şaşıyorum günden güne farkı var tabi esım birazda dalga geçiyor benimle yok anam yok ben normalinde bile hiç tiğ gibi olmadım tabi orlon tığı dersen o baska:)

Ozlemcim iyiyim sagolasin sen nasılsın esım cins benim sebebi yok iste kadınlardan bile kıskanıyor beni iste bı ara fazla takıldım ya gözüne battım sanırım bı kendisi ile ilgilenmemi istiyor anlayacağın

Sedacim hayra yor ilk yorum cok önemli hem o psikoloji ile yaygında normal belki de tersi olacaktır:)

Cigdemim zaten atlet kısa tahtla yatıyorum bizim evde sıcak karolifer leri de kapatıyorum bana misin semiyor esım yanıma bile yaklasaniyor yanıyorsun diye gün yaklaştıkça daha da artıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…