- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.701
İyi tatlım Allaha şükür, uykusuzluk problemi ile savaşıyorum..
kaç tane yastıkla yatıyorum artık bende bilmiyorum az kaldı eşim yakında gider yataktan sığamıyoruz diyeSon aylarda oluyormuş böyle sorunlar, az kaldı dayanıcaz artık...
Mesude- cigdem-bircan ve nazan (şu an online olan herkese ) günaydin canlarım ooooh cigdem ve mesude göbekleri büyütüyorlar valla :))))
Mesudecim sende bulantım gecti diye kendini ev işine adama aman dikkat et
çidooo izne ayrilmana cok az kalmış, senin patron arkandan cok göz yaşı dökecek desene
Nazan, bircan cok dogru söylüyor birsekilde icmeyi dene, bak benim kistim falan yok 3 ay sogan kürünü yaptım kahverengi akıntım geldi, iltihabım azaldı, yanmam vardı gecti, sabah icme, aksam ve gece yatmadan önce icersin, buralardayim kızlar öptüm sizi şimdilik
iyiyim çok şükür yok bir yaramazlık sen nasılsın seyrek geliyosun bu aralar dogumdan evvel uykumu uyyosun bol bol
Mesude- cigdem-bircan ve nazan (şu an online olan herkese ) günaydin canlarım ooooh cigdem ve mesude göbekleri büyütüyorlar valla :))))
çidooo izne ayrilmana cok az kalmış, senin patron arkandan cok göz yaşı dökecek desene
Nazan, bircan cok dogru söylüyor birsekilde icmeyi dene, bak benim kistim falan yok 3 ay sogan kürünü yaptım kahverengi akıntım geldi, iltihabım azaldı, yanmam vardı gecti, sabah icme, aksam ve gece yatmadan önce icersin, buralardayim kızlar öptüm sizi şimdilik
kızlar kaynanam vefat etti bugün saat gece 2 de ve düşük yaptığımı öğrendim 5 haftalıkmış haberim yoktu kanamam olunca gittim doktor düşük yapıyorsun dedi çok kötüyüm meğer o adet değil üstüne görmeymiş
Günaydınlarrr herkese, hayırlı haberler alacağımız gün olsun inşallah..
Kalktık geldik yine sabahın köründe işe nolurdu sanki işe başlama saati 11 falan olsaydııı
Aylin'cim duanı okudum tatlım, Rabbim kabul etsin, bebeğini kucağını aldığın günleri görelim hep birlikte inşallah
Sizler nasılsınız?
Burcu... Mesude... Bircan... Bedriye... Nazan... Tümay... Gül... Gülll... Yasemin...Sündüz...Özlem... Buket... Seda...Ayşe... Gamze... Aslııı...
(adını yazmadığım varsa alınmasın yakın zamanda gördüklerim bunlar)
hhiiii çok zevkliymişş tek tek yoklama aldım gibi
ay azıcık kalmış istersen 3 haftaya kadar çalışabiliyorsun dimi, ama cok zor olur herhalde, eger doğum iznin bitince calışmayı düşünmüyorsan erken ayrılmak en iyisi bence.
İyi olmana sevindim cnm evet anne olmak kolay mı iki gündür bende uyuyaniyorum dün gece kızım beni tepikleriyle uyandırdı bugun ise gece kalkıp pencereleri actım ateş bastı beni yazık esım de üşümüş ama ne yapayım elimi ayağımı soğuk su ile yıkıyorum fayda etmiyor neyseki dediğin gibi az kaldı sabredeceğiz artık Rabbim yardımcımız olsun inşallah uykusuzlukta kötu hem sen çalışıyordun da kiyamam ya((
hayırlısı olsun canım aşılaman inş hayırlı olur umutsuz düşünme beklemek zor elin boş dönmek çok daha zor ama rabbim ummmadığın anda rahatlatıyor insanı inş senin içinde güzel sevinçli günler yakındır
burcumm değerim yükseldi 66 oldu sevinçten ağladımhep dua ettim doktorumdan da allah razı olsun ama hala insanın inanası gelmiyoo kalp atışını duyunca inanırım heralde 2 hafta sonra 28 martta doktor randevu verdi dah açok zaman da geçmiyoo allah bana da herkese de bebişlerimizin kalp atışını duymayı nasip etsin muckkk muckk
günaydın tatlılar....
Zeynep arkadaşın duasını okudum canlar bugün benim dua günümmüş çok sevindim
3 aydır fazla evden çıkamamanın ve alışveriş yapamamanın acısını çıkardım kızlar hafta sonu anamm şişim indi valla hamiş cicişleri aldım kendime bi sürü donuna kadar ne rahatmış
bugün de belim çok gezdin otur oturduğun yerde diyor
Sedacim sevindim canim hayırlısı olsun guzel haberlerini bekliyoruz Rabbim senin icinde ol desin inşallah:)
Günaydınlarrr herkese, hayırlı haberler alacağımız gün olsun inşallah..
Kalktık geldik yine sabahın köründe işe nolurdu sanki işe başlama saati 11 falan olsaydııı
Aylin'cim duanı okudum tatlım, Rabbim kabul etsin, bebeğini kucağını aldığın günleri görelim hep birlikte inşallah
Sizler nasılsınız?
Burcu... Mesude... Bircan... Bedriye... Nazan... Tümay... Gül... Gülll... Yasemin...Sündüz...Özlem... Buket... Seda...Ayşe... Gamze... Aslııı...
(adını yazmadığım varsa alınmasın yakın zamanda gördüklerim bunlar)
hhiiii çok zevkliymişş tek tek yoklama aldım gibi
Hay Allah canım yaaa, ne diyecegimi bilemedim, kimyasal gebelik yaşamışsındır sanmıştım, valla cok üzüldüm, Rabbim bundan sonrakini sağlıkla versin inşallah, kayinvalidenin mekanı cennet olsun Allah günahlarını bağışlasın eşine ve hepinize sabır versin, Allah sana da güç versin canım, sebebi neymiş sondun mu kanaman durdu mu peki?
günaydıııın nasılsınız kızlar.
çiğdemcim ben iyiyim canım sen nasılsın.
mesude eşin neden istemiyor nete girmeni?
iyi tatlım, işten önce takılıyorum burda moral depoluyorum
Eşine müsade ettin mi kavuştunuz mu bakiimmm
inşallah canımm Allah ummadığı anda sevindirirmiş kısmet beklemekten başka çaremiz yok şu anda.
ayy ne güzell maşallah gözün aydın nasıl duygulandım okurken kendimi hayal ettim de. İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın.
ohh iyi yapmışsın canımm hamile kıyafeti daha rahat olur tabi. Benim pantolonlarım hep dar xs bile daraltıyorum azıcık gebe kalsam hiçbirşeyim olmaz artk ilk aylardan hamile kıyafeti alırım sanırım
İnşallah canımm çok sağol
evet keşke öyle olsaydı düneve gittm nasıl uyku bastırdı ama anlatamam yemekten sonra yattım bir saat uyumuşm sonra eşime kızdım kaldırsana yemek yapıcam daha diye enteresandım yanii dizi izledim 11 de de yattım ama hala uykum var yaa..
etmedimmm şaka şaka henüz fırsat olmadı gece vardiyasında şuan eşim ee haliyle çalışma olacağı vakit o işte oluyor, henüz bi atraksiyon yokzaten adet olurum 1 haftada öyle sarkar
Sersem gibi oluyor insan yaa, bende dün eve gidince uyumuş kalmışım eşim geldi ona uyandım bende ama o uyku çok tatlı oluyor yahuuu
uyudukça uyuyası geliyor insanın benimde uykum var hala ama gece uyumadım başım ağrıyor şimdide azcıkınn
Senin işler hafifledi mi ? bir ara çok yoğundun ? aman yapma sakın koli moli kaldırıyım deme heeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?