Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

:130::130::130:

hiiiç süslenip hazırlanamam ben onları çok yaptım ben hazırlanıyorum adamın yanına gidiyorum dur şu maç bitsin dur şu film bitsin adamın keyfini bekliyorum.

neyse şimdi benim çıkmam lazım çok işim var öpüldünüz fırsatım olursa gelirim

tatlım hemen bozma moralini sonuçta rüya, hayra yoralım ki hayır olsun kaç gün sonra test yapacaksın.

gelecekte birgün gelecek aayyyyy çok işim var hadi kaçtım beni bekliyorlar.

Psikolojik yavrum o rüyalar sen takma kafana rahat ol, Allah hayırlara çıkarsın inş.

anaaammm beni niye paparaladın kızzzz, gelirsem oraya o kocana tek kale maç yaptırırım heeeee, üzmesin seniiii

hoşbulduk..yoğunum çok..giremiyorum..şu aralar biraz boaşaldı..herkes iyi sanırım..kaçırdığım bişey yok..

Duamnur burcu, canım benim ALlah rahmet eylesin, sevenlerine ailesine sabırlar versin rabbim.
Sende sanırım stresten üzüntüden bebeğini kaybetmişsin üff yaa buna çok üzüldüm Allahım en kısa zamanda sana mükafatını kat ve kat versin inşallah canım benim.
Mesudecim yoktun uzun zamandır hoşgeldin tatlım, kusura bakma yoğunum son haftalarda sürekli, okuyup okuyup beğenip çıkıyorum, bazen cevap yazıyorum ama zekam pek yerinde olmadığı için arada atladığım cevaplar oluyor.
Özlemcim hayırlısıyla bi başlayamadın şu çalışmalara topikçe gözümüz üzerinde bak senin hesabını biz tutuyoruz :))
Aylin, çiğdem, gül hamişlerimiz iyiler maşallah, çok şükür.

Beni soracak olursanız şuanda sormayın, evde yoğunum, işyerinde yoğunum, haftasonu yoğunum, birkaç gün öncesine kadar geceleride çalışma yaptığımız için yoğundum neyseki gece yoğunluğum bitti, beklemeye geçtim.
Ayrıca yazlık gibi bir durumumuz var, o evin tadilatı, yerleştirmesi, eşya alımı, tülleri ütüsü, temizliği , gidip eşya beğenmesi, ustaların başında durması filan derken haftasonları bile sabah 7 de kalkıyoruz, o yüzden hafta içi haftasonu herzaman yoğunum diyip duruyorum. Durun bakalım tebdili mekanda ferahlık olur belki, değişik bir evde hamile kalırım belkide evrene olumlu mesajlar gönderiyorum gördüğünüz gibi hala bıkmadan usanmadan gerçi bu ay çok hareket ettim çok iş yaptım filan ama umudum tam yinede, geri sayım başladı zaten, son 8 gün bakalım, kırmızılar mı gelecel, yoksa çift çizgi mi gelecek. gerçi her ikiside kırmızı renkte. şimdi ben bu kırmızı rengi seveyim mi sevmiyeyim mi bilemedim :)
ühühühühühü ben sizi çok özlüyorum yaaa , saatlerce yazmak istiyorum şuanda ama rahat bırakmıyorlar. yarında büyük ihtimal işe gelmiycem, dediğim gibi diğer evin mutfağı takılacak, adamların başında durayım diyorum...
Durun ben bi motorları takayım da şu işlerimi bi hafifleteyim akşama doğru gene gelirim.
yaa bendeki salaklığa bakın bide akşama annemleri abimleri yemeğe çağırdım salakmıyım neyim ben anlamıyorum , ALlah güç kuvvet ve akıl versin bana

aminn cnm ohh ne güzel gez toz sekerim yok başlamadım küre belki denerim ama belli olmaz

canımm Allah kolaylık versin çok yorma kendini yavas yavas yap bende hafta sonu camlarımı silmiştim perdelerimi yıkayamamıştım dün bir kısmını yıkayıp ütüledim bugünde kalanını yapıcam, ah o perdeler yok mu ütülemesi ayrı takması ayrı dert:97:

Yasooooo kolay gelsin canım, belki yazlık eve hamile gidersin belli mi olur, bende calışmaları tamamladım beklemedeyim seninle ovu günlerimiz denk geliyor :))))))) bakalım ne görecez :)))))) bende seni özledim öyle misafir gibi gelip gidiyorsun, seni yine az da olsa görüyoruz, buket bildiğin hayalet

Bircaaan benimde perdeler ve camlar bekliyor, ayyy nefret ederim cam silmekten

Yasemin ve buket cok yogun hatunlarsiniz valla ne diyeyim Allah yardımcınız olsun nasilsiniz iyisinizdir inşallah eski sohbetler yok ya ne olmuş bizim topige böyle ((

Yaseminim cok sagol sen iyi olda sorun degil anlıyorum seni gözden kazanılıyor bazen hoş görmek lazım bazana katılıyorum bende seni görmek istiyoruz:)))

Nazanim hayırlısı olsun cnm hakkında en kısa zamanda basla artık şifa olur insallah

belki de öyldir ama hiç hayra yormam böyle rüyaları yine de hayır olsun.

Günaydın buketim hoş geldin kiz:)

Sedacim hayra yor ilk yorum cok önemli hem o psikoloji ile yaygında normal belki de tersi olacaktır:)

inşallah öyle olur ben umutsuzum ya hep olmayacak regl görücem diye ondan da olabilir tabii ama ne zaman görsem sonu hayır olmaz

tatlım hemen bozma moralini sonuçta rüya, hayra yoralım ki hayır olsun kaç gün sonra test yapacaksın.

işte şılama gününden itibaren 14 gün sonra falan yani daha çok var düşünmemeye çalışıyorum

canım yazman bile ne kadar uzun sürmüş ki düşünemiorum yani gerçeğini bu ne yoğunluk böyle kendimi çok tembel hissettim şu an var yaa maşallah sana nasıl yetişiyorsun ona işe bilemedim valla bir de sana özeniyorum diyordun bana sne beni cebinden çıkarırsın be. Hayırlı olsun eviniz bittiği zaman oh rshat edersiniz işle güçle ilgilenmende ayrıca iyi olmuş kafandan atarsın biraz bakarsın sürpriz oolmuş kırklarımız karışır belki kızımmm

cam silmek neysede o perdeler beni mahfediyor siz ütülüyormusunuz kızlar kimisi makieden çıkarıp asıyormuş ozaman ütülü gibi duruyormuş ama benim içime sinmiyor

cam silmek neysede o perdeler beni mahfediyor siz ütülüyormusunuz kızlar kimisi makieden çıkarıp asıyormuş ozaman ütülü gibi duruyormuş ama benim içime sinmiyor

canımm bende tülleri ütülemiyorum.. hatta bizim evlerin tüllerini yeni yaptırdık işte ööle perdeler konusunda deneymli biri geldi seçtiğimiz modellerin uyumu kullanımı ölçü alması hakkında bilgi verirken dedi ki tüller garip nasıl alıştırırsanız öyle kullanmak durumunda kalırsınız tüllerin ucunda kurşunlar varmış ağırlık yapsın diye ellerinizle aşağı doğru çektirirseniz hizalı olarak ütüye gerek kalmaz diyor tabi bazı keten tüller özellikle ütü istermiş..

selamlarr hatunlarr..

hemmen tül konusuyla giriş yaptımmm ama tüller dikkatimi çekmiştir hep helede ütü konusu..

canlarım benimm iyisiniz inşAllah.
yaseminnn demisşin ya hani yazlık ev muhabbeti bende çok değişiklik istiyorm bunaldığımı hissediyorumm inşAllah bizde bir hafta bi yerlere kaçma fırsatımız olur ya.. çok çok istiyorum bu aralar..

bu sabah aile hekimliğine gittik şansımızaa yeni taşınmışlar kan örnekleri almamız gerek dedi şu ana kadar örnek verdin mi dedi gebelik testi dışında hayır dedim.. iyi yaptın o zaman gelmekle dedi.. kan sayımı, guatr, şekerine falan bakacağız ama taşınmadan dolayı örnek alamıyorlarmıi haftaya perşembe sbahtan görüşelim dedi.. kös kös işe geldimm..

kızlar bugun berbat kötüyümm Allah beterinden korsun nefesin yok.. sanırım çarpıntım var aslında çarpıntıyı hissetmiyorum ama boğulur gibiyimm çok hızlı nfes alıyorumm.. ve hani derin nefes alıp veremiyorum.. şimdi duaları okuyacağımm.. sonra selavat çekeyim ardından da ya hafız çekeyim belki ferahlık gelir üzerime..

Sedamm rüya görmüşş, gerçekten rüyayı yormakla alakalı.. dualarla inşAllah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin mevlam..
Buketimmm çok zaman oldu ben konuşamadımm hiçç özlediğimi bil istedim..
Burcummm da yok sanırımm canımm benimmm okul mu yoğunn..
aylinn maşaAllah alışverişe çıkmışş, ne güzell.. maşaAllah..
kızlar ya aslında kafama bişey takınca ben sanırım gerginlikten böyle oluyorum şu ikili teste takmıyorum desemde o, sonra şu ayrıntılı ultrason konusu kafamda soru işareti ve stres konusu benim için.. yani herşey Allah tan ama hayırlısyla atlatsaydık bi.. doktora gidiyorum 3 ayı doldur bi diyor riskli dönemdesin, düşüklerim var deyince nie çalışıyorsun yat dinlen konusu olabiliyor çevrede .. ee belim ağrısa aha da terslik mi oluyor die tedirginlik yaşıyorumm zor durumlar, Allah her koşuulda sabrımızı arttırsın inşAllah...

Psikolojik yavrum o rüyalar sen takma kafana rahat ol, Allah hayırlara çıkarsın inş.

anaaammm beni niye paparaladın kızzzz, gelirsem oraya o kocana tek kale maç yaptırırım heeeee, üzmesin seniiii

yok canım seni paralamadım kocama olan kızgınlığımı dile getirdim sadece

anaaam herkesin gözü üstümdeyse bu iş daha zor olur canım hayırlı olsun yazlığınız böyle uğraşmakta çok güzel ama çok yorucu bir sürü değişik şey var ama hangisi neyle yakışır bilemiyorsun biliyorum.

gündüzler çuvalamı girdi acep

gelmeyin üstüme yaaaaa gündüz ben işteyim anacım o da evde uyuyor,pazar günü de günün yarısı elektrikler kesikti, yaa hem biz biraz tembeliz hem bide benimki karar verememişti yaa o yüzden çalışma falan yoktu daha dün akşam kararını açıkladı.

yaa perdeyi ütülemeye ne gerek var makinadan çıkar hemen as, ama sen baştan alıştırdıysan ütüye herzman ister sanırım, ben hiç ütülemem

Yasoooooo ikizim çok yorma kendini zaten bi haftadır çalışmalardan yorulmuşsundurrr
özledim valla konuşamıyoruzzz amannnn bu beklemeler beni mahvediyo :))

Üçüzümmmmm sendemi beklemedesinnn anammmm herkes beklemede amaaaa benim belirtilerim başladııı bileee (( yani boşuna beklememeliyim galiba

yaa perdeyi ütülemeye ne gerek var makinadan çıkar hemen as, ama sen baştan alıştırdıysan ütüye herzman ister sanırım, ben hiç ütülemem

ben bilmiyordum ya en baştan alıştırmamalıydım ozaman sürekli ütüleyeceğim desene:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…