Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Amannn bedriye kendi sıkıntı arıyorsun sen heee bak valla dövcem seni şu göbüşümle
Canım benim sen nekadar kafana takarsan tak herşey olacağına varıyor, düşünme bukadar yeter daa, azcık keyfini çıkar sen hep mutsuzsun kuzum bebişinde mutsuz olur, annem beni istemiyor diye gidiverir sonra Allah korusun... tadını çıkar mutlu ol, sev onu konuş hep seninle kalıcak bebeğin görüceksin,
zamanı ileriye sarmaya çalışmanın anlamı yok şuanı yaşa sen.. hamileliğin ilerledikçe hiç nefes alamıcakmış gibi oluyorsun ama rabbim veriyor onunda kolayı,
ama tansiyon yükselmesi falan da olabilir seninki ölçütürebiliyorsan ölçtür bi bak şekerim,
O testleri de kafanı takma zamanı gelince zaten göreceksin bir şey çıkmıyor, Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin sana da bizlere de...
İş te de çok yorma kendini, masa başıysa işin arada ayaklarını pc nin kasasının üstüne uzat dinlendir, eve gidince de ztn bir iş yapma, ağır fln..
bebeşine iyi bak, üzmee Rabbim'in emaneti o...

canımmm benimm haklısın ama bugun o yazdığım sırada gerçekten nefesle ilgili sıkıntım vardı da dualardan sonrada açıldım biraz.... tansiyonumuda ölçmek için alet edavat da yok zaten de .. kızz mutsuz olmasınn kıyamam ona ben hayırlısıyla biraz daha süreç ilerlesin de günden güne rahatlarım belki.. ki rahat olmsk için inan çabalıyorumm.. hayırlısı.. doktor 2li taramayı çok ciddiye alarak konuşuyordu bide ben 2li değerde sıkıntı çıkabilecek durumlara baktım düşükler falan diyordu artık en iyisi araştırmamak benim için başka yol yok sanırım..

cam silmek neysede o perdeler beni mahfediyor siz ütülüyormusunuz kızlar kimisi makieden çıkarıp asıyormuş ozaman ütülü gibi duruyormuş ama benim içime sinmiyor

Ya bircan, alışmış kudurmuştan betermiş anacım,benimmkilerde ütükolik, sinir oluyorum

Bediş kuzum o nefes daralmalarının sebebi genelde demir eksikliginden ya da tansiyon düşüklügünden oluyor, aile hekimine söyle hemen bilir zaten kan degerlerinde de cikar, demir içerikli beslen, bol yesil sebze

Aslı kuzum inşallah bu ay bir mucize olur inşallah

Cidooo bende silkelettim, bak elim yakanda ona gore, cigdem style yani :))))))))

AyLİN ciiimm duanı okudum. Rabbim hayırlısıyla kabul etsin inşAllah. Sağlığıyla sıhhatiyle, huzuruyla, mutluluğuyla evladını kucağına almayı kısmet etsin inşAllah.

Yerimmm seni beeennnn gel sana sürtüneyim de bulaşsıın, işyerinde bir sürtündüm arkamdan 4 kişi geldi bak iyi sürtünürüm işin sırrı silkeletmekte tabiiiiiii
ayyyy geliyimde sürtün bana bende hamie kalayım :)))

inşAllah bulaşmıştır
inşallahhhhh:)))

İnşallah canım hepimizin mucizeleri olur inşallahhhh

Bencede en iyisi araştırmamak canım, daha çok kuruyosn kafanda çünkü.. ben 2 li test yaptırmadım bile, %100 doğru çıktığını mı sanıyorsun, nice sakat denilen çocuklar sapasağlam doğdu kuşummmm heheytttt öyle düşürsek kafayı yeriz, Dua etmekten Rabbime sığınmaktan başka çağre yok.. çok ciddiye alma...
ayrıca 2 li testi yaptırınca, diğerlerini yaptırmaya gerek kalmıyor veya onu yaptırmayınca renkliye giriyosun falan.. çok önemseme yani doktorun abartmış...

Anaaammmmm aferin kızzz geçen ay heveslendirdi bu ay gelsin bari inşallahhh bebişinnn

Canımcım doktorcummm cicimmcimm.. bugun aile hekimliğine giderken eşimde diyordu ki iyi dmir hapı falanda verirler testden sonra hem üşümelerin durur, hem kansızlığında gider ama işte haftaya perşembeye kaldı kısmetse.. var ya hiç ama hiç yeşil sebze sevmem ağzıma koymam ama o derece.. mesela et yemeyenlere vejeteryen deniliyorsa sebze yemeyenlere ne deniyor acep

selam kızlar nasılsınız..benim alttan alttan sancım oluyo..karnımın eteklerindede oluyo bakalım cumartesi drdayız ne diycek...

burcu canım başın sağolsun RABBİM sabır versin bebeğin içinde üzüldüm ALLAH tekrar nasib eder İNŞALLAH..
Gülüm sen nasılsın TATLIM hazırlıklar ne alemde:)
İYİM TATLIM COK ŞÜKÜR..SEN NASILSIN GÖRÜNMÜYORSUN BAYADIR..HAZIRLIKLAR TAM GAZ DEVAM CANIM..PERŞEMBE 30.HAFTAMIZA GİRİYORUZ :)SENİN KIIZIN NASIL..
ÇİĞDEMCİMM İYİM CANIM SEN NASILSIN NAPIOSUN..İZNİNEDE BİŞİ KALMAMIŞ HADİ BAKALIM :)

Son düzenleme:
bedriyecim herkese hemen demir hapı yada vitamin vermiyolar ben ilk 3 ay sadece progestanla folbiol kullandım 14.haftadan sonra dr folbiolü ve progestanı kesti ferro sanol verdi demir+b12+folik asit hepsi içinde..ilk aylardan pek vitamin fln vermiyolar..
sebze ye bolbol pekmez ye haftada 1 et yemeye çalış balık-tavuk-veya kırmızı et..

al bedende okadar marolu çiğköfte varsa yerim karnıbahar severim başkada agzıma bişe sürmem sevmemde zaten

bilmiyorum ki neyle besleneceğiz..

balık ve et severim normalde ama her ikisininde kokusu değişmiş böyle değişik kokuyorlar dün gece yiyemedim.. tavuk zaten yemiyorum, yeşillikde yemiyorumm ben genelde hamurişi, fasd food tarzı şeylerle beslenirdim yani özü sağlıksız beslenirdim bakalım okudum ki 3.aydan itibaren benim yediklerimden besleniyormuş o zamana kadar kandan besleniyormuş yani 3.aydan itibaren kısmet olursa daha daha dikkat edeceğim.. benim için ennn büyük gelişme sigara içmiyorum. çok çok çok canım istemesine rağmen duruyorumm.. bakalım aklımdan da atarım umarım..

duamnur (küçük)burcu canımm benimm Başınız sağolsun kayınvalideni kaybetmişsiniz..
ve düşük yaptım demişsin.. stres elbetde çok önemli ama Allah sağlıklısını hayırlısını versin.. Sabır versin inşAllah.

valla canım yemen lazım hamur işi fasdfood yararlı bişi diilki boşboş kilo aldırır okadar..evet ilk 3 ay kandan besleniyor senin yediklerin yine önemli..3 aydan sonra senin yediklerinden yararlanıyor..alıştır bence kendini..çok çok yemene zaten gerek yok haftada 2 kere yesen yeter..

anaaa çiğdem silkeletmiş mi ben kaçırmışım bunu, aşılama yapılınca bende silkeletsemmiçok canım çekti:76:

Kızlar bi sey soracağım

Hani ovulasyon bittikten 1-2 gün sonra bir kereye mahsus beyaz peynirimsi bir akıntı geliyorya, onun için yumurta döllenmedi bozuldu, vucüd attı yumurtayı deniyor, böyle birsey bilen duyan varmı haydi yakın ampulleri aydınlatın beni

canım benim bildiğim öyle bişi yok..peynirimsi akıntı geliyorsa irdad yolu iltihabı var demektir..normalde şeffaf olması lazım..

bende iyim tatlım çalışıyorum , son 1 saatim kaldı akşama misafirim var eve gidip bişiler yapmaya çalışacağım onlar gelene kadar yetiştirebilirsem tabii..
Eveeeeetttt iznime bişi kalmadı ama ben artık çok sabırsızım geçsin günler çabucakkk

anaaa çiğdem silkeletmiş mi ben kaçırmışım bunu, aşılama yapılınca bende silkeletsemmiçok canım çekti:76:

Yeeesssss şekerimm, bilmeden de olsa silkeletmiş bulunmuştum, veee sürprizz olduu bebeğim 'cee' dedii,
eee en yakın örnek Serap, sizde deneyin tabiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…