Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Buketcikk gelmiş o şimdi seni aydınlatırr

(koskoca 30 yaşında hatunu nasılda küçücük fıçıcık yapmışım, Buketcikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk)

:)))))))

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr

sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiizzz

tayinim çıktıııııııııııııııııııııııııııı..

tabi siz hamileyim dememi bekliyosunuz demiiiiiiii??

ama yok şimdilik tayin oldu..Allahıma çook şükür..

zakkumx/ zeynep 11.03.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kevok08 / aylin 12.03.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum
rabbim kabul etsin inşallah dualarımız kabul olsun ..
burcucum cnm başınız sağolsun çok üzüldüm bebişine de demekki gelecek inş az kaldı inş tez wakitte ...

gözün aydın cnmm hadi hayırlısı ... tez wakitte de bebişinde gelir inşallah :))

dediğin gibi bişey duymadım hiç burcumm fekaaaattt gül ün söyledikleri pek mantıklı çunku bı kaç gun önce bendende çok geldi üşütmüş olabiliriz ayaklara dikkat, buket hanımların yorumunlarınıda merak ediyorum, onada bir görünmeni tavsiye ederim..

anammmmm çok sevindiiimmmm,
hele dur aşama aşamaa biz o tefrciyeleri tayin için çekmiştik kiiii, biraraya gelin o da olucak inşallahhh..
Ayyy çok sevindiiimmmmmmm
gelsiiiinnnnn bebişşşşşşş

Allah iyiliğini ve şükrünü artırsın canim bende cok şükür iyiyim kızımda iyi sagol senin oğluşunda iyidir inşallah evet ya eskisi kadar takilamiuirum ya isler güçler çoğaldı ohh ne guzel bende o günleri görebilsem ya biran once zaman geçsin istiyorum cok sabirsizim ya((

Buketin gözün Aydın olsun cok sevindim hakkında hayırlısı olsun bundan sonra hersey cok daha guzel olur inşallah:)

gözün aydın cnmm hadi hayırlısı ... Tez wakitte de bebişinde gelir inşallah :))

anammmmm çok sevindiiimmmm,
hele dur aşama aşamaa biz o tefrciyeleri tayin için çekmiştik kiiii, biraraya gelin o da olucak inşallahhh..
Ayyy çok sevindiiimmmmmmm
Gelsiiiinnnnn bebişşşşşşş

çok sağolun kızlar..dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun..yer gök dua ile..ağzınız dert görmesin

sağol canımsın:))

anam hakketten mi? çok sevindim canım...sırada bebek var desene....

gözün aydın canım çok sevindim, bir sonraki müjde bebişine olur inşallah

ya var yaa tamm da nefes alış verişimm düzene girmişti kii çok heyecanlandddımmm laaannn.. sürpriz deyincee inan bacaklarımm titredi.. Ama çok şükür herşey yoluna giriyor, Hayırlısını olsunn inşAllahh.. tekrardan bir taşınma hikayesi başlıyor de mi bu durumda..

Bukettttttttttt canımmmmmmmmm çoooooooooookkkkkkkkk sevindimmmm
Herşey düzene giriyor ne güzellll gelde birlikte kahve içelimmmm

nasıl yani bilmeden bilerek silkeletmedinmi bilmiyorduysan niye silkelettin ??????

oyyy aman da amaann tayinin çıkmış hadi gözün aydın , Allah bebek haberinide vermeyi nasip etsin inşallah.

canım gözün aydınn çok sevindimm..sıra geldi bebiş haberine :)

nasıl yani bilmeden bilerek silkeletmedinmi bilmiyorduysan niye silkelettin ??????

oyyy aman da amaann tayinin çıkmış hadi gözün aydın , Allah bebek haberinide vermeyi nasip etsin inşallah.

Şimdi şöyle oluyor Özlemcim;
biz oynaşırken kocacım ayaklarımı havaya kaldırdıı sağa sola salladı tokatladı falan (ozmanlar zayıfım tabii istediği gibi şekillendiriyordu )
o aralarda da biz evi tadilata sokmuştuk, odaların yerini değiştiriyoduk flan, toplasan 2 kere yapmamışızdır yaniiii bir baktıkkk
aaaaa bebişşşşş

benim koca bu silkeletme olayını sevmedi işe yarıyomuş diorum ama bide unutuyorum ben yaaa zaten bekle bekle olmaz bekleme umudu kes oluyo anlamadım buı işi bende bu ay yalancıktan beklemiyormuş gibi yapıcam bakalım olacakmı

anam hakketten mi? çok sevindim canım...sırada bebek var desene....
inşallah..çok sağol

gözün aydın canım çok sevindim, bir sonraki müjde bebişine olur inşallah

amin.inşallah

allahisen sen bi sakin olda..:))benim taşınma hikayem kolay olacak hiç bişeye dokunmayacam

bukettttttttttt canımmmmmmmmm çoooooooooookkkkkkkkk sevindimmmm
Herşey düzene giriyor ne güzellll gelde birlikte kahve içelimmmm

içeriz anacım içeriz

Oyyy aman da amaann tayinin çıkmış hadi gözün aydın , allah bebek haberinide vermeyi nasip etsin inşallah.

canım gözün aydınn çok sevindimm..sıra geldi bebiş haberine :)

evet ..hayırlısı bakalım..inşallah..
çok sağolun kızlar.

Ayy yerim seninn yalancıktanı ama gerçekten aklın çocuk yapmakta olmayınca daha iyi oluyor tutuyor yanii, sizde evde tadilat veya taşınma falan olayı yapın birde silkelet arada ohhhhh gelsin bebişş inşallahh , şişsinn göbüşşş maşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…