- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.761
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr
sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiizzz
tayinim çıktıııııııııııııııııııııııııııı..
tabi siz hamileyim dememi bekliyosunuz demiiiiiiii??
ama yok şimdilik tayin oldu..Allahıma çook şükür..
Kızlar bi sey soracağım
Hani ovulasyon bittikten 1-2 gün sonra bir kereye mahsus beyaz peynirimsi bir akıntı geliyorya, onun için yumurta döllenmedi bozuldu, vucüd attı yumurtayı deniyor, böyle birsey bilen duyan varmı haydi yakın ampulleri aydınlatın beni
selam kızlar nasılsınız..benim alttan alttan sancım oluyo..karnımın eteklerindede oluyo bakalım cumartesi drdayız ne diycek...
burcu canım başın sağolsun RABBİM sabır versin bebeğin içinde üzüldüm ALLAH tekrar nasib eder İNŞALLAH..
İYİM TATLIM COK ŞÜKÜR..SEN NASILSIN GÖRÜNMÜYORSUN BAYADIR..HAZIRLIKLAR TAM GAZ DEVAM CANIM..PERŞEMBE 30.HAFTAMIZA GİRİYORUZ :)SENİN KIIZIN NASIL..
ÇİĞDEMCİMM İYİM CANIM SEN NASILSIN NAPIOSUN..İZNİNEDE BİŞİ KALMAMIŞ HADİ BAKALIM :)
gözün aydın cnmm hadi hayırlısı ... Tez wakitte de bebişinde gelir inşallah :))
anammmmm çok sevindiiimmmm,
hele dur aşama aşamaa biz o tefrciyeleri tayin için çekmiştik kiiii, biraraya gelin o da olucak inşallahhh..
Ayyy çok sevindiiimmmmmmm
Gelsiiiinnnnn bebişşşşşşş
allah iyiliğini ve şükrünü artırsın canim bende cok şükür iyiyim kızımda iyi sagol senin oğluşunda iyidir inşallah evet ya eskisi kadar takilamiuirum ya isler güçler çoğaldı ohh ne guzel bende o günleri görebilsem ya biran once zaman geçsin istiyorum cok sabirsizim ya((
buketin gözün aydın olsun cok sevindim hakkında hayırlısı olsun bundan sonra hersey cok daha guzel olur inşallah:)
bende iyim tatlım çalışıyorum , son 1 saatim kaldı akşama misafirim var eve gidip bişiler yapmaya çalışacağımonlar gelene kadar yetiştirebilirsem tabii..
Eveeeeetttt iznime bişi kalmadı ama ben artık çok sabırsızım geçsin günler çabucakkk
Yeeesssss şekerimm, bilmeden de olsa silkeletmiş bulunmuştum, veee sürprizz olduu bebeğim 'cee' dedii,
eee en yakın örnek Serap, sizde deneyin tabiiii
canım gözün aydınn çok sevindimm..sıra geldi bebiş haberine :)kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr
nasıl yani bilmeden bilerek silkeletmedinmi bilmiyorduysan niye silkelettin ??????
oyyy aman da amaann tayinin çıkmış hadi gözün aydın , Allah bebek haberinide vermeyi nasip etsin inşallah.
Şimdi şöyle oluyor Özlemcim;
biz oynaşırken kocacım ayaklarımı havaya kaldırdıı sağa sola salladı tokatladı falan(ozmanlar zayıfım tabii istediği gibi şekillendiriyordu )
o aralarda da biz evi tadilata sokmuştuk, odaların yerini değiştiriyoduk flan, toplasan 2 kere yapmamışızdır yaniiii bir baktıkkk
aaaaa bebişşşşş
inşallah..çok sağol
anam hakketten mi? çok sevindim canım...sırada bebek var desene....
gözün aydın canım çok sevindim, bir sonraki müjde bebişine olur inşallah
ya var yaa tamm da nefes alış verişimm düzene girmişti kii çok heyecanlandddımmm laaannn.. Sürpriz deyincee inan bacaklarımm titredi.. Ama çok şükür herşey yoluna giriyor, hayırlısını olsunn inşallahh.. Tekrardan bir taşınma hikayesi başlıyor de mi bu durumda..
bukettttttttttt canımmmmmmmmm çoooooooooookkkkkkkkk sevindimmmm
Herşey düzene giriyor ne güzellll gelde birlikte kahve içelimmmm
nasıl yani bilmeden bilerek silkeletmedinmi bilmiyorduysan niye silkelettin ??????
Oyyy aman da amaann tayinin çıkmış hadi gözün aydın , allah bebek haberinide vermeyi nasip etsin inşallah.
canım gözün aydınn çok sevindimm..sıra geldi bebiş haberine :)
benim koca bu silkeletme olayını sevmedi işe yarıyomuş diorum ama bide unutuyorum ben yaaa zaten bekle bekle olmaz bekleme umudu kes oluyo anlamadım buı işi bende bu ay yalancıktan beklemiyormuş gibi yapıcam bakalım olacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?