Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

anammmm ne güzel olurrr ama ev benim değilki neyine tadilat yaptırayım taşınma olayına gelince de 6 aya kadar belki taşınırız ama o kadar bekleyemem 4 yıldır bekleyen annem yaaa 6 ay fazla diorumm

ee buket o zaman anladığım kadarıyla erzurumda ki ev kalıcakk.. sen kısmetse ne zmaan gidiyorsun ankara ya..

ayy çok heyecanlıdır di mi başka bir şehirde yaşamakk, tum çevren erz<urumda de mi:26:

anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm super bir haber
canım, canım benim cok şükür maşallah

Ayyyy artık bebegin önünü bi açin ya cocuk yıllardır tayini bekliyor canım bundan sonra hersey daha güzel olacak, evin, huzurun,eşinle aran, bebek gelışmeleri hersey bomba olacak haydeeeeee tey tey tey vahey vahey

ee buket o zaman anladığım kadarıyla erzurumda ki ev kalıcakk.. sen kısmetse ne zmaan gidiyorsun ankara ya..

ayy çok heyecanlıdır di mi başka bir şehirde yaşamakk, tum çevren erz<urumda de mi:26:

ev kalmıyacak taşıyacazda bizde iki gün içinde başlaman gerek.. o biraz stres ..profesyonel bir ekiple çalışmak gerek,,,çevre derken birkaç akraba var burada.asıl beni heyecanlandıran ve birazda korkutan iş...aynı senin gibiyim yani pır pır

Bedriyecim ve gülcüm soruma verdiginiz cevaptan ötürü thank you thank
Valla bende idrar yo enfeks var zaten ama bu bahsettigim peynirimsi akınti bir defa geliyor başka gelmiyor, belki sordugum soru cok saçmadir, umarım cok malca bir soru sormuşumdur, çünkü öyle degilse benim bugün yumurtalar gitti

Prof. Buket şimdi havalara uçuyor, benim sorumu gözü görmez, ankra ankara guzel ankara onu görmek ister her bahtı kara

Kız buket ankarada oturacaginiz ev hazirmi, cevabin evetse, isler daha kolay olur, 2 gün icinde gidip başlarsin, şirket eşyalarini toplarken akrabalar başinda durur sizde ankarada eşyaları karşilarsiniz, anaaaaa bana bak planı yaptım, ne kadar luzumsuz bir insanım ben ya banane

İnşallah Buket bana yakın bi yerlere gelirr sahi Bukettttt hangi semtte ev????acaba yakınmıyız???

İnşallah Buket bana yakın bi yerlere gelirr sahi Bukettttt hangi semtte ev????acaba yakınmıyız???

Valla Aslıcım buket evi toplamaya gitti herhal zaten az görüyörduk artık 1 ay yok buket yoğunluğunu geçene kadar ,
Ayyy siz bide buluşursunuz super olur

Valla Aslıcım buket evi toplamaya gitti herhal zaten az görüyörduk artık 1 ay yok buket yoğunluğunu geçene kadar ,
Ayyy siz bide buluşursunuz super olur

:)Kesin evi toplamaya gitti Bukettt demi Burcu :))) ayyy ne güzel olur belkide karşılaşırız hafızaya aldım Buketi artık gözlerim onu arar

YAŞASIIInnnnnnn buketdeeee pırpırrr.. hepimmiizzz pırpır olucaazz.. dedim ki okuyunca yazdığını hayırlısıyla sen bi gebe de kal o zaman pırpırları konuşucazz kısmetsee.. iş korkutur tabi değişikler heyecanlıdır.. ama bildiğin iş nihayetınde inşAllah Allah iyi müdürlerle,iyi çalışma arkadaşlarıyla, iyi insanlarla karşılaştırsın seni, bizi.. inşALLAH..

iiyim mesudecim ve çiğdemcim günlerin geçmesini bekliorum bebeğime kavuşmak istiyorum cinsiyeti erkek olabilir demişti drumuz ama kesinleştirmedik kızda olabilir dedi ikilemde kaldık şimdilik bunların dışında herşey yolunda sizlerde iisiniz inş çiğdemcim az kaldı izin günleri geliooooo

hayır olsun canım bazı rüyalar tersine çıkar seninkide öyle olsun inş canım
cam silmek neysede o perdeler beni mahfediyor siz ütülüyormusunuz kızlar kimisi makieden çıkarıp asıyormuş ozaman ütülü gibi duruyormuş ama benim içime sinmiyor
ütülemiorum asıyorum gitsin cam silmekten de hiç hoşlanmıyorum perdeleride kocişe astırıyorummmm çok keyfime düşkünüm sanırım

kolay gelsin yasemincim baya yoğunmuşsun bu aralar beni öslemedinmi yaaaaa ben hepinizi merak ediorum öslüyorumda ama enerji bulamıyorum kendimde uyumak çok tatlııı bakalım kan haplarına başladık bi değişiklik olucakmı ara ara gelmeye çalışıyorumbazende kimse olmuyoooo

Buket gözün aydın, dilerim yeni yaşamınız, yeni eviniz, devamında da güzel yeniliklerle devam eder...

Ranana sağolasın canım çok şükür iyiyim, dediğin gibi doğum yaklaşıyo, şafak sayıyoruz :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah :)

Çiğdem yoklama almışsın, ben geldimm, haber edeyim dedim
Benim göbek çatlamaya başlamış, kırmızı kırmızı 2 tane iz var, seviniyodum hiç çatlamadım diye, deformasyon başladı yandıkkk

Gülden, Zeynep ve Aylin dualarınızı okudum, Rabbim hamile kalmanızıda, hamileliğinizide duamızda ki gibi kolaylaştırsın, zorlaştırmasın ve hayırla tamamlasın inşallah

allahım allahım fantaziye bak

eveeet aynı aynı soruyu ben soracaktım hemen çıkmakzorundakaldım soramadım buket cevap bekliyoruz.

Benim göbek çatlamaya başlamış, kırmızı kırmızı 2 tane iz var, seviniyodum hiç çatlamadım diye, deformasyon başladı yandıkkk

canım badem yağı iyi geliyor diyorlar dene istersen ama bazılarıda tüylenme yapıyor diyor,aslında önemli olan cildini nemlendirmek o zaman çatlamaz mış geenlerde okumuştum birde eczanelerde çatlak kremleri oluyor onları kullan canım fazla artmadan çatlaklar önlem al bence sonra gitmez kalırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…