- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.781
Ayy yerim seninn yalancıktanıama gerçekten aklın çocuk yapmakta olmayınca daha iyi oluyor tutuyor yanii, sizde evde tadilat veya taşınma falan olayı yapın birde silkelet arada ohhhhh gelsin bebişş inşallahh , şişsinn göbüşşş maşallahhhhh
hahahaayttttt ben gidiyoreeeeeee, mesaim bittiiiiiiiii
yarın görüşürüzz kızlar öpüldünüzz
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr
sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiizzz
tayinim çıktıııııııııııııııııııııııııııı..
tabi siz hamileyim dememi bekliyosunuz demiiiiiiii??
ama yok şimdilik tayin oldu..Allahıma çook şükür..
ee buket o zaman anladığım kadarıyla erzurumda ki ev kalıcakk.. sen kısmetse ne zmaan gidiyorsun ankara ya..
ayy çok heyecanlıdır di mi başka bir şehirde yaşamakk, tum çevren erz<urumda de mi:26:
ev kalmıyacak taşıyacazda bizde iki gün içinde başlaman gerek.. o biraz stres ..profesyonel bir ekiple çalışmak gerek,,,çevre derken birkaç akraba var burada.asıl beni heyecanlandıran ve birazda korkutan iş...aynı senin gibiyim yani pır pır
İnşallah Buket bana yakın bi yerlere gelirrKız buket ankarada oturacaginiz ev hazirmi, cevabin evetse, isler daha kolay olur, 2 gün icinde gidip başlarsin, şirket eşyalarini toplarken akrabalar başinda durur sizde ankarada eşyaları karşilarsiniz, anaaaaa bana bak planı yaptım, ne kadar luzumsuz bir insanım ben ya banane
İnşallah Buket bana yakın bi yerlere gelirrsahi Bukettttt hangi semtte ev????acaba yakınmıyız???
Valla Aslıcım buket evi toplamaya gitti herhalzaten az görüyörduk artık 1 ay yok buket yoğunluğunu geçene kadar ,
Ayyy siz bide buluşursunuz super olur
ev kalmıyacak taşıyacazda bizde iki gün içinde başlaman gerek.. o biraz stres ..profesyonel bir ekiple çalışmak gerek,,,çevre derken birkaç akraba var burada.asıl beni heyecanlandıran ve birazda korkutan iş...aynı senin gibiyim yani pır pır
Havar komşular havarrrr buketimi ankaraya asker eyledim havarrrrr
Günaydınlarrr herkese, hayırlı haberler alacağımız gün olsun inşallah..
Kalktık geldik yine sabahın köründe işe nolurdu sanki işe başlama saati 11 falan olsaydııı
Aylin'cim duanı okudum tatlım, Rabbim kabul etsin, bebeğini kucağını aldığın günleri görelim hep birlikte inşallah
Sizler nasılsınız?
Burcu... Mesude... Bircan... Bedriye... Nazan... Tümay... Gül... Gülll... Yasemin...Sündüz...Özlem... Buket... Seda...Ayşe... Gamze... Aslııı...
(adını yazmadığım varsa alınmasın yakın zamanda gördüklerim bunlar)
hhiiii çok zevkliymişş tek tek yoklama aldım gibi
Sedacim sevindim canim hayırlısı olsun guzel haberlerini bekliyoruz Rabbim senin icinde ol desin inşallah:)
burcum iyi olmana sevindim Rabbim daini eylesin inşallah TATLIM bizde iyiyiz vok şükür valla onceden bulantilarim vardı pek is göremiyordum simdi is güç misafir derken gün geçiyor akşamlari da giremiyorum eşim pek istemiyor benim nete girmemi o yüzden eskidi kadar giremiyorum ara ara bakabiliyorum ancak beni merak etmeyin iyiyim ben hamdolsun benim aklımda gönlümde sizlerle
Duamnur cnm benim bir degil iki defa basın sagolsun Kayınvalideni Rabbim mekanını cennet eyledin Rabbim sizlere de sabır versin bebegin icinde ayriyetten üzüldüm cok zor bı fürüm iki kayıp ne denir ki bilemiyorum ama kendine iyi bak Rabb'ime emanetsin kuzum
Kevok08 Hayirli uğurlu olsun cnm güle güle iyi günlerde giydir cicilerini bende dün ilk defa siftah yaptım hastane çıkışını bı tulum ve iki Yelek aldım babasida galatasaray bı takım almış gelmiş cok güzeller ya:)
Gülüm sen nasılsın TATLIM hazırlıklar ne alemde:)
Yediverengul tatlim sende iyisindir inşallah yavaş yavaş dogum yaklasiyor valla Rabbim yardımcımız olsun
Sunbal cnm nasılsın uzun zaman oldu gorusmeyeli bebeşin nasıl:)
Seybil Hayirli uğurlu olsun cnm tebrik ederim Rabbim kucağına almayida nasip etsin sağlıklı sorunsuz bir hamişlik geçirirsin inşallah
hayır olsun canım bazı rüyalar tersine çıkar seninkide öyle olsun inş canımKızlarr rüyamda regl olduğumu gördüm hatta baya erken geliyormuş moralim bozuldı geçen aşılamada da rüyamda öyle görmüştüm regl olmuştum sonunda tabii daha var ama bilmiyorum geçen seferden de aynı rüyayı gördüğüm için baya moralim bozuldu benimm
ütülemiorum asıyorum gitsin cam silmekten de hiç hoşlanmıyorum perdeleride kocişe astırıyorummmm çok keyfime düşkünüm sanırımcam silmek neysede o perdeler beni mahfediyor siz ütülüyormusunuz kızlar kimisi makieden çıkarıp asıyormuş ozaman ütülü gibi duruyormuş ama benim içime sinmiyor
Duamnur burcu, canım benim ALlah rahmet eylesin, sevenlerine ailesine sabırlar versin rabbim.
Sende sanırım stresten üzüntüden bebeğini kaybetmişsin üff yaa buna çok üzüldümAllahım en kısa zamanda sana mükafatını kat ve kat versin inşallah canım benim.
Mesudecim yoktun uzun zamandır hoşgeldin tatlım, kusura bakma yoğunum son haftalarda sürekli, okuyup okuyup beğenip çıkıyorum, bazen cevap yazıyorum ama zekam pek yerinde olmadığı için arada atladığım cevaplar oluyor.
Özlemcim hayırlısıyla bi başlayamadın şu çalışmalara topikçe gözümüz üzerinde bak senin hesabını biz tutuyoruz :))
Aylin, çiğdem, gül hamişlerimiz iyiler maşallah, çok şükür.
Beni soracak olursanız şuanda sormayın, evde yoğunum, işyerinde yoğunum, haftasonu yoğunum, birkaç gün öncesine kadar geceleride çalışma yaptığımız için yoğundumneyseki gece yoğunluğum bitti, beklemeye geçtim.
Ayrıca yazlık gibi bir durumumuz var, o evin tadilatı, yerleştirmesi, eşya alımı, tülleri ütüsü, temizliği , gidip eşya beğenmesi, ustaların başında durması filan derken haftasonları bile sabah 7 de kalkıyoruz, o yüzden hafta içi haftasonu herzaman yoğunum diyip duruyorum. Durun bakalım tebdili mekanda ferahlık olur belki, değişik bir evde hamile kalırım belkideevrene olumlu mesajlar gönderiyorum gördüğünüz gibi hala bıkmadan usanmadan gerçi bu ay çok hareket ettim çok iş yaptım filan ama umudum tam yinede, geri sayım başladı zaten, son 8 gün bakalım, kırmızılar mı gelecel, yoksa çift çizgi mi gelecek. gerçi her ikiside kırmızı renkte. şimdi ben bu kırmızı rengi seveyim mi sevmiyeyim mi bilemedim :)
ühühühühühü ben sizi çok özlüyorum yaaa , saatlerce yazmak istiyorum şuanda ama rahat bırakmıyorlar. yarında büyük ihtimal işe gelmiycem, dediğim gibi diğer evin mutfağı takılacak, adamların başında durayım diyorum...
Durun ben bi motorları takayım da şu işlerimi bi hafifleteyim akşama doğru gene gelirim.
yaa bendeki salaklığa bakın bide akşama annemleri abimleri yemeğe çağırdım salakmıyım neyim ben anlamıyorum , ALlah güç kuvvet ve akıl versin bana
Çatlak burcummm
Kızlar ben çıkıyorum Öpüyorum hepinizi
Şimdi şöyle oluyor Özlemcim;
biz oynaşırken kocacım ayaklarımı havaya kaldırdıı sağa sola salladı tokatladı falan(ozmanlar zayıfım tabii istediği gibi şekillendiriyordu )
o aralarda da biz evi tadilata sokmuştuk, odaların yerini değiştiriyoduk flan, toplasan 2 kere yapmamışızdır yaniiii bir baktıkkk
aaaaa bebişşşşş
İnşallah Buket bana yakın bi yerlere gelirrsahi Bukettttt hangi semtte ev????acaba yakınmıyız???
Benim göbek çatlamaya başlamış, kırmızı kırmızı 2 tane iz var, seviniyodum hiç çatlamadım diye, deformasyon başladı yandıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?