Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım başta kullanmadım böyle yağlar falan şimdiden sonra fayda edermiki :26:

özlem ve gül selam bebekler :)
özlem evde yalnız mısın yine ne yapiyon kız?
Gül kocanla aran nasıl oldu söyle bakem???????

evet yalnızım kocacımı işten arayıp mesaiye çağırmışlar ben işteyken gitti o zaten gece yanlızdım 2 saat görüyodum kocamı şimdi hiç göremedim

bence sen kullanmaya başla daha fazla çatlamasın çünkü bu kadarla kalmaz şimdiden sonra daha çok artar sanırım çatlaklar

Tamam canım, merkeze iner inmez ilk işim olsun, alayım

özlem ve gül selam bebekler :)
özlem evde yalnız mısın yine ne yapiyon kız?
Gül kocanla aran nasıl oldu söyle bakem???????

Merhaba canım, elektrikler gitti şiddetli yağmurdan, şimdi gelebildim :) Kocamla aram düzeldi, menepoza giren hatunlar gibi tutuyo demekki arada Sen nasılsın bakalım =))

evet yalnızım kocacımı işten arayıp mesaiye çağırmışlar ben işteyken gitti o zaten gece yanlızdım 2 saat görüyodum kocamı şimdi hiç göremedim

anam biz sizi nasıl bir ayraya getirecegiz acaba :26: bak sen şimdi, topikçe buna bir çözüm bulmalı, hazır adamı ikna etmişken

maşallah canım , bi daha gelgitleri olmaz inşallah, çok sevindim, ben de aynı iş-ev-yemek-topik-uyku-topik-iş zincirlemesinde yuvarlanıp gidiyorum çok şükür

cnm bu ikinci düşüğüm kan pıhtılaşması için test yapıldı normal çıktı bir sorun yok doktorlar kist yapıyor olabilir dedi onun için ameliyat olacam

saol cnm allah razı olsun cnm sebeb yok ewet kanamam devam ediyor bu bir haftadır mahvaldum hem kanama hem ayaktayım sürekli

cnm gözün aydın çok sevindim uzaklık olayını bizde yaşadık çok zor cidden inşallah sırada bebiş var

kızlar herkesten allah razı olsun dilekleriniz için yeni bebek için kistin alınması bekleyicem artık yaza dogru dşünüyorum yada kış olur allah kısmet ne zaman ederse inşallah

gunaydın cicikuşlaaaaaaar, nasılsınız supersonik güzel bir gün olsun :)

özleeeeeem tespihini cektim ve dedim ki: inşallah eşiyle arasında ki muhabbet artar ( muhabbet dediğimi anladın sen......) , ve hiçbir sağlık sorunu olmadan sağlıklı hayırlı evlatları olur inşallah :)

kızlar herkesten allah razı olsun dilekleriniz için yeni bebek için kistin alınması bekleyicem artık yaza dogru dşünüyorum yada kış olur allah kısmet ne zaman ederse inşallah

Dün gece rüyamda seni sima olarak değilde buradaki ismin olarak görüyorum duamnur olarak ve ağladığını biliyorum rüyamda.. en yakın zamanda bu akşam eve gitmeyeceğim ama yarın akşama kısmetse kuran okuyacağım hem senin için, hem kayınvalidenin ruhuna.. zor gunler mutlaka, ama şu hayatta an geliyor bütün acılar geçiyor inan.. Allah hepimizi beter acılardan korusun inşAllah..

Günaydıııınnnnnn güzellerrr, Tüm güzellikler sizlerin olsuuuunnnnn
Özlem'cim duanı okudum tatlım, Burcu gibi bende eşinle arandaki muhabbetin bol bol artmasını diledim İnşallah sorunsuz bir şekilde hamile kalır ve sağlıkla bebeğinin kucağını alırsınn (Amin)
K.Gül'cüm çatlakların başlamış üzüldüm valla, keşke bebeyağı falan kullansaydın yada badem yağı.. gerçi biraz da yapı meselesi çatlayacağı varsa en pahalı kremleri kullan yine çatlıyo ama sen yinde nemlendir şekerim, doğumdan sonra kötü görünmek istemeyiz kocalarımıza

Benim bugün dişim ağrıyo çok, kalsiyuma dayanmam lazım bu aralar

Günaydın güzel hatunlar....
İstanbulda süper bir hava var tam temizlik havası ...Duaları adetli olduğum için okuyamıyorum bitince okuyacağım inş.
K.gül canım hemen önlemini al benim hamilelikte çatlak yok gibiydi bi göğüslerimde vardı doğumdan çıktıktan 10 gün sonra bir baktım bacaklarım harita gibi olmuş.HEm hamileyken hemde hamilelikten sonra bir müddet devam etmek gerekiyormuş bide bol su içilmeliymiş...

saol cnm allah razı olsun cnm sebeb yok ewet kanamam devam ediyor bu bir haftadır mahvaldum hem kanama hem ayaktayım sürekli

canım gelmişsin görmedim, nasılsın, nerdesin kayınvalideni defnettiniz mi? hala ayakta hizmet mi ediyorsun? canım senin tek bir ilacın var: zaman. hemen akıp gitsin zaman inşallah, herşeyi unuttursun ve ameliyatının ardından sana sağlıklı ikizler versin inşallah. kayınvaliden nasıl biriydi bilmiyorum ama nnasıl olursa olsun RAbbim kabir azabı yaşatmasın, günahlarını bağışlasın, eşin nasıl tatlım ?

çido , geçen 7veren gül'ün dişi ağrıyordu karanfil emmiş ağzında, çok iyi gelmiş, duyrulur

bu arada sana da pardon size de günaydın :)

tümay sen işkur'un kusuna başlamadın mı, ne temizliği kızzz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…