- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.801
canım badem yağı iyi geliyor diyorlar dene istersen ama bazılarıda tüylenme yapıyor diyor,aslında önemli olan cildini nemlendirmek o zaman çatlamaz mış geenlerde okumuştum birde eczanelerde çatlak kremleri oluyor onları kullan canım fazla artmadan çatlaklar önlem al bence sonra gitmez kalırlar.
Canım başta kullanmadım böyle yağlar falan şimdiden sonra fayda edermiki :26:
bence sen kullanmaya başla daha fazla çatlamasın çünkü bu kadarla kalmaz şimdiden sonra daha çok artar sanırım çatlaklar
özlem ve gül selam bebekler :)
özlem evde yalnız mısın yine ne yapiyon kız?
Gül kocanla aran nasıl oldu söyle bakem???????
evet yalnızım kocacımı işten arayıp mesaiye çağırmışlar ben işteyken gitti o zaten gece yanlızdım 2 saat görüyodum kocamı şimdi hiç göremedim
Tamam canım, merkeze iner inmez ilk işim olsun, alayım
Merhaba canım, elektrikler gitti şiddetli yağmurdan, şimdi gelebildim :) Kocamla aram düzeldi, menepoza giren hatunlar gibi tutuyo demekki aradaSen nasılsın bakalım =))
cnm bu ikinci düşüğüm kan pıhtılaşması için test yapıldı normal çıktı bir sorun yok doktorlar kist yapıyor olabilir dedi onun için ameliyat olacamcanım yaa başın sağolsun ve çok geçmiş olsun canım,tahmin etmiştim hamile olabileceğini ama adet oldum deyince demekki değilmiş demiştim, Allah sabır versin canım ikiside üst üste geldi, bu ilk düşüğünmüydü senin herhangi bir araştırma yapacaklarmı ve kürtaja ihtiyaç varmı canım
saol cnm allah razı olsun cnm sebeb yok ewet kanamam devam ediyor bu bir haftadır mahvaldum hem kanama hem ayaktayım sürekliHay Allah canım yaaa, ne diyecegimi bilemedim, kimyasal gebelik yaşamışsındır sanmıştım, valla cok üzüldüm, Rabbim bundan sonrakini sağlıkla versin inşallah, kayinvalidenin mekanı cennet olsun Allah günahlarını bağışlasın eşine ve hepinize sabır versin, Allah sana da güç versin canım, sebebi neymiş sondun mu kanaman durdu mu peki?
cnm gözün aydın çok sevindim uzaklık olayını bizde yaşadık çok zor cidden inşallah sırada bebiş varkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr
sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiizzz
tayinim çıktıııııııııııııııııııııııııııı..
tabi siz hamileyim dememi bekliyosunuz demiiiiiiii??
ama yok şimdilik tayin oldu..Allahıma çook şükür..
kızlar herkesten allah razı olsun dilekleriniz için yeni bebek için kistin alınması bekleyicem artık yaza dogru dşünüyorum yada kış olur allah kısmet ne zaman ederse inşallah
saol cnm allah razı olsun cnm sebeb yok ewet kanamam devam ediyor bu bir haftadır mahvaldum hem kanama hem ayaktayım sürekli
Günaydıııınnnnnn güzellerrr, Tüm güzellikler sizlerin olsuuuunnnnn
Özlem'cim duanı okudum tatlım, Burcu gibi bende eşinle arandaki muhabbetin bol bol artmasını diledimİnşallah sorunsuz bir şekilde hamile kalır ve sağlıkla bebeğinin kucağını alırsınn (Amin)
K.Gül'cüm çatlakların başlamış üzüldüm valla, keşke bebeyağı falan kullansaydın yada badem yağı.. gerçi biraz da yapı meselesi çatlayacağı varsa en pahalı kremleri kullan yine çatlıyo ama sen yinde nemlendir şekerim, doğumdan sonra kötü görünmek istemeyiz kocalarımıza
Benim bugün dişim ağrıyo çok, kalsiyuma dayanmam lazım bu aralar
Günaydın güzel hatunlar....
İstanbulda süper bir hava var tam temizlik havası ...Duaları adetli olduğum için okuyamıyorum bitince okuyacağım inş.
K.gül canım hemen önlemini al benim hamilelikte çatlak yok gibiydi bi göğüslerimde vardı doğumdan çıktıktan 10 gün sonra bir baktım bacaklarım harita gibi olmuş.HEm hamileyken hemde hamilelikten sonra bir müddet devam etmek gerekiyormuş bide bol su içilmeliymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?