Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

vayyy Ankara'nın gülü buket gelmiş

Ankaranın yolları taştan sen çıkardın beni beni baştaaaaan

İnşallah Buket bana yakın bi yerlere gelirr sahi Bukettttt hangi semtte ev????acaba yakınmıyız???
daha bişey belli değil..bakıyo eşim..

hee bende öle düşündüm şimdi.afferim kız

:)Kesin evi toplamaya gitti Bukettt demi Burcu :))) ayyy ne güzel olur belkide karşılaşırız hafızaya aldım Buketi artık gözlerim onu arar

ya yoğunum pat diye çıkıyorum kusuruma bakmayın

valla heyecanlı bide bedriye şuan anlatamıyorum..gideceğim yer bana şok oldu..iki derece kademe atlayarak giiyorum..hani kabaca öyle anlatayım..terfi gibi düşünmeyin ama , göldeyken okyanusa gidiyorum öyle düşünün..:))

herkes diyoki oo torpilin mi var torpilin mi var dedim var adı Allah..azze ve celle

vay Yaradanım, bir yerden ağlatırsa bir yerden güldürüyor, şükürler olsun, zaten şimdi sizin tüm düşünceniz, ev, iş, taşınma olsun bebeği, hamileliği boşverin, RAbbim 1 gecede senin hayatını böyle değiştiriyorsa, bir damlada da 3 tane çocuk verir, ohh kafanın böyle işlerle meşgul olması çok güzel, Rabbim kolaylıklar versin canım herşey istediğiniz gibi olur, hop diye taşınır şıp diye ev bulursunuz inşallah

inşallah öyle hoop diye olur şip diye yerleşirim..ama korkuyorum burcuuuuu..

Benim çatlamaya çok müsait bi vücut yapım var, tahmin ediyodum zaten böyle olacağını, hatta geç bile kalmıştı yani 7. aya girdik :) Neyse hayırlısı bakalım bu hafta bebeyağ yada badem yağı alayımda nemlendireyim
Canım ben 3 haftadır çekiyorum. Bütün azı dişlerim ağrıyo. En çokta Pazar günleri ağrıyo. Diğer günler hafif geçiyo. Neden böyle anlamıyorum :S Çoğu gece zeytin ağrıyan kısımlara zeytin bastırıp öyle uyuyorum. Sabah ağzımda zeytinle uyanıyorum. Yoksa dayanılacak gibi değil Burcuda söylemiş, bi gecede karanfil aldım ağzıma oda sancımı kesmişti. Dene bi istersen, geçmiş olsun canım

Şu bol su içme olayı yokmu oldum olası beceremem Dediğin gibi canım elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıcam. İnşallah faydası olur

Bu arada tüm topiğede Günaydın diyeyim :)
Özlemcim duanı okudum, Rabbim kabul etsin, gönlünüze göre versin inşallah

kız allah seni davul etmesin..korkuyorum burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..

biz bu yaz Şırnak'tan Burdur'a taşındık, inan ki bende korkuyorduuum, değişim hep korkutur iyi bile olsa, ama Allah yardım eder, her zaman eder, taşınırken biz bir sürü kazık yedik ama sonra herşey güzel sonuçlandı, işin içine bir girin herşeyin nasıl başladığını ve bittiğini anlamazsınız bile

Buketcim hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim en kısa zamanda birde bebek nasip etsin....Hiç canını sıkma sen herşeyin üstesinden gelirsin ...
Ben kaçayım camları silicem tülleri yıkıcam çok işim var öpüyorum sizi.....

rabbi yesir vela tuassir rabbi temmim bil hayr, bir ufak parça yoplarken bile dilinde hep bu dua olsun canım

evet..bende hep bunu düşünüyorum.dün gelirken de kendime nazar duaları okuyodum..

çok sağol canım.hadı kolay gelsin..

buketçim gözün aydın olsun darısıda bebege inş.

Aaaa bi türlü yazamadım haa..

özlemm duanı okudum Rabbim innnşşAllah hayırlı tez vakitlerde kabul eder..

bukeeeettt sen yeni işine ne zmaan başlıcaan biz sana kuran, dua okuyalım.. korkma insanın genelde korktuğu herşeyden güzel şeyler çıkıyor inşAllah senden de öyle güppgüzeeeelll haberler alıcazz.. başlııcaana yakın zamanları bildir amma muhakkak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…