- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.821
daha bişey belli değil..bakıyo eşim..İnşallah Buket bana yakın bi yerlere gelirrsahi Bukettttt hangi semtte ev????acaba yakınmıyız???
Kız buket ankarada oturacaginiz ev hazirmi, cevabin evetse, isler daha kolay olur, 2 gün icinde gidip başlarsin, şirket eşyalarini toplarken akrabalar başinda durur sizde ankarada eşyaları karşilarsiniz, anaaaaa bana bak planı yaptım, ne kadar luzumsuz bir insanım ben ya banane
:)Kesin evi toplamaya gitti Bukettt demi Burcu :))) ayyy ne güzel olur belkide karşılaşırız hafızaya aldım Buketi artık gözlerim onu arar
YAŞASIIInnnnnnn buketdeeee pırpırrr.. hepimmiizzz pırpır olucaazz..dedim ki okuyunca yazdığını hayırlısıyla sen bi gebe de kal o zaman pırpırları konuşucazz kısmetsee.. iş korkutur tabi değişikler heyecanlıdır.. ama bildiğin iş nihayetınde inşAllah Allah iyi müdürlerle,iyi çalışma arkadaşlarıyla, iyi insanlarla karşılaştırsın seni, bizi.. inşALLAH..
vayyy Ankara'nın gülü buket gelmiş
Ankaranın yolları taştan sen çıkardın beni beni baştaaaaan
valla heyecanlı bide bedriye şuan anlatamıyorum..gideceğim yer bana şok oldu..iki derece kademe atlayarak giiyorum..hani kabaca öyle anlatayım..terfi gibi düşünmeyin ama , göldeyken okyanusa gidiyorum öyle düşünün..:))
herkes diyoki oo torpilin mi var torpilin mi var dedim var adı Allah..azze ve celle
inşallah öyle hoop diye olur şip diye yerleşirim..ama korkuyorum burcuuuuu..vay Yaradanım, bir yerden ağlatırsa bir yerden güldürüyor, şükürler olsun, zaten şimdi sizin tüm düşünceniz, ev, iş, taşınma olsun bebeği, hamileliği boşverin, RAbbim 1 gecede senin hayatını böyle değiştiriyorsa, bir damlada da 3 tane çocuk verir, ohh kafanın böyle işlerle meşgul olması çok güzel, Rabbim kolaylıklar versin canım herşey istediğiniz gibi olur, hop diye taşınır şıp diye ev bulursunuz inşallah
Yok canım başlamadım daha ayın 25 inde başlıyorda yedekteymişim gelmeyen olursa onun yerine çağırıcaklarmış bende iş aramaya devam ediyorum..tümay sen işkur'un kusuna başlamadın mı, ne temizliği kızzz :))
Günaydıııınnnnnn güzellerrr, Tüm güzellikler sizlerin olsuuuunnnnn
Özlem'cim duanı okudum tatlım, Burcu gibi bende eşinle arandaki muhabbetin bol bol artmasını diledimİnşallah sorunsuz bir şekilde hamile kalır ve sağlıkla bebeğinin kucağını alırsınn (Amin)
K.Gül'cüm çatlakların başlamış üzüldüm valla, keşke bebeyağı falan kullansaydın yada badem yağı.. gerçi biraz da yapı meselesi çatlayacağı varsa en pahalı kremleri kullan yine çatlıyo ama sen yinde nemlendir şekerim, doğumdan sonra kötü görünmek istemeyiz kocalarımıza
Benim bugün dişim ağrıyo çok, kalsiyuma dayanmam lazım bu aralar
Günaydın güzel hatunlar....
İstanbulda süper bir hava var tam temizlik havası ...Duaları adetli olduğum için okuyamıyorum bitince okuyacağım inş.
K.gül canım hemen önlemini al benim hamilelikte çatlak yok gibiydi bi göğüslerimde vardı doğumdan çıktıktan 10 gün sonra bir baktım bacaklarım harita gibi olmuş.HEm hamileyken hemde hamilelikten sonra bir müddet devam etmek gerekiyormuş bide bol su içilmeliymiş...
kız allah seni davul etmesin..korkuyorum burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
inşallah öyle hoop diye olur şip diye yerleşirim..ama korkuyorum burcuuuuu..
rabbi yesir vela tuassir rabbi temmim bil hayr, bir ufak parça yoplarken bile dilinde hep bu dua olsun canım
Buketcim hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim en kısa zamanda birde bebek nasip etsin....Hiç canını sıkma sen herşeyin üstesinden gelirsin ...
Ben kaçayım camları silicem tülleri yıkıcam çok işim var öpüyorum sizi.....
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr
sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiizzz
tayinim çıktıııııııııııııııııııııııııııı..
tabi siz hamileyim dememi bekliyosunuz demiiiiiiii??
ama yok şimdilik tayin oldu..Allahıma çook şükür..
günaydın kısçeler
bendeki listede k.burcu görünüyo anlamadım?
buketçim gözün aydın olsun darısıda bebege inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?