- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.841
aaaa bi türlü yazamadım haa..
özlemm duanı okudum rabbim innnşşallah hayırlı tez vakitlerde kabul eder..
Bukeeeettt sen yeni işine ne zmaan başlıcaan biz sana kuran, dua okuyalım.. Korkma insanın genelde korktuğu herşeyden güzel şeyler çıkıyor inşallah senden de öyle güppgüzeeeelll haberler alıcazz.. Başlııcaana yakın zamanları bildir amma muhakkak..
bediş nefes ritmin ne durumda ve tabiki bulantın???????
sağol canım..daha belli değil..sorun da şu..bizde yazı geldiyse hemen tebellüğ edip 2 gün sonra başlaman gerek ve banim hiç bir hazırlığım yok
daha bişey belli değil..bakıyo eşim..
hee bende öle düşündüm şimdi.afferim kız
ya yoğunum pat diye çıkıyorum kusuruma bakmayın
valla heyecanlı bide bedriye şuan anlatamıyorum..gideceğim yer bana şok oldu..iki derece kademe atlayarak giiyorum..hani kabaca öyle anlatayım..terfi gibi düşünmeyin ama , göldeyken okyanusa gidiyorum öyle düşünün..:))
herkes diyoki oo torpilin mi var torpilin mi var dedim var adı Allah..azze ve celle
bugun iyi çok şükür... bulatılarrımmmm var.. akşamları bayağı kötü oluyorumm, gün içinde de sürekli bulantı hissiyle yüzüm ekşi dolaşıyorumm.. geçer de mi?artık midemin bulanmasına o kadar heves etmemem gerektiğini öğrendim.. bu arada sizin hiç tahmininiz var mı bu bebek hayırlısıyla sağlığıyla inşAllah gelir dünyaya da.. kızz mııı, erkek mi.. içine doğan bişiy var mı burcummm.. dün öğrendim ki annem ablama demiş ki bizim kıza bi çirkinlik geldi.. arkamdan bunları konuşuyorlarmışş demek kii
canım cıktı mı almıştın o sayfayı, burcu dua listesinden çıktı yerine özlemi yazdık, tek değişiklik bu :)
bugun iyi çok şükür... Bulatılarrımmmm var.. Akşamları bayağı kötü oluyorumm, gün içinde de sürekli bulantı hissiyle yüzüm ekşi dolaşıyorumm.. Geçer de mi?Artık midemin bulanmasına o kadar heves etmemem gerektiğini öğrendim.. Bu arada sizin hiç tahmininiz var mı bu bebek hayırlısıyla sağlığıyla inşallah gelir dünyaya da.. Kızz mııı, erkek mi.. Içine doğan bişiy var mı burcummm.. Dün öğrendim ki annem ablama demiş ki bizim kıza bi çirkinlik geldi.. Arkamdan bunları konuşuyorlarmışş demek kii
yok kuzum..bu cuma gelir dediler..inşallah bana biraz zaman kalır..
Ayyy gitgide daha da çok heyecanlı oluyorrKuzumm peki kısmetse ankaraya gittiğinde acilde kalabileceğiniz biyer var mı? Hani bikaç gün içerisinde apar topar gitmen gerekirse die dediydimm..
Bizde evi taşırken yarı profesyonellerle çalıştıkTabak çanak çömlek hepsini biz koliledik, onlar taşıdılar, büyük eşyaları onlar sarıp sarmalayıp taşıyıp yeni yerede kurdular rahattı yanii.. Sen belki deehafta sonu mu özell tabak çanağını hemenn kolilemeye başlarsın haa.. Belli olsun olmasın bence üzerlerini yazaraktan sen şimdiden sar.. Nasılsa yazının gelmesi 1,2 ay ı buluyor mu buket bu arada:26:
canım Rabbim ve dua her kapıyı açar gönlüne göre oldu işte aman nazar değmesin taşınma yerleşme flan derken baya bir kafan dağılır iyi gelir sana yeni bir ortam yeni eve de bir bebek tabii
yaaa sen misin belirtim yokta yok diyen böyle olur işte heveslenme o kadar dedik sana hiç iyi birşey değil çünkü neyse canım az sabret geçer ilk aylardan sonra. Çok ağır olmasın yeterki. Canım sağlıklı olsun da şimdiden cinsiyeti mi merak ediyorsun bak bak gördün mü acaba bebeğim iyi mi yo kalp atışını duyacak mıyız derken artık cinsiyet düşünüyorsun. Bana oğlun olacak gibi geliyor hayırlısı.
canım ben 5.6.aydan itibarrren kullanmaya başladım..henüz yok bence sende hemen başla durdurur belki..
Çiğdem yoklama almışsın, ben geldimm, haber edeyim dedim
Benim göbek çatlamaya başlamış, kırmızı kırmızı 2 tane iz var, seviniyodum hiç çatlamadım diye, deformasyon başladı yandıkkk
durdurma ihtimali olabilir canım herbanyodan sonra hem göğüs uçlarıma hem karnıma sürüyorum ama bolbolda su iç ben yanıyorum hararet basıyo suya saldırıyorum sende yokmu ateş basması..Canım başta kullanmadım böyle yağlar falan şimdiden sonra fayda edermiki :26:
buket kayınvalidenidemi götürcen yanında yoksaa
yok canımm sanmamhıı yerleştirmeye yardımaa..
buket kayınvalidenidemi götürcen yanında yoksaa
ev aldık erz de.. Istesekte gelmez ki?
ahh be canım sedammm hep buraya gelip korkularımı anlatıyorum ya dünde çiğdem kızıncaevdekilerde kafanı dağıt bak cinsiyetını öğreniceksin falan dediler o yüzden sorayım dedimm banada çok erkek gibi geliyor bu arada..
hatta mademm sıkıntılardan bahsedebiliyorummyüz buldum ben ya.. iki kasığımızın alt kısımları var ya( tam göbeğin yan altları, belden yarım karış gibi aşağıda) benim sol kasığımda bir boşluk var, sağ kasığım daha böyle güzel görünüyor ama sol kısımda bi içeri doğru hafif çökme gibi bişey var. eşimde farketti ama o herzamanki gibi umursamadı bişeeeyy olmaazz diyor.. doktor şu ana kadar hiç göbekten muayene etmediği için farketmedi muhtemelen bende unutmuşum söylemeyi bişey olmaz de mi kızlar ya.
ev aldık erz de.. Istesekte gelmez ki?
canımm birşey olmaaz için rahat edecekse dr gittiğinde sorarsınn evham yapma yineee kafanı baka şeylere odakal kıyafet bak oda bak şimdiden biraz hayaller kur evham yapacağına kızz ben gebelik haberimi alsam çoktan nette araştırmalara başlamıştım.
aman otursun oturduğu yerde zaten bence sanslısın buket orda yeni insanlar yeni hayatlar elbette zorlukları olcak ama karıkoca hepsiin üstesinden geliceksiniz siz anamm yeni evliler gibide olursunuz sizz ne kaa güzell kimseye bişe söylemeden tedaviide yaptırırsın ohh missssss hersey çok sahane olcak ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?