Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sağol canım..daha belli değil..sorun da şu..bizde yazı geldiyse hemen tebellüğ edip 2 gün sonra başlaman gerek ve banim hiç bir hazırlığım yok

bediş nefes ritmin ne durumda ve tabiki bulantın???????

bugun iyi çok şükür... bulatılarrımmmm var.. akşamları bayağı kötü oluyorumm, gün içinde de sürekli bulantı hissiyle yüzüm ekşi dolaşıyorumm.. geçer de mi? artık midemin bulanmasına o kadar heves etmemem gerektiğini öğrendim.. bu arada sizin hiç tahmininiz var mı bu bebek hayırlısıyla sağlığıyla inşAllah gelir dünyaya da.. kızz mııı, erkek mi.. içine doğan bişiy var mı burcummm.. dün öğrendim ki annem ablama demiş ki bizim kıza bi çirkinlik geldi.. arkamdan bunları konuşuyorlarmışş demek kii

sağol canım..daha belli değil..sorun da şu..bizde yazı geldiyse hemen tebellüğ edip 2 gün sonra başlaman gerek ve banim hiç bir hazırlığım yok

ayyy gitgide daha da çok heyecanlı oluyorr kuzumm peki kısmetse ankaraya gittiğinde acilde kalabileceğiniz biyer var mı? Hani bikaç gün içerisinde apar topar gitmen gerekirse die dediydimm..

bizde evi taşırken yarı profesyonellerle çalıştık tabak çanak çömlek hepsini biz koliledik, onlar taşıdılar, büyük eşyaları onlar sarıp sarmalayıp taşıyıp yeni yerede kurdular rahattı yanii.. sen belki deehafta sonu mu özell tabak çanağını hemenn kolilemeye başlarsın haa.. belli olsun olmasın bence üzerlerini yazaraktan sen şimdiden sar.. nasılsa yazının gelmesi 1,2 ay ı buluyor mu buket bu arada:26:

canım Rabbim ve dua her kapıyı açar gönlüne göre oldu işte aman nazar değmesin taşınma yerleşme flan derken baya bir kafan dağılır iyi gelir sana yeni bir ortam yeni eve de bir bebek tabii

yaaa sen misin belirtim yokta yok diyen böyle olur işte heveslenme o kadar dedik sana hiç iyi birşey değil çünkü neyse canım az sabret geçer ilk aylardan sonra. Çok ağır olmasın yeterki. Canım sağlıklı olsun da şimdiden cinsiyeti mi merak ediyorsun bak bak gördün mü acaba bebeğim iyi mi yo kalp atışını duyacak mıyız derken artık cinsiyet düşünüyorsun. Bana oğlun olacak gibi geliyor hayırlısı.

zakkumx/ zeynep

kevok08 / aylin

Dün akşam okudum dualarınızı kızlar Rabbim kabul etsin İnşallahh..

çirkinleşmişsen kızın olacak demektir.kız annenin güzelliğini alır derler.

yok kuzum..bu cuma gelir dediler..inşallah bana biraz zaman kalır..

ahh be canım sedammm hep buraya gelip korkularımı anlatıyorum ya dünde çiğdem kızınca evdekilerde kafanı dağıt bak cinsiyetını öğreniceksin falan dediler o yüzden sorayım dedimm banada çok erkek gibi geliyor bu arada..

hatta mademm sıkıntılardan bahsedebiliyorumm yüz buldum ben ya.. iki kasığımızın alt kısımları var ya( tam göbeğin yan altları, belden yarım karış gibi aşağıda) benim sol kasığımda bir boşluk var, sağ kasığım daha böyle güzel görünüyor ama sol kısımda bi içeri doğru hafif çökme gibi bişey var. eşimde farketti ama o herzamanki gibi umursamadı bişeeeyy olmaazz diyor.. doktor şu ana kadar hiç göbekten muayene etmediği için farketmedi muhtemelen bende unutmuşum söylemeyi bişey olmaz de mi kızlar ya.

günaydın kızlar nasılsınız.....

canım ben 5.6.aydan itibarrren kullanmaya başladım..henüz yok bence sende hemen başla durdurur belki..
Canım başta kullanmadım böyle yağlar falan şimdiden sonra fayda edermiki :26:
durdurma ihtimali olabilir canım herbanyodan sonra hem göğüs uçlarıma hem karnıma sürüyorum ama bolbolda su iç ben yanıyorum hararet basıyo suya saldırıyorum sende yokmu ateş basması..

ev aldık erz de.. Istesekte gelmez ki?

aman otursun oturduğu yerde zaten bence sanslısın buket orda yeni insanlar yeni hayatlar elbette zorlukları olcak ama karıkoca hepsiin üstesinden geliceksiniz siz anamm yeni evliler gibide olursunuz sizz ne kaa güzell kimseye bişe söylemeden tedaviide yaptırırsın ohh missssss hersey çok sahane olcak ins.

canımm birşey olmaaz için rahat edecekse dr gittiğinde sorarsınn evham yapma yineee kafanı baka şeylere odakal kıyafet bak oda bak şimdiden biraz hayaller kur evham yapacağına kızz ben gebelik haberimi alsam çoktan nette araştırmalara başlamıştım.

Kızlarr kaynanam aşılamada olacağım gece rüyasında beni hamile görmüş bir gün sonrada eşim yemek götürdü onlara aşılamadna önce yapmıştım eşime demiş ama sedaya söyleme alınır birşey ima ediyorum sanar demiş eşim bana söyledi gelince acaba malum mu oldu öyle yakını birini gebe görüpte gebe olan var mı yakınlarınızda falan hiç umduum yok tek bir parça umudum o rüyadan işte o kadarcık.

ayyy canımmm benimmm alıcaksında inşAllah o mutlu haberi.. en güzel enn hayırlı zamanda.. sedammm yormuyorsun de mi kendini.. ev mev işleri işyeri yoğun mu?

ben de çok rüyalardan bir haber bekleyenlerdenimm.. ama bir iki gebeliğimde yanlış olmasında gördüler benı ruyalarında gebe hatırladıım kadarıyla

ben üzülüyodumki şimdi eryamanda etimesgutta biyerde şube çikarsa ben izin alıpta doktorada gidemem..bi günüm yolda geçer..ama bu şube benim doktora 10 dk..:))
içimden geçiriyordum inşallah olur diye:) Allaha şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…