- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.861
ayyy canımmm benimmm alıcaksında inşAllah o mutlu haberi.. en güzel enn hayırlı zamanda.. sedammm yormuyorsun de mi kendini.. ev mev işleri işyeri yoğun mu?
ben de çok rüyalardan bir haber bekleyenlerdenimm.. ama bir iki gebeliğimde yanlış olmasında gördüler benı ruyalarında gebe hatırladıım kadarıyla
İnşallah canımm. Yok yorumuyorum evde birşey yaptığım yok evim temiz aşılamaya gitmeden bir güzel temizlemiştim. Tabii haftasonu yapayım silip süpüreym artık birşey olmaz diyorum ama eşim izin vermiyor bakalım.
Valla işte bilmiorum ve kaynanamın da aşılamadan falan hiç haberi yok ama bir gece önce görmüş öyle bilmiyorum artık güzel bir tesadüf mü çıkar mı bilemiyorum ama eşimde dedim eğer olursa çıkarsa dilesin benden ne dilerse.
İnşallah canımm. Yok yorumuyorum evde birşey yaptığım yok evim temiz aşılamaya gitmeden bir güzel temizlemiştim. Tabii haftasonu yapayım silip süpüreym artık birşey olmaz diyorum ama eşim izin vermiyor bakalım.
Valla işte bilmiorum ve kaynanamın da aşılamadan falan hiç haberi yok ama bir gece önce görmüş öyle bilmiyorum artık güzel bir tesadüf mü çıkar mı bilemiyorum ama eşimde dedim eğer olursa çıkarsa dilesin benden ne dilerse.
inşAllah Allah ımm verir..canım benimm belkide gerçektende müjdeyi kayınvalideden almışsın bile inşAllah. ya sen çok derinlemesine temizlik yapıyorsun bencede bırak.. haftasonuda yapma..
bende temizlik yapmıyorum..ama yapayım ben di mi nereye kadar sonra kv gelir yapar görürüm günümü haa..
bu arada kızlar çamaşır suyu kullanmaya korkkuyorum kullanmıyorum ama mutlaka kullanmam gerekiyor banyoya ne yapayım çamaşır suyuyla ovalasam bişey olmaz de mi
öff ovalama..oradaki mikroplar seni yemez..pis kalsın..yada dök çık..akşam kocangelsin ovalasın..suyu açsın bol bol aksın...öff
kaşınma bii..zaten mide n bulanıyo..
ayy bukettiiimmm çok doğru söyluyorsun ama ben kocaya iş yaptıramaıyorumm bulaşıkları makina yerleştirecekti küstüm inan kıyamıyorum onada, yapmasın istiyorum temizlik falan.. kendimede kıyamıyorumm bok götürür bizim evii böyle giderse yeğenlerimi çağırıcamm mecburen.. kadın çağırınca eve önden temizlik yapıyorumm resmen
yapsın canım eşin nolcak bende kıyamıyodum ama hafat sonları o diodu süpüriym evi siliym mi die ben silme desemde siliodu viledayla 3 ayı atlat yavaş yavaş yaparsın zaten tatlımm..ayy bukettiiimmm çok doğru söyluyorsun ama ben kocaya iş yaptıramaıyorumm bulaşıkları makina yerleştirecekti küstüm inan kıyamıyorum onada, yapmasın istiyorum temizlik falan.. kendimede kıyamıyorumm bok götürür bizim evii böyle giderse yeğenlerimi çağırıcamm mecburen.. kadın çağırınca eve önden temizlik yapıyorumm resmen
yapsın canım eşin nolcak bende kıyamıyodum ama hafat sonları o diodu süpüriym evi siliym mi die ben silme desemde siliodu viledayla 3 ayı atlat yavaş yavaş yaparsın zaten tatlımm..
küsme canım yapsın sende o yaparken yanında ufak tefek yardım edersin beraber yapmış olursunuz kendini kötü hisseder sonra..haklısın canım benimmm bizimkide yapmaya çalışıyor ben hemmenn küsüyorumm ee derler ya hani sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa.. bizim durumda buna benzedi inan
bukeet demişsin ya çamaşır suuyuna oturma sakın inan biran düşündümm oturdum mu die.. cif felan kullanayım doğru diyorsunn..
Bediş bende hamileyken sol kasığımda şişlik vardi yaşı büyük bir komşum bebek sol tüpünde döllenmiş, sola tarafa yerleşmış demişti bilmeme ne kadar doğru, canım inşallah senin gibi güzel şeker bir kızın olur, ama sağlıklık olsun inşallah, camaşırsuyu son aylarda erken doguma sebep oluyor, benim bi arkadaşin başına geldi, sen yinde cok koklama, hani çamaşir sulu katkılı cif falan varya onlarla yap temizligini
Seda canım ben hamile oldugumda teyzem ve dayim aradi seni rüyamizda gördük hamileydin diye :)))))))))))
Buket Allah ne kadar büyük maşallah, 10 dk uzaklık ne güzel her öğlen kahve icmeye gidersin doktoruna :)))))) tam profesyonel bir sirket tut, buzdolabin icindekileri bile kendileri boşaltıp yerlestiriyorlar,gerisini sen düşün veeeee kaynanın gelmemesi supersonik güzel bir haber, senin kendi annen kizkardesin falan gelecek mi peki????
anam biz sizi nasıl bir ayraya getirecegiz acaba :26: bak sen şimdi, topikçe buna bir çözüm bulmalı, hazır adamı ikna etmişken
cnm bu ikinci düşüğüm kan pıhtılaşması için test yapıldı normal çıktı bir sorun yok doktorlar kist yapıyor olabilir dedi onun için ameliyat olacam
gunaydın cicikuşlaaaaaaar, nasılsınız supersonik güzel bir gün olsun :)
özleeeeeem tespihini cektim ve dedim ki: inşallah eşiyle arasında ki muhabbet artar ( muhabbet dediğimi anladın sen......) , ve hiçbir sağlık sorunu olmadan sağlıklı hayırlı evlatları olur inşallah :)
Günaydıııınnnnnn güzellerrr, Tüm güzellikler sizlerin olsuuuunnnnn
Özlem'cim duanı okudum tatlım, Burcu gibi bende eşinle arandaki muhabbetin bol bol artmasını diledimİnşallah sorunsuz bir şekilde hamile kalır ve sağlıkla bebeğinin kucağını alırsınn (Amin)
K.Gül'cüm çatlakların başlamış üzüldüm valla, keşke bebeyağı falan kullansaydın yada badem yağı.. gerçi biraz da yapı meselesi çatlayacağı varsa en pahalı kremleri kullan yine çatlıyo ama sen yinde nemlendir şekerim, doğumdan sonra kötü görünmek istemeyiz kocalarımıza
Benim bugün dişim ağrıyo çok, kalsiyuma dayanmam lazım bu aralar
aylin ve özlem dualarınızı okudum.Allah niyetinizi kabul etsin..güçlük zorluk vermesin.amin
Benim çatlamaya çok müsait bi vücut yapım var, tahmin ediyodum zaten böyle olacağını, hatta geç bile kalmıştı yani 7. aya girdik :) Neyse hayırlısı bakalım bu hafta bebeyağ yada badem yağı alayımda nemlendireyim
Canım ben 3 haftadır çekiyorum. Bütün azı dişlerim ağrıyo. En çokta Pazar günleri ağrıyo. Diğer günler hafif geçiyo. Neden böyle anlamıyorum :S Çoğu gece zeytin ağrıyan kısımlara zeytin bastırıp öyle uyuyorum. Sabah ağzımda zeytinle uyanıyorum. Yoksa dayanılacak gibi değilBurcuda söylemiş, bi gecede karanfil aldım ağzıma oda sancımı kesmişti. Dene bi istersen, geçmiş olsun canım
Şu bol su içme olayı yokmu oldum olası becerememDediğin gibi canım elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıcam. İnşallah faydası olur
Bu arada tüm topiğede Günaydın diyeyim :)
Özlemcim duanı okudum, Rabbim kabul etsin, gönlünüze göre versin inşallah
Aaaa bi türlü yazamadım haa..
özlemm duanı okudum Rabbim innnşşAllah hayırlı tez vakitlerde kabul eder..
bukeeeettt sen yeni işine ne zmaan başlıcaan biz sana kuran, dua okuyalım.. korkma insanın genelde korktuğu herşeyden güzel şeyler çıkıyor inşAllah senden de öyle güppgüzeeeelll haberler alıcazz.. başlııcaana yakın zamanları bildir amma muhakkak..
sakın çamaşırsuyu döküpte üstüne oturma tuvalette..ben duymuştum bunu biyerden..no çamaşır suyu,,yes cifff..balerina ciff..:)))
ahh be canım sedammm hep buraya gelip korkularımı anlatıyorum ya dünde çiğdem kızıncaevdekilerde kafanı dağıt bak cinsiyetını öğreniceksin falan dediler o yüzden sorayım dedimm banada çok erkek gibi geliyor bu arada..
hatta mademm sıkıntılardan bahsedebiliyorummyüz buldum ben ya.. iki kasığımızın alt kısımları var ya( tam göbeğin yan altları, belden yarım karış gibi aşağıda) benim sol kasığımda bir boşluk var, sağ kasığım daha böyle güzel görünüyor ama sol kısımda bi içeri doğru hafif çökme gibi bişey var. eşimde farketti ama o herzamanki gibi umursamadı bişeeeyy olmaazz diyor.. doktor şu ana kadar hiç göbekten muayene etmediği için farketmedi muhtemelen bende unutmuşum söylemeyi bişey olmaz de mi kızlar ya.
günaydın kızlar nasılsınız.....
canım ben 5.6.aydan itibarrren kullanmaya başladım..henüz yok bence sende hemen başla durdurur belki..
durdurma ihtimali olabilir canım herbanyodan sonra hem göğüs uçlarıma hem karnıma sürüyorum ama bolbolda su iç ben yanıyorum hararet basıyo suya saldırıyorum sende yokmu ateş basması..
badem yağı kullanıyorum canım..bendede yataktada oluyo bak sabahtan beri abartısız 5 bardak içtim ama inan anlamıyorum doymyorum böle buz alıym ağzıma erimesin hiç offf iyiki yazın gebe kalmmışız yanmıştım ozaman..Sen ne kullanıyosun peki canım? Ateş basması yatakta buluyo beni, oda ayaklarım falan yanıyo sanki soğuk yerler arıyorum yatağın içindeSuyuda içiyorum ama susadığımda sadece, oda günde 5 bardağı geçmez
badem yağı kullanıyorum canım..bendede yataktada oluyo bak sabahtan beri abartısız 5 bardak içtim ama inan anlamıyorum doymyorum böle buz alıym ağzıma erimesin hiç offf iyiki yazın gebe kalmmışız yanmıştım ozaman..
alıştır canım kendini yatarken bile yanıma küçük pet şişe alıyorum gece uyanınca içiyorum sende öyle öyle azar azar içsen yine yeter..Çok şanslısın yaa, keşke bende de öyle olsa, sudan insana zarar gelmez içerdim lıkır lıkır :126:
Bence evdekiler çok doğru birşey söylemiş canım. Erken falan değil, düşüneceksin tabi cinsiyetini, kime benzeyeceğini, ismini ne veririz düşünceleri falan bunlar hep peşpeşe gelecek senin beynini oyalayacak sonrada bi bakmışsın hoop bebeğin kucağındaTadını çıkar hamileliğinin, şöylemiydi böylemiydi, olumsuz şeyleri düşünüp boş yere beynini kemiren düşüncelerle uğraşmaktansa güzel hayaller kurmak bence çooook daha keyifli Banada senin kızın olacak gibi geliyor, ben öyle hissediyorum
Sen ne kullanıyosun peki canım? Ateş basması yatakta buluyo beni, oda ayaklarım falan yanıyo sanki soğuk yerler arıyorum yatağın içindeSuyuda içiyorum ama susadığımda sadece, oda günde 5 bardağı geçmez
canım bende kız hissetmiştim kayınvalidemler fln hepimiz kız dedik hatta makasa- bıcağa oturma varya onu bile yaptılar kız cıktı bi eşim erkek dedi :)) gel görki eşimin dediği cıktıayy demek sende kız gibi hissettin haa.. hadi hayırlısı ben hep erkek gibi hissediyorum Allah sağlıklısını, hayırlsını versin inşAllah da benim yüreğimde kız çocuğunun yeri başka sanırımya gerçekten şu 2 li tarama testi çok düşndürüyor beni ama inşAllah Allah hakkımızda iyi yazgılar yazmıştır.. isim bak evet hiç isim düşünmüyoruz gibi görünsekde erkek de "ali" olsun diyorum kısmetse.. babamın adı.. kızda da "aliye" dermişim..
bu arada göbeğine badem yağı sürersen ya tüy olursa bence bebe yağı sür.. bende süreyim mi erken mi
alıştır canım kendini yatarken bile yanıma küçük pet şişe alıyorum gece uyanınca içiyorum sende öyle öyle azar azar içsen yine yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?