Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İnşallah canımm. Yok yorumuyorum evde birşey yaptığım yok evim temiz aşılamaya gitmeden bir güzel temizlemiştim. Tabii haftasonu yapayım silip süpüreym artık birşey olmaz diyorum ama eşim izin vermiyor bakalım.

Valla işte bilmiorum ve kaynanamın da aşılamadan falan hiç haberi yok ama bir gece önce görmüş öyle bilmiyorum artık güzel bir tesadüf mü çıkar mı bilemiyorum ama eşimde dedim eğer olursa çıkarsa dilesin benden ne dilerse.

inşAllah Allah ımm verir..canım benimm belkide gerçektende müjdeyi kayınvalideden almışsın bile inşAllah. ya sen çok derinlemesine temizlik yapıyorsun bencede bırak.. haftasonuda yapma..

bende temizlik yapmıyorum.. ama yapayım ben di mi nereye kadar sonra kv gelir yapar görürüm günümü haa..
bu arada kızlar çamaşır suyu kullanmaya korkkuyorum kullanmıyorum ama mutlaka kullanmam gerekiyor banyoya ne yapayım çamaşır suyuyla ovalasam bişey olmaz de mi

inşallah rüyalar çıkacak..

öff ovalama..oradaki mikroplar seni yemez..pis kalsın..yada dök çık..akşam kocangelsin ovalasın..suyu açsın bol bol aksın...öff

kaşınma bii..zaten mide n bulanıyo..

Bediş bende hamileyken sol kasığımda şişlik vardi yaşı büyük bir komşum bebek sol tüpünde döllenmiş, sola tarafa yerleşmış demişti bilmeme ne kadar doğru, canım inşallah senin gibi güzel şeker bir kızın olur, ama sağlıklık olsun inşallah, camaşırsuyu son aylarda erken doguma sebep oluyor, benim bi arkadaşin başına geldi, sen yinde cok koklama, hani çamaşir sulu katkılı cif falan varya onlarla yap temizligini

Seda canım ben hamile oldugumda teyzem ve dayim aradi seni rüyamizda gördük hamileydin diye :)))))))))))

Buket Allah ne kadar büyük maşallah, 10 dk uzaklık ne güzel her öğlen kahve icmeye gidersin doktoruna :)))))) tam profesyonel bir sirket tut, buzdolabin icindekileri bile kendileri boşaltıp yerlestiriyorlar,gerisini sen düşün veeeee kaynanın gelmemesi supersonik güzel bir haber, senin kendi annen kizkardesin falan gelecek mi peki????

öff ovalama..oradaki mikroplar seni yemez..pis kalsın..yada dök çık..akşam kocangelsin ovalasın..suyu açsın bol bol aksın...öff

kaşınma bii..zaten mide n bulanıyo..

ayy bukettiiimmm çok doğru söyluyorsun ama ben kocaya iş yaptıramaıyorumm bulaşıkları makina yerleştirecekti küstüm inan kıyamıyorum onada, yapmasın istiyorum temizlik falan.. kendimede kıyamıyorumm bok götürür bizim evii böyle giderse yeğenlerimi çağırıcamm mecburen.. kadın çağırınca eve önden temizlik yapıyorumm resmen

sakın çamaşırsuyu döküpte üstüne oturma tuvalette..ben duymuştum bunu biyerden..no çamaşır suyu,,yes cifff..balerina ciff..:)))

yapsın canım eşin nolcak bende kıyamıyodum ama hafat sonları o diodu süpüriym evi siliym mi die ben silme desemde siliodu viledayla 3 ayı atlat yavaş yavaş yaparsın zaten tatlımm..

yapsın canım eşin nolcak bende kıyamıyodum ama hafat sonları o diodu süpüriym evi siliym mi die ben silme desemde siliodu viledayla 3 ayı atlat yavaş yavaş yaparsın zaten tatlımm..

haklısın canım benimmm bizimkide yapmaya çalışıyor ben hemmenn küsüyorumm ee derler ya hani sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa.. bizim durumda buna benzedi inan

bukeet demişsin ya çamaşır suuyuna oturma sakın inan biran düşündümm oturdum mu die.. cif felan kullanayım doğru diyorsunn..

küsme canım yapsın sende o yaparken yanında ufak tefek yardım edersin beraber yapmış olursunuz kendini kötü hisseder sonra..

Burcummm yaaa benim sol kasığım kapalı dış gebelikten dolayı ee bu durumda bizimde sağ tüpten döölenme oldu diyebiliyorum.. eşimeDE dedim ki dün akşamm bak benim tüpüm tıkalı bu çöküklük ondan olabilir dedim ne alakası var dedi aha senin bu yazdığın kapak olur şimdi ona

anam biz sizi nasıl bir ayraya getirecegiz acaba :26: bak sen şimdi, topikçe buna bir çözüm bulmalı, hazır adamı ikna etmişken

siz merak etmeyin biz bi fırsatını buluruz anacım, benim bi arkadaş dalga geçiyordu ben hamilelik düşünürken, siz çocuk yapamazsınız birbirinizi görmüyorsunuz doğru düzgün derdi, amaaaa ben taam 2 kez hamile kalabildim biz onun üstesinden geliriz buluruz fırsatını canım

cnm bu ikinci düşüğüm kan pıhtılaşması için test yapıldı normal çıktı bir sorun yok doktorlar kist yapıyor olabilir dedi onun için ameliyat olacam

canım inşallah kistlerden sonra herşey yoluna girer

anladım anladııım çok sağol Allah razı olsun canım, hayırlısı ile bütün kızlar hepimiz kavuşuruz bebişlrimize inşallah

sağol canım Allah razı olsun, bu gidişle biz eşimle muhabbet patlaması yaşayacağız geçmiş olsun canım Allah sağlık versin

aylin ve özlem dualarınızı okudum.Allah niyetinizi kabul etsin..güçlük zorluk vermesin.amin

amiiin canım Allah razı olsun, rabbim sanada taşınırken ve yeni işine adapte olman için kolaylık versin inşallah

amiin canım Allah razı olsun, şu su içme olayını bende hiç beceremiyorum alışkanlık edinmek lazım

amiin canım Allah razı olsun

sakın çamaşırsuyu döküpte üstüne oturma tuvalette..ben duymuştum bunu biyerden..no çamaşır suyu,,yes cifff..balerina ciff..:)))

bukeet ne oluyomuş ki ben arada bir yapıyorum bunu, döker dökmezdeğilde mesela klozete akşam çamaşırsuyu döküyorum sabah tuvalete gidiyorum,zararlıysa yapmıyım

kızlar arada kaçırdığım olmamıştır inşallah hepinizden Allah razı olsun rabbim ettiğiniz duaları kabul eder inşallah. Rabbim sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar mutlu sıcacık yuvalar nasip etsin inşallah

Bence evdekiler çok doğru birşey söylemiş canım. Erken falan değil, düşüneceksin tabi cinsiyetini, kime benzeyeceğini, ismini ne veririz düşünceleri falan bunlar hep peşpeşe gelecek senin beynini oyalayacak sonrada bi bakmışsın hoop bebeğin kucağında Tadını çıkar hamileliğinin, şöylemiydi böylemiydi, olumsuz şeyleri düşünüp boş yere beynini kemiren düşüncelerle uğraşmaktansa güzel hayaller kurmak bence çooook daha keyifli Banada senin kızın olacak gibi geliyor, ben öyle hissediyorum

Sen ne kullanıyosun peki canım? Ateş basması yatakta buluyo beni, oda ayaklarım falan yanıyo sanki soğuk yerler arıyorum yatağın içinde Suyuda içiyorum ama susadığımda sadece, oda günde 5 bardağı geçmez

badem yağı kullanıyorum canım..bendede yataktada oluyo bak sabahtan beri abartısız 5 bardak içtim ama inan anlamıyorum doymyorum böle buz alıym ağzıma erimesin hiç offf iyiki yazın gebe kalmmışız yanmıştım ozaman..

Çok şanslısın yaa, keşke bende de öyle olsa, sudan insana zarar gelmez içerdim lıkır lıkır :126:

ayy demek sende kız gibi hissettin haa.. hadi hayırlısı ben hep erkek gibi hissediyorum Allah sağlıklısını, hayırlsını versin inşAllah da benim yüreğimde kız çocuğunun yeri başka sanırım ya gerçekten şu 2 li tarama testi çok düşndürüyor beni ama inşAllah Allah hakkımızda iyi yazgılar yazmıştır.. isim bak evet hiç isim düşünmüyoruz gibi görünsekde erkek de "ali" olsun diyorum kısmetse.. babamın adı.. kızda da "aliye" dermişim..
bu arada göbeğine badem yağı sürersen ya tüy olursa bence bebe yağı sür.. bende süreyim mi erken mi

canım bende kız hissetmiştim kayınvalidemler fln hepimiz kız dedik hatta makasa- bıcağa oturma varya onu bile yaptılar kız cıktı bi eşim erkek dedi :)) gel görki eşimin dediği cıktı

alıştır canım kendini yatarken bile yanıma küçük pet şişe alıyorum gece uyanınca içiyorum sende öyle öyle azar azar içsen yine yeter..

Gül zaten sabaha kadar 2 yada 3 kez tuvalete kalkıyorum, birde yanımda pet şişeyle uyuyup su içsem lavabodan hiç çıkamam herhalde Ben böyle az su içiyorum ya kontrollerde doktor suyun yeterli dediğinde şaşırıyorum aslında Herşeyi biliyorum ama uygulamıyorum, ne kadar çok su içersen bebeğin içinde bulunduğu su o kadar temiz oluyormuş, her 3 saatte bi yenileniyomuş o su Eğer yanlış hatırlamıyorsam böyleydi yani, neyse ben gideyimde 1 bardak su içeyim

Günaydın cancoşlar...
BUketcim çok sevindim kocişinle kavuşuyormuşsunuz...
Özlemcim duanı okudum canım Allahım kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…