- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.881
evet canım aynen bebek baskı yapıyo artık sık cıkıyoruz tabi ben lavaboya gitmeden içiyorum lavaboya öyle gidiyorum neyse içebildiğin kadar içersin işte..havalar ısınsın zaten dayanamassın :)Gül zaten sabaha kadar 2 yada 3 kez tuvalete kalkıyorum, birde yanımda pet şişeyle uyuyup su içsem lavabodan hiç çıkamam herhaldeBen böyle az su içiyorum ya kontrollerde doktor suyun yeterli dediğinde şaşırıyorum aslında Herşeyi biliyorum ama uygulamıyorum, ne kadar çok su içersen bebeğin içinde bulunduğu su o kadar temiz oluyormuş, her 3 saatte bi yenileniyomuş o su Eğer yanlış hatırlamıyorsam böyleydi yani, neyse ben gideyimde 1 bardak su içeyim
ayy demek sende kız gibi hissettin haa.. hadi hayırlısı ben hep erkek gibi hissediyorum Allah sağlıklısını, hayırlsını versin inşAllah da benim yüreğimde kız çocuğunun yeri başka sanırımya gerçekten şu 2 li tarama testi çok düşndürüyor beni ama inşAllah Allah hakkımızda iyi yazgılar yazmıştır.. isim bak evet hiç isim düşünmüyoruz gibi görünsekde erkek de "ali" olsun diyorum kısmetse.. babamın adı.. kızda da "aliye" dermişim..
bu arada göbeğine badem yağı sürersen ya tüy olursa bence bebe yağı sür.. bende süreyim mi erken mi
selam büşracımm hoşgeldin nasılsınn..bebişin nasıll..Selam kızlar nasılsınız :)
evet canım aynen bebek baskı yapıyo artık sık cıkıyoruz tabi ben lavaboya gitmeden içiyorum lavaboya öyle gidiyorum neyse içebildiğin kadar içersin işte..havalar ısınsın zaten dayanamassın :)
canım bende kız hissetmiştim kayınvalidemler fln hepimiz kız dedik hatta makasa- bıcağa oturma varya onu bile yaptılar kız cıktı bi eşim erkek dedi :)) gel görki eşimin dediği cıktı
yok canım fazla yapamıyorum işte eşimle cıkarsak anca zaten ekmek almaya gitsem yetiyo 5 katı çık nefes nefese kalıyorum..evde hareket ediyourm bende ama o bişi diilki yürüyüş yapmak şartmış..çıksam nereye gidicem burda e.5 kenarı :)Aylin, Büşra hoşgeldiniz kızlar :)
İnşallah canımPeki yürüyüş falan yapabiliyomusun hergün? Ben evin içinde çok hareket ediyorum ama dışarı pek çıkamıyorum. Burası küçük bir yer eşim olmadan dikkat çeker diye çıkamıyorum hiç
hayırlısı olsun tabi canım sağlıklı olsunda İNŞALLAH..bende hep erkek diyorum kvdemlerde eşim kız diyor, hayırlısı olsun inşAllah
yok canım fazla yapamıyorum işte eşimle cıkarsak anca zaten ekmek almaya gitsem yetiyo 5 katı çık nefes nefese kalıyorum..evde hareket ediyourm bende ama o bişi diilki yürüyüş yapmak şartmış..çıksam nereye gidicem burda e.5 kenarı :)
beraber cıkarsınız canım hiç olmadı akşam gezersiniz..ben şimdiden başının etini yemeye başladım zaten hafta sonuz gezelim die çünkü tek gezmeyide severim yollamıyo hafta içi en azından hafta sonu beraber gidelim diorum bütün hafta evde bunalıyo insan bu hafta havalar güzelde bozucakmış yine bakalım..[ı]hımm, seninde zor evet, ama bahar tam anlamıyla geldiğinde naparız çok merak ediyorum, ben nisan mayıs aylarında eve kapanmaya tahammül edemiyodum eşimin başının etini yiyodum, hamile halimle nasıl dururum hiç bilmiyorum[/ı]
gecmiş olsun canım düzelir inşallah..bende emirde hastayız canım.benim boğazlarm ağrıyor. Burnum tıkalı. Emir de usuttu heralde ateşi vardı baya dün hastaneye götürdüm. Fitil damla derken düştü ateşi şimdi oğlum iyi çok şükür
Günaydın cancoşlar...
BUketcim çok sevindim kocişinle kavuşuyormuşsunuz...
Özlemcim duanı okudum canım Allahım kabul etsin...
haklısın canım benimmm bizimkide yapmaya çalışıyor ben hemmenn küsüyorumm ee derler ya hani sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa.. bizim durumda buna benzedi inan
bukeet demişsin ya çamaşır suuyuna oturma sakın inan biran düşündümm oturdum mu die.. cif felan kullanayım doğru diyorsunn..
kızz noluyomuşki oturunca bişeymi oluyomuş ben bazen tuvaleti yakadıktan sonra çamaşır suyu döker çıkarım beklesin die unutup oturmuşlugumda olmuştur hani abowwww
selam güzel hatunlar :)
dün giremedim hiç nete.ama duaları aksatmamaya özen gösteriyorum Allahın izniyle..
bugün dr gidip tahlillerimizi verdik bebişimiz iyiymiş çok şükür ama bir hafta geriden hesaplayacakmışız..
geriye dönük okuyamadım ama umarım hepiniz süperrsinizdir :)
zakkumx/ zeynep 11.03.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kevok08 / aylin 12.03.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum dualar tamam gönlünüzce olsun herşey...
bak işte bende de aynı durum oluyordu ama gebelikte oldu mu farkında değilimm bende aboooww diyorum
bende hep erkek diyorum kvdemlerde eşim kız diyor, hayırlısı olsun inşAllah
Bende emirde hastayız canım.benim boğazlarm ağrıyor. Burnum tıkalı. Emir de usuttu heralde ateşi vardı baya dün hastaneye götürdüm. Fitil damla derken düştü ateşi şimdi oğlum iyi çok şükür
bak işte bende de aynı durum oluyordu ama gebelikte oldu mu farkında değilimm bende aboooww diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?