- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.901
Bende emirde hastayız canım.benim boğazlarm ağrıyor. Burnum tıkalı. Emir de usuttu heralde ateşi vardı baya dün hastaneye götürdüm. Fitil damla derken düştü ateşi şimdi oğlum iyi çok şükür
sana diyorum..eğer çirkinleşmişsen kızın olur..kız annenin güzelliğini alır:))
anacım sizde bi türlü hastalıktan kurtulamadınız..bi kurşun döktür bi okut üflet:)
nazan sana bişey oylaz anacım..çamaşır sulu değil durulan mış olsa bile çamaşır sulu tuvalete oturmayın koklamayında..ama hamileler için bu söylenen..rnormal adama bişey olmaz..ben tap bebek yaptırdığımda iki hafta pisti tuvaletler:)))
beni hakirmi görüyon bacım hamile deiliz die ezikmiyiz ulen bizz
ezikiz..sende bende ezikiz..
Vay arkadaş şu camaşirsuyu olayı beni benden aldı, şimdi gıdip klozete camasir suyu dökecem üzerine oturacam, kalanıylada gargara yaparım, bu kadar dışlanıp horlanmamıştım hiç
akşam toplaşak çamaşır suyu içek bacım intihar edek çamaşır suyuyla
Bedriye ve gül hemen bol su için beni sinir etmeyin, benim arkadaşım az su içtigi için 5. Ayında sanırim bebegin amniyo sıvısı kristalleşmışti, sonra her gün 4 litre su içmek zorunda kalmıştı, ona göre yavrumu yakmayınsıcaktan
akşam toplaşak çamaşır suyu içek bacım intihar edek çamaşır suyuyla
Vay arkadaş şu camaşirsuyu olayı beni benden aldı, şimdi gıdip klozete camasir suyu dökecem üzerine oturacam, kalanıylada gargara yaparım, bu kadar dışlanıp horlanmamıştım hiç
inan sizi okudukça korkudan kalkıp su bayağı içtim peşpeşe şimdi de davul gibi gerildim..
çamaşır suyu konusu benden çıkmadı çiğdemimmsen yoktun ben sana anlatayımm, ben temizlik yapayım mı die sordumm, buketim dedi ki çamaşır suyu koklama, üzerine oturma dedii konu bööle intihara kadar geldi..
inanılmaz uykum geldi ya keşke eve gitsemm izin verselerde ya..ve işyerinde karşımda sürekli ama sürekli konuşan bir işarkadaşım var bay.. ayy bi sus die bağırmamak için susuyorum ki bağırınca uykum kaçar die
Dikkat dikkat hamileler hamişler
ğöbek çatlakları için, ebru şallının mucize bir bitkisel yağ karışımı var'mis, youtupe da videosu var, ebru salli catlak kremi yazın cıkıyor
Nazan,ben ve buket yazmasın, aman gebertirim ezikler ordusu
inşAllah Allah ımm verir..canım benimm belkide gerçektende müjdeyi kayınvalideden almışsın bile inşAllah. ya sen çok derinlemesine temizlik yapıyorsun bencede bırak.. haftasonuda yapma..
bende temizlik yapmıyorum..ama yapayım ben di mi nereye kadar sonra kv gelir yapar görürüm günümü haa..
bu arada kızlar çamaşır suyu kullanmaya korkkuyorum kullanmıyorum ama mutlaka kullanmam gerekiyor banyoya ne yapayım çamaşır suyuyla ovalasam bişey olmaz de mi
çatlaklaraaaaaarrx:))
yalancıya bak..temizlik yapacam çamaşır suyu dökecem korkuyorum demedin mi?? bide benim üstüme suçu atıyo:))
Bedriyeeee bu lekeyi temizlemen lazım, camasirsuyunu ben icat ettim de kurtul
Bu arada aferim otur 5! Su ıcmeye devam :))
Buket sen zaten tığ gibisin anam senin neren çatlayacak, sahi neren neren ????
Bedriyeeee bu lekeyi temizlemen lazım, camasirsuyunu ben icat ettim de kurtul
Bu arada aferim otur 5! Su ıcmeye devam :))
Buket sen zaten tığ gibisin anam senin neren çatlayacak, sahi neren neren ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?