Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

geçmiş olsun kuzucuk kuznada geçmiş olsun iyi bakın kendinize yauw havalara aldamayın çıkmayın evcazınızdan :)

beni hakirmi görüyon bacım hamile deiliz die ezikmiyiz ulen bizz

Vay arkadaş şu camaşirsuyu olayı beni benden aldı, şimdi gıdip klozete camasir suyu dökecem üzerine oturacam, kalanıylada gargara yaparım, bu kadar dışlanıp horlanmamıştım hiç

Bedriye ve gül hemen bol su için beni sinir etmeyin, benim arkadaşım az su içtigi için 5. Ayında sanırim bebegin amniyo sıvısı kristalleşmışti, sonra her gün 4 litre su içmek zorunda kalmıştı, ona göre yavrumu yakmayın sıcaktan

Ayy burcu alemsin vesselam, hakketen ne çamaşır suyuymyş arakdaş kaç sayfadır okuyorum
Hep Bedriye'nin başının altından çıkıyor bunlar kız duramadın biiiii
şu karnındaki sabiyi düşün azcık beeeeeeeeeeeee

Dikkat dikkat hamileler hamişler

ğöbek çatlakları için, ebru şallının mucize bir bitkisel yağ karışımı var'mis, youtupe da videosu var, ebru salli catlak kremi yazın cıkıyor

Nazan,ben ve buket yazmasın, aman gebertirim ezikler ordusu

inan sizi okudukça korkudan kalkıp su bayağı içtim peşpeşe şimdi de davul gibi gerildim..

çamaşır suyu konusu benden çıkmadı çiğdemimm sen yoktun ben sana anlatayımm, ben temizlik yapayım mı die sordumm, buketim dedi ki çamaşır suyu koklama, üzerine oturma dedii konu bööle intihara kadar geldi..

inanılmaz uykum geldi ya keşke eve gitsemm izin verselerde ya..ve işyerinde karşımda sürekli ama sürekli konuşan bir işarkadaşım var bay.. ayy bi sus die bağırmamak için susuyorum ki bağırınca uykum kaçar die

Çatlak kremi için kullanılan malzemeler :

Bir yemek kaşığı fındıkyağı
İki yemek kaşığı kayısıyağı
Bir yemek kaşığı portakalyağı
İki yemek kaşığı bademyağı
Ebru Şallı ‘ nın Mucize Çatlak Kreminin Yapılışı ve Kullanılışı :
Küçük bir kavanoza yağların hepsini koyun ve karıştırın. Karışımı, günde 2 defa, sabah ve akşam karnınıza ve çatlamaya müsait bölgelerinize masaj yaparak uygulayın.

akşam toplaşak çamaşır suyu içek bacım intihar edek çamaşır suyuyla

Vay arkadaş şu camaşirsuyu olayı beni benden aldı, şimdi gıdip klozete camasir suyu dökecem üzerine oturacam, kalanıylada gargara yaparım, bu kadar dışlanıp horlanmamıştım hiç

çatlaklaraaaaaarrx:))

yalancıya bak..temizlik yapacam çamaşır suyu dökecem korkuyorum demedin mi?? bide benim üstüme suçu atıyo:))

merak etme!!! çatlaklar çatlamaz zaten!!!

Bedriye bedriyeeeeee bunu yazan kim anacım bide unutkan olmuşş bak sen heleeeee
ama üzülmeeee şekerim bu da hamilelik belirtesi 'unutkanlık' bütün belirtilerin yavaş yavaş baş gösteriyorrr

Bedriyeeee bu lekeyi temizlemen lazım, camasirsuyunu ben icat ettim de kurtul
Bu arada aferim otur 5! Su ıcmeye devam :))

Buket sen zaten tığ gibisin anam senin neren çatlayacak, sahi neren neren ????

ne demek neresi çatlayacak neresi çatlaması gerekiyorsa orası çatlayacak, sen şimdi zayıfsın neren çatlayacak derken şimanlara atıftamı bulunuyorsun, göbeği çatlayacak 2 tane içeriye zor sığacak karnı büyüyecek büyüyecek çatlayacak.

BURCCUUUU örtmenimm 5 i kapptımmmmm ben kaptımm, çamaşır suyu konusu şöyle oldu buket dedi ki koklama üstüne oturma bende tamam dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…