Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ana he ya özlemm, zayıf olunca belkim daha cok çatlar, ohh ben yırttım şimdi rahat bir uyku cekebilirim

Peki bu duruma TAP BEBEK yaptiran buketim ne diyecek acaba

kızlar bi doktor var zekai tahir burakta nuri danışman diye bi adam riskli gebelik uzmanı adama mail attım hemen cvp yazdı korunmayı bırakabilirsin dedi bi sorun olursa görüşelim dedi hamile kalınca 9 nolu poliklinikte takibin yapılsın dedi, hamilekalmadan önce kontrole gelmeme gerek varmı dedim hamile kalınca gel dedi

Kızlar ben kafayı yemek üzeriyim, yazlık kıyafet uygulamasına geçicez herkese msj attım arayıp bedenlerinizi güncelleyin diye şimdi hiç durmadan arıyorlar belim koptu oturmaktan kalkamıyorumda napıcam yaaa

canım bilmitorum artık bana demedi eşime demiş. Ama aşılamadan haberi yok bende ümitlenmiyorum hiç tamamen oluruna bırakmış durumdayım aklıma geldikçe heyecan oluyor tabii ama geçen sefer ki gibi değilim. Yok yaa yapmam öğrenene kadar öyle temizlik ama regl olayım artık eşim evi tanıyamaz herhalde girişirim herşeye kafamı dağıtmak için cam kapı temizlenmedik yer kalmaz.

Seda canım ben hamile oldugumda teyzem ve dayim aradi seni rüyamizda gördük hamileydin diye :)))))))))))

yaa demek öyle hayırlısı canım yaa belki de öbürgün aşılama olacaktı ya o malum olmuştur söylemedik ya eşim yine de söylememiş gerçi. Kısmet bakalım ben ona umut bağlamıyorum hiç çok nötrüm bu sefer içimde oldu olmadı hiçbir his yok ama olmadığı konusunda hislerim daha baskın geçen sefer çok umudum vardı ama ilka aşılamamdı iğnelerin etkisi falan hepsiin belirti saydım ben kana gidince aldım ağzımın payını bu sefer gitmek yok evde paşa paşa beklicem reglimi o da zaten hemen gelir hiç şöyle 9 ay gelmeyeyim demezz

canımm çok geçmiş olsunn aman neyse iyiymiş çok şükür aman dikkat edin canımm..

Bedriyeeee bu lekeyi temizlemen lazım, camasirsuyunu ben icat ettim de kurtul
Bu arada aferim otur 5! Su ıcmeye devam :))

Buket sen zaten tığ gibisin anam senin neren çatlayacak, sahi neren neren ????

ne çamaşır suyuymuş yaa kaç sayfa okudum çamaşır suyu reklamlarına çıkın barii. Bence gebelikte çok fazla tıkayacak kadar çamaşır suyu kullanmayın az az kullanın mutlaka eldiven olsun iyice durularsanız bence sorun olmaz gibi yaa annemde hamileyken hep kullanmış birşey olmamış az kafadan kontaklığım dışında

Kızlar ben kafayı yemek üzeriyim, yazlık kıyafet uygulamasına geçicez herkese msj attım arayıp bedenlerinizi güncelleyin diye şimdi hiç durmadan arıyorlar belim koptu oturmaktan kalkamıyorumda napıcam yaaa

canım birini görevlendirseydin herkesten bedenleri öğrenip liste yapıp sana bildirseydi olmazmı?

Vay beeeee super bir haber, biz dedikte inanmadın, bak elin adamı deyince kıymetli oldu tam gaz özlem tam gaz

canım calsın telefonler boşver, tuvalete gitme bahanesiyle kalk bi dolan, belini rahatlat

Vay beeeee super bir haber, biz dedikte inanmadın, bak elin adamı deyince kıymetli oldu tam gaz özlem tam gaz

canım calsın telefonler boşver, tuvalete gitme bahanesiyle kalk bi dolan, belini rahatlat

yooo adam hamile kalınca gel dedi ben hala acaba adetimin 3.günü gitsemmi diyorum test mest yaparlarsa bu arada bugün adet oldum ama bir türlü düzene girmedi önceden tam 28 günde oluyordu saydım son zamanlarda 24-29-30 olmuş bu ay da 31.günde oldu

Son düzenleme:
canım birini görevlendirseydin herkesten bedenleri öğrenip liste yapıp sana bildirseydi olmazmı?

Pooff Türkiye geneli bir proje, bütün hepsi ayrı il ve ilçelerde belli bir sorumluları yok malesef bende tek tek aramaktansa böyle yapayım dedim ama kafam şişti,
Şuan hem konuşup hem yazıyorum adamları dövücem nerdeyse pek bir sertim

hımm peki maille geri dönmelerini isteseydin oda mı olmaz dı, tek tek konuşmazdın

bukeeet kimse fark etmemiş ben uyandırayım herkesi tap bebek yazmışsın bide başkalarına gülersin

Ana he ya özlemm, zayıf olunca belkim daha cok çatlar, ohh ben yırttım şimdi rahat bir uyku cekebilirim

Peki bu duruma TAP BEBEK yaptiran buketim ne diyecek acaba

buketin burnu yere düşse eğilip almaz bukat tap bebek yazmıştır yanlışlık yoktur hahahahahaha

tabi almam olum..ben yanlış yazmamışımki...herkesinki tüp bebek benim ki tap bebek..bu kadar seneden sonra geliirse tap olacak..ingilizce düşünürsek(okunuş itibariyle) listenin başına geçecek..top 10 da birincim olacak benim..birinci bebiş, ikinci kociş, üçüncü anniş, ...diye gidiyor listem..haahhh..

bak özlem bir yolunu bulur kılıfına uydurur neyseki bizi suçlu çıkarmadı bunada sükür

Yok be güzelim hepsi temizlik personeli ne anlarlar mailden falan gariban insanlar, askerlik şubelerine temizlik hizmeti veriyoruz biz..

ozaman yapacak bişey yok

kesi neyi düzelttin sen bakim ben buketi bukat yazmışım ama düzeltmedim bukete sermaya olsun diye :)))))))))))

anaaam ona malzeme verirmiyim hiç, çiğdemin mesajı alıntı olarak kalmış bir önceki mesajımdan ona cvp yazmadığım için onu sildim yazım hatası yapmadım yani

işte buket farkı

bak özlem bir yolunu bulur kılıfına uydurur neyseki bizi suçlu çıkarmadı bunada sükür

çok şükür yırttık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…