- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #19.921
Ana he ya özlemm, zayıf olunca belkim daha cok çatlar, ohh ben yırttım şimdi rahat bir uyku cekebilirim
Peki bu duruma TAP BEBEK yaptiran buketim ne diyecek acaba
Bedriye bedriyeeeeee bunu yazan kim anacımbide unutkan olmuşş bak sen heleeeee
ama üzülmeeee şekerim bu da hamilelik belirtesi 'unutkanlık'bütün belirtilerin yavaş yavaş baş gösteriyorrr
inşAllah Allah ımm verir..canım benimm belkide gerçektende müjdeyi kayınvalideden almışsın bile inşAllah. ya sen çok derinlemesine temizlik yapıyorsun bencede bırak.. haftasonuda yapma..
bende temizlik yapmıyorum..ama yapayım ben di mi nereye kadar sonra kv gelir yapar görürüm günümü haa..
bu arada kızlar çamaşır suyu kullanmaya korkkuyorum kullanmıyorum ama mutlaka kullanmam gerekiyor banyoya ne yapayım çamaşır suyuyla ovalasam bişey olmaz de mi
Seda canım ben hamile oldugumda teyzem ve dayim aradi seni rüyamizda gördük hamileydin diye :)))))))))))
Bende emirde hastayız canım.benim boğazlarm ağrıyor. Burnum tıkalı. Emir de usuttu heralde ateşi vardı baya dün hastaneye götürdüm. Fitil damla derken düştü ateşi şimdi oğlum iyi çok şükür
Bedriyeeee bu lekeyi temizlemen lazım, camasirsuyunu ben icat ettim de kurtul
Bu arada aferim otur 5! Su ıcmeye devam :))
Buket sen zaten tığ gibisin anam senin neren çatlayacak, sahi neren neren ????
Kızlar ben kafayı yemek üzeriyim, yazlık kıyafet uygulamasına geçicez herkese msj attım arayıp bedenlerinizi güncelleyin diye şimdi hiç durmadan arıyorlar belim koptu oturmaktan kalkamıyorumda napıcam yaaa
kızlar bi doktor var zekai tahir burakta nuri danışman diye bi adam riskli gebelik uzmanı adama mail attım hemen cvp yazdı korunmayı bırakabilirsin dedi bi sorun olursa görüşelim dedi hamile kalınca 9 nolu poliklinikte takibin yapılsın dedi, hamilekalmadan önce kontrole gelmeme gerek varmı dedim hamile kalınca gel dedi
Kızlar ben kafayı yemek üzeriyim, yazlık kıyafet uygulamasına geçicez herkese msj attım arayıp bedenlerinizi güncelleyin diye şimdi hiç durmadan arıyorlar belim koptu oturmaktan kalkamıyorumda napıcam yaaa
Vay beeeee super bir haber, biz dedikte inanmadın, bak elin adamı deyince kıymetli oldutam gaz özlem tam gaz
canım calsın telefonler boşver, tuvalete gitme bahanesiyle kalk bi dolan, belini rahatlat
canım birini görevlendirseydin herkesten bedenleri öğrenip liste yapıp sana bildirseydi olmazmı?
Pooff Türkiye geneli bir proje, bütün hepsi ayrı il ve ilçelerde belli bir sorumluları yok malesef bende tek tek aramaktansa böyle yapayım dedim ama kafam şişti,Şuan hem konuşup hem yazıyorum adamları dövücem nerdeyse pek bir sertim
bukeeet kimse fark etmemiş ben uyandırayım herkesitap bebek yazmışsın bide başkalarına gülersin
buketin burnu yere düşse eğilip almaz bukat tap bebek yazmıştır yanlışlık yoktur hahahahahaha
hımm peki maille geri dönmelerini isteseydin oda mı olmaz dı, tek tek konuşmazdın
eveet kesin bi yolunu bulur, hatta doğrusu böyle siz bilmiyorsunuz da der
bukeeet kimse fark etmemiş ben uyandırayım herkesitap bebek yazmışsın bide başkalarına gülersin
ne demek neresi çatlayacak neresi çatlaması gerekiyorsa orası çatlayacak, sen şimdi zayıfsın neren çatlayacak derken şimanlara atıftamı bulunuyorsun, göbeği çatlayacak 2 tane içeriye zor sığacak karnı büyüyecek büyüyecek çatlayacak.
Ana he ya özlemm, zayıf olunca belkim daha cok çatlar, ohh ben yırttım şimdi rahat bir uyku cekebilirim
Peki bu duruma TAP BEBEK yaptiran buketim ne diyecek acaba
buketin burnu yere düşse eğilip almaz bukat tap bebek yazmıştır yanlışlık yoktur hahahahahaha
tabi almam olum..ben yanlış yazmamışımki...herkesinki tüp bebek benim ki tap bebek..bu kadar seneden sonra geliirse tap olacak..ingilizce düşünürsek(okunuş itibariyle) listenin başına geçecek..top 10 da birincim olacak benim..birinci bebiş, ikinci kociş, üçüncü anniş, ...diye gidiyor listem..haahhh..
Yok be güzelim hepsi temizlik personeli ne anlarlar mailden falan gariban insanlar, askerlik şubelerine temizlik hizmeti veriyoruz biz..
kesi neyi düzelttin sen bakim ben buketi bukat yazmışım ama düzeltmedim bukete sermaya olsun diye :)))))))))))
tabi almam olum..ben yanlış yazmamışımki...herkesinki tüp bebek benim ki tap bebek..bu kadar seneden sonra geliirse tap olacak..ingilizce düşünürsek(okunuş itibariyle) listenin başına geçecek..top 10 da birincim olacak benim..birinci bebiş, ikinci kociş, üçüncü anniş, ...diye gidiyor listem..haahhh..
bak özlem bir yolunu bulur kılıfına uydurur neyseki bizi suçlu çıkarmadı bunada sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?