Bizim Evin Halleri

haklısın valla ama etraf çok garipsedi tuhaf tuhaf baktılarkaydirigubbakcemile3

bu fotoyuda burası için çekmiştim eklemek ancak nasip oldu bir gece maratonundan sonra sabah ki halimiz böyle oluyor etraf darma duman alya hanımsa bizim yatağın keyfini çıkarıyoraklinialirimsmile

By alyaduaninannesi, shot with EX-Z75 at 2010-01-08

heheh ay resim cok hoş çıkmış bulcuk çok güldüm.Allah mutlulugunuzu daim etsin inş.

bi de bugün gezmeye cıktık olusumla zemuszemushava da okadar güzeldiki opuyorumnanaktan
ama gezmekten paşayı tasımaktan kollarım koptu...merkete girince hoooop attım çocuğu arabaya :))) alya dua dan sonra işte market arabasında yusuf utkan :))))

[

Son düzenleme:
oyyy alya dua hanımın keyfine diyecek yok bizimkisi gibi yerlesmiş anne baba ortasına:))))maasallah kuzuma..opuyorumnanaktan

bulcuk canım bu babalar kendileri için alıyorlar herseyi sanırım...sende de 2 bebek var demek..kaydirigubbakcemile3

ceydacımm sende mi kusuklu kedisin teyzem dora gibii maşallah kuzum sana

:)))) ya bu kuzular cok dadlu maasallah ..ama kestirmiş kusmus annesi yarmıs yaramıs:)))))

bu arada selduş yeşil patıklerınız aynısından mavısıde bızde var herşeyımız aynı yawww zevklerımız bir demek...

kuzumu yıkadım mis gibi oldu derken kaşla göz arasında kusmuş kafamçokkarıştı

yavrum benim ne de tatlıııııııııııı, Allah nazardan saklasın...

ilayıda yıkadım geçen gün kurularken havluya çişini yaptı, maşallahhh hepsine de

yasemişn kısss cikolata yemeye basladımı senin kızzz bilmiyorumkismile cok seker görünüyor maasallah .. ben daha hiiiiç bişey vermiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…