Bizim Evin Halleri

önceleri ablamız istemiyordu.şimdi ise kucaktan indirmiyor......dediğiniz gibi küçük anne oldu.

işte bızım ewin hallerii..

hatta geçem kerem kayramın yüzünü boyamış çekmeyı unuttum...bugünde sepete gzlemiş :)

kız o çocuğu ne hale koymuş anaaammm .yavrum haşatı çıkıyor keremim elinden :)))

şeyma bi kurtarırsa kendini kayra vay haline keremin... acısını çıkartır sonra kaydirigubbakcemile3

seyma seninkilerde de aynı benimkileri görüyorum, gün boyu benzer haller yasıyoruz biz de. ama bi yandan da korkuyorum kaşla göz arasında ablamız bi kaza yapmasın diye

anne olmak o kadar degisik bir duygu ki bebegin kakasini yapti diye cok mutlu olabiliyorsun..kaydirigubbakcemile3ellerim mi kirlendi elbisesimi batti onemli olmuyor yeter ki o saglikli olsun..kabizlik sancisi cekmesin...

bu resmi büyüyünce göstercen bak senden neler çektim diye kafamçokkarıştı
elini bile bulamış.:sinifsinif:
bebişe

bizde bursadayız annemlerde arabasını almadık yanımıza
bugünde alışverişe çıktık biraz özdilekte bebek arabası verdiler onu kullandık ama sıra markete geldiğinde...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

kuzumla kuzeni,aynı ana kucağında kaydirigubbakcemile3

süperlerr yaaa maşallah ikisinede

delikafadulden alışveriş arabasıda güzel bebek arabası olmuş ohhh geniş geniş pek rahat...:ecrin_bebek:

alkisalkisalkismarket arabaları çocuklu anneler için icat edilmiş olsa gerek hemen imdada yetişiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…