Bizim Evin Halleri

ben burdan yükliyorum ama sayfa almanca:

Pic-Upload.de - Kostenlos Bilder & Fotos hochladen

Bild grösse ändern yazıyor :boy olarak 320x240 seciyorum baska birsey degisdirmen gerekmiyor o ayarlarda. Mavi yazılı "Bild hochladen" basip bekliyorsunuz.
sonra linkler gösteriyor

ordanda "Bild in Originalgröße für Forum" yazan linki aliyorsunuz buraya yapistiriyorsunuz

o kadar opuyorumnanaktan

gülçincim bize geldiğinizde tekrar bakarsın ilgilenirse zeynebim o zaman almayı düşünürsünüz

miraycım süpersin maşallah güzel kızıma,bengü güzel birşeye benziyor bu oyuncak...

suan icin biraz oyalıyor ama cok uzun degil daha 2-3 dk. umarim biraz büyünce daha uzun kalır icinde.

Saol blüüü teyzemizzzzzzz opuyorumnanaktan
Buda su şişelerni oyuncak yapmamızdan kaydirigubbakcemile3

yatak keyfimiz,baba işe gidince koca yatak bize kalıyor :)

Maşallahh yakışıklı Yiğitime ve yakışıklı ve de çok fotojenik Borama alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Bizde bugün sürekli banyo yapıyoruz üstümüzü kirletip kirletip sonra da yaramazlık delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yok yok ben bu defnenin memişlerini yiycem sonunda :asigim:

teşekkürler zümrütcüm

aaaaa bu dil hic iceri girmezmi defnecik butun fotolarda teyzelere dil cikariyosun ayip kizzz masallah sana sirineee

yatak keyfimiz,baba işe gidince koca yatak bize kalıyor :)

babalar dışarı oğluşlar koynumuza :)))

boracığıma

defnecim sana

gizoşum opuyorumnanaktan
seldacım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…