Bizim Evin Halleri

kelebek gel yaww beni emeklemeyle uğraştırma gel kucağımda otur sende napcaz emeklicezde (mazallah iki grm etimiz erir:roflol:)

sabah keyfi

annıl oynuyoo önce biriyle oynuyo onu yataktan atıyo sonra diğeriyle derken bi bakıyosun doranın oyuncaklarının hepsi yerde oynayacak oyuncağı kalmamış :roflol:

OYY PAŞAM yaa maşallahh benimki aldığı şeyi ağzına sokmaya çalışıyo ya şimdiden sizdede öylemi zaten tam tutamıyorum uzatıyor kolunu elini kapatıyo yakalarsa hopp ağıza

bizdede öle anılcım yaa hersey ağızda

sürmeli çok sağol tatlım ...

Yerim ben bu boncuk gözlü paşamı ben maşşallllahhh tütüt tütüttüü allahım nazarlardan korusun kuzumu
Yorulmasın be annesi daha ufacık paşam ilerde tutamıcan da inşallah maşallah

Yerim ben bu boncuk gözlü paşamı ben maşşallllahhh tütüt tütüttüü allahım nazarlardan korusun kuzumu
Yorulmasın be annesi daha ufacık paşam ilerde tutamıcan da inşallah maşallah

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

maşallah damadıma maşallah...kız gizem bunlar boncuk boncuk bakışır dururlar berrayla

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bakışsınlarr bakışsınlar kaydirigubbakcemile

Tüm ekim bebişleri çok güzelsiniz,ne ara büyüdünüz maşallah,41 kere, buda bizim banyo hali :ecrin_bebek:ve sonrası teyzeleri...

Eklentiler

• $IMG_5023.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_5101.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 42
Tüm ekim bebişleri çok güzelsiniz,ne ara büyüdünüz maşallah,41 kere, buda bizim banyo hali :ecrin_bebek:ve sonrası teyzeleri...

simaysi bebeğin küvetin içinde kendinden mi oturuyor yoksa bir aparatmı var
bnim kıza banyo yaptırmak zulm oldu dabilmiyorumkismile

oyy maşalah hepsinee..

simayyy; çok güzel yapmışsın afferim ,kuzey sana benzio:))

dora paşam boşver,sen otur anne getirsin oyuncakları :)) maşallah benim güzel oğluşumaaaaaa Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…