Bizim Evin Halleri

simaysi maşallah canım kuzuna

Son düzenleme:
altını değiştirmeye çalışırken bi yolunu bulup tv'ye bakıyoruz :))

bu da oyun halımızda oynarken :)

bora zuzu teyzesini kocaman öpüyormuş :asigim:

Maşalllahh Bora kuzucuğuna anammm ne çabuk büyüyolar bu kuzucuklar
çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan sorma çok çabuk büyüyorlar yaaa daha dün karnımızda değillermiydi sempatiksalakcinni
Bizde dönme çalışmaları yaparken delikafadulden
maşallah güzel kızıma :asigim:

Blüüüüüüüüüü bora oturuomu artık canmmCADIARZU

canım bora yürümenin dışında artık çoğu şeyi yapıyor kaydirigubbakcemile3 benim kuzu çok hızlı

canım benimki bir aydır destekli oturuyor ve tam dönüş yapıyor. hatta az biraz emekliyor bile. ben engel olmadım hiçbir hareketine.yere battaniye serip bırakıyoruz artık ve koltukların altına giriyor :))

Son düzenleme:
canım benimki bir aydır destekli oturuyor ve tam dönüş yapıyor. hatta az biraz emekliyor bile. ben engel olmadım hiçbir hareketine.yere battaniye serip bırakıyoruz artık ve koltukların altına giriyor :))

Maşallh boramaaaa
bende yatırıorum hep yere,ama henüz dediğin gibi az biraz kendini öne doğru atıyo ama dönemiyo..

Maşallh boramaaaa
bende yatırıorum hep yere,ama henüz dediğin gibi az biraz kendini öne doğru atıyo ama dönemiyo..

bizimkisi 4-5 hamle yapıp emekleyerek ilerliyo,ordan oraya yuvarlanıyo kaydirigubbakcemile3 çok komik oluyolar yaa :) maşallah yiğite de annesi

Kıslar bebişler çok tatlı, maaşallah süphanallah

valla yakında dijital fotoğraf makinesi aldırcanız siz bana . Ben çekemiyorum kuzumun resmini.

:çok üzgünüm:

Kıslar bebişler çok tatlı, maaşallah süphanallah

valla yakında dijital fotoğraf makinesi aldırcanız siz bana . Ben çekemiyorum kuzumun resmini.

:çok üzgünüm:

canım geç bile kalmışsın bence biran önce al. hiç bir anını kaçırmak istemiyorum ben o yüzdende hep yakınımda makina var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…