Bizim Evin Halleri

valla ben adanadayım diye kimse bana gelmiyor gelseniz nasıl ağırlarım siziiii ahhh.......

Eklentiler

• $P2260070.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 78
ooohhh süper yaaa ama şimdi oldumu biz kilo verelim diyoruz sen nasıl resimler koyuyorsun cokacimcoook

misafirlerim geldi onlara yaptım.. dedim bizim ekim anneleri de gelse keşke.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

elifcim süpersiniz anne kız ooohhhh mutfakta yemek dersi alıyor senden :)) saçları kestirmişsin çok güzel olmuş :lepi:

ikinizde çok şekersiniz maşallah size hayat büyümüşte annesiyle yemek bile yapıyormuş hamarat kız seni ikinizide çok öptük

elifcim süpersiniz anne kız ooohhhh mutfakta yemek dersi alıyor senden :)) saçları kestirmişsin çok güzel olmuş :lepi:

ewett kızıma yemek dersi veriyorum ağaç yaşken eğilir..
ewet sorma yaa mecburen kestirdim saçlarım avuç avuç dökülüyor. peruğum olsaydı kazıtıcaktım ama peruğum yok ..:gitme::gitme:

ewett menümüz çok güzeldi..arabayla evin içinde geziyoruz ne yapalım sıkılıyor bende yanıma alıyorum..:lepi::lepi:

ikinizde çok şekersiniz maşallah size hayat büyümüşte annesiyle yemek bile yapıyormuş hamarat kız seni ikinizide çok öptük

büyüdük şeyda teyzemiz neredeyse 5 aylık olcaz..
bizde sizi öptükkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…