simaysi bebeğin küvetin içinde kendinden mi oturuyor yoksa bir aparatmı var
bnim kıza banyo yaptırmak zulm oldu dabilmiyorumkismile
maşallah anım güzel meleğine,yaza bizlerinkide böyle olacak inşallah
Blueflower,Doragizem ve zuzu teyzeleri biraz geç oldu ama çok teşekkür ederiz,ayrıca Dora ve Mustafa Boranın hayranıyız,fırsat buldukça yakışıklı oğluşlarınıza bakıyorum,Allah nazarlardan saklasın...Nasılda büyüdüler yaaa..
Zuzucum senin kızıda çok merak ediyorum ama sanırım lal gibi sende koymuyorsun meleğinin resmini...
Blueflower,Doragizem ve zuzu teyzeleri biraz geç oldu ama çok teşekkür ederiz,ayrıca Dora ve Mustafa Boranın hayranıyız,fırsat buldukça yakışıklı oğluşlarınıza bakıyorum,Allah nazarlardan saklasın...Nasılda büyüdüler yaaa..
Zuzucum senin kızıda çok merak ediyorum ama sanırım lal gibi sende koymuyorsun meleğinin resmini...
Canım poposunda çatlak oluşunca doktor günde iki kez oturma bonyosu verdi.Ben tutamadım küvette,araştırdım banyo halkası diye birşey var ebebekte satılıyoo,tavsiye ederim ,yıkamak çok kolay oluyooo...
bizde kızımla bugün yemek yaptık..
Ana kucağına bırakıpta 1 dk lığına mutfağa gidip yemeğin altını kısmam sonucu geldiğimde gördüğüm manzara..kaydirigubbakcemile3
Kızım artık durmıcam dio sanırım :roflol:
Bilio bişeyler yaptığını da ne olduğunu kestiremiyo teyzesi a.s.Yerİm onu ben nasılda ŞaŞkın bakıyor...
ay ben bu defneyi yiycem..karışma ona annesi kızım nasıl istiyorsa öyle hareket etsin engelleme kuzumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?