Bizim Evin Halleri

Moralim bozukken bu konuya daliyorum hemen. Bu lokumlari gorunce moralim yerine geliyor.

simaysi bebeğin küvetin içinde kendinden mi oturuyor yoksa bir aparatmı var
bnim kıza banyo yaptırmak zulm oldu dabilmiyorumkismile

Canım poposunda çatlak oluşunca doktor günde iki kez oturma bonyosu verdi.Ben tutamadım küvette,araştırdım banyo halkası diye birşey var ebebekte satılıyoo,tavsiye ederim ,yıkamak çok kolay oluyooo...

Blueflower,Doragizem ve zuzu teyzeleri biraz geç oldu ama çok teşekkür ederiz,ayrıca Dora ve Mustafa Boranın hayranıyız,fırsat buldukça yakışıklı oğluşlarınıza bakıyorum,Allah nazarlardan saklasın...Nasılda büyüdüler yaaa..
Zuzucum senin kızıda çok merak ediyorum ama sanırım lal gibi sende koymuyorsun meleğinin resmini...

maşallah anım güzel meleğine,yaza bizlerinkide böyle olacak inşallah

canım teşekkür ederiz,senin meleğinde çoook tatlı Allah nazarlardan korusun hepsini

:asigim: opuyorumnanaktan

Canım poposunda çatlak oluşunca doktor günde iki kez oturma bonyosu verdi.Ben tutamadım küvette,araştırdım banyo halkası diye birşey var ebebekte satılıyoo,tavsiye ederim ,yıkamak çok kolay oluyooo...

ay canım ya saol ama baktım 0-6 ay aralığıymış biz 5 aylık oluyoruzz nerdeyse:)))ya bizimki çok korkuyor hiç öle değildi zaten boydanda sığmıyor çok komik oluyor bacaklar dışarda bütün su zaten yerde birde banyodada değil yatak odasında yaptırıyoruz banyoyu vala 3 kişi zor zaptediyoruz cadımela kızımı bakalım denizde napıcazz. Böle değildi bir kez elinden kaçırdı babannesi su yuttu korktu bir daha öffff

bizde kızımla bugün yemek yaptık..

süpersiniz canım....biz 3 aydan beridir evin içinde arabayla geziyoruz..coook da rahat ettik valla tek kurtarıcım oldu bu araba ben hangi odaya gidersem o da benle..herişimi rahatca yapıyorum..düştü agladı derdi yok...şimdi de mama sandalyesiyle gezcez heminde mama yiyerek insallah:)))))

Ana kucağına bırakıpta 1 dk lığına mutfağa gidip yemeğin altını kısmam sonucu geldiğimde gördüğüm manzara..kaydirigubbakcemile3
Kızım artık durmıcam dio sanırım :roflol:

Ana kucağına bırakıpta 1 dk lığına mutfağa gidip yemeğin altını kısmam sonucu geldiğimde gördüğüm manzara..kaydirigubbakcemile3
Kızım artık durmıcam dio sanırım :roflol:

ay canım ya maşallah vala iyi inmiş benim bebişde ana kucağında durmuyor kendini bayağı ittiriyor nerdeyse boyundan altı yerde kafa ana kucakta kalıyor ama defne aşmış vala daha biz o mertebeye ulaşamdıkdelikafadulden

Sağolasın Saimecim bütün kuzularımıza maşallah a.s.
Ya sorma zencefine bizimki de ana kucağından zaten kayıyodu uzun zamandır ama 2 gündür iice durmamaya başlamıştı aştııı kendini hem kayıp hemde önlemesine dönüyoruz bide üstüne de ne olmuş ki der gibi bakıyoruz :roflol: yakında başlar senin ki de bu bebişler bi alem maşallahhh hepsine

ay ben bu defneyi yiycem..karışma ona annesi kızım nasıl istiyorsa öyle hareket etsin engelleme kuzumu..

defne kuzusuuuuu bende yiycem seni,maşallah fıstığıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…