Bizim Evin Halleri

aynen benim eşimde böle sölüyo ama ben hergün dırdır edip başının etini yiyorum sanırım ben galip olucam:hooray:

gene muhteşem resimler:)
bu arada anıl kız amma şans he sen denk gele gele bi ekim annesine denk gel :)
meşhur olduk galiba hehehehe

tşk ederizopuyorumnanaktan
aynı semtte oturuyoz bide gezecek güzel tek bi park olunca böle pişti olduk işte :)

Maşalllahhh kuzucuklaraaa çok güzell görünüyolarr
Bu arada Aybike nin dediğiğ gibi şansa bak yaaa sen dön dolaş ekim annesiyle çarpış :roflol:

ehe aynen öyle elalı tanıdı oa Bora dan tanımış :)) çok ilginç kadınlar kulünden deyince eşimde güldü :))))

boranın şanı şöhreti günden güne büyüyo

niye kısslar benimki de sizn arabadan biz şimdilik memnunuz hafif olması cok büyük avantaj benim için çift yönlü olması da...

çift yönlü olması en güzel avantajı doğru, diğerlerine nispeten biraz daha hafif oda tamam fakat katlanınca fazla yer kaplıyo bagajda falan başka eşya koycak yer kalmıyo biz ençok ondan muzdaripiz:sinifsinif:

masallah kuzulara :) buyumuslerde gezmelere giderlermis ya opuyorumnanaktan

Bizde yemek yerine kasık yemeyi tercih ediyoruz opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
tşk cnmŞeniz
pierre cardin 2020 cnm...
eğer alcaksan bence alma, arabada çok yer tutuyo ben bi tanede baston almak istiyorum ucuz yollu bişey, 2020 çok teferruatlı birazda büyük...

maalesef bizimki de ayni da ondan sordum ayrica ici cok dar sempatiksalakcinni

:roflol:

anne pacaları sıvadım dere ne taraftaydı şutarafagitti

teyzelerine sor annecim ben bilmiyorum :roflol:

Son düzenleme:
erkekim benim maşallah sana ..gel dere bizim evin önünden geçiyor hem misafir eder seni berra:)))

:roflol:

anne pacaları sıvadım dere ne taraftaydı şutarafagitti

teyzelerine sor annecim ben bilmiyorum :roflol:

teyzesi yer onu yeeerrrrrrrrr....olumunekankayizsmile gel bitanem sen boşver dereyi ben denize götüreyim seni,yüzersiniz borayla... yerim o butlarını ben hammmm yaparım,maşallah oğluşuma cokacimcoook

teyzesi yer onu yeeerrrrrrrrr....olumunekankayizsmile gel bitanem sen boşver dereyi ben denize götüreyim seni,yüzersiniz borayla... yerim o butlarını ben hammmm yaparım,maşallah oğluşuma cokacimcoook

:asigim: Şeniz

maşallah dora paşam
maşallah fdneng ne tatlı şeysiniz siz öyle teyzemmmmmmmmmmmm yirin sizleri ben bu ekim bebeklerine bitiyom ben ya hepsini öpesim varŞeniz

durmuyor teyzesi 3 aylik olali boyle bu onceleri sandalyesinden atardi kendini simdi misafirlige gittigimizde ana kucagindan atiyo ilerleme var kuzuda

senin kuzunun gelecegi guzel gorunuyor simdiden derslere baslamis afferim yerim ben o kitabi tutan elleri :)

kayramla abisi koyun koyuna

dün poposunu yıkayım lavobada dedim dayanamadım heryerini yıkadım suyu tutmaya çalışıyor..

ohhh şuramıda yıkayyaım burabıda yıkayayım...

Son düzenleme:
Defne,Dora ,Kayra ve abisine kocaman masaallah Allah nazarlardan korusun..ne cabuk buyuduler yaw oyy oyy duygulaniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…