bende hiç memnun değilim boşuna o kadar para verdik hem yer kaplıyo hemde gereksiz ayrıca çocuğu sıkıyor içi küçük yani büyüynce nasıl kullnıcak bilmiyorum eşim kızmasa bende baston alıcam ama bizim şahsi arabamız var o yüzden gerek yok diyo
gene muhteşem resimler:)
bu arada anıl kız amma şans he sen denk gele gele bi ekim annesine denk gel :)
meşhur olduk galiba hehehehe
Maşalllahhh kuzucuklaraaa çok güzell görünüyolarr
Bu arada Aybike nin dediğiğ gibi şansa bak yaaa sen dön dolaş ekim annesiyle çarpış :roflol:
ehe aynen öyle elalı tanıdı oa Bora dan tanımış :)) çok ilginç kadınlar kulünden deyince eşimde güldü :))))
niye kısslar benimki de sizn arabadan biz şimdilik memnunuz hafif olması cok büyük avantaj benim için çift yönlü olması da...
masallah kuzulara :) buyumuslerde gezmelere giderlermis ya opuyorumnanaktan
tşk cnmŞeniz
pierre cardin 2020 cnm...
eğer alcaksan bence alma, arabada çok yer tutuyo ben bi tanede baston almak istiyorum ucuz yollu bişey, 2020 çok teferruatlı birazda büyük...
erkekim benim maşallah sana ..gel dere bizim evin önünden geçiyor hem misafir eder seni berra:)))
deremi arıyorsun sen ay yerim ben senin tombik bacaklarını :asigim:
teyzesi yer onu yeeerrrrrrrrr....olumunekankayizsmile gel bitanem sen boşver dereyi ben denize götüreyim seni,yüzersiniz borayla... yerim o butlarını ben hammmm yaparım,maşallah oğluşumacokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?