kayramla abisi koyun koyuna
dün poposunu yıkayım lavobada dedim dayanamadım heryerini yıkadım suyu tutmaya çalışıyor..
ohhh şuramıda yıkayyaım burabıda yıkayayım...
dün poposunu yıkayım lavobada dedim dayanamadım heryerini yıkadım suyu tutmaya çalışıyor..
Kayra süper ya maşallahhh
süt oğluma maşallah bayıldım fotoya
şeyma kız alem gacısın hea
sorma teyzoşu griplisin diye görüşemedik ayrı kaldık 2 hafta görüyonmu hele bi iyileşinde tombik tombik sıkarsın zemuszemusmaaşallah benim tontişime .lavabolarada sıgamazmış oyy seni yerim nede büyümüş tontişim benim :)))
ay maşallah çok şeker mıngır mıngır ohh sefası olsun suyun en güzel öyle keyfini çıkarır paşam abisinede maşallah
teyzoşum sen bırak iltifat etmeyide bana kızını yolla sırnaşık şeysırnaşık şey o yesin ayaklarımı :dance: opuyorumnanaktanKayrammm senin o tombik ayacıklarını yesinlerrr maşalllahh kuzum sana vede yakışıklı ağbine
şeymaa bu iş ne pratik olmuşş. havalar ısınıca sokuverirşz lavobaya hemenn...
süpersin teyzemmm sen yaaa ...
bakarmısınız halimize yere o kadar şey seriyorum gidiyor koltuğun altına giriyor yaaa :))
yerim seni totişini ben hehe çok datlusun teyzemmm maşallah sana oyun çıkmışakannehir
Boraammmmmm :asigim::asigim::asigim:
ŞenizŞenizŞeniz
bakarmısınız halimize yere o kadar şey seriyorum gidiyor koltuğun altına giriyor yaaa :))
cimcimem maşallah yediğin mamalardan herhaldee enerji tavan yapmışşş maşaalllllaaahhh kujumaaaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?