Bizim Evin Halleri

kayramla abisi koyun koyuna

dün poposunu yıkayım lavobada dedim dayanamadım heryerini yıkadım suyu tutmaya çalışıyor..

ohhh şuramıda yıkayyaım burabıda yıkayayım...

şeymaa bu iş ne pratik olmuşş. havalar ısınıca sokuverirşz lavobaya hemenn...

Kayrammm senin o tombik ayacıklarını yesinlerrr maşalllahh kuzum sana vede yakışıklı ağbine

ay maşallah çok şeker mıngır mıngır ohh sefası olsun suyun en güzel öyle keyfini çıkarır paşam abisinede maşallah

dün poposunu yıkayım lavobada dedim dayanamadım heryerini yıkadım suyu tutmaya çalışıyor..

maaşallah benim tontişime .lavabolarada sıgamazmış oyy seni yerim nede büyümüş tontişim benim :)))

Kayra süper ya maşallahhh

tşk ederiz teyzesi zemuszemus

süt oğluma maşallah bayıldım fotoya
şeyma kız alem gacısın hea

sağol annesi..öyleyim valla opuyorumnanaktan
maaşallah benim tontişime .lavabolarada sıgamazmış oyy seni yerim nede büyümüş tontişim benim :)))
sorma teyzoşu griplisin diye görüşemedik ayrı kaldık 2 hafta görüyonmu hele bi iyileşinde tombik tombik sıkarsın zemuszemus

ay maşallah çok şeker mıngır mıngır ohh sefası olsun suyun en güzel öyle keyfini çıkarır paşam abisinede maşallah

evet sorma bayılıyor suya maşş...tşk ederizz opuyorumnanaktan
Kayrammm senin o tombik ayacıklarını yesinlerrr maşalllahh kuzum sana vede yakışıklı ağbine
teyzoşum sen bırak iltifat etmeyide bana kızını yolla sırnaşık şeysırnaşık şey o yesin ayaklarımı :dance: opuyorumnanaktan

şeymaa bu iş ne pratik olmuşş. havalar ısınıca sokuverirşz lavobaya hemenn...

evet dimi ee pratik zeka olucan delikafaduldenopuyorumnanaktan

ayy bunun aynısını bende yapıyorum valla bazen bezı temızlencek gıbı deılse hemen once bır popoyu yıkıyorum sonra yatırıyorum lavaboya 2 dk yıkıyorum o memnun ben memnun bazen dıyordum kotu bısımı yapıyorum acaba dıye ama neyse bır yapan daha cıktı

dötü bende yıkıyodum sık sık,ama bunu heç denemedim,ilk fırsatta sokucam çeşmenin altına zemuszemus
maşallah kuzuyaaa

bakarmısınız halimize yere o kadar şey seriyorum gidiyor koltuğun altına giriyor yaaa :))

süpersin teyzemmm sen yaaa ...

Şeniz Şeniz Şeniz
gizem teyze çok yaramaz olmuşum ennem öyle söylüyor hep bana boraaaa yapma diye bağırıyor arkamdan neden acaba kaydirigubbakcemile3 ben çok sevdim bu emekleme işini oradan oraya ooohhh her yeri kurcalıyabiliyorum,bir de ayağa kalksam acaba neler yapabilirim aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…