Bizim Evin Halleri

blue teyzemiş çok teşekkür ederiz...opuyorumnanaktan

bable teyzemiz çok teşekkür ederiz...şimdiden bayılıyo dışarıı, içeri girmek istemiyor vallaa..kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

solstice teyzosum ne bulursam ağzıma götüydüğüm için havusda da zorlanmadım... opuyorumnanaktan

seldus teyzosum ; ekim annelerinden bana talip yok sen ol bari..zemuszemus:ecrin_bebek: opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

kayra kardess sende pek yakısıklı olmusun da elinin teki nirdeeeeeee

KAYRAAAAA paşaaammm cok dadlusun sen yaaaa maasallah sübhanallah..yakında anan sana çizgili pjama da giydirir tam olursun:))))))hani su gaffur pijamalarından oyyyyyy cok yakısır bebemeee

sırnaşık şey:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşallah
yalnız hakket el olayı bitirdi beni çok güldümmmkaydirigubbakcemile3

heheheheh ben koydum elinin oraya kaşınıyoda

hihi napıyon nen kariştiriyor yerüm senü sempatiksalakcinni
allahimm udüüü yavrumm maaşallah kaydirigubbakcemile3
çok tatlı bu resim bomba

napsın kaşınmış teyzzesiii...kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt delikafaduldendelikafaduldenkayra o ne hal ole yaaa napıyosun sen o kılotun ıcınde tombalamı cekıyosun :lepi:alkisalkisalkis

hee tombala çekiyo süper yorum bayıldı yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşallah kayra yavrum sen elin donun içinde ne düşünüyo o boncuk gözler bakalım?akannehir:kedi::kedi:

şaşkın şaşkın ne olduğunu şaşırdı çocuk...kafamçokkarıştı

çalarlar falan alımallah ne olur sonra sırnaşık şey

KAYRAAAAA paşaaammm cok dadlusun sen yaaaa maasallah sübhanallah..yakında anan sana çizgili pjama da giydirir tam olursun:))))))hani su gaffur pijamalarından oyyyyyy cok yakısır bebemeee
giydircem var zaten bi arada onunla çekerisss..

ÇOK TŞKLER GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN...zemuszemus

allah seni napmasın kayra paşa o annen naptı sana kız çocuk büyüyünce çok utanacak ah canım benim

bugün bahar gezmesindeydik :))

arabada yatışa bakın yaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…