Bizim Evin Halleri

Bugün parkta güzel bir karşılaşma oldu .. eşimle oğluşumuzu almış gezerken dikkatimizi çekti bizim bebek arabamızın aynısı derken karşıdan gelen bayan aynı şeyi düşünmüş ki pişti olduk dedi sonra döndük giderken aa bi baktım sesleniyorrr ELALI ymış meğer beni tanımış güzel bir karşılaşma oldu :)) bebişleri tanıştırdıkk

[/URL][/IMG]

tabi sonra ela naz yaptı bu süpriz karşılaşmayı elanın babası ölümsüzleştirdi ..

ELA : Üff Bora çekemem seni gülme yılışık yılışıkk hıhh dedii
BORA: Ben şana gülmüorum papan resim çekio poz verim dedimm

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
anaaam maşallahhhh elalının kuzusunuda görmüş olduk kocaman maşallah kuzulara

elalım kızın sana benziyorsa çoook hoş birisin demek ki :smiley-cool:

tşkkk ederiz teyzoşlar evt ela hanım çok güzelmiş maşallahhh...
selduş şapkamıza herkes hasta oldu :))))))))) artık şapkasız çıkmıyoruzz :)) hmm ayrıca aklınızda bulunsun idil baby.

o şapka benı yedı zaten..alıcam ama bı gıdemedım ıdıl baby ye..

bubarada süper bi buluşma olmuş keşke sizde bi çekilseydiniz...

anılcım gerçekten çok güzel bi tesadüf oldu çok memnun olduk bizŞeniz

anaaam maşallahhhh elalının kuzusunuda görmüş olduk kocaman maşallah kuzulara

tşk ederiz arzucumŞeniz bütün kuzularımıza maşallah

elalım kızın sana benziyorsa çoook hoş birisin demek ki :smiley-cool:

ayy cnm benim tşk ederim bana benzediğini söylerler geneldekaydirigubbakcemile3 babadanda almış eccükkaydirigubbakcemile3

maasallah kuzulara...bora sapkana bayıldık...

tşk ederiz cnmŞeniz
boranın şapkaya bizde çok bayıldık gözleriyle çok güzel bi konsept oluşturmuştu, ailecek hayran kaldık boraya maşallah Allah nazarlardan korusun:Saruboceq:

tşkkk ederiz teyzoşlar evt ela hanım çok güzelmiş maşallahhh...
selduş şapkamıza herkes hasta oldu :))))))))) artık şapkasız çıkmıyoruzz :)) hmm ayrıca aklınızda bulunsun idil baby.

tşk ederiz cnmŞeniz
bencede şapkasız çıkmayın abiyerimseniben

o şapka benı yedı zaten..alıcam ama bı gıdemedım ıdıl baby ye..

bubarada süper bi buluşma olmuş keşke sizde bi çekilseydiniz...

tşk ederiz Şeniz

masallah minnoslara
kislar bebislerin arabasi pierre cardin 2010 muy du 2020 miydi neydi ondan mi?

masallah minnoslara
kislar bebislerin arabasi pierre cardin 2010 muy du 2020 miydi neydi ondan mi?

tşk cnmŞeniz
pierre cardin 2020 cnm...
eğer alcaksan bence alma, arabada çok yer tutuyo ben bi tanede baston almak istiyorum ucuz yollu bişey, 2020 çok teferruatlı birazda büyük...

bende hiç memnun değilim boşuna o kadar para verdik hem yer kaplıyo hemde gereksiz ayrıca çocuğu sıkıyor içi küçük yani büyüynce nasıl kullnıcak bilmiyorum eşim kızmasa bende baston alıcam ama bizim şahsi arabamız var o yüzden gerek yok diyo

Maşalllahhh kuzucuklaraaa çok güzell görünüyolarr
Bu arada Aybike nin dediğiğ gibi şansa bak yaaa sen dön dolaş ekim annesiyle çarpış :roflol:

ehe aynen öyle elalı tanıdı oa Bora dan tanımış :)) çok ilginç kadınlar kulünden deyince eşimde güldü :))))

niye kısslar benimki de sizn arabadan biz şimdilik memnunuz hafif olması cok büyük avantaj benim için çift yönlü olması da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…