Bizim Evin Halleri

bizde dün tek başımıza oturduk bakın başımıza neler geldi

Son düzenleme:
maşallah kayracığıma afiyetbal şeker olsun löp löp et olsun

Maşalaahhh prenseslerimmm Ceyda ve Hayat kuzusunaaa..
Maşallahhh Kayra paşama ohhhh götürrr götürrr mamacıklarııı açmı bırakıyoo senin bu anan seni...:))))

hahaaa maşallahhhh paşaya aç bırakırsan çocuğu öyle saldırır :))) o makarna tutan parmaklarını yirimm

Buda bizim ilk arabamız değil ama :)) ekliyim
şeyma üstündeki ıslaklıkta püüü nün eseri :)))

babaa bu yenir miii

Son düzenleme:
yagmurcn oğlusun cok tatlı masallahhh
artıkk meydana cıktılar tam sevilmelik :)
bu ilk araba nasıl güzel bişeymi kullanıslımı almak istiyorum ama hiçte görmedim nsıal bişey

kizlar hepinizin bebisleri kocaman olmus guzellesmis masallah hepsine..hepsini ayri ayri opuyorum

teşekkürederiz mehay ve jade teyzemiz
jade tam olarak bilemiyorum şuanda ayakta duramadığı için nasıl sürecek ama ilk adım atması içinmiş ama ben korkarım heralde çocuk tutarken adım atarken hoppp kayabilir düşer diye düşünüyorum ama büyüdükçe ilgisini çekeceğini düşünüyorum

hahaaa maşallahhhh paşaya aç bırakırsan çocuğu öyle saldırır :))) o makarna tutan parmaklarını yirimm

ya ne aç ki ne aç...
Buda bizim ilk arabamız değil ama :)) ekliyim
şeyma üstündeki ıslaklıkta püüü nün eseri :)))

babaa bu yenir miii

maşallah sana yakışıklım ne güselde köpürmüşsün...
ayy canim benimm ne guzel oturmusŞeniz 40 bin kere 100 bin kere milyon kere masallah oglusuna seymacim

tşk ederiz teyzesi....

tşkkk edyizz kankkkyyy
valla köpürüyo bugün dr gittik puuuu püüüü dr da güldü dedi nerden öğrendin sen bunu :))
eet aybik büyüyolarr çok şükür bu ayada geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…