Bizim Evin Halleri

Alyacım cok tatlı cıkmısın masallah sana

Boracım internet canavarım benim. yakısıklı oglusum benim.masallah

Unutmadan söylim yarı yasınız kutlu olsun canım arkadasım cok öptük seni Boracımm kaydirigubbakcemile3

maşallah Alya 'ya ne güzel cıkmış öyle .
allah nazardan saklasın

teşekkürler kızlar mucukolumunekankayizsmile
boracım erken başlamışsın tatlım hehe
blüüm bu arada en sevdiğim manzara bu aralar bu:alya oynarken kendi kendine zzzZzzzzZzkaydirigubbakcemile3

Alya Dua'm Dua ederken..

ay ben bu kızı yerim yaa..
bu ne güzel bir poz maşallah maşallah gerçekten çok güzel..

çorbasını hazırlıyordum, birde baktım oyun oynarken uyuya kalmış oğluşum :)
nereye basacağını nasılda biliyor :))

boram sende çok tatlı çıkmışsın sanada kocaman maşallah maşallah..
benim kızım paşa walla karnı hiç yere değmeyecek keyifci sırt üstü takılıyoz biz..sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

teşekkürler kızlar mucukolumunekankayizsmile
boracım erken başlamışsın tatlım hehe
blüüm bu arada en sevdiğim manzara bu aralar bu:alya oynarken kendi kendine zzzZzzzzZzkaydirigubbakcemile3
evet anası kılıklı kaydirigubbakcemile3
vallahi ne güzel sallamadan çaba sarfetmeden uyuması,keşke hep böyle olsa değil mi kaydirigubbakcemile5

elif teyzesi teşekkürler, çok öpüyoruz opuyorumnanaktan
bora'da eskiden yüzüstü sevmiyordu ama şimdi iki türlü de yatıyor...

bengü,jade,gülnur ve elif teyze teşekkür ederizzopuyorumnanaktan

alyacıma bursa çok iyi geldi
temiz havadan mıdır yoksa kalabalıktan mı bilmem ama bugün pek neşeli ve iştahlıydı
Lisa yla da bol bol oynadı nasıl kahkahalar attı lisa kımıldadıkça hehe oyuncak sandı sanırımkaydirigubbakcemile3 lisa da alyayı oyuncak sanınca ortaya çok eğlenceli kareler döküldü
alkisalkisalkis

ayy hayatımda gördüğüm en güzel kareler diyebilirimm :asigim: maşallah bebişinizee

yaaa aybikecim süper fotolar maşallah :lepi: şimdiden hayvan sevgisiyle de tanışıyor kuzun çoook güzel opuyorumnanaktan

evet bende aynen bunu istiyorum kızım hayvan sever olsun..
yakın çevremde görünce insanlığımdan utanıyorum hayvamdüşmanlığını
iğreniyorlarmış fln..
ben iç içe büyüdüm hep ne mikrop kaptım ne bişi ALLaha şükür..
ve inanamazsınız Alyanın tepkilerine kahkahalara boğuldu resmen
lisa sıkılıp arkasını dönmeye kalktığında vay haline çığlığı basıyor hemen gitmee dercesine:)

Maşallahhh Alya kuzusuna yaaa ne güzel bi manzaradır bu kesinlikle bende böyle istiyorum hayvanları sevsin tanısın
kartpostallık olmuş bu resimler Şeniz

alyam melegim çok tatlısın kuşummm teyzem maşallah sana korkmıcak çok güzel ya lisada çok şeker bayıldım onaaaaaa maşallah aybikecigim bagışıklıgı kuvvetlenir hem alyanın çok iyi yapmışınn bende su kablumbagası alcam zeynebe 2yaş olsun

YA AYBıKE BEN BU KARELERE BıTTıM DOĞRUSU akannehir ÇOK GÜZEL BENCEDE TAM KARTPOSTALLIK OLMUŞ..
MAŞALLAH MAŞALLAH..

aybik bunlar cooooooooooooooook güzel kaydirigubbakcemile3.valla büyütüp duvara ascak bir resim. masallah. gercektende hayvan sevgisi cok güzel. inamıcaksınız ama 3 gün önce arabayla cıktım bir kedi ezilmis ama yasıyor ve önümdeki araba hayvan hastanenin abulansı. durdu mı yardım etcek icin ? hayır.bende hemen telefonu not aldım ve aradım. lmaz:biraz daha cevremize duyarlı olmamız lazım bence. hersey para olmaması lazım.

alyacım ne kadar hoş oynuyosun köpecikle masallah

borammm teyzemmm masallah sana çok şekersin yaaa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…