Bizim Evin Halleri

biliyormusunuz? sizler cok şanslısınız
bebeğinizle sürekli bir arada ve kendiniz ilgilene biliyorsunuz ?

ben mi? çalışıyorum ve her gün aksamdan acaba bugun oğlumu ( bebeğimi ) nereye bıraksam die düşünüyorum emin olunki bu cok zor bi durum hem bebeğim hemde benim için her gün acaba buun kim müsait olurda oraya götüreyim die düşünmek
hıı birde bu dünya güzeli oğlum
12 sene sonra gelince cok daha acı oluyor kızlar

özür dilerim kafanızı sisirdim öyle içimden geldi sizlere arada bakarken hem cok şey öğreniyorum hemde cok buruk oluyorum ama emin olunki sizlerle konusunca cok rahatlıyorum. dinlediğiniz için teşekkür ederim .
not:aklınıza acaba kıskanıyorumu ? diye bi düşünce gelmesin bu farklı bi duygu anlatması cok zor ama asla kıskançlık değil

Çalışan anne olmak gerçekten zor olmalı.Allah kolaylık versin size. Ama merak ettim neden hergün 1 kişiye bırakıyorsunuz? Bakıcıya vermeyi düşünmedinizmi? Hergün bir kişide kalması oğlunuz içinde oldukça zordur eminim. hergün başka bir kişinin düzenine ayak uydurmak zorunda.

evet canım gerçekten zor ama yeniev aldık borçdan dolayı maddi olarak bakıcı tutamıyorum
halalara ve anneme bırakyorum kimin işi yoksa onda kalıyor yani

mucize kimseye düşmez seni eleştirmek ama ben kabul etmiyorum bu durumu
bebeğin sana ihtiyacı var
çalışan anne babanın çocuğu olarak ben bu yoksunluğu hala tamamlıyamıyorum içimde
bende okadar okudum tam çalışma hayatına atıldım hamile olduğumu öğrendim ve bıraktım
yarım gün fln neyse ama bebeğini ihmal etme ne için olursa olsun..

allah kabul etsin minik meleğim.nekadarda yakışmış.
resmi bayıldım açıkcası.

canım doğru diyorsun ama olmuyor her gün için yanıyor ama para yok mu para

çorbasını hazırlıyordum, birde baktım oyun oynarken uyuya kalmış oğluşum :)
nereye basacağını nasılda biliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…