Bizim Evin Halleri

ıyy desem nimet ama işte:)))tobe tobee kıss ye bencee sen yap bi ara canın cektiyse

anaa kız ben zeytinyağlıya salça koyuyom çokta güzel oluyo cokacimcoook ben yağda salçayı açıyorum biraz sonra daoğranmış pırasaları koyup biraz kavuruyorum suyunu koyuyorum az biraz sararıncada biraz pirinç koyuyom... sonra yine üzerine limon oooohhh vallahi benimde canım çekti sırnaşık şey

hee bak ondan da olur :)) ben sürekli kullanıyorum kavanozları... iyiki yapmışız değil mi kaydirigubbakcemile5

kıs şeyma sen lahana dionda bzde doruk sarılıktı dedilerki bahçe salatasıhusui bahçe salatası bulduk suyunu sıktık i.çrdk yavruma:)bal neden verlmez bebişe kii..

valla bende içirdim rüzgar sarılıkken salatalık suyunu daha 10 günlük falandı birde

burasıyıda yeni keşfettim bende benim kuzuları eliyim bariii ...ay bide ne ekliyonuz bakım merak ettimde ..

iyim canım nerdesin izmirde ?ben sıksık buluşan bu hatunlara bayılıyorum ah izmirdede bulsam bole ne guzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…