Bizim Evin Halleri

maşallah sana kayra paşa görmeyeli daha ne kadar oldu ki yakından değişmiş geldi saçlar faln büyümüş

Anılcım sürekli görüştüğümüz için biraz ayrı kalsak farkına varıyoruz ne zamndırda resim eklmiyordum nazardan dolayı bi koyayyımdedim...

Çok sağol büyüdü teyzesiii

kayra bal olmussun sen bal....maasallah sübhanallah sana kuzum benim...

gizem iyi günlerde kullanın mama sandalyenizi. bende birtane kücük alcam yanımda tasımak icin. gittigim yerlerde hep kucakta yediriyorum olmuyor. yazında lazım olucak hep dısarda. kücük birtane tepsili begendim onu alcam

ben ikeadan aldım 30 tl yazlığa f,lan kolayca götürebiliyorum ama arkası dik olduğu için yedirmesi biraz zor oluyor..

selina nettenmi begendin.bende arıyorumda

bengücüm ufak dediğin nasıl tatlım yaa bende arabaya koymakiçin istiyorum bi tane aslında bu hiç biyere gitmez çünkü...

hiiiiççç uyumaya niyetimiz yok :)

bluu:) koyma su boranın resimlerini valla kollar bacaklar meydanda çok tatlııııı
ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN
MAŞALLAHHH

bende böyle dolastırmak istiyorum ama hala havalar böyle giydirmeye müsait değil:sinifsinif:

:)) çoook teşekkürler teyzesi :ecrin_bebek:

böyleyken bile terliyor,yazın ne yaparım bilmiyorum... yakında ısınır canım oralarda olumunekankayizsmile

bengücüm ufak dediğin nasıl tatlım yaa bende arabaya koymakiçin istiyorum bi tane aslında bu hiç biyere gitmez çünkü...

sandalyeye monte olanlardan olabilir, senin ilk düşündüğün. NE yani katlanmıyormu bu chiccolar çok mu yer kaplıyor, bir de sen nakit para mı tek çekimmi aldın. İlla nakit olması gerekiyorsa hazırlıklı gidiyim:)))

pusetin ne gizemim litewaymi

oy masallah borama. cok tatlısın yaa masallah. valla bizde bugün bodyle dolasıyoruz cok sıcak.

Mama sandalye E-bebekte gördüm bu hafta gitmistim. Chicconun önünde kücük tepsisi var katanıyor omuzuna asıp gidebiliyorsun. Fisher pricede var ama onun önünde oyuncak falan var. chicco daha pratik geldi gözüme. dayanma yeri ayıcıklı belki internette de vardır.
gitigin yerde sandalyeye baglıyorsun. Buna benzer mothercarde var kumasdan baya güzel hafif birsey ama onun tepsisi yok tepsi olursa en azından önüne oyuncak koyarım yemek yerken oynar diye düsündüm.

yaa gülçiincim açıkkken yer kaplıyor ama kapandığında ütü masası gibi aynı baston arabayıda chicco aldım ben çok rahat oda tatlım masadanda gayet memnunum ben nakit aldım nakitte daha fazla indirim yapıyorlar tatlım aklında bulunsun ...olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…