Bizim Evin Halleri

gizem teyzeeeeeeee öpüyom seniiiii opuyorumnanaktan Şeniz

Emre geliyorumm

ay canım kollu dısarda kalmıs. kenarlık yokmu? zaten cok harektlı olunca o bacaklar kollar hep morarıyor o kenarlara carpakdan. ondan ben hep uzun kenarlık aldım. kıyamam ay.

canım kenarlıkları var ama hiç örtmüyorum.yanında kendi yatağımız var.onu bakmak için kapatmıyorum.

:) ay ya bütün bebişler cok tatlı hangi bizrine yazim sasırdım

bebekleri ısırarak sevilmesini hiç sevmem ama bacakları kolları görünce zor tutuyorum kendimi :)

yasemin kızının elindeki su sarı oyuncaklar ne kullanıslıymıs kısım bayıldı tutup cekıyo uzatıyo :)

bzimkide tutuyo mıncıklıyo ısırıyo çekiyo bırakıyo çok sevdi ışıkları yanıyo die bayılıyo okadar oyuncakta 1tllik onu begeniyo hehe

izmırde hava ne kaa sıcak bellı burda hala uzun kollu gıyıyoz evde senağlama
boracık tulumla uyuyobuyrunnnnnnnnn
yerım hepsını masallah yavrulrınıza

izmırde hava ne kaa sıcak bellı burda hala uzun kollu gıyıyoz evde senağlama
boracık tulumla uyuyobuyrunnnnnnnnn
yerım hepsını masallah yavrulrınıza

evet canım çok sıcak ) gerçi bu aralar biraz yağmurlu ama hala sıcak... en yakın zamanda sizde açılıp saçılın inşallah opuyorumnanaktan

buketcimm babanne ve anneannesi ne benzedi ne babası nede ben ...

bende ekım annesıyım...oglum kayrayı sıze gostermek ısterdım ama foto yuklemeyı bılmıyorummmmmmmmm......hepınızın bebıslerı cok tatlı masallah

maşallah doraya... yalnız onu gorunce içim titredi üşüdüm :) dışarısı sıcak olmasına ragmen biz hala kalın badi, corap patik ve yelekleyiz evde cok sogukkk :S

maşallah kuzucuklara....

bızde hala donuyoruz hala kalın gıyınıyoz. yazlıklara gecemedık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…